Új privát üzeneted érkezett!

Melikém, légy türelmes. :D
Nekem maradtak olcsó 10-es tesztjeim, a 2.lombiknál vettem, netről rendeltük. (jó sz.arok) :? Remélem kibírom én is a 13-14. napot.
Olcsó tesztekkel az a tapasztalatom, hogy furcsa csíkokat tudnak produkálni (talán jobban megszívják magukat azért?). Van olyan régi tesztem /elraktam/, amin a babacsík homályos és ferde! :roll:
Nagyon bízom benned, hogy pénteken zebrát pisilsz! :wink:
nani72

Nanikám,
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Én is ilyen olcsó 10es tesztet csináltam, van még itthon 3db, hát, lehet azért majdcsak elhasználom őket, mert énis hallottam pár érdekes dolgot róluk! :roll:
Te mikor tesztelsz?
Vagy vérvételre mész majd?
Drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szép napot!

Kismama-jelöltek, TÜRELEM! A tesztek között is lehetnek hibásak, sajnos emlékszem, volt, akinél vaklárma volt, de azért a legtöbbeknél jó volt az eredmény.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Melikém, Nanikám drukk és kitartás a várakozáshoz. Úgy irigyellek Titeket! Használjátok ki a jó időt és az édes semmittevést.

Ebba: boldogságos babavárást kívánok!

Ancsi: fel a fejjel! Csak hallkan megsúgom, hogy pont az ilyen kiábrándul pillanatokban fogannak könnyebben a csodababák :wink:

Nálunk a pajzsmirigy vizsgálat rendben, nyomom a 3*850mg meforalt, próbálom a CH-t számolgatni...de sajnos sokszor elcsábulok, mert az a fránya csoki úgy hívogat :roll:

Ja képzeljétek a 7végén kiderült, hogy egy régi ismerős 9hetes kismami. Na nem ez a lényeg hamen, hogy a csajszi - elmondása szerint - úgy 30kg túlsúlyt cipel, dohányzik, no sport, szóval nem éppen az a sportos alakat, akinek rendben lenne a cukra, inzulinja, BMI indexe...stb. Hát egy kicsit eltűnődtem, hogy most akkor hogy is van ez????
roni34

Meli, türelem :wink: pusz

Nani, szép kiránduló idő van, irány a természet!!!! (végig otthon leszel már ugye??? )

Roni, érdekes sztorik ezek, sokat gondolkoztam hasonlókon - kerestem a megoldást- de hiába, hisz nem vagyunk egyformák... :oops: ! Sok sikert, kitartást a diétához!!!! (pm rendben? nem kell rá gyogyi?)

Keny, hogy vagytok?

Alle, vigyi magi!!! Igen, hosszú évek óta (több mint 10 év) ez az a nap amelyet annyira vártam már!!! Ránk fér már egy kis "boldogságbomba"!!!

Szrityi, köszi a jókívánságokat!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Meli és Nani: babaragasztó tonnányi mennyiségben ++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata: most olvasom az idézetet, milyen igaz! :)
(mikor cserélted le? :oops: )

Roni: hogy birod a 3x 850? Én még sosem értem el a max adagot... :roll:

Kuglica: hogy vagy?

Pusszantás mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Melikém, én nem hiszek a laptetüben :), voltam már benne,de nem hozott szerencsét.
hivatalos tesztem május 6.

KATA, a héten szerdáig vagyok itthon, utána dolgozom. Már így is kivagyok az itthonléttől. Szerintem 1 hét boldogságos pihenés épp elég, addig megtapad a lurkó. Aztán szoknia kell, hogy dolgos anyja van. :)
(de csökkentem a munka mennyiségét!Emelni,cipelni nem kell, a gumikesztyűt pedig megszoktam,védekezem a vegyszer ellen, de a méhnél nincs nagyobb védelem.)

