Szia Ági!
Én két babát szültem Bakos doktornál, a kisebbik nemsokára kétéves lesz.
Nekem mind a két terhességnél többször volt problémám, mindig soron kívül fogadott a doki bácsi és mindig nagyon alapos volt, de tény, hogy nagyon eltérőek a tapasztalati szintek a kismamáknál, nem evidens, hogy kinek mit kell mondani, bármi kérdésed van, tedd fel neki.
Én néhányszor jártam a magánrendelőben is. Az asszisztensek nagyon készségesek, segítőkészek, tőlük kell időpontot kérni, telefonon és ott sokkal hamarabb be lehet jutni, mint az Aurórába. A terhesség vége felé ott voltam néhányszor ctg-n (sokszor kellett, ott SOS-ben is ment, az nem kötődik Bakos doktor rendeléséhez), azért külön nem kellett fizetni, ott a súlyomat és vérnyomásomat is mérték, vizeletet is nézték (van-e benne fehérje) - alapból.
Ha ott vettek kenetet, akkor azt ők intézték tovább, volt, hogy ott voltam ultrahangon (sokszor kellett), ment SOS-ben is, profi gép van (4d-t is tud) és az egyik ultrahangos doktornő (mondjuk csak vele találkoztam) nagyon-nagyon rendes volt és nagyon alapos, gondos, lehet menni tesóval is.
Többször csinálta ott az ultrahangot a doki bácsi is, akkor csak a gép használatának tarifáját kérte el.
Összességében nyugisabb a magánrendelő, mint az Auróra, de ott is mindig nagyon rendes, türelmes volt a doki bácsi, hiába voltak ezren. Ha jól tudom, ott csütörtökön van a terhesgondozás (ctg-miegymás), de mondom, ha gond van, lehet menni soron kívül is.
Ancsi-pancsi, ha kérdésed van, nekem írhatsz privit.
Szép napot mindenkinek!
Tücsi