Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!
Megszeretném tőletek kérdezni, hogy aki Decapeptyl-t használt, annak nem volt egy idő után has puffadása?
A másik kérdésem pedig, hogy van aki szed estrimax tablettát? Esetleg tapasztalata van valakinek vele kapcsolatban?
Köszi előre is! :)
Vendég

a.ibici!
Sajnálom. Mi önszorgalomból voltunk genetikai vv-en, az istenhegyi úton csinálták, 3 hét múlva volt meg az eredmény. Természetesen pízbe került. Megnézik, hogy rendben vannak-e a kromoszómák és van-e esetleg bármi eltérés.
Tükrözésem nekem nem volt.

Navi!
Kár, hogy nem tudtál méretet, mert összehasonlíthattuk volna az enyémmel. Biztos nincs semmi gond, csak a dokik nem is sejtik, hogy mi mennyi mindenre ugrunk. Nekünk a dokinő azt mondta, mikor meglátta az uhun a babét, hogy milyen szép nagy feje van! Na, túrtam minden uhus képet, hogy összehasonlítsam a fej méreteket más hasonló korú babáéval, aztán megnyugodtam, de nem teljesen. Pedig szerintem nem is nagy a fej! :lol:

Mieza!
Mielőtt terhes lettem, láttam egy babát a metrón. Ezren voltunk, és ő csak meredten nézett engem. Aztán arra gondoltam, hogy remélem hamar lesz nekem is ilyen helyes babám. Ahogy ezt gondoltam bólintott egyet és továbbra is meredten nézett. Annak idején ezt megírtam ide a topikra! Nem egészen 1 hónap múlva terhes lettem! Én hiszek benne!

Kubuspace!
Köszönjük, hogy felraktad a magzati méreteket. Én is megnyugodtam, a miénk napra pontos! És már azóta, ha minden igaz 40 mm-es!

Mindenkinek továbbra is nagyon szurkolok!

rodina74

[quote="rodina74"]
írta:
rodina74Mieza!
Mielőtt terhes lettem, láttam egy babát a metrón. Ezren voltunk, és ő csak meredten nézett engem. Aztán arra gondoltam, hogy remélem hamar lesz nekem is ilyen helyes babám. Ahogy ezt gondoltam bólintott egyet és továbbra is meredten nézett. Annak idején ezt megírtam ide a topikra! Nem egészen 1 hónap múlva terhes lettem! Én hiszek benne!

Mindenkinek továbbra is nagyon szurkolok!

Ez nagyon aranyos történet... :)
Bízom benne,hogy a jelek nálam is működnek.
egyelőre ki kell bírnom a munkahelyemen,míg nem jön össze a dolog...
egy hónapja jöttem vissza dolgozni,és párom rosszul lett,mikor meglátta,hogy milyen nehéz dobozokat próbálok hajolva előre a helyükre betenni a raktárban... Csak annyit tudott mondani,hogy már érti,miért fáj esténként a derekam.

Továbbra is utál mindenki a 6 hetes táppénz miatt,amit nem direkt csináltam ugyebár,de ez őket úgy tűnik nem érdekli.
Azt hittem jó lesz visszamenni,és majd kedvesen fogadnak,talán a hülye endó miatt együtt is éreznek majd,de önző módon csak magukra gondolnak...

Remélem hamar otthagyhatom őket a babázás miatt.

Azt valaki meg tudja mondani nekem,hogy milyen papírt és mikor kell a munkahelyemmel aláíratni?
És mi van,ha nem hajlandók rá,és előtte kirúgnak...??
Vendég

Sajti: köszi,hogy velem örülsz :)

Annyira vártam,hogy megjöjjön,és mehessek a 3.napi vérvételre,hogy a jelek szerint előbb fog megjönni :D
de mázli is,mert úgy van pont a munkahelyi beosztásom,hogy a bíemszíből tudok menni,és még van egy kis időm a kettő között is :)
egyelőre úgy néz ki,hogy pénteken vagy hétfőn megyek.

olyan jóóóó!!
sose vártam még ennyire a vérvételt! :)
de asszem a hóvégit méginkább várom :)

a 22.napi vérvétel után mennyit kell várni a konzultációra?
ha minden okés,akkor a következő menzesznél lehet is szúrni?
(tudom,ismét előtört a "perverzió" :D )
Vendég

Sziasztok,

ma felhívtam a BMC,hogy mi az a + vizsgálat amit a MÁV korházban csinálnak...remélem jól értettem és ez a neve:inhibin A...
volt valakinek már ilyen vv???
Túrom a netet,de én csak annyit találok erről,hogy kismamiknak csinálnak ilyet :oops: lehet béna vok,de még egy tele.számot sem sikerül kikukáznom :roll:

Mieza: ügyesen kiharcoltad a jussodat :wink: :wink: :wink:

Röpcsi: én használtam decát,de nem rémlik,hogy puffadt volna a hasam tőle :roll: arra emlékszem,hogy rohadtul utáltam,mert fájt,csípett stb...a gyogyót nem használtam,de szerintem itt a BMC-ben ezt senki nem kapja...ha nem így van ki fognak javítani a lányok....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Szia Angyalka!