Roni, hát igen,vannak esetek. Egy vendégem várandós: férjén is és rajta is 30-40! kg felesleg. Baba 1x-i védekezés nélküli d.ugás eredménye,abbahagyta a fogigátlót, spirálra akart váltani és 1 hónapot kellett kihagynia, mire bekerült(volna) a spirál, közben jön a baba! De az elmondható róluk, hogy nagy szeretetben, vidámságban és kiegyensúlyozottan élnek, sokat nevetnek, ezek sztem nagyon fontos dolgok.JA, és zabálnak továbbra is! :shock:
Étcsokit ehetsz 4 kockát, szedres bársony tibi isteni, próbáld ki, jobb mint a tejcsoki.

családi rossz hírek: unokatesóm (lombikos) 9 hetesen elvetélt. Másodunokatesóm vasárnap jelentette be a családnak,hogy 12 hetes terhes (41 éves, első gyermek), tegnap elvetélt) :(

Én nagyon hiszek a sorsban, nagyon sajnálom őket....,de nem veszem magamra a velük történteket, ezek a ő "útjaik", mindenki megkapja ill. alakítja a sajátját.
Na megyek egyet császkálni, még mielőtt az agyatokra megyek. :lol:
nani72

Meli, Nani ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nani, Meli hamarosan tesztelhettek! Már, aki nem volt türelmetlen, ugye-ugye Meli?! :D
De jó nektek!!! Bárcsak már mi is itt tartanánk!

Alig várom a 6-át, hogy beszélhessek a dokival!!! Annyira, de annyira szeretnék kezdeni!!!!

Puszi mindenkinek!

Keny, neked különösen sok kitartást!!!!

gigibp

Aminám, már elég rég :P (mert nagyon igaz rám is mostanság...)

Nani, :) szokja korán a "cseppke"!!!!
Bársonyos tibit majd énis megkóstolom...
/ezektől a sztoriktól kinyúlok - mi családunkban is egy full PCOS 30kg túlsúlyos lett kismama hasonló körülmények között/

Gigi, mindjárt itt van 6-a!

Roni, tényleg (ahogy Amina is írja), hogy bírod a 3x850mg-ot?

Meli???

kalkata

Sziasztok!

Nani+Meli mai adag babaragacs++++++++++++

Nani sajnálom a sok rossz hírt, de Te csak arra gondolj, hogy Nálatok most minden rendben lesz!
köszi, Tibit beszerzem :lol:

Kalkata: a 3*850mg-tól az első héten elég szarul voltam, émelygés, puffadás...stb: A pajzsmirigy vizsálaton mondtam Tűű dokinak, hogy car... ő 1 hét türelmet kért még. Most telik le a 2.hét és már semmi mellékhatást nem érzek, még akkor sem, ha bűnözöm és eszek egy kis sütit... Viszont sajna semmit nem mozdult még a mérleg...

PCO-s lánykák a málnalevél és palástfű tea kombinációját próbálta már vki? Most találtam rá a neten és felcsigázott...
roni34

Hoztam a babaragacsaimat!
Nani, Meli, egy nagy-nagy kalappal!!!!+++++++++++++++++++

skrisz72

Meli, ragacs. Hírek?

Nanikám, holnap már 1 hete :wink:

Pussz mindenkinek!!!!!!!!!!

kalkata

Meli csupa csupa ragacs++++++++++++++++++++++ !

Kalkat, bizony eltelt 1 hét!
Már azt várom, hogy láthassam az esküvői fotóitokat!

Skrisz, szeretem a blogodat. Erőt merítek a beültetés utáni időkről. :)
A lányod egy cukifalat,még mindig. :D

Baba drukk az uh-hoz!

Keny, kicsikéd remélem jól viselkedik odabent.

Roni, csak a palástfüvet ittam pé után, endo erősítő.
A málnalevéltea nem szülés előtt esedékes?
A cickafarkról tudom, hogy minden női dologra jó (íze nem finom) :)
nani72

Reggel óta görcsölget a hasam, és az előbb, mikor WCre mentem, úgy nézett ki, hogy meg fog jönni!
Össze vagyunk törve!
Mostanában nem jövök!
Köszönök minden támogatást!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli hanyadik napon vagy ET után?

Nani+++++++++++++

Kalkata mindjárt feleség leszel :lol: Nekünk jót tett a házasság.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

jaj Kalkat most láttam, hogy kérdezted, hogy vagyok. Bocsánat, jól vagyok köszönöm. Tervezzük a nyarat és a spontán babát. Lombikra sem erőm, sem kedvem, még konzit sem kértem... Majd valamikor rászánom magam. Vettem viszont egy premens nevű tablettát, amiben agnus castus van és szép 28 napos ciklust csinált nekem. Apró örömök az életben...

Én is várom az esküvői fotókat, szép kerek szerencsés év lesz ez!

