Helló Kismamik!!
Dorka- Galambokat én is utálom, főleg ha leszarnak
Hogy állsz ma a munkaundorral??Hát én nem tudom, hogy hogy fogom viselni ha másfél hónap után megint mennem kell melózni
Most olvasom, hogy ma is kitört rajtad
Na de csak délig, az itt van mindjárt
...Nálunk nem tudom,hogy lesz idén karácsonykor, mert egy kb 1 hónapos babával nem biztos, hogy bemerem vállalni a hazautat
Na majd meglátjuk
Ebba-Még mindig látogat rókakoma???Azt hittem az a 12.hétre már elszokott húzni, na de akkor lehet , hogy nálad is napok kérdése
Jó bográcsozást!
O.Ági- Na látod, mondtuk mi, hogy lesz még neked olyan babakocsid, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megvenni
Hassimogatók eddig engem elkerültek,mondjuk nincs is hasam, úgyhogy nincs nagyon mit simogatni
De ha lesz én megadóan fogom tűrni, legalább is a családtagoktól, idegeneknek tuti rácsapok a kezére
Bundás kenyér nálam is favorit
Eta- Hogy haladtál a konyhával????Én kész vagyok
Na jó csak belülről, kipakoltam mindent kitöröltem és mindent vissza tettem szépen.....Kívűlről majd holnap Apjukkal együtt
Aztán jöhet az ablak!!!! Jaja, ahogy mondod: Wir sind zu gut für diese Welt
Lucuzs- Hát akkor ha nem felejtem el, lehet otthon megpróbálok a Kaáliban kérni ilyen papírt, köszi, hogy szóltál
Babaszobát építetek?
Rabbe- Ha majd tudsz tegyél már fotót a babakocsiról meg a pocakodról légyszi, engem minden ilyen érdekel
Azért tök jó, hogy ennyire jóban vagy a főnököddel
Mikegirl- Először csak a fotót láttam meg amit feltettél a fürdőruháról, pont akartam írni,hogy a tesz-veszen vagy a vetarán láttam fele annyiért, de akkor jól csináltad
Nekem is kell majd valami fürdőrucit lőni, mert megyünk a Balcsira és hát a melleimet nem tudom mibe fogom tudni betenni
.....Sajnálom, hogy nem volt olyan családod amilyet szerettél volna...Remélem a gyermekeid kárpótolnak mindenért
...Én csak Duphastont szedek, 3*1-et, elvileg még jövő héten kell nyomnom, aztán lassanként elhagyni....Már várom, mert a déli adagot néha elfelejtem bevenni és délután jövök rá.....A reggelivel -estivel nincs gondom, mert ahogy kinyitom a csipám már reflex szerűen nyúlok a bogyóért
Mabkaja- Nagyon szép a kisbabód, annyira cuki formája van
Mondjuk mindenki babája csodaszép, ez nem is kérdés
Szisszka-Én azt hittem ez csak valami viccesk kép erről a cumisüvegről
Frankón van ilyen????Irigykedem az angol miatt, én is nagyon szeretnék megtanulni.....Bár először a németet kéne tökélyre fejlesztenem, de az azért még messze van
...Nekem tesóm is Elevitet szedte mind a két kisfiánál végig
Nagyon irigykedem a varrás miatt, mert mi is szeretünk hobbiművészkedni, gipsz hűtőmágnes, szalvéta technika és társai...Párom a nagy májer benne
De varrni nem tudunk....Vagy is tudok, gombot vissza a helyére
Vayacon- Azt akartam kérdezni, hogy ti hogyan tervezitek ezt a 2-3 naponta vitamin szedést??Mert én is így akarom csinálni, de ugye ez a második trimeszteres ez 2 féle bogyó, a rózsaszín meg egy sárgás, szóval,hogy mind a kettőt egyszerre, aztán 1-2 nap szünet és megint, vagy egyik nap az egyiket, másik nap a másikat???Csak, mert nem tudom, hogy ezek együtt hatnak vagy tök mindegy?...Itt van az övlehúzó:
http://baba-mama.vatera.hu/kismama_ruha ... html.....!!
Csajok én most eszméltem rá, hogy holnap ünnepnap van és baromira nem lesz nyitva semmi, úgyhogy most veszek egy repülőrajtot a boltba, csak ki is kéne találni, hogy mit együnk a hétvégén....Nálatok ez nem egy örökös dilemma????Nálam minden nap