Én ezt találtam a neten,nem tudom,segít-e valamit...:

"A "tripla szűrés" három, (újabban négy) vizsgálatból áll. A három "klasszikus" vizsgálat: anyai AFP (alfa-foetoprotein), hCG (humán coriogonadotropin hormon), és nem-konjugált ösztriol. Ezekhez az utóbbi időkben az inhibin-A.vizsgálata társul. Ezzel növekszik a magzati fejlődési rendellenességek specificitása és érzékenysége.

· A fejlődés során a magzat szövetei AFP-t termelnek, így a magzat vérében, valamint a magzatvízben az AFP szintje a terhesség 12. hetéig fokozatosan emelkedik. Ezt követően azonban az emelkedés megáll, majd a születésig fokozatosan csökken. A magzati AFP a méhlepényen keresztül átjut az anyába is, és így az anya vérében is kimutatható.

· A hCG hormont a méhlepény termeli. A hormon szintje az anya vérében az első trimesterben emelkedik, majd a terhesség végére az eredeti szint 10%-ára csökken.

· A nem-konjugált ösztriol hormont a magzat termeli. A szintézisben szerepe van a májnak, a mellékvesének és a méhlepénynek is. A nem-konjugált ösztriol a méhlepényen keresztül átjut az anyába, és így az ő vérében is kimutatható.

· Az inhibin A hormont a méhlepény termeli. Az inhibin A egy dimer, (azaz két részből áll). Néha DIA-ként vagy dimericus inhibin A-ként is említik. A terhesség kezdetétől e hormon szintje az anya vérében a 14-17. hétig csökken, majd utána megint emelkedik.

Gerincvelő záródási rendellenességben szenvedő babánál nyílás keletkezik a gerincen, a fejen, vagy a has falán, amely a szokásosnál több AFP-t enged át az anya vérébe, ezért az AFP méréséből következtetni lehet a rendellenességre.
A többi markert nem használják gerincvelő záródási rendellenesség vizsgálatára.

Azokban a terhességekben, ahol a magzat Down-kórt okozó kromoszómális rendellenességet hordoz, az AFP és a nem-konjugált ösztriol szintje csökkent, a hCG és az inhibin A szintje emelkedett.

Milyen mintára van szükség?
A kar könyökhajlati vénájából vett vérminta szükséges. Egy (piros- ("natív") vagy sárga-kupakos ("géles") cső vérből elvégezhető mind a négy vizsgálat (AFP, hCG, nem-konjugált ösztriol és inhibin A)."
Vendég

Kiss Angyal!

AMH és inhibinin B vizsgálat! Eredmény kb. 3 hét.
Ha visszanézel a topikban beszéltünk róla. Megmutatja, hogy mennyire van kimerülve a petefészked és mennyid lehet hátra a változó korig.

Kép
avarka

Szia Kiss Angyal!

Köszönöm a tájékoztatást! :D
Szerintem se a decatól puffadt fel a hasam, hanem mert tegnap édeset ittam, ettem és mellette még szedem a Merckformint is, ami mellett nem ajánlott sok édességet ennem! :oops:
Hogy vagy?
Vendég

Bármilyen hihetetlen, a nők biológiai órája már a születésük előtt ketyeg. A 20 hetes lánymagzatnak mintegy 7 millió petéje van, de mire megszületik, ez a szám már csupán 1-2 millió. A rákövetkező 35-40 évben a nők mintegy 3-400 petét érlelnek meg, a többi fokozatosan elhal, mígnem a nő 50 éves kora körül elérkezik a menopauza korába. A legtöbb nőnél a húszas éveinek végén hanyatlásnak indul a fogamzó-képesség, 35 éves kor körül hirtelen csökken, és egy újabb hanyatlás következik be a nők 40 éves kora körül. Ebben a korcsoportban a fogamzó-képesség egyénenként is eltéréseket mutathat. Egy egészséges 30 éves nőnek havonta mintegy 20 százalék esélye van a teherbeesésre, míg egy 40 éves nőnél ez már csak 5 százalék. Bár a fogamzó-képességet főleg az életkor befolyásolja, más tényezők is közrejátszanak abban, hogy milyen gyorsan csökken valakinek a peteállománya. A befolyásoló faktorok a genetikai háttér, a dohányzás, a petefészek-műtét vagy a sugárterhelés.