Meli ha kicsit jobban vagy gyere légyszi, hogy mi van. A görcsölgetés nem biztos hogy mensi jel.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises,
ET+11en vagyok!
Még olyan korainak érzem!
Már vérezgetés kezdődik! :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok !

Meli
hogy vagy ???????????
vvviki

Meli nagyon sajnálom :cry: :cry: , szomorkodd ki magad. Legközelebb sikerülni fog, olyan szépen haladsz.

AZ ET+11-hez annyit, hogy különböző módon reagálunk. Van akinek a teszt előtt jön, van akinek utána. Beszéltem több lánnyal is az Intézetben, volt akinek előbb volt akinek később jött a piri, ettől ne ijedj meg.

irises

Meli, nem kell menned vv-re? az volna a biztos. A vérezgetés előfordulhat, persze te látod, hogy milyen erősséggel jön, ha jön?!
Én még bízom benned!
nani72

Köszi Lányok!
Még nem vérzek, csak olyan rózsaszínes. :roll:

Nani,
vérvételre nem kell menni, szombaton kellene tesztelnem.Remélem holnap már nem lesz semmi gond!Kicsit kisírtam magamat, de a férjem lelket öntött belém!Imádom!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Óóó, Melikém! :( Reméljük ez még nem jelent semmit és zebrásat fox majd pisilni!!!!!!!
Küldöm az extraerős babaragacsot!!!!

Én ma elmentem terheléses cukor és inzulin vizsgálatra, amire a körzeti doki adott beutalót! Persze az SZTK-ban közölték, hogy erre csak a cukrot tudják megcsinálni és nem három, hanem öt pontost! Mondom nekem felesleges 5-ször szúrni, aztán meg szerezzek egy másik beutalót a másikra és ott is 5-ször, hát köszi, de nem!
Apunak eszébe jutott a diabétesz központ, na be is ugrottunk oda és csodák-csodájára a doktornő nagyon kedves volt és azt tanácsolta, hogy irassam át a körzeti dokival a beutalót és akkor megcsinálják ők! Szóval holnap megint megpróbálom, remélem sikerrel járok!
Szorítsatok!!!

Puszi mindenkinek!

Nani +++++++++++++++++

gigibp

Gigibp: kitartás a sok rohangáláshoz! Én már rég feladtam, hogy ebben az országban még lehet TB alapon vmilyen vizsgálatot csináltatni! Csak fizetem, de hogy mire???? Az én körzetim pl: semmi olyan beutalót nem ad (állítólag nem adhat) ami a lombik előtti felkészülés során kell, még vv-t sem! Szóval én már csak a magánba hiszek. Ott legalább nem ver szét az ideg minden alkalommal!! (bocsi, ha vki esetleg egészségügyes...)

Nani+++++++++++++

Meli: sokan írták már itt, hogy volt kisebb vérezgetésük, aztán mégis baba lett belőle! Pihenj, olvasgass és bizz a babádban!!!!
roni34

Nani: azt hogy érted, hogy a palástfű endó erősítő??
A málnalevél a ciklus elején, állítólag segíti a kb 28 napos ciklus létrejöttét. És igen szülés előtt is jó. (PCO-s csajszinak ettől lett normális pé-e, sőt egyiknek babája is :lol: )
roni34

Meli, most hogy már megnyugodtál, csak + tovább!!! Hisz még nem vérzel!!!!!!!

Nanikám, puszi

Irises, nagyon kedves vagy, jól esnek soraid! :) Ezzel a nyár + baba dologgal énis így állok! És BÍZOM!!! :wink:

Gigibp, ez a terheléses SZTK "módon" nagyon gáz, én többször nekifutottam (volt rá pár alkalmam, sőt még egészségügyis a Nővérkém is), de ez reménytelen, küldözgetnek ide-oda, hivatkoznak erre-arra (csak dolgozniuk ne kelljen)!!!! Ahogy Roni is mondja.

Alle, már csak 2 nap, ugye?? :roll:

kalkata

Sziasztok,

Nani, Meli
++++++++++++

Meli,
nem feladni, még bármi lehet!!!

Roni,
Egyetértek veled, én is teljesen leszoktam az SZTK-ról, se időm, se energiám várni és veszekedni az ott lévő nővérekkel. Így nálam is marad a magán, időre megyek, időben végzek és nem kell hozzá szabadságot kivennem. Ugyi fizetni kell érte, de nem tudok mit tenni.
Vendég

Meli ha nem vérzel, akkor semmi sincs veszve!
Bízni++++++++++++++++++++

Nani Neked is +++++++++++++

Én sem szívesen megyek az SZTK-ba. Se időm, se kedvem napokat eltölteni ott.

