Új privát üzeneted érkezett!

ana jobbulást,gyorsan gyogyulj meg :)

KépKép
bettike83

Hello Bettike!

De jó, hogy előkerültél! Hogy áll az "ügyed"? Vizsgálatok???? PÉ????

Írj már valamit, elgítsd ki kíváncsiságomat!!!!!!!!
Vendég

Csajok!

Erre varrjatok gombot.
Egész nap azon gondolkoztam hogy csináljak e tesztet. Aztán mivel egész nap iszom a teát, így a híg pisiből nem akartam csinálni,na meg aztán reggel lent éreztem a méhszájat meg úgy gondoltuk a pe megvolt, azért magas a hő, de nem hanem a betegség miatt. De most meggondoltam magam itt az eredmény csak nektek.....HIHIHI

Még megpróbálom 18 kor is. Előtte nem iszok meg nem pisilek 2 óráig. Úgy néz ki elkaptuk. :P :lol: Kép
Kép

Kép

Kép
anabana

Betti!

Köszönöm, na mi a helyzet veled?

Hőd? Felrakod?

Kép

Kép
anabana

Tényleg Betti privibe elküldtem hogy keressél az iwiwen de még semmi. Na megkeressük egymást?

Kép

Kép
anabana

Anabana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én mondtam!!!!!!!!!! naponta többet csinálj mostantól! Szerintem holnap lesz vagy holnapután - és lehet, hogy a betegség miatt késik!!!! Vagy mert stresszeltél! Sztahanov!
Vendég

Betti, laptetűd van!!!
Vendég

Leti
Köszönöm fáradtan, de megvagyok. Voltunk kismanóval dokinál, mivel nem tudtam napokkal előre korábban, h beteg lesz a gyerek órákat kellett várnunk a 39 fokos lázzal, de végül bejutottunk...
Alig megy le a láza folyton 38,6 fölött van, van amikor 39 is :(
3 féle kupot kap, meg hideg vizes spriccet, lándzsás útifüvet és szirupot meg fenistil cseppet kaptunk a doktornénitől... De nagyon kivan, rég nem volt ennyire beteg... Folyton azon parázok, nehogy előjöjjön a kruppja, mert az nem volt egy ideje, márcsak az hiányozna nekünk....
Egyébként én is egyetértek az Ehcsillag szabályzatában... neki tényleg mindig igaza van :)
Ana nah látttooodddd, egyre sötétebb az a csík, kivi vagyok a többire is :)
Bettike tényleg eredmények? Kezel a dokid? Közben azért nézed a pé-edet?
Chris hogy vagy a 2 trimeszterben??
Ehcs merre van?
Mares próbálj meg 2-3 óránként enni egy falatot, és sose hirtelen sokat, mert tuti Rókarudi család lesz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag gyere mond meg a teszt alapján, lesze pe.

GYereGYere

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Bocsi, de most csak röptében írok :)

Ana, a poziszerű LH teszt lehet mástól is, de én már inkább nem is mondok semmit, meglátjuk :wink: Szerintem nem a betegség okozta a magas hődet, de mindegy :D

Baba, jobbulást a kismackódnak, sajna én kismacikám is (a nagyobbik) beteg, de az a legfurcsább, hogy semmiféle tünete nem volt, és most sincs, viszont tegnap éjjel kruppos rohama volt, ma meg most estére belázasodott :roll: Szerintem ezek a tünetmentes betegségek a legveszélyesebbek. :(

Leti, csodaszép a görbéd, csak így tovább :)

Chris, Bettike, Mares, és még akit kihagytam, puszi a nózitokra!

Szép és jó éjszakát, még csodásabb reggelt!

Jaaa, képzeljétek, tegnap nyifogtam a férjecskémnek, mert nagyon szerettem volna egy pinty párt, ő meg nem vette meg nekem. Erre ma a névnapomra meglepett vele. Olyan édi, nem? :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Baba: nagyon remélem, hogy kismanó jobban lesz... és a te cukros teszteddel mi lesz??? mehetsz később is??

Ana: hmmm, érdekes, mondjuk az itteni görbémnél nekem is volt korán egy halovány poziszerű aztán rá 5 napra meg erősebb lett, persze mindkét alkalommal volt sexi-dixi... így nem tudom a kis cukorfalat pontosan melyik alkalommal "készült"... lehet nálad is ilyen volt van?

