Új privát üzeneted érkezett!

Miért selejteznéd ki? Honnan tudod, hogy szoptatás után 1-2 évvel mekkora lesz? :wink:

Most olvastam vissza, hogy hosszabbítóval 90-es.
Miért nem nézel 95-ös vagy 100-ast? És nem bizti, hogy F kosaras kell! :-) Biztos függ a fazontól is...
Egyszer keveredtem egy fehérnemű szalonba, és olyan normális néni volt! Mindent elmagyarázott, hogy mire kell figyelni, milyen fazon jó, hogy kell "állni" a cicinek, hogy az valóban tartson is... Érdemes volt. Ja és akciós cuccai voltak...

A Madarasban de néha a Tacskóban is szoktak lenni nagy méretek. Tudom, mert Anyósom ott vesz, ott szokott csak kapni (ami árban sem olyan húzós). Nincs mindig, de ha arra jártok, egy próbát megér...

szilvás76

Sziasztok! Felébredtem :) :oops:
Kicsicsikáltam magam :D

Mi ujság?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aranyos ez a kalkulátor...de az alapján nekem 100C-s kellene...áááááááááááááááá
Kizárt!!! :D :D :D
Nekem eleve széléről jön a mellem(majdnem hónalj alól)....szerintem sokminden befojásolja a méretezést.Alapból a D kosár kellet...ezért veszek most is D-t...Igaz most terhesség alatt nem merevítósek...Szopis melltartót vettem...de 115-ösben nem találtam...és nem kínaiban néztem :( :)
Ha valaki lát 115-ös szopis melltartót D-ben...írjon már rám legyen olyan kedves!!!

Hozzáteszem: (kamasz koromban amikor elkezdett nőni a cicim...kifelé HEGYESEDETT és nagyon csúcsos volt...féltem is hogy ilyen marad...aztán 1-2 év múlva elkezdett terebéjesedni :( )

Köszönöm :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most hogy felkeltem sehol senki?:(

büdös vagyok? :)

vicceltem-jobb kedvem lett az alvástól egy kicsikét.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megint jön a savam :( (biztos a káposztától-de olyan fincsi volt)
Most megittam 3dl tejet rá-jó hideget...na majd az segít :)
Jajj már várom a 4 órát hogy induljunk...kíváncsi vagyok erre a spontán megnyilvánulásosnak tűnő táncra...ennyi gyereket egyszerre!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Itt vagyok, ragyogok!

Jelentem minden rendben van. Koponyavégű fekvésben - akkor ez most azt jelenti, hogy lefővel?- és 911 gr-ra becsülte a doki....
Viszont a neme nem derült ki. :lol: Tudom, hogy most csalódottak vagytok. De ez van. A doki nem mondta. Én meg nem kérdeztem.
4 hét múlva újra látni akar. Én kukkoltam nagyon mikor a combcsontját mérte vagy nem láttam semmit vagy nem is úgy feküdt. Lehet össze volt zárva a lába. :lol:
Szóval a fogadásokat lehet kötni :lol:

királylány

Ja és amiért mennem kellett. A magzatvíz. Mennyisége átlagos.

királylány

Az jó, ha minden ok. Igen, fejenáll a kis Drága.

Perszeeeeeeeeeeeee, higgyük is el, hogy nem láttaaaaaaaaaaaad... :wink: :D :D :D

szilvás76

Szép napot nektek!

Csillag nem idegeskedj, hagy az ilyen vényasszonyokat más örömük sincs az életben csak mást szidni :twisted: :twisted:

Melltartó méret jó kis téma :lol: :lol: én is örülők, hogy végre vannak cicieim de az elején rossz volt vásárolni mivel nem tudtam pontosan a méretet és mindig le akartam beszélni róla, hogy nagy lesz. De jó volt! Nekem a 75C-ról 80D vált be, mindig ajánlották a 75E-t de nem próbáltam, nekem ezek így kényelmesek, nem szeretem ha bevág oldalt mert látszik a pulóveren keresztül. Na én nagyon válogatok a melltartókkal és nem veszek csak Jolidont, nekem bevált árban is elfogadható. Nekik van ritkán olyan modell ami szivacsos, hátul csak egy vékony pántja van és nincs benne vas a kosárnál.