A nők peteállományának felmérése a meddőségi kezeléshez folyamodó nők esetében lehet fontos. A peteállomány a petefészkekben levő peték számától és minőségétől függ, valamint attól, hogyan reagálnak a petefészkek bizonyos hormonokra. A Human Reproduction című orvosi folyóiratban a közelmúltban megjelent tanulmányból kiderül, hogy a peteállományt ultrahangvizsgálattal meg lehet határozni, ezáltal felmérhető valakinek a „reproduktív kora”. A terhesség bekövetkezéséhez a tüszőt stimuláló hormonnak (FSH) be kell indítania a tüszősejtek fejlődését az éretlen petéket tartalmazó petefészkekben. Az egyik pete az ovuláció során megérik, és a méhkürtön át a méhbe vándorol. Ha egy ondósejt itt megtermékenyíti, a petesejt megtapad a méh falán, és létrejön a terhesség. Minél több petéje van egy nőnek, és ezek minél jobb minőségűek, annál nagyobbak a fogamzás esélyei. Egy nő peteállományának felmérésére több, vérből vett mintán elvégezhető rutinvizsgálat áll rendelkezésre, a 3. napos FSH-teszt, a CCCT-teszt és az inhibin-B teszt. Ezekkel meg lehet határozni a fogamzást elősegítő gyógyszerek pontos adagját, valamint azt, milyen jól reagál egy nő a kezelésekre, például a mesterséges megtermékenyítésre. A tüszőhormon mérésén alapuló FSH-teszt eredményei nem egészen pontosak, csak kóros állapot esetén adnak megbízható eredményt. Minél fiatalabb valaki, annál kevésbé lehet nála az FSH-teszt eredményeire támaszkodni. A CCCT-teszt a 35 év feletti, ismeretlen okból meddő nők esetében ad további információt, azoknál, akiknek FSH tesztjük normális. A vizsgálat az FSH és ösztrogén szintet méri a ciklus 3. napján és újra a 10 napon, a petetermelést előidéző clomoifen bevétele után. Ha az FSH szint magas marad, az csökkent peteállományra utalhat. Ritkábban végzett vizsgálat az inhibin-B teszt, mely a petefészek bizonyos sejtjei által elválasztott hormon, alacsony szint alacsony teherbeesési esélyt jelez. Az új ultrahangos teszt azon alapszik, hogy a petefészek méretéből következtetni lehet a petefészkekben maradó tüszők számára, ezáltal a reproduktív életkor meghatározható. A kisebb méretű petefészek és a kevés tüsző kis peteállományra utal, míg a nagyobb petefészek és a nagyszámú tüsző nagyobb peteállományt jelez. Mások szerint nincs elég bizonyíték a teszt széles körű elterjesztésének igazolására, és arra is felhívja a figyelmet, hogy a peték minőségét nem lehet ultrahanggal meghatározni. A nőknek tudatában kell lenni életkoruknak, és a biológiai óra sokkal hamarabb lejár, mint ahogy azt sok nő képzeli, nem igaz, hogy mérni vagy előre jelezni lehet azt a pillanatot, amikor valakinek teherbe kell esnie.

Kép
avarka

Köszi Csajszikák a gyors választ :D :D :D

Kisbeeka: ezt találtam én is róla...de,ebből számomra nem derült ki,hogy miért csinálják ezt nekünk akik még nem is vagyunk babásak...de,már Avarka felkapcsolta a lámpát....

Avarka: Te voltál már esetleg???ha tudsz egy tel.számot hozzá akkor azt nagyon megköszönném :!:

Röpcsi: jól vagyok...egyelőre parkolópályán vagyok :P Te hol tartasz :?: mikor lesz a punkció:?:

Kép

kiss angyal

[quote="kiss angyal"]K írta:kiss angyalöszi Csajszikák a gyors választ :D :D :D

Kisbeeka: ezt találtam én is róla...de,ebből számomra nem derült ki,hogy miért csinálják ezt nekünk akik még nem is vagyunk babásak...de,már Avarka felkapcsolta a lámpát....

Avarka: Te voltál már esetleg???ha tudsz egy tel.számot hozzá akkor azt nagyon megköszönném :!:

Röpcsi: jól vagyok...egyelőre parkolópályán vagyok :P Te hol tartasz :?: mikor lesz a punkció:?:

én se értettem az összefüggést... :roll:
Vendég

Kiss angyal!

Nem kell telefonszám... odaviszed, leadod és kész.
Én megkértem a hölgyet, hogy nekem is küldje el emailen az eredményt referenciatartományokkal együtt. Felírta az email címemet és elküldte.

Kép
avarka

Kiss Angyal
Örülök, hogy jól vagy! :D

Én jelenleg a decát szúrom és a méhnyálka felépítő bogyót szedem. Nálunk fagyibabás beültetés lesz nemsokára. :D
Nézegetem a neten a fehérjedús kajákat, látom a mandula, mogyoró, trappista sajt, túró tele van fehérjével. :)

Avarka
Nagyon szép pocakod van! :D
Nagyon érdekes amit a nők biológiai órájával kapcsolatban írtál! :roll: A férfiakkal kapcsolatban is tudnál írni???
Vendég

Angyal!!

Én múlthéten hétfőn adtam le a véremet,vagyis kicentrizik a BMC-be és csak a savót kell vinni.17E ft volt,és kb 3 hét.
csucsu99
Budapest

Nekem is elküldik mélbe az eredményt,de azt mondta a hölgy,hogy ezen a héten csörögjek rájuk,mindjárt keresem a telószámot!!!
30/331-2892,ezt hívd nyugodtan.Máv kórházba van az ANTSZ.
csucsu99
Budapest

A.ibici!

ne keseredjetek el a spermakép miatt!
sok apró dolog van, ami sokat számít!

nem tudom mennyi a nem túl jó eredmény nálatok, de nálunk annó Laci spermaképe 10 DARABRÓL indult, ami mind kórosan mozgott!
Az andrológián letesztelték a SOTÉN bacikra a spermáját és kiderült, hogy egy fertőzés miatt egy genny burok képződött és ez magába zárja a spermákat, ezért nincs neki és ami volt, azok azok, amik ennek a genny buroknak a falán átküzdötték magunkat, de közben életképtelenné roncsolódtak!!!
3-4 hét intenzív antibiotikum kúra után már 2 millió volt és folyamatosan javult!!!!

mondjuk ő akkor leszokott a cigiről utána, és a mobilját nem a zsebében hordta pár centire a kissrácoktól, és ez is sokat lendített a spermaképén!!!

A BMC-ben majd mondják, hogy fiúknak a C és E vitamint szedni kell!

Én még néhány dolgot szedetek vele és mind segített:
szedi az E vitamint
Cetebét
cinket
macavibe-ot!!!
ettől nem lesz több, viszont nagyobb a feje tőle, és az fontos, mert abban van a DNS, ill. mozgékonyabbak lesznek tőle!

Ettől függetlenül mi is lombikkal kezdtünk, mert nem érjük el az inszemes alsó határt sem, de a lombik sikeréhez egyetlen jó sperma is elég, úgyhogy hajrá :)

eszter82
Budapest

Röpcsi!

A Decától én sem puffadtam, pedig 2-szer 3 hétig szúrtam annó!
Az Estrimax relatív gyakori mellékhatása lehet viszont puffadás, teltségérzet, megváltozott emésztésből adódhat ilyen... (bár én nem szedtem, de ismerősöm igen).

Hajrá pici eszkimó babáitoknak :)

sok fehérje van a hüvelyesekben is! bab, lencse!!!!!!

eszter82
Budapest

bárcsak tudnék már én is vmi konkrétumot... :)

most csak várakozás ezerrel a vv-ekre.

Ja,és a találkozó engem is érdekel,feltéve persze,ha pocakosodás előtt is megjelenhetek rajta :D
bár terveim szerint hamar kell mennie a dolognak,csak mert így döntöttünk :)
fő a pozitív hozzáállás.
nővérem olvasott egy könyvet erről,ami azt írja,hogy nem elég vágyni valamire,azt el kell képzelni,hogy a vágyott dolog a tied.
pl.ha pénzt vársz valahonnan,érezned kell a zsebedben,és akár már az elköltését is megtervezni.
Olyan ez,mint az önmagát beteljesítő jóslat. :)

Ez most kevésbé pozitív gondolat,de tudtok olyanról,akinek mondjuk valamelyik szűrés (3. vagy 22.napi vv) kedvezőtlen fordulatot hozott?
Vendég

Eszter megkaptam, írok majd csak melózok! :)
Vendég

Kisbeeka!!
Mire gondolsz??? :wink: Nekem az FSH,nagyon szar lett,azért nem kezdhettünk most. :cry:
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]K írta:csucsu99isbeeka!!
Mire gondolsz??? :wink: Nekem az FSH,nagyon szar lett,azért nem kezdhettünk most. :cry:

nem tudom,mi az az FSH :shock:
arra gondoltam,hogy esetleg a Chlamydia,vagy bármely teszt,esetleg csak fertőzés...
leginkább ez utóbbitól tartok,remélem eléggé óvatos voltam mindenhol,nehogy összeszedjek valamit...
De elég ijesztő,hogy mi mindent szűrnek,ezeket amúgy sose nézettem volna meg,de most már bennem van a félsz,hogy nehogy találjanak valamit...

Nagyon sajnálom,hogy nem kezdhettetek!!
Mikor lehet Nektek kezdeni ehelyett?
Vendég

Nekem elvileg a szűrések jók lettek,legalábbis nem szólt a doki,gondolom mondta volna.FSH,amit Avarka belinkelt,hogy működnek-e a petefészkeid??Azért küldött el Szűcs erre a inhibin tesztre.Ezért csúszik az egész.De ha készen van a májusi ciklussal kezdhetünk,remélem... :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

jujj de jó,akkor azért ez azt jelenti,hogy már csak napok kérdése,és elkezdhetitek!! :)
ha nem derül ki semmi negatív tényező,akkor mi a júniusban kezdhetünk,ha jól sejtem (?).

Azt remélem,hogy a júliusi születésnapomra már fogjuk tudni a (pozitív) eredményt :D :D ;)
Vendég

Kisbeeka!

Tény, hogy a pozitív hozzáállás elengedhetetlen, úgyhogy hajrá! :)

Az, hogy mikor kezdhettek, több dologtól függ!
pl. nekem mikor külön néztek clamydiát, csak az az egy több mint 3 hét volt! Állítólag azt ilyen sokáig kell tenyészteni! :?
Ha minden lelet megvan és az uh is ok, akkor kezdhettek biztos!

A pozitív eredmény attól is függ, hogy majd hosszú, vagy rövid protokollosok lesztek! A röviddel simán megkapod a szülinapi ajidat! :D A hosszú protokollal kicsit később, utóajándékként kapjátok majd a babát :)

eszter82
Budapest

[quote="eszter82"]K írta:eszter82isbeeka!

Tény, hogy a pozitív hozzáállás elengedhetetlen, úgyhogy hajrá! :)

Az, hogy mikor kezdhettek, több dologtól függ!
pl. nekem mikor külön néztek clamydiát, csak az az egy több mint 3 hét volt! Állítólag azt ilyen sokáig kell tenyészteni! :?
Ha minden lelet megvan és az uh is ok, akkor kezdhettek biztos!

A pozitív eredmény attól is függ, hogy majd hosszú, vagy rövid protokollosok lesztek! A röviddel simán megkapod a szülinapi ajidat! :D A hosszú protokollal kicsit később, utóajándékként kapjátok majd a babát :)

hűűűűha,most több újdonságot is írtál...
3 hét??? Asszem akkor előbb kéne mennem arra a nőgyógyászati vizsgálatra.
Akkor nézik a Chlamydiát,ugye? az máj.10.
viszont a következő ciklus előbb kezdődik... :(

mi az a rövid/hosszú protokoll?
Vendég

Röpcsi
Amit nem vagyok én okosabb, mint bármelyikönk :oops: , találtam ezt a szöveget és bemásoltam.

Pasikról a lányok sok jó dolgot mondtak, nincs mit hozzáfűzni.. talán nekik is lehet nyomatni a méhpempőt.

A pocak a hugom pocakja, a három babájával.

Kép
avarka

Csucsu:írtam p.ü-t...

Kép

kiss angyal

Navi!

Pü-re a válaszom most itt gyorsban, majd megírom az okokat, holnap a kontrollon beszéljük át Lintnerrel, hogy mi lett a szövettan eredménye! Elvileg abból kiderül, hogy miért történt mindez! Majd tudatom!

Kisbeeka!

Nekem a Clamydiának több változatát nézték akkor, mert van neki tüdőgyulladást okozó fajtája is, a clamydia pneumonie, és azt vérből tenyésztgették hetekig (én nagy krónikus tüdő és mellhártya gyulladásos voltam annó)! Nem tudom, hogy azt ami ide kell a BMC-be, az meddig tenyészik, nekem a 3 típus eredménye egyszerre jött vissza!
De ezt majd nyilván megmondják a BMC-ben!

Rövid és hosszú protokollról majd a dokid dönt, hogy a ti leleteitek ismeretében, a probléma fényében mi az eredményre vezetőbb az esetetekben! Más gyógyszereket kapunk ha hosszú és ha rövid protokoll van, ill. az időtartama más! És másik napon kezdődik. Nekem hosszú volt, és az a ciklus 21. napján kezdődik. A rövid asszem a 3. napon?!?! (Erősítsetek meg csajok!!!!)
De ezt majd elmondják, amikor megkapod a kezdéshez szükséges 6 maroknyi receptet amit ki kell váltani! :)

eszter82
Budapest

[quote="eszter82"]N írta:eszter82avi!

Pü-re a válaszom most itt gyorsban, majd megírom az okokat, holnap a kontrollon beszéljük át Lintnerrel, hogy mi lett a szövettan eredménye! Elvileg abból kiderül, hogy miért történt mindez! Majd tudatom!

Kisbeeka!

Nekem a Clamydiának több változatát nézték akkor, mert van neki tüdőgyulladást okozó fajtája is, a clamydia pneumonie, és azt vérből tenyésztgették hetekig (én nagy krónikus tüdő és mellhártya gyulladásos voltam annó)! Nem tudom, hogy azt ami ide kell a BMC-be, az meddig tenyészik, nekem a 3 típus eredménye egyszerre jött vissza!
De ezt majd nyilván megmondják a BMC-ben!

Rövid és hosszú protokollról majd a dokid dönt, hogy a ti leleteitek ismeretében, a probléma fényében mi az eredményre vezetőbb az esetetekben! Más gyógyszereket kapunk ha hosszú és ha rövid protokoll van, ill. az időtartama más! És másik napon kezdődik. Nekem hosszú volt, és az a ciklus 21. napján kezdődik. A rövid asszem a 3. napon?!?! (Erősítsetek meg csajok!!!!)
De ezt majd elmondják, amikor megkapod a kezdéshez szükséges 6 maroknyi receptet amit ki kell váltani! :)

Köszi az infót :)
Remélem nem tart majd az enyém 3 hétig,de talán a többi lány is megerősítheti,hogy mennyi idő kell a vizsgálattól a kezdésig.

Már várom a recepteket. :D
Vendég

Kisbeeka!!

Sokmindentől függ,hogy tudtok-e kezdeni rögtön.Mi január 25-én voltunk első konzin,és látod,még itt ballagunk,a nagy semmibe.Na de majd most,ez a május a Mi hónapunk lesz.

Angyal!!
Ment a válasz!!

Pancsi!!
hahóóóóóóóóóóóóóóó!!Jól vagytok???

Judit!!
Hol vagy??tessék jönni.

Mieza!
Köszi a választ!!

Bocsi, elvoltam ma havazva,igérem jövök holnap bővebben. :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu:ment a p.ü :D

Kép

kiss angyal

Ibi
Ment a pü

Erika
vnbeni

Kisbeeka!

Én most néztem vissza!
Mi tavaly május közepén voltunk először és nekem akkor már megvolt minden véreredményem és a hsg-m is, és Lacinak is volt friss spermaképe, mert nekem a Lintner mindent megcsinált mielőtt átküldött a BMC-be!
Így kezdtünk július 21-én!!!
Aztán aug 18-án állította le Tanár úr a lombikot a megfázásom és a láz miatt, és október 15-én kezdtünk újra, és abból lettek a babák november 5-i punkcióval, nov 10-i beültetéssel!

Tehát kb 2 hónap kell a kezdéshez! Így készülj!

eszter82
Budapest

Sziasztok!
olvaslak Titeket,csak mindig közbe jön vmi,hogy nyugiban kettesben legyek a nettel!
5.napja szedem a Norcolutot és olyan érzés mintha a méhemet csavargatnák!Szép napot
vikus82

Sziasztok lányok!

Próbálok vissza olvasni, kivel mi történt. Sajna még nincs kész a gépünk ez meg olyan car, és lassú hogy a hajamat tépem tőle. Szóval néha még be sem tudom kapcs. Szegény Macs üziét is csak el olvasni tudtam.

Rólam, ma voltunk orvosnál, és hát nagyon édesen mocorgott a lábával, szóval alig tudta lemérni. De szépen növekedett. Már kicsit aggódtam is hogy most mi van. De minden ok. De hogy is lehetne másként. Remélem ezzel nem bántok meg senkit. Nagyon drukkolok mindenkinek!!! Már alig várom hogy legyen gépem, mert itthon vagyok és jobban tellne az idő is.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Én lehetnék jobban is, de sajnos csak lassan megy a dolog. Holnap végre masszirozás.

Köszi a dicséretet a kertem tényleg szép főleg a papagájtulipán, majd arról is teszek fel képet, csak nem egyszerű.

Kérdezte itt valaki: FSH E2 ezeket hormonvérkép esetén nézik. Általában magánlabor de kerületi SZTK-ban csináltattam én ingyen, ottani nőgyogyi doki ad rá beutalót. De ha másképp nem megy irjatok privit és írok magánlabor címet, csak nem akarom itt nyilvánosan a reklámot egyiknek sem (én több helyen érdeklődtem, de hála maradt az ingyenes megoldás)

Mieza: gratula a közös megegyezéshez, reméljük zsé is áll a házhoz!

Eszter: szorítok minél előbb sikerüljön szíved vágya és a többieknek is, kismamik ti pedig vigyázzatok kincsetekre, Macsi a két kis pöttömre

üdv kispatak
Vendég

Kispatak jobbulást! Szépek a virágok nagyon! :lol:

Rony rettentően sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Jaj Pancsúúúú már azt hittem ennyire rosszul vagy, hogy nem tudsz jönni!! Üzenem az informatikusnak, vagy mittudoménkinek aki a gépet csinálja, hogy igyekezzen! Örülök, hogy minden oks pöttömkéddel :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Eszter
Neked már régen meg akartam köszönni, hogy olyan jól leírtad a progeszteron beadását, hogy azért tudom magamnak megcsinálni. Az előző alkalommal csak 2 hétig kaptam, de teljesen bedagadt és érzékeny volt, pedig ápolónő adta. Most is van kék zöld foltom, és néha rövid ideig duzzanat, de nem fáj.
Pancsi
Hova sikerült menned dokihoz?
vnbeni

SZiasztok!

Nekem sem dagad a hasam a Deca-tól. Mondjuk még csak a 3.-nál tartok. Röpcsi, te mióta szúrod?

Csajok a Deca a longosok kiváltsága? Gondolom ez is hormondózis ugye?

Igen Eszter, a "rövid" lombikosok a 3. napon kezdik, a longosok, meg a 21-ne.

Csajok május 7-én (ha rendben van a prolaktin szintem) kezdjük az inszemet!! SZombaton kell megjönnie, szorítsatok.
A hormonok hangulatváltozása ellen mit lehet tenni? MagneB és ennyi?

Eszter, majd írd meg mint mondott a doki, kíváncsi vagyok :)

A Bromom közben elkelt :)
mieza

Kisbeeka:
A dokidnak mondd, hogy szeretnél igazolást vinni a cégedhez. Ezt megírja neked, hogy lombikban veszel részt. (kérd meg, hogy írja bele, hogy a most szükséges vizsgálatok a lombikhoz elhanyagolhatatlanok) akkor ezzel is védve vagy :)
A főnöködnek meséld el, hogy mi ez az egész. Szóban, kedvesen.
A BMC-s papírt küldd át mailben csatolva, hogy itt az igazolás, amiről szóban is beszéltünk. Így neked is meg lesz, a mailt jól mentsd el magadnak (küldd a saját mailcímedre is :)

Semmi esetben sem rúghatnak ki. Ha megteszik, törvényt sértenek, mert védettség alatt állsz. Ezt azért ne kösd a cég orrára, mert ha tud róla, más indokot koholhat. Ha ki fog rúgni, akkor legalább tudod mondani, hogy tuti emiatt. Akkor sem egyébként ha nem tudnak róla, legkésőbb a felmondáskor lehet közölni. Csak ha per lenne, a bíróság nem érzi fernek, hogy nem szóltál róla, ezért jobb szólni :)
mieza

Hellóka!

Nemtom mi van máááá!!!! Olyan mintha kezdene megjönni, fel vagyok puff, cickó-feszkó, pöttyözgetés, hasfájdoga... :roll:
Leginkább az zavar, h. nem tudom miért van, azért mert megjön, v. ágyazódás miatt?

Kubu:
Látom Liza nem hagyja, h. elfeledkezz róla, még az idegeidet is nyomja. No majd tinédzser korában meg rágja is! :)
Fogdokidnak mikor jár le a mandátuma, lassan kész kéne lennetek nem? Szurkolok a milliódolláros mosolyodhoz! :)

A. Ibici:
Majdcsak feljavítják a hadsereget vhogy, addig is egye a párod amit a csajok is ajánlottak!

Avarka:
Köszi az infót! :) Jól értettem, hogy pollenallergiások is szedhetik a virágport? :shock: Olyan meglepő! Nekem elég brutál szokott lenni, ezért rá se mertem nézni, nemhogy megtudakoljam, hogy mire jó... :oops:

Navi:
1 nap 2 esküvő? Akár filmcímnek is beillene! :lol: Hoppá, időzavarodott lettem, jól elnéztem, h, melyik heted is a sűrű, bocsesz! :oops: :D

Mieza:
Akkor egy kis pecsétgyorsítót küldök:
(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))
Hallod, én tényleg időhurokba tévedtem! Ma 3-ra mentem Tündérkeresztanyánkhoz, nem holnap... :oops: Még jó, hogy időben belepillantottam du, a noteszembe! :lol: Most mi is pihenünk, amíg ki nem derül, hogy besikerült-e spontán, v. meglesz a fagyis ET. Ha többet tudok, fel kell hívnom telefonon és akkor megbeszéljük a többi kezelést.
Nem semmi a kismamás per! Azannya!!!
Gratu a laptetűhöz, úgy tűnik benne vagy egy sikerszériában, tessék meglovagolni! Hajrá május 7! :)

Rodina:
Milyen édes történet! Már bizti írtad, de nem emlékeztem, jó volt olvasni! :)

Kisbeeka:
Nagyon gáz kollégáid vannak! Komolyan kezd tudatosulni bennem, hopgy nekem mekkora mákom van. Azért a dobozemelgetéstől, hajlongástól megkímélhettek volna.

Röpcsi:
A mnyh felépítésére mit szedsz, vényköteles a cucc?

Vikus:
Együttérzek veled, nem kellemes a görcsölés, de meg fogja hozni, meglásd! :)

Pancsi:
Örülök, hogy a picinkéddel minden rendben! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Érdekesek ezek a látós-babás történetek, egész beleborzongtam, ahogy olvastam... Én nagyon szkeptukusan állok/álltam ezekhez a dolgokat egészen a múltkorjában velünk történtekig..., mostmár annyira revidiáltam az álláspontom, hogy aszondom, lehet benne valami... sőt.... Mindenesetre eztuán majd figylem a környékbeli kölyköket, hátha körülöttem is látnak valakit... :)

Sajti Drága, én nagyon drukkolok, hogy ez beágyazódás legyen!!!!! Puszillak :)

Mieza, 7-e mindjárt itt van, meglátod, azon veszed észre Magad, hogy szúrsz.... :)

Nálam: Tegnap megvolt az uccsó uh, 8-as az ednom...jobb oldalon egy 15 mm és egy 18 mm-es tüszőt látott Sz., úgy tűnik, ez a mi kis dominánk... Kaptam még rá túrbósításnak 1 ampulla Merionalt amit ott be is adtak... Este pedig ááááááááááá IZOMBA kellett beadatnom a Pregnylt... Na fasza.... amúgy is sürü nap volt a tegnapi, reggel bmc, délután volt az unokaöcsém temetése, este meg ügyelet?? Azt se tudom hol van... na mindegy kiderítettem, tőlünk pont jól kiesik. :? .. Erre jött az isteni szikra, felhívtam a közösképviselőt - mi egy lakóparkban lakunk - hogy esetleg valaki eü-s nincs-e a szomszédok között... Hát van! :) Egy belgyógyász doki... akit megkerestem és volt olyan kedves hogy átjött és beadta izomba a cuccot.. Mázlink volt, nem kellett este kóvályogni... úgyhogy repesztő bent, holnap pedig inszem....

Ja, találkoztam a kis zugos barátnémmal, KPN-nel, ő is megkezdte az újabb inszem-stimuját... úgyhogy innnen is mennek drukkjaim Drága!! :)
andrea-1

[quote="avarka"]R írta:avarkaöpcsi
Amit nem vagyok én okosabb, mint bármelyikönk :oops: , találtam ezt a szöveget és bemásoltam.

Pasikról a lányok sok jó dolgot mondtak, nincs mit hozzáfűzni.. talán nekik is lehet nyomatni a méhpempőt.

A pocak a hugom pocakja, a három babájával.

Ja értem.....
Mondjuk én nem is találtam még ilyen szöveget, pedig én is sok mindent elolvastam, találtam már! :D

Nagyon szép pocakja van a húgodnak.........húha három baby :shock: , az nem semmi! Mikorra várja a babák megszületését?

Látom Te hamarosan mész konzultációra. Szabad megkérdeznem milyen kezelésed lesz?
Vendég

Sajt@
Estrimax-ot szedek és igen vényköteles. :D Eddig nem szedtem ezt, azért kérdeztem kinek van valami tapasztalata vele kapcsolatban. :roll:
Vendég

Rodi, tényleg jó lett volna, ha megmondja, de úgy meglepődtem, h. szólni sem bírtam hirtelen, nemhogy még kérdezgessek is... :oops: :D
Szerintem is, mi jobban ki vagyunk élezve ezekre a babás dolgokra, de hát érdekli is ez a dokikat :roll: Na a lényeg, h. jó magzati szívhang és normális magzatvíz, aztán, h. kicsit kisebb v. nagyobb már nemis izgat! :D
Basszus, ahogy olvastam a metrós-babás esetet végig rázott a hideg... már tapasztalatból tudom (ezt nem nagyképűségből írom), h. amikor libabőrös leszek, akkor v. jeleznek az égiek v. csak egyszerűen érzem a tiszta igazságot, h. ez nem csak holmi belemagyarázás, hanem tényleg láthatta a kicsi a tiedet! :wink:

Eszter, várom/várjuk a jó híreket, h. minden rendben van már!!!

Sajti, ugyan már, én sem emlékszem mindenre...
Ja hát filmeillő is lesz a 2 esküvős balhé, csak azt remélem, h. addigra már több enerdzsim lesz, mert momentán egy óra aktívoskodás után hulla vagyok :oops:
Ráadásul az a gond, h. nem is egy városban lesz a kettő és este autókázhatunk egyikről a másikra... :roll: Hát ez van, nagyon tetszett nekik ez a május 15. :lol:

Andi, de nagy mázlid volt, tök jó, h. nem kellett az ügyeletet vadászni! Akkor holnap kell nagyon szorítani neked, igaz???

Mieza, igen, a Deca leginkább a longosok kiváltsága, ezt arra kapjuk, h. leállítsa a petefészkek saját működését, amit majd a többi cucc mesterségesen beindít... Amúgy jobb ha hozzászoksz, mert az összes, amit meg kellett venned, el fog fogyni! :shock:

Ma voltam védőnéninél, azt mondta, h. minden leletem szuper, egyedül kissé vérszegény vagyok, mellette viszont a vasam meg kicsit magas... Kérdeztem, h. lehet-e ezzel vmit kezdeni természetes úton, de sok folyadék volt a válasz!
És képzeljétek volt nála vmi ketyere, amivel lehet hallani a szívhangot. Azt mondta annyira kis gebe vagyok, hátha áthallatszik vele :D Rám tette és mint vmi második világháborús rádió recsegett rpopgott, de nagy nehezen megtalálta a babót és hallottuk pár mp-ig a szívhangot! Tök jó volt :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kedves Röpcsi,

Hugom pocaklakói már elmúltak 4 évesek.. ha visszanézel valamikor őszre, akkor tettem is fel képet róluk :)

Megyek konzultációra egy másik intézetbe, mert nem fogadom el, hogy nincs mit tenni... Legalább két helyről kell ugyanazt hallanom, hogy elfogadjam, nincs tovább. :?

Azért még maradhatok veletek? :wink:

Kép
avarka

Avarka, jó döntés, h. nem hagyod magad! Nem is kell készpénznek venni egy véleményt! Hajrá! És el ne tűnj, mert akkor dádá lesz :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka: ez nem is kérdés!!!! :) Ok? Nagyon bízom benne, hogy találtok megoldást!!

Navi: igen, holnap.... Klassz lehetett a szívhang :)
andrea-1

Sajti

Reméljük ágyazódás
vnbeni

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@
Avarka:
Köszi az infót! :) Jól értettem, hogy pollenallergiások is szedhetik a virágport? :shock: Olyan meglepő! Nekem elég brutál szokott lenni, ezért rá se mertem nézni, nemhogy megtudakoljam, hogy mire jó... :oops:

Kép

A férjecském kifejezetten a pollenallergia kezelésére, megelőzésére szedi már 2. éve. Előtte már xyzalt szedettek vele, mert nyár közepéig kínlódott úgy februártól. Amióta virágporozunk, csak most kellett néhányszor bevenni a gyógyszert, de azt is csak alkalmanként, mert a hosszú tél miatt egyszerre kezdett virágozni a legtöbb korán hajtó fa, növény. Amúgy méhpempőt is szedünk, és a mellé is jó kiegészítésnek a virágpor. Az avarka által ajánlott honlap "gazdájától" szoktam venni mindkettőt, mert a Zempléni hegység ipari szennyezéstől mentes területein vannak a kaptárai, és kiváló minden terméke. Nyáron lehet menni mézet pergetni is saját kezűleg :) Remélem ez nem számít reklámnak :oops:

Verka
wikka
Miskolc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?