Leti: hát ami igaz az igaz, Csillagnak meg alapban ez van :D ma kicsit borús az idő... de hétvégen szupi idő lesz, futkározol majd megint?

Csillag: jaj, pintyek, de édesek :D nálunk állat nem lehet, max, ha majd esetleg családias házba mennénk egyszer valaha :D gondolom gyerekek is örülnek neki!

Betti: tényleg, helyzet veled?

Chris: minden rendben, pocaklakód jól viselkedik? :D

Kinga: ???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

CSillag, Maresz köszönöm a véleményt. Ma reggel is csináltam már az is ilyen lett vagy lehet hogy egy kicsit erősebb. Csillag mitől lehet még pozi szerű? De én kíváncsi vok a véleményedre Csillag, írd meg pü be. Légyszi.

Letti: hogy vagy? Szép görbés a görbéd.

Kép

Kép
anabana

Hello Csajszikák!

Már 4-5 napja olyan fáradt vagyok, nem tudom, miért.

Mares, éppen ezért képtelen vagyok elmenni futni. Nem értem, mitől van ez, pedig rámférne.

Baba, küldök a kiscsinek jobbulást angyalkákat!

Csillag, a tiednek is!

A görbémről: persze, nagyon szép, de a luteális fázis elején mindenkinek szép, vagy neeeeem? Tehát majd ha 12 nap múlva is ilyen szép lesz, elkezdek örülni is :?

Megnéztem a Jónás naptár szerinti lehetőségeimet. Képzeljétek, akkor kell szexelnünk (vagyis utoljára akkor kellett volna), amikor itt volt PIri. Legközelebb akkor kell, mielőtt jön (remélem, már nem jön) Piri. Ti ezt elhiszitek? Állítólag egészséges pároknál 85%-os a hatékonyság.
Vendég

Ana, az a lényeg, hogy itt a tavasz, Apira fel, minden másnap. Akkor gond nem lehet! Ez egy könnyű elmélet, nem? :wink:
Vendég

Ana, nekem csak azért fura, mert szerintem nagyon magas a hőd ahhoz, hogy ne a lutheális fázisban legyél. Persze egyénét is válogatja, de én így látom. Az LH teszt akkor is pozitívszerűvé, vagy akár totál pozivá is válhat, ha jóstesztként használjuk, vagyis jelezheti a HCG termelődését is, főleg, ha erősödik. Ez akkor történhet meg, ha a beágyazódás elkezdődött, nálad én a 15. ciklusnapon gondolom ennek a kezdetét. Persze én is tévedhetek...

Leti, talán tavaszi fáradság.. vagy valami más :wink:

Mares, nekünk bent vannak a pintyőkék a lakásban, mert kint félek, hogy a cicákok megtámadnák őket :P , mert ugye az is van kettő :D . Mit tegyek, állatbolond vagyok, vagy mi :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Baba: Köszi,minden rendben van. Nagyon sajnálom kismanódat,és gyógyulást kívánok neki.

Mares.Pocaklakó nagyon jól van.És nálad?Mikor mész AFP-re?
Még nem mozog a baba?Tényleg,mikor lehet érezni?
Kismamatornát csinálod,vagy még nem?
Vendég

Chirs: szia!!! nem, nem tornázok, hanem iszonyat nagyokat sétálok, most is éppen lassan majd indulok... múltkor itt Mislenyben meg is kérdezték tőlünk urammal hogy onnan idáig gyalog jöttünk??? Mert nekem ezt természetes... régen sokkal nagyobbakat túráztunk, most azért ilyen lassú-rehabosba nyomom főleg ha éppen a nagy nyelés időszaka van és próbálok nem rosszul lenni.. Dokihooz jövő héten megyek talán majd mondja akkor hogy mikor kell AFP... remélem... hogy mozog-e... hát nem tudom, lehet... mert mintha néha éreznék valamit ha odateszem a kezemet...de hogy ő-e vagy nem tudom... minden nap sasolom :D cukorfalat bentlakó mikor jelentkezik!

jelentem a galuskaszaggató nélküli kézzel készített tojásos galuska kész :D kár hogy uram csak 6ra ér haza, de sebaj, kaja van :D bár letiltott a kajákról mert hízik... és persze a jó kaját nem veti meg :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kedvencem a tojásos nokedli :D jó kis salival,nyami :D

KépKép
bettike83

Én is szeretem a toji-nokit! És én is salival!