Na megyek gmailre :arrow: folyt. köv.

Kép
Kép
melisch

Dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! már annyira kiváncsi voltam!!!
Történet :twisted: :twisted: :twisted: na én már ordítanék!

Ma nagyon kellemes dolog történt. Utamba esett az egyetem (4 lépésre van az irodámtól :lol: :lol: de most gyalog voltam) Gondoltam megkérdezem adják-e már a mesteri diplomákat. Belépek előttem vagy egy srác. Sejtettem, hogy nem jó helyen járok de gondoltam várok soromra megkérdezem hova kell mennem. Erre míg én az ajtó közelében várok belép egy másik nő aki amint meglátja a pocakom fülig érő szájjal mosolyog és mondja, hogy jaj jó, hogy nem ütött meg az ajtóval minket :lol: addig pedig még sok volt. Persze nem jó helyen vártam átküldött. Benyitok, ott 2 néni egyik éppen grapefruitot eszik, másik bögrét mos. Ők is mosolyognak rám, elnézést kér, hogy pont eszik és nagyon udvariasan útbaigazított. Máskor is kedvesek de most nagyon mosolygósak voltam a pocakomat látva, nekem meg annyira jól esett :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch annyira fel tudják az ilyenek dobni az ember napját.

Most a dokinak s az asszisztensnek is nagyon jó kedve volt. Mindig mosolygósak, de most valahogy mégjobban azok voltak. Kérdezi a doki:
-Magán kívül van még odakinn valaki.
Mire én:
- Én vagyok csak magamon kívül
Persze vigyorogtunk mindannyian. Doki:
-Magának is ilyen napja van.
-Ja. Rohanós. Egész nap csak szaladok- válaszoltam
Aztán már csak vigyorogtunk. Mondta még, hogy 4 hét múlva szaladjak majd a következő vizsgálatra, uh-ra. Hívjam és megbeszéljük. :lol:

Szilvi deeeeeeeeeeeeeeeee. Elhihetitek. Nem titkolnám el ha tudnám. De nem tudom. Persze azért örülök, hogy még mindig nem derült ki a dolog :lol:

királylány

Na kipróbáltam a kalkulátort. 95C. Hát kíváncsi leszek rá. Olcsó melltartókat ajánlott ott :shock:

királylány

Dia. :-)
Na jóóóó....

Ma reggel a vonaton mellém (belülre) akart ülni egy fiatal csaj. amikor meglátta a pocimat, azt mondja, ja, maradj csak, keresek másik helyet.
Mondom, á, azért még ki tudok kászálódni. :-)
De tök kedves volt, meg nem bántó.
:-)

Viszont tényleg jön a meleg, kezd a fejem nagyon hasogatni, és nincs nálam semmi... :-(

szilvás76

Én nem tudok méricskélni, de nincs is ilyen gondom még. :-/
Jók a régiek.
De kíváncsi lennék az "eredményre"

Elvben 85C...

szilvás76

Szilvi hi-hi nálam munkaeszköz a mérőszalag :lol:

királylány

Itt lehet, furcsán néznének rám. :-) Elkezdeném itt magam centizni... :-)

.
Más: ..lapos sarkú cipőtől dagadhat jobban a láb?
Na meg a (vadítóan szexi) nejlon térdzoknitól?

Idegesít, hogy a bokám nem a megszokott méretű. A vádlim dem duci, de a bokám külső fele igen. Egy picit. Még korainak tartom... :-(

Előbújt Hiszti-Kriszti belőlem. ;-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.29 14:41-kor.

szilvás76

Szilvi passz. Nem tudom. Lehet nem ártana feltenni a lábadat. Mondjuk az asztalra.... :lol: centivel a kezedben :lol: Szerintem már dagadhat ilyenkor. A sexi zoknitól a bokád? Inkább az fent vág be vagy nem? :roll:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szilvi passz. Nem tudom. Lehet nem ártana feltenni a lábadat. Mondjuk az asztalra.... :lol: centivel a kezedben :lol: Szerintem már dagadhat ilyenkor. A sexi zoknitól a bokád? Inkább az fent vág be vagy nem? :roll: [/color]

Érdekes látvány lennék, az biztos! :-)

Csak mert ma vettem fel először ilyet, és ma tapasztaltam...
Igen, fent a térdhajlat alatt vág be egy picit ...

Próbálok boka körzéseket csinálni, meg többször felállni a székről.

Na mindegy, holnap visszajön a pamutzokni, meg a másik cipőm... Meglátjuk...

szilvás76

Szilvi zoknitól nem nagyon hiszem, de lehet, hogy már beléptünk abba az időszakban mikor dagadni kezdhet a lábunk. Tegnap anya éppen erre kérdezett rá, hogy nem dagad-e a lábam. Én még nem vettem észre nálam 8)

Kép
Kép
melisch

Szundítottam egyet :oops:
Szilvi,a nejlon zokni jól be tud vágni,alapból is :( tűrd le...(még szexibb :) )
Az én lábam is dagad :(

Múltkor nekem az utcán egy nő olyan undorodva nézett a hasamba :shock: :shock: le is kellett nézzek mit látott ott? De nem tudom...a
piros felsőmben amiről van kép is...lehet gyűlöli a terheseket :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, egészségedre! :)

Ha letűröm, akkor a vádlimat vágja, Vagy egészem bokáig gondoltad??? :-)
Vadítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)

Én még nem találkoztam undorkodó emberrel. Közömbössel már igen, de hát van ilyen... :-)
Egészségére, ha ettől jobban érzi magát!

szilvás76

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, s olvasok tovább, ill. a délutáni műsor is megkezdődött nálunk, nem ígérek semmit :wink:

Cukorterhelés eredménye:
hétfő sima vérvétel (étlen-szomjan): 3,7
kedd terheléses első: 3,6 (4,1-5,9 között ref.tartományban)
kedd terheléses második: 4,3 (4,1-7,8 között ref.tartomány)

Az alsó határértéket nem éri el az éhgyomri cukrom, egyik napon sem. Kristófnál sem érte el 2 éve, lecsekkoltam. Illetve, akkor még ez a laboratórium a 3,3 értéket vette alsó határnak. Abban most is benne lennék :roll:

bekri

Sziasztok, megyek.
:-)

szilvás76

Bea, gratu.
Nekem még nincs meg az eredményem. :?

szilvás76

Köszi :D

Szilvás, egyébként Kristóffal nekem sem nőtt a cicim, de 6 hónapig valahogy kihúztuk a dolgot. Igaz, kellett tápszeres pótlás. De akkor is! Fel a fejjel, van remény!

Csillag, hát, sajnálom, hogy ennyire gáz az a néni és megtalált...

Bmaass, jobbulást neked!!! Vess is be minden taktikát!

Melisch, dehogy haragudtam meg :) Kristófnál még engem is zavart, ahogy Barbcsit is. De most valahogy bóknak veszem :wink: Csak közben nyugtatom is magam, hogy remélem, elfér majd odabent Bálint, nem lesz gond stb. Egyébként, nem is tudom, hogyan szaladnék a fiam után a bevásárlóközpontban vagy játszótéren focizás közben, ha már most nagyon nagy lenne a pocakom. :roll:

Na, lassan összekészülök, aztán kimegyünk, mert valakinek sok az energiája itthon :wink:

bekri

Dolgoztam, úsztam, hazaértem :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi
Jobbulást!
Mi a baj az ovival?

Libidó
Van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mellméret
Terhesség előtt 80B, most 80C... hatalmas növekedés :lol: :lol: :lol: :wink:

Királylány
Milyen kis titkolózó a csemetéd :wink:

Szilvás
Nem hiszem, hogy a lapos cipőtől jobban dagadna a láb. Én folyamatosan laposban járok.
Viszont a zokni gumija akadályozhatja a vérkeringést, attől duzzadhat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

itten vagyok! :)
látom épp a melltartóméret a téma! :wink: gondolom ez mindenkinek fejtörést okoz! :wink:

Évi egy egész szatyor? húúúúú! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

voltam ma szülésfelkészítőn, és a szülés jelei, és a szülés volt a téma... azt hiszem leesett végre, hogy ez velünk is hamarosan meg fog történni! :shock: egy kicsit meg is ijedtem... no nem a fájdalomtól... hanem az egész dologtól! szülők leszünk! :shock: lesz egy gyerekünk! :shock:

Szilvi nekem szimplán a melegtől dagad a lábam! már nem terhesen is dagadt! de most kaptam egy jó tippet egy természetgyógyásztól az ödémásodás elkerülésére :arrow: heti egy krumpli-nap... a burgonya bármilyen formában elkészíthető, de aznap mást nem szabad enni....
ki fogom próbálni!

Csillag én marhára nem olyannak ismertelek meg, aki nem tud helyrerakni egy ilyen nyanyát!!! :shock: ne hagyd magad!

Kép
gtunde75

Ircsi pü-ben leírnád a véleményed az őssejt-levételről? megköszönném!

Kép
gtunde75

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.04.29 18:51-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Ircsi pü-ben leírnád a véleményed az őssejt-levételről? megköszönném!

Leírtam:)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na.... akkor nincs senki, mikor én itt vagyok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi! olvastam, válaszoltam!

Kép
gtunde75

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaa.... akkor nincs senki, mikor én itt vagyok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

ez mindig így van :)

Nálatok külön szobában lesz a babó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

:wink: [/img]

evilany

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76vi, Hát ennyiért már lehet kapni. Bár ez tényleg jó kis masszív ágynak tűnik...)
A mienk Brendonos, de nem a boltból, hanem Pesten van egy outletjük, ahova az utolsó darabokat viszik. Onnan. Töredék áron. Szupi, tök erős (nem nyiklő-nyeklő) kiságy, matraccal együtt volt (ha jól emlékszem) 18-20 eFt körül. De nem kellett utazni se szinte érte, mert Anyuékhoz közel van a bolt.

Szóval nem horror drága, és ha tetszik, nosza...
De akkor lett volna igazi "főnyeremény", ha az a kis martac is benne van :)

meg tudod mondani hol van az az outlet? nem találom a neten, és a hosszú hétvégén megyek Pestre és megnézném! :oops: köszi! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

tyűűűűűűűű! Évi ilyen hőmérőnk lesz nekünk is? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ja ja ilyen :D

evilany

Ircsi és szerinted mit csináljak az igen fájós torkommal? Ma gurguláztam alkoholban oldott tömény kamillakivonattal, aztán a Meditonsint is bevetettem, az legalább finom. Eddig semmi se hat. Bioparox se, de ahhoz már szokva vagyok.

Az ovira majd visszatérünk, ahogy a segítökész anyukákra is. Most egyszerüen csak aludni szeretnék. No meg a fiam hiányzó fél pár cipöjét megtalálni. Lementek a homokozóba a két ház közé, Regö jött fel egyedül, mert neki pisilnie kellett, de csak fél cipöben volt. Eni állítólag felhozta a másik felét is, de én nem lelem, lent is voltam, a lakást is körbekutattam, de eltünt. ùjabban a lakás szerves környékén tünnek el a cuccok. Pl. a kocsiból kiszállva a párom hozta fel a gyerekek kabátjait, én elballagtam pár perccel elöbb felakasztani a szárítandó ruhákat. A kocsi közvetlenül a ház elött állt, mire felért, eltünt Regö sapkája és azóta se került elö, pedig még egyszer lementem megnézni mindenhol, még a kocsiban is vagy 3x. Sehol semmi. Elegem van. 8 év alatt összesen egy sálat vesztettünk el, most meg minden nap a ház közelében tünik el valami...

Megyek aludni.

Jó éjt!

Ma cukkinileves volt és megint spárga szokásosan.

Barbi
Vendég

Tündi! Én megkerestem ezt az outletet neten. Itt a címe:

http://babyoutlet.hu/

De van még jó babadiszkont Pesten!!! Mi pl. ide készülünk:
http://www.babaholmiolcson.hu/index.php

Ma azért nem voltam, mert alig aludtam az éjjel, mindenem fáj, törpicurt nem akartam azzal bántani, hogy háton alszom, bár nem is tudok úgy. :oops: :( Úgyhogy nagyon morcos, nyűgös voltam egész nap, de ez Bencére is ráragadt. Viszont találtunk babakocsit, holnap meg is vesszük. Itt a linkje, csak hogy mit mondotok rá!!!:
http://oabababolt.hu/?page=webshop/shop_detail&id=528&prod=13_301

Nekünk a kék színű tetszik, a boltban is olyan volt! Újszülött korától egészen 18 kilós koráig lehet használni, van hozzá lábzsák, tárolózseb, esővédő is, és babahordozó, ami autósülésnek használható. Vízszintesig ledönthető, 3 fokozatban állítható, 2 irányból tolható, első kerekek bolygósíthatók, de fixálhatók is. Azért ezt választottuk, mert a másik terepjárós babakocsit nem nekem találták ki. Rám nézett az eladónő és azt mondta, nem akar megbántani, de az 15 kg baba nélkül, ez meg csak 8 kg, és nem bírnám a másikat felemelni. Nem kérdés, melyiket bírnám el! De nem bántott meg vele, sőt örültem, hogy kedves volt, figyelmes, segítőkész és minden, nekem hülyének tűnő kérdésünkre válaszolt! :oops: :roll: :wink:

Na most megpróbálunk aludni. Holnap írok még, bocsi, hogy nem reagáltam másra! Remélem elnézitek nekem, csak fontos, hogy mit szóltok a babakocsihoz, főleg Szilvás, Dia, Csillag, Bekri, Barbi (bocsi akit kihagytam :( ) nektek már van tapasztalatotok!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Na sziasztok!
Végre hazaértem, hosszú volt ez a nap....
Kidolgoztam a belemet is....
Még az orrom is elkezdett vérezni..... :(
Reggel 8-tól iroda, 1-kor itthon vendég, utána kitakarítottam, s mentem házhoz 5-re, 4 hajvágás + 1 festés.....
Már nem bírom ezt az autómentességet, h a város másik végébe megyek, s ez a tömegközlekedés egyenlő a 0-val!!!! :evil: :evil: :evil:

Holnap ballagások, úh. kezdek reggel 8kor....kontyozok egész délelőtt...nem is fogok beérni fél12-re az irodába.... :S
Utána meg megyek imádott anyósomnak a haját csinálni!
Már alllllllííííg várom!

Na elteszem magam, mert mindjárt reggel van....

Jóéjt nektek!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szép jó reggelt Kismamik!
Én már 02:16 óta húzom az igát :)
Vagyis...Fanninak frissen sütöttem ki a rántott pulykamellet...és a krumpli krokettet.Már a 2. adagot mosom :D

Tegnapi napban csalódtam...Árkádban szokáshoz híven megint gond volt a zenével...síri csöndben táncolták végig a gyerekek középen a koreót :(
Aztán goooooo fel a Széchenyi térre....szép lesz,ha végre elkészül...ott egy csoportkép :)....aztán ismét eltáncolták a koreót...persze nem zenére hanem ritmusos tapsra...na ez viszont nagyon tetszett :D
Hazajöttünk fél 7 felé...még boltba mentem...aztán lefeküdtem...szerintem 8kor már húztam a lóbőr :) (nem is csoda hogy felkeltem).
Na majd ma délelőtt pihi :D

Barbcsi!
Megmondom őszintén :) ha nem jött volna össze az Angliából hozott babakocsink mi is a Giraffe-t választottuk volna :D (narancsban).
Szerintem ez is hasonló mint a miénk...praktikus és könnyű...ki is tudod teljessen használni,még ha nincs is mózeskosár része. :)
Szerintem jó kocsi.....
Persze ez csak az én véleményem eddig :)
Hozzáteszem jó árban is van.

Ircsi!
Ha jól tudom a hátfájósoknak is jó az úszás....igazam van?Mert akkor holnap lemegyek Fannival a Nevkóba egyet uszikálni :D

Na megyek kiviszem az ebet...szegényt most ezzel megkeverem :D
Aztán 7-kor keltem a gyerekeket :D

Aki dolgozik-JÓ MUNKÁT!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Látom, amikor én már aludni mentem, mindenki előbújt... :?

Évi
Nálunk vegyes megoldás lesz. Lesz külön babaszobánk, de a mi hálónkban is lesz Katusnak ágyacska. Majd meglátjuk, hogyan fog alakulni a helyzet...

Barbi
Én sós vízzel szoktam még öblögetni. Egyébként kb. 5-6 nap alatt egy sima torokgyulladás magától is elmúlik. Vírusfertőzésre antibiotikumot felesleges szedni.
Ja... az alkohol is jó az öblögetésre... egy kis házi pálesz... :wink:

Csillag
Hátfájósoknak jó az úszás.

Megyek dolgozóba....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi, de alkohol sosincs itthon, lévén senkinek semmi szüksége rá, föleg nem tömény. Én életemben nem ittam semmit, töményet még csak meg sem próbáltam, így a gyógyulás ezen módja kiesett. Nem tervezem az antibiotikum szedését. Ez a fajta torokgyulladás évente egyszer becsúszik és mindig nagyon fájdalmas és kb. egy hétig kínoz, de rendesen, mert minden nyelés egy kalanddal ér fel. Most is egyre rosszabb a helyzet, bedurrant a jobb oldali nyaki nyirokcsomóm, fáj töle már a fülem is és még biztos nincs itt a bulinak vége.
Bakker a telet olyan szépen megúsztuk baj nélkül, erre most ez a jóidö kezdetén.
Hogy csinálod azt a sós oldatot? Mennyire legyen sós? Mondjuk egy 2 dl-es pohárba mennyi sót rakjak?

Köszi még egyszer, megyek reggelit csinálni a bandámnak, tusolni, aztán ovi és fürkész. Ma gyors menet lesz, nincs uh, noha egy pillantás erejéig eddig mindig ránézett a dedre.

én
Vendég

Jó hergelt.

szilvás76

Tegnap este (rutinosan) telefonáltam a dokim asszisztensének, hogy a leletemet a helyettesítő doki odaadta-e nekik. Hát nem.

Azt javasolta asz asszisztens, hogy menjek a laborba (a vércsoportért úgyis be kell) és adjam elő a "Haldokló hattyút", odaadják a másolatot.
:shock:

És ezt csak most mondják!

szilvás76

Kép

Szilvi azért az gáz hogy Te rohangálj be a laborba is :?

Ma végre tudtam aludni,nem dobott ki az ágy 4-fél 5kor..azaz kidobott de rájöttem a cselre,Miki felkelt kértem hozzon pár szem kekszet,elrágtam és aludtam tovább :oops: :lol:
Viszont fogytam 1 kg-t :shock: lehet van eredménye a csak barna meg tk.péksütinek...

Ircsi,Tina,ma megyünk nagybevásárolni,light jégkrémet meg ilyesmit ehetek nem? Végülis én nem cukorbeteg vagyok se nem fogyókúrázok...

evilany

Igen Évi, light jégkrémet lehet enni!
Ha Lidl-be mész, van a diabetikus cuccoknál nagyon finom eperlekvár, egész nagy gyümölcsdarabokkal. Valami Konfitüre vagy ilyesmi neve van.

Kép
xtina75

Tina szuper!! :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?