Viszont Gigi tudosíts légyszi, mert ez a terheléses cukor és inzulin engem is érdekel. Ha lehet tb-re, miért ne? Elvégre fizetünk elég sokat. Köszönöm szépen.

Kalkata nekünk 2 éve volt az esküvőnk és nagyon jó emlékeink vannak. Az az egész nyár nagyon jó volt, sokat utaztunk, örültünk az esküvőnek. Maga az esküvő ugyan kicsi volt, fehér ruhám sem volt, de szerintem szépek voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. A nászút is jól sikerült, túráztunk, várost néztünk, szusit ettünk...

Szép napot mindenkinek!

irises

Melikém, látod-látod, ez nem is vérzés volt! Drukkolok neked folyamatosan!

Kalkata, mondtam már, hogy imádlak! :wink: :D

Gigi, remélem sikerül elintézned a sztk-s vizsgálatot.

Roni, ciklus elején cickafark, pé után palástfű, ez 1 régi recept .
A palástfű a nyálkahártyát ( endometriumot) erősíti. (finomabb a cickánál) :)

Alle++++++++++++++++++++!
nani72

Sziasztok Csajok!

Majdnem meghiusult a mai terheléses vizsgálat, mert szerintük későn értem oda (8 előtt), de végül megkönyörültek rajtam és megcsinálták! Nagyon-nagyon kedvesek voltak és még pénzt sem fogadtak el!! Holnap lesz meg az eredmény!

Irises!
Elég rázós volt az út idáig!
A házi doki adott egy beutalót a laborba, de az nem volt jó, mert ő nem adhat inzulinos terhelésre és nem fogadták el!
Apukámnak eszébe jutott, hogy ahova ő jár diabétesz rendelésre, ott kérdezzük meg! És csodák-csodájára a doktornő elmondta, hogy át kell iratni a beutalót és akkor megcsinálják ők is!
Harmad annyit se kellett várni és nagyon rendesek voltak!
Szerintem orvosa válogatja, hogy ír-e beutalót vagy sem!

Nekem is elegem van abból, hogy havonta legombolnak rólam több tízezret tb gyanánt és mégis, ha odakerülök, hogy kell valami, fizetni kell érte! Undorítóóóóóó!!!!!!!

gigibp

Meli, mi a helyzet??++++++++++++++++++++++++++

Nani, olvasgass csak szorgalmasan! Nyugi, nyugi, nyugi!!+++++++++++++ Egyszemke ügyes kislány! Mert szerintem kislány. 8)

skrisz72

Sziasztok,
Meli, ez még nem vérzés! Nem feladni!

Nani +++++++++

Köszönöm a rámgondolásokat, holnap kezdem a szúrkálódást :) (persze nem lesz olyan nyugodt a körülmény, anyósom úgy döntött, jön ittalvósba :evil: látogatni, még holnap este is itt akar maradni. Nem akaroooooooooooooooooom :twisted: )

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle,
örülök, hogy szúrkálódni fogsz :D
millió +++++++++++++++++

anyós :roll:

Nani,
++++++++++++++++++
hajrá Egyszemke :D

Meli,
előttem szólók jól mondják, csak ismételni tudnám :wink:
++++++++++++++++++

angel37

Alle, az olyan szar, amikor ráderőltetik magukat :cry: .

Drukk a szúrkához!!!++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nani, Meli++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm Lányok!

Hát, én már szinte teljesen feladtam.Tegnap óta vérezgetek.Nem rendes mensis vérzés, de vérzés.A férjem tartja bennem a lelket.Holnap tesztelünk, meg vasárnap is, hátha..............
De csak vasárnap este leszek netközelben!

Borzasztóan el vagyok keseredve.Most meggyászoljuk majd őket, és utána természetesen megyünk majd tovább.Csak én még nem érzem, hogy tudok erre koncentrálni!
Nagyon drukkolok mindenkinek!

Nani,
drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli nekem is ilyen volt múltkor. 2-3 napig vérezgettem, barnáztam, görcsöltem, aztán megjött. Azért lőjj el egy tesztet. A vérezgetés nem vérzés és mástól is lehet mint mensi. Drukkolok Neked, hátha mégis!

