Sziasztok!
Mindenkinek köszi a képdícséretet,igazából nem tudom eldönteni,hogy Mira nagy-e lány létére,vagy Márk kicsi! Ti is írjátok,h nagylányos Mira,sokan kérdezik,hogy csak 1 év különbség van köztük?!
Sly!
Nagyon szupi Roli bringája!!!És olyan ügyes,Márk még pótkerékkel sem tud bringázni!!!A torta egyszerűen csúcs,fű alatt biztos cukrásznak tanult a nagybácsi!!!
Ugyanilyen finom is volt,mint gyönyörű????Hú mennyi kicsaj! Jázmin édi abban a gokartban! Csajok, a dodgemmel csak óvatosan,emlékeztek Márk esetére,pedig végig fogtam!
Réka!
Jó,hogy végre jelentkeztél,sajnálom hogy még mindig vagy már megint betegek vagytok!A Jeli arborétum tok közel vna hozzánk,legközelebb ha erre jártok,nézzetek be hozzánk!
Szintus!
Hogy nálatok milyen vicces hangyák vannak,hogy kiröhögtek téged!
Én mindkét gyereknek simán levágom a körmét,csak ha Mira nem akarja hagyni,akkor mondom neki,h akkor az ővét nem is vágom le,csak a Márkét,akkor meg már dugja!
Csilla!
már Bogi is így beszél: Toncsi hó vagy????? Már mindenki mondatokban beszél???? Mira még 2 szót sem fűz össze (max nem-nem
),már kezd aggasztani!Szerintem már Márk is többet beszélt ilyen idősen!
Én tudom mire gondolsz körbekukac-vonat alatt!
Ja,és ha már említed a cipőt!!!
Esetleg ha érdekel valakit,az az ismerősöm,aki korábban Asso cipőkkel foglalkozott hozott ma pár darabot.Sajna nem kapta meg a fizuját még most sem,és ennek fejében kapta a cipőket!!!
Egységesen 4.500Ft!!!! Szandik,nem is cipők,meg félig nyitott szandálcipők!Mind vadiúj,cimkés,de doboz nincs hozzá!Én is vettem egyet Márknak,azon még rajta volt a bolti cimke,8200Ft!!!
De ha megnézitek egy Asso boltban tényleg ennyiek!Szóval ha valakit érdekel,szóljatok!
Adri!
végre jelentkeztél!Nem csodálom,ha megijedtél férjed miatt! Örülök,hogy minden rendben mostmár!!Remélem egyre több beteged lesz!Azért egy vállakozás beindításához idő kell,és kitartás!
Gabi!
Majálisos csajok is,meg infúziózó Livi is csúcs!!!
Vajon miért nem hagyja Nóri,h kimenj fürdés közben??? fél valamitől?
Nóri kakijának én is örülök!!!!!Látod csak megoldódnak aa dolgok!
Ma végre megérkezett a KUBU-sátor!!!!volt nagy öröm!
hozom is a képet! Ja, a tulipánfa az előtérben nem véletlenül van rajtaa,pont Márkkal egyidős.A férjem akkor ültette amikor született!
Igaz milyen gyönyörű?? És ha látnátok,hogy mekkorák vannak itt Bükön!!!!
Durva!