Skrisz!
Mióta legalulra tettem az ágyat, azóta nem tudom az alvó gyereket úgy belerakni, hogy ne ébredjen fel
Nem volt ilyen túl sokszor, de a keveset is sajnálom.
Olvastam, és örülök, hogy így bejött a házikoszt
A cukkini Zének a megakedvence, májjal főleg. De esküszöm nekem is annyira tetszik az illata, simán beleennék
Én Zétényre ezen a héten kb. egyszer adtam csak sapkát, mikor nagyon fújt a szél. Meg kardigánt is akkor. Ő már csak egy rétegben nyomja, itt nagyon meleg van. Hosszú ujjú body, béleletlen vékony gatya, zokni. Ha elalszik teszek rá egy vékony takarót, de a lába kilóg. Rövid ujjas bodykat még nem mostam ki, vettem már jó párat, bár 80-asokkal készültem, lehet nagy is lesz rá még.
Tegnap vettem két vékony hálózsákot, a vastagot pár napja le kellett vennem éjjel, mert tök izzadt volt a gyerek.
Twist!
Ááá, nem volt sok pénz, olyan 8 e körül, de azt vígan elvertük
Látom te is dőzsöltél
Az MT-dhez nincs olyan alvócsuklya? Én azt tettem rá a nap ellen.
Bols!
2.5 kg?? Túlzásba ne vidd te lány!!!
Angel!
Nem igazán méretre kisebbre gondoltam, hanem korra-érettségre. De ha korlátozásra akarjátok akkor bejöhet. Én nem akartam Zét, biztonságosnak érzem a nagykádat. Mondjuk ma majdnem kupán vágta magát a zuhanyfejjel
Azért nem kaszáltam ám óóóriásit, csak kicsikét, egónövelőt
Ez a fürdető 7500.- a Brendonban, én 3500-ért lőttem a teszveszen vadi újan, és kipróbálás után 4000-ért ment el
Ja, még Szöcskét is kérdeztem anno, ő mondta hogy nembejövős, de én hitetlen vagyok, ki akartam próbálni
Meg akkor nem mertem még beletenni a nagyba, mert nem tudott még ülni.
Rani!
Hát iiittt
Nekünk is volt ilyen nappal nemalvós időszak
Jó sokáig
Én a a hosszú ujjú rugi alá nem adnék még bodyt is. Inkább a rugit sem, csak body. 30 fok az azért rövid ujjas időszak már.
Tejbe áztatott golyócska??
Szöcske!
70 éves nagyikás pancsin annyira jót röhögtem
Nekem is azt mondták sorstársaid, hogy az ikrek nem duplák, hanem hatványozottan leledzenek
Én nem tudom hogy szánom majd rá magamat, hogy majd eladjam/ajándékozzam a cuccait, hülye rakosgatós-szentimentális tyúk vagyok
Vanda!
Én sem szeretem a hagymát, az lekotrom mindenről, de az íze az megdobja a husikat. De magát a zöldséget nem eszem meg semmilyen formában. Na most hazudok, hagymalevest már ettem, de nem lett a szívem-csücske.
De mégis hogy néz ki ez a póráz? Muti már képet SzöcskeVanda