Mares, én amikor kézzel szaggatok, akkora durungok lesznek! Soha nincs türelmem!
Vendég

lETI: IGEN DRÁGÁM, EZEK DURUNGOK LETTEK, MINT A DENEVÉRSZÁRNYAK ÚGY NÉZNEK KI :D

DE URAMNAK FEJES SALIVAL TÖKÉLETES LESZ SZERINTEM :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

OK MAres, Akkor jó. :lol: Neked sincs türelmed!!! Bezzeg a 87 éves nagymamám! Basszus, neki sose volt galuska szaggatója!!! És mindig olyan kis piciket csinál! Húúúúúúúú, ezek a nagymamák!

Na, nem hallott vki erről a Jónás-módszerről???

Akkor szexeljek a babáért, ha megjött??? Ezt azóta se emésztem meg.
Vendég

hahó!
nem vesztem el,csak sok volt a meló,este értem haza. Baba jól van,mr hánytam is,de csak 1x,most meg adtak a savra mega hányingerre ilyen süssler sót vagy hogy kell írni,állítólag ez jó lesz. Máj. 21-re kaptam is időpontot vérvételre... :shock:
Kedves anyós azt terjeszti,hogy azért nem lesz lakzi,mert elvártuk,hogy mindent ő fizessen , alegújabb pletyi meg az, hogy nem is a páromé a baba. Szerintem ez is tőle szárnazik,mert soha nem kérdez felőle és burkoltan közölte,hogy nem érdekli.

Na,minden kis beteg lurkónak gyógyulást,mert itt a jóidő hétvégére és kell menni a szabadba rohangálni! Anyukáknak meg kitartás!
Kismamiknak meg sok pihi és semmi idegesség!( Mondom ezt én!)

Kép
Kép
k_inga

Fú Kinga, ez a legdurvább, amikor ilyan rohadék anyóssal kell küzdeni. Gusztustalanok tudnak lenni.
Vendég

Kinga: látom anyósod az anyósok közül is a legrosszabb... hogy lehet valaki ilyen???

Leti: nekem türelmem van, de lehet az álaggal volt gond, mert kicsit folyt.... vagyis nem volt olyan mint amikor a grízgombócot szaggatom, azok szépek mindig :D

egy órát sétáltam... ez volt a mai kismama torna :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: uram volt asszonyával úgy volt hogy menzi előtt és után egy hétig védekezés nélkül szabad a sex, ők így voltak , aztán a gyerek szeptemberben lesz 12 éves... menzi előtt voltak együtt... legalábbis uram így emlékszik... aztán látod mi lett belőle... sőt, van olyan, hallottam hogy lányka azért nem tudott teherbe esni mert nem tudta hogy neki menzi alatt van pé... ez is érdekes!... mindenkit ki kell próbálni. nagyokat, sexizni és abból tutti lesz baba! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Csajszik!

Olyan nagyot aludtam délután. Még mindig nem vagyok jól.

CSillag Baba a ti picuritok remélem már jobban vannak. Ők hamarabb gyógyulnak.

Itt a 17 órási tesztképek: Na ez már pozi????????

Kép

Kép

Csillag: tudod erre én is gondoltam.

Kinga: meddig gondoltál dolgozni?

Letti: Pár nappal ezelőtt én kérdeztem a jónás módszert. Nekem a görbén megjelölt első szex akkora esik amikorra írta. De ez véletlen,mert később néztem a jónás módszert. Szinte minden nőnek a piri alá írja kivéve évi 2 alkalmat. Csillag ekkor azt írta, hogy de egyébként igaza lehet, csak azokra igaz akiknek korán van pe. Minden esetre érdekes módszer, ki kell próbálni. Én kíváncsian várom a fejleményeket.

Maresz: a nokedli titka a hígabb tészta, és gyors mozdulatokkal szaggatni, akkor lesz igazán apró de fodros. A híg tészta nem azt jelenti hogy magától átfolyik a szaggatón. Szerintem kézzel sokkal jobbat lehet szaggatni, mint amúgy.

Kép

Kép
anabana

Ana: ez dúúúúrván pozi!!!! most akkor mi van nálad??? lehet már a hcg termelődik???? mert nagyon dúrva!! erős

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz én sem tudom.
Ti kismamik megtennétek nekem ,hogy megméritek most a napközbeni hőt.

Mert az enyém napközben 36,5 . Szerintem ha terhes lennék akkor magasabb lenne.Nem jól gondolom? Végül is 17 volt az első sex 11 napja. Majd később nyomok egy hcg. Most kipisiltem magam. Ez az lh meg 4 órás pisi volt abból kellett volna.

Kép

Kép
anabana

hú Ana!
Ez tiszta izgi! Úgy izgulok,mint a sajátomkor! Bár én nem csináltam Lh-t! De a HCG-t alig vártam,késett 2 órát és már csináltam is!
Késik is a mensid,vagy csak a teszt miatt gondolod,hogy baba van a dologban? De jó lenne,tiszta izgatott lettem ,elő is vettem az én tesztjeimet,olyan jó megnézegetni őket!
Az én hőm:36,9

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Köszönjük kismanónk már jobban van, ma csak egyszer volt láza, remélhetőleg este se megy fel annyira....
Ana nekem most 36,8 volt. De amúgy 36,5 és 37 között mozog.
Sztem csinálj egy hcg-t is, sőt reggel is csinálj, mert Maresnak is a 10 napon már pozi lett, sőt esti pisiből is... sztem neki is a korábbi halovány csíknál fogant meg a pocaklakó...
Szóval még ma este csinálj tesztet, aztán tölsd fel :P :) Ne izguljak már reggelig :)
Leti ha fáradt vagy akkor pihizz, fogsz majd eleget futni az életben.
Kinga ne is foglalkozz az anyóssal, mert csak idegesited magad... Gondolj arra, hogy a ti lagzitok lesz, és úgy szervezed meg ahogy csak te akarod, anyós meg bekaphatja...
Ehcs hogy van a fiacskád? Remélem lassan kinővi már ezt a fránya kruppot!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ana: mindjárt mérem, de Babának igaza van, esti pisis 10. napon már volt valami de csak rá 1,5-2 nappal láttam hogy de buta vagyok ott már volt valami... ki tudja :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Uram megjött, megetetem a remekművemmel , nekem 36, 75 most de nem szoktam nézni... régen nem néztem :D

szorííítok ANA!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csajok köszi a mérést. most 36,7. Nem izgat a dolog most. Ha az hát az, ha nem hát nem.Előbb utóbb úgyis kiderül.Előbb utóbb úgyis lesz babám.

DE szerintem ez csak ovu. 10 perce csináltam hcg t. semmi.Mondom szerintem ovu. Ha holnap neg lesz az lh akkor az volt. De azért jól beizgatott a dolog nem csak engem hanem titeket is.

Puszi és jó éjt. :lol:

Kép

Kép
anabana

Teljesen mindegy milyen teszt, POZÍTIV :D :lol:
Ha nem most akkor 10-12 nap múlva ikzgulunk, hogy legyen megint POZÍTIV :D :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Ana, látod-látod!!!!!!! Szerintem OVU. De ne hallgassatok rám:)

Nekem napközben 37 felett van mindig a luteális fázisban. Tegnap is, azelőtt is annyi volt. Ez az ami idegesít, hogy ebben a fázisban még minden kétesélyes. Az, ha fáj a mellem, kétesélyes. Ha vannak kicsi görcseim, kétesélyes. Ha hányingerem van, az már többesélyes ugyebár. Ha magas a hőm, kétesélyes. Éppen ezért én most már nem parázok rá ezekre és nem is örülök előre. Majd kb. egy hét múlva.

Ana, akár a Jónás-téma is bejöhetett! Olvastam tegnap, hogy 85%-osan hatékony... Én már annyira össze vagyok zavarodva...Mares, most megint azt mondom, igazad van, szex, szex és szex - abból baj nem lehet, csak pozitív következmény.
Vendég

Sziasztok!

Nem csináltam tesztet, bizti hogy ovu. Szex megvolt, még délután is egyedül leszünk, behálózom apócát. Szerintem még ma is lh poz lesz.
Ha most sem sikerül akkor nem tom mikor.

köszi az aggódást, így igaz Baba 10-12 nap múlva jöhet a hcg +. Ha nem hát akkor meg megint a sex. Ez tök jó buli.

Letti: ezen fölösleges parázni, a tünetek nem biztosak, csak a hcg nek kell hinni. A görbe sem mond semmi, csak a végén amