Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok...
Szétvet az ideg.

Reggel f8-ra mentünk a gyerekorvoshoz gyógypillantásra, meg Apának TP papírért. Gondoltam, még jó is így, mert a helyettesítő dokim 8-tól rendel, oda is menni kell.
(Ugyanis a laborleletet nem adják ki az SZTK-ban, hanem a beutaló háziorvosnak küldik meg.) Odamegyek 7.50-re, ajtó zárva, egy füzetből kitépett lapra ráírták tollal, hogy ma meg holnap nem rendel. Az én saját házidokim helyettesíti. :evil: :roll:
Az meg este rendel ma, no és nem tudom, hogy a leleteket is átadták-e neki...

Szóval a büdös fenébe, hogy az asszisztens nem tudott szólni, hogy nem lesznek. Ezek szerint ezért mondta, hogy próbáljam meg az SZTK-ban megdumálni, hogy oda mehessek az eredményért... De miért kell virágnyelven beszélni, miért nem mondta, hogy ezért? Tök messze van tőlünk ez a szájbatekert rendelő, szerencse, hogy most nem gyalog kellett mennem, mert biztos felrobbanok.

Tudom, hülyeség ilyenen rágódni, de baromira felhúztam magam! :evil: :evil: :evil:

Aztán már csak az hiányzik, hogy a leletem se legyen jó... :-(

NA, megyek visszaolvasni, mit termeltetek, hátha lenyugszom egy kicsit...

szilvás76

Szilvi :evil: :evil: hát elhiszem h.pipa lettél...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi! Nem csodálom!!! Engem is kiakasztana a dolog :twisted:
próbálj nyugizni( bagoly mondja verébnek :) )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Évi szép a kiságy! :)

Olyan szép idő van, én meg itt rohadok az idodába.... :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én is élveztem a napot amíg Bubuka sétált... :D
Kint voltunk egy órát :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Látom mindenki bosszankodik. Nem vagyok ezzel én sem másképp. Na mindegy. Nagy az isten állatkertje.......mindenki folytassa ízlése szerint, többféle verzió létezik. :lol:

Van még dolgom, ha lesz időm akkor még jövök írni....

királylány

Dia! Mi a baj?Téged ki bosszantott fel?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na sorba megyek...
Dia. Bende is nagy fotós, és egész jó képeket készít. Még szerencse, hogy digitális gép, mennyi film fogyna... :-)
Clárika. Gruppen. Ezen jót röhögtem. Van az a vicc, ...á ezt mutatni kell... "Szóval te voltáááál" és a gyerek ujjával bökdösi apja homlokát... :-)

Amúgy a HSZ-eket olvasva (Meli, Dia, Évi....) kicsit megnyugodtam. Az én libidóm nagyon nem a régi már. :-( Nekem már az is "jó", ha odabújok, amennyire sikerül :wink: , és csak vagyunk. Mindenhol az megy, hogy a 2.3 trimeszter milyen klassz, hááát, azt hittem velem van a baj... :oops: :oops:

Pocak. Tegnap megkérdezték tőlem, hogy oké, hogy itt a pocim, de fogytam???? Olyan jól esett, pedig sztem csak a hajam miatt (kiengedve van, nincs feltűzve) meg egy jópofa, picit feszülős póló volt rajtam. :-)

Ja, mellméret: semmi változás a várandósság előttihez képest, ugyanakkora.. :-( Már látom ismét sorsunkat. :-(

Csillag Sajna nem fog megváltozni, akár megvered, akár nem. De inkább ne tedd, mert érte is annyit kapnál, mint egy normális emberért. Arra sem bíztatlak, hogy üvöltsd le, mert csak felhúzod magad, és úgysem lesz jobb.
És ha beleröhögnél a képébe? Most tényleg, és valami gej, kedves (de cinikus) dolgot mondanál csak neki? Nem, mintha magába szállna, de mégis elviekben "felette maradnál"...

Ircsi: pocak :-)

Izlandi zúzmó nem köhögéscsillapító?
Nekem a Tantum Verde spray jött be...

Évi
: nagyon szép ez a kiságy. Matraccal ennyi? mert akkor nagyon megérné. A méretei jó nektek? Mármint befér?

szilvás76

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia. mi történt?
Én már jobban vagyok... :wink: :?

szilvás76

Igen Szilvás...már én is gondolkoztam ezen...valamit megjegyezni...cinikusan...mosolyogva...azt kellett volna.
Mondjuk:
-ha csak akkora tirpák lesz mint a fiam,akkor az nagyon jó...
-magánál nagyobb úgysem tud lenni...
-mindenki magából indul ki...
-igen én is várom már hogy megszülessen...

de hülyeség az egész...
lassan lenyugszom..csak nagyon szíven ütött...és üvölt mint egy sipáka k...a
áááááááááááááááh
mindegy .........hihetetlen nőszemély