Nani++++++++++++++

Alle Neked is, jó szúrkálást :lol:

Szép hétvégét mindenkinek, most már itt a jó idő, végre!

irises

Skrisz, nekem is kell egy cukifejű , céklaevő "vérnyúl". :lol:
(mit lehet tenni, lánypárti vagyok)

Meli +++++++++++++++++++++++++ ! és mégegyszer+++++++++++++++++++++++ !

Alle, suprés long lesz ugye? Anyóshoz kitartás, reméljük hamar hazamegy.

Gigi, majd gyere az eredményekkel. szupi,hogy összejött a vizsgálat!

Angel, puszi! :)

Jó hétvégét mindőtöknek!
nani72

Sziasztok !

csak bekukkantottam !

Meli
nagyon nagyon drukkolok Neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba
hú, már a 26.hetet is betöltötted !!!!Kicsibaba ficánkol sokat ?

többieknek is hatalmas drukkok !!!!

tegnap voltuk a missed ab utáni kontrollon, olyan vagyok ott bent mint újkoromban :lol: :lol: :lol:
ja, és rengeteg érett tüszőt látott a doki :roll: :roll: :D :D :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Nani, szerintem ott kapaszkodik a pocidban!! Ne tudd meg, milyen fejeket fog vágni, ha nem ízlik majd neki valami. Ma a tökös-almás-csirkés papit köpte rám. Megkóstoltam, tényleg szar volt. :oops: Én csináltam. :oops: :oops: Holnap csak sima tökkel próbálkozom. Azt már evett és nem volt semmi baja vele.

skrisz72

Skrisz, hát ez legalább mosolyt csalt az arcomra! "Megkóstoltam, tényleg szar volt" :D :D

Lányok, levagyok törve, mint a bili füle!

Megvan az eredmény...
A dietetikus szerint normális, dr. K. szerint nem! Azt mondja az inzulinnál van egy kis eltérés és szedjek Adimetet, amit a cukorbetegeknek szoktak adni!!!! Nem értem az egészet és elegem van a sok megpróbáltatásból, hiába mondják, hogy még csak most kezdtük, akkor is már két éve próbálkozunk.... :(
Tényleg mindig pozitívan állok hozzá mindenhez és mégis csak a pofonokat kapom!

Nani, Meli +++++++++++

Mindenkinek jó hétvégét!

gigibp

gigibp, ha a kaális doki azt mondja, nem jó, akkor nem jó. Szedni kell a gyógyszert. Sokaknak segített. És nem cukorbetegek. Ezen ne akadj fenn! A baba szempontjából minden pici eltérés számíthat. Egy átlag embernél, aki nem babaprojektben van nem számít egy kis kilengés a referenciatartományból. A dietetikus szerintem nem ért a fogamzáshoz. Nem az a szakterülete. Higgyj a dokidnak, csak növelni akarja az esélyeidet.

Nani, Meli, gigaszurok!+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Köszi Skrisz!
Gondolom amíg szedem majd a gyogyit, addig nem is kezdünk????!

gigibp

Sziasztok,

Megvolt a laparo-hysterom a héten elvileg jól sikerült, és minden rendben van "odabent" / már egy petevezetőm sincs :-( / most lábadozom...

Meli:
remélem még van remény nálatok a vérzés ellenére is én hiszek benne. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigi.
én ugyanezt éreztem amikor szar lett az Ir-em. Most diétázok, meg tornázok ami most a műtét miatt kicsit pihenőn van, de mi emiatt elvileg nem csúsztatunk.Vagy legalábbis még nem mondta a dokim.Viszont most a kórházban diéta miatt le is csesztek a nővérek, hogy vékony vagyok alig tudtak szurit hova beadni...
De nekem is gáz volt hogy valami mindig szar, de az is igaz kár ilyen dolgok miatt kockáztatni 1 lombikot, mert ahhoz drága és kockázatos beavatkozás.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Nani: babaragasztó ezerrel ++++++++++++++++++++++
Hajrá egyszemke! Sokat gondolok Rád... :oops:

Meli: várjuk a híreket! Remélem zebrás tesztettel jössz :)

Gigi: érdekes dolgo az IR... A topicban fehér holló az akinél minden rendben van az inzulinjával (Kriss ?). Valamilyen fokú IR-je szinte mindenkinek van. Nem tudom ez mitől van. Talán, mert meddőségi topic... :( Bár szerintem nálunk csak azért derült ki, mert elmentünk ilyen vizsgálatra. Ha elküldenénk 10 nem lombikozós "átlagpolgárt", ott is szerintem kiderülen jópárról..csak erre nincs szűrés, legtöbb ember nem is hallott erről. És majd csak 50-60 évese derül ki a baj, 2-es típusú diabétesszel.
emlékszem, lassan 1,5 éve amikor vittem az eredményeimet egy nem MensMentises enokrinologushoz , nem hitte el, hogy ilyen eredményeket produkáltam, mert semmi "erre utaló jel" nem volt rám jelemző (vékony vagyok, tökéletes ciklus, no PCO, családban nem volt cukorbeteg). DE amikor elkezdtem szedni a metet, ezutan tapadt meg a baba (más kérdés, hogy nem maradt meg). Azelőtt meg semmi... Sok metmorfimos babaváró van már nálunk, tehát fel a fejjel :). Hallgass a dokidra, ő jobban ért ehhez. Ez nem cukorbetegség, hanem egy előrejelző, hogy egy kis baj van. Egyensúlyi állapotba kell hozni a szervezetet, ez a maximum amit tehetünk a lombik sikeressége érdekében. Sokkal nagyonbb stressz a szervezetnek a lombik, mint a diéta és a sport+met, vagy egyéb vizsgálat. Utólag én is bánom, hogy első lombikot úgy elsiettem, mostani esszemmel, már tudom, hogy esélytelen volt... :oops: :( .
Fel a fejjel még egyszer! Nagyon drukkolok! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szrityi, lábadozz csak, erősödj! gyógyulj meg hamar!

Gigi, jó az adimet, én már lassan 3 éve eszem. Megkaptad a leleted ( kézbe), vagy csak rámondta a doki hogy nem jó.
Mi lett az eredmény pontosan?

Melinek soksok+++++++++++++++++++++ !

Alle, hajrá szuri!

Kalkat, jó lett a párod eredménye?

Köszönöm a sok babaragasztót!

Mindenkinek puszi!
nani72

Gigibp: én is csak bíztatni akarlak ám, úgyhogy elárulok valamit! Első lombikstimunál 20 feletti tüszőm volt DE egyetlen árva petesejtem sem, amit senki sem értett, az összes bentlévő kaális doki a kartonom felett ült nagy kérdőjellel. Aztán kiderült az IR, szedtem a metet és a következő stimunál már volt petesejtem-ha jól rémlik 6 db, amiből aztán terhesség is lett, ami sajnos megszakadt, de azóta itt vannak a lányok és a terhesség 16. hetéig bizony szedtem a metet. Szóval hajrá!

Meli, Nani: ugye nektek kell nagyon drukkolni most?! ++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi csajok a bíztatást! Nagyon rendesek vagytok!
Tanulságos dolgokat olvastam most tőletek! Köszönöm!!!!

Nani az eredmény:
Cukor: Inzulin: 10,5
Éh 5,5 Inz profil 1: 54,7
30' 7,8 Inz profil 2: 62,9
60' 6,6 Inz profil 4: 47,5
120' 7,1

Csütörtökön megyünk fel személyesen a doktorúrhoz, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani!

Szrityi! Hogy érzed magad? Nagyon rossz volt a műtét!
Küldöm neked az erőt (pedig utálom a Star Wars-t :)))!!!!

Nani, Meli sok-sok babaragacs!!!!!!

Alle, hajrá szúrás!

gigibp

Sziasztok Lányok!

Teszt természetesen negatív, mensi ideért!
Most nagyon el vagyunk keseredve.Még kicsit gyászolunk, aztán megyünk tovább!
Lehet, hogy most egy kicsit majd nem jövök, de a háttérből drukkolok majd mindenkinek!

Nani,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor tesztelsz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli:
Sajnálom, hogy nem sikerült úgy drukkoltam :cry:
Szedd magad össze picit és újult erővel várunk vissza és szorítok hogy mielőbb sikerüljön ++++++++++++++++++++++++++++++

Nani:
Te hogy állsz?Mikor tesztelsz? Neked is szorítok nagyon +++++++++++++++++++++++

Gigi:
küldöm a részleteket priviben.
Köszönöm hogy küldted az "ERŐ VELEM VAN IFJÚ PADOVANOM"
:wink:
szrityi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?