Vanda!
Csokibarna sosem leszek, én vagyok a Hófehérke egy alapból kreol családban, a férjem szőkés típus, Zé sem lett egy latin amorózó. Épp most rendelek neki spéci naptejet miniegereknek valót, és reménykedem, hogy ő nem lesz az a leégős fajta mint én
Szomszédok
én már szerencsére nem "szomszédolok", de korábban kijutott mindenféle díszpéldány, egy szadomazo pár volt a csúcs
Na az durva volt.
De be kell hogy valljam én is voltam
nemszeretemszomszéd, mikor kora reggel mentünk el otthonról és késő este jártunk haza mindennap, hétvégén is, és akkor kénytelen voltam éjfélkor bekapcsolni a mosógépet mindenki örömére
Skrisz!
Azt hittem 4+ -t veszel. Azért sanszos volt, hogy a sima négyes nem lesz jó, ha a Pampers-ből is kicsi. A kilókat én már nem is nézem, úgyis csak értetlenkedem, hogy azt minek írják rá, pl. hogy 11-25 kg. Ma ezt olvastam a Pampers-ön. Ez mégis kinek támpont??
Rani!
Micsoda kis Ringlispíl
Angel!
Nem akartam ám felvágni a napozással
Falusi lánykáknak ez a jussa, viszont itt nem van..........hmmmm mi is ............ mondjuk metró, az nincs
Jó kis Nuby itatós, Lois megint parádézott, sikerült szétfőznöm a fogantyúját
Vettem új itatófejet rá, kifőztem és mellédobtam a poharat is, de nem vettem le róla a fület... most jól néz ki
Twist!
Bocis kocsi, az mi is?? Emlékszem hogy írtad már egyszer, csak elfelejtettem...
Itt nálunk nincs zajongás, ultranyugis a környék, max. fűnyírózás, de Zé ablaka rétre néz, szóval oda még az sem igazán hallatszik fel. A közvetlen szomszédok meg rém csendesek, nem is látom-hallom őket. Biztos antiszociális vagyok, de nekem ez az ideális szomszéd