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi,nekem a 2.trimeszter eddig jól telt (libidó :wink: )de most aztán leengedtem mint egy lufi...
Mell:terhesség előtti mérethez képest 5 kosárral nőtt,elképesztő :(
És a terhesség elejéhez képest csípőre híztam 9 cm-t ( :evil: ) mellre 7-et.
Ágy: befér,mert tegnap mikor elmentünk megrendelni szekrényt,kiderült h.amit a hálóba szánunk csak 30 cm mély,így a pelenkázó lemehet a sarokba,és felszabadul némi hely még.Matrac nélkül adják.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag ezek a frappáns válaszok nekem is mindig utólag ugranak be :?

evilany

igen...az idegtől se nem láttam se nem hallottam...ez van....remélem nem mostanában futok vele össze-azt ne kívánja magának :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na ettem egy zacsis kínai gyorsleves...egy "zóna" adag székelykáposztát...azt hiszem most lepihenek egyet...éjjel úgy is rosszul aludtam és rémálmaim voltak...most síri csend...szép idő...kellemes levegő áramlik befele az ablakon....
jajj de nagyot lehet pihenni...
Utánna meg összepakolni...és indulni az Árkádba! Menő dolog lesz :D alig várom hogy lássam azt a sok gyereket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mell: nekem a 90 D-ről 110 D-re nőtt ...és az is kicsike már...vagyis akkor 115 :(
remélem lesz is értelme :D

én leginkább csúcsosodtam...tolom már a Mecseket :D

arcom is pufók lett...reggel néztem(de lehet hogy csak a frizu teszi) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, tényleg lehet vmi a gmaileddel, mert a blogomból is eltűntél (mint olvasó)
Nem értem én ezt... :shock:

szilvás76

Clárika
Kép
clárika

De a 90-ról 110 re növekedés azt jelenti, hogy a mell alatt mért kerület nőtt. Ha a kosár változatlan, akkor nem nőtt (vagy nem akkorát. Az meg maradt D-s, nem???
Az A,B,C,D, és társai mutatják magát a kosarat (a mellcsúcson mért kerületből adódik)

De lehet, hogy rosszul tudom...
Ruhaszalonos kollegák? :-) Vélemény? :-)

szilvás76

Sziasztok!

Csillag, az a nyanya nem normális!!! A lényeg, hogy ne legyél ideges.

Évi, nem jár ismerős pesten, mert itt ez az ágy olcsóbb, egy másik fórumban a lánynak van ilyen csak narancssárga-sárga változat.
http://bebibolt.2ms.hu/index.php?main_p ... fbb5b652d6

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="szilvás76"]C írta:szilvás76sillag, tényleg lehet vmi a gmaileddel, mert a blogomból is eltűntél (mint olvasó)
Nem értem én ezt... :shock:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nem is enged oda sem belépni :(

akkor blogom sincs...sebaj

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mellméret:
Nekem 75 A-ról lett 75 C, de asszem kezd szűkös lenni...
Ja és a legbelsőbe kapcsolom....

Clárika
Kép
clárika

Évi, hát, azért matrac nélkül... :shock:

szilvás76

ezt íírta ki ahogy be akartam lépni :(

Blog eltávolítva
A(z) szabokicta.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog. Ezen a címen nem hozhatók létre új blogok.

Itt kellene lennie a blogodnak? Lásd: "Blogger Súgó"

ez de komoly!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag. Nem tusz írni nekik? (sms-t ne!!!!!) Azért elmondhatnák, mi a bajuk Veled... Ez nem így működik!!! Ennyit azért illene megtenniük! :shock:

szilvás76

na megittam a paradicsomlevemet is...megyek lepihizni
További szép napot!
Jó fórumozást...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"]M írta:clárikaellméret:
Nekem 75 A-ról lett 75 C, de asszem kezd szűkös lenni...
Ja és a legbelsőbe kapcsolom....

Na ez igen, ez már cicinövekedés. Erről beszélek. :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Csillag. Nem tusz írni nekik? (sms-t ne!!!!!) Azért elmondhatnák, mi a bajuk Veled... Ez nem így működik!!! Ennyit azért illene megtenniük! :shock:

azt írta hogy nem kötelesek magyarázattal szolgálni.Vagy értesítéssel mondják ilyenkor fel a fiókot,vagy értesítés nélkül.Na erre varrjak gombot.
..én meg nem vagyok köteles sms-t küldeni :) heheheheheeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na puszaaaaaaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Matrac nélkül gáz? Mindenhol ilyen árak vannak sajna új kiságyra.13 körül...és az még félő h.a szétesős fajta...
Clarika köszi,elmentettem már,rá is kérdeztem megvan-e még.
Woody,szuper,elvileg a céges sofőr minden héten jár Pesten...

Hááát,nekem 85b-ről lett egyszer 90d,most meg 90G!!!! Basszus G,az tök gáz.
Ja és melltartó-hosszabbítóval!

evilany

Na itt.

Szilvi jól tudod a melltartó méretezést.

Clárika mindig a legszélsőbe kell kapcsolni és ott kell tartania, mert ha megnyúlik vagy fogysz akkor kapcsolhatod beljebb.

Sex: mi anno Bencét várva sem sexeltünk. Elejeén azért mert elaludtam, fájt a cicim, nemhogy hozzányúlni de még ránézni sem engedtem. Aztán meg engem is zavart, apát is zavarta. Elvoltunk nélküle. Most ugyanez a helyzet. Ha ciki, ha nem. Mondjuk az a jó, hogy egyformán gondolkozunk ezen a téren (is).

Évi szép ez a kiságy. és igen, legközelebb tessék bejelenteni előre, ha nem jössz :D

Csillag öregasszony kapja be. Én üzenem.

Nincs különösebb bajom, igazából nem tudom felbosszantottak e vagy csak röhögök az emberi hülyeségen. Leírom a gmail-re, Csillag neked átküldöm privibe.

Ma rohanós reggelem volt, mert be kellett menjek az MKB Bankba az egészségpénztár miatt. Nem igazán értjük a lekönyvelést - ezt még isgen - mag a zárolást. És hogyan van a levonások feldolgozása. Egy-két pont nem tiszta. De nem tudnak segíteni, illetve amire mi rákérdeztünk azon nem tudtak, be kell menni oda ahol lehúzták a kártyát és ott majd elmagyarázzák hogyan is működik a dolog. Hosszú, iagzából én sem nagyon értem. Mindegy is. de nem ezen bosszankodom.

Jövő héten jön az asztalos szerdán és talán szerdán meg is csinálnak mindent.

A többit leírom amott.

királylány

Évi, Hát ennyiért már lehet kapni. Bár ez tényleg jó kis masszív ágynak tűnik...)
A mienk Brendonos, de nem a boltból, hanem Pesten van egy outletjük, ahova az utolsó darabokat viszik. Onnan. Töredék áron. Szupi, tök erős (nem nyiklő-nyeklő) kiságy, matraccal együtt volt (ha jól emlékszem) 18-20 eFt körül. De nem kellett utazni se szinte érte, mert Anyuékhoz közel van a bolt.

Szóval nem horror drága, és ha tetszik, nosza...
De akkor lett volna igazi "főnyeremény", ha az a kis martac is benne van :)

szilvás76

Akkor vegyek 70-es melltartót? :shock:
Abba hiába csatolnám a legszélsőbe, túl közel lennének a kosarak....
Nem egyszerű dolog, ha az embernek van melle.... :lol:
(és ugye ez nekem új! :D )

Clárika
Kép
clárika

Még a melem is új! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

pontosabban a mellem....

Clárika
Kép
clárika

evilany

Köszi Évi!
Kipróbálom! (de nem most, mert az irodába vagyok... :) )

Clárika
Kép
clárika

:wink:
na elbattyogok boltba,majd jövök.

evilany

Na az egyik története megírtam. Csak el kell mentenem? És akkor tudjátok olvasni?

királylány

Na úgy nézem sikerült feltennem.

királylány

elolvastam.
:shock:

szilvás76

moderáltam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.29 10:49-kor.

szilvás76

Reagálást pü-ben kérem.

királylány

Képzeljétek, reggel kapott Bende kanalast a doktornénitől. És bevették, egész délelőtt nem köhögött, úgy kell rászólni, hogy köhögjön néha, jöjjön fel a leoldódott cucc a tüdejéből...

Patikai trutyi, kemény 250 Ft-ért... :-)

Kezd jobb kedvem lenni... :-)

szilvás76

Dia :shock: :shock: :shock: :evil:

evilany

Tündi megjöttek a cuccok amiket rendeltünk,már gyűlik neked egy szatyor :)

evilany

Ja beugrottam a Kínaiba,nem néztek rám hülyén a G-s kosárméret keresése hallatán :evil: :evil:
De vettem a babónak 1 tutyit és 6 pár kis újszülött zoknit :)

evilany

Vigyázz velük, mert a számozásuk semmit sem ér!
"kínai méretezés" :-)

Ami ránézésre jó, próbáld fel.
Én magabiztosan mentem, tudtam a méretemet, nem próbáltam, és nem lett jó. :evil:

szilvás76

Évi kínaiban melltartót? Nekem alapban 80F a méretem. Most nőtt, megyek én is a kínaiba van ismerősöm, hátha találunk valamit. Ha nem akkor kénytelen leszek több pénzt kiadni érte. Egyébként nem szoktam ott próbálkozni.

Lefuttottam egy kört a városban, de a saját dolgaimat nem intéztem ám el. Mennem kell a dokihoz. Enni csak utána fogok....Ha végeztem és tudok, jelentkezek.

királylány

Nem látom értelmét kiadni egy csomó pénzt melltartóra amit hordok pár hónapig. Így is a 4 80D-s megy majd a selejtbe...amit terhesség elején vettem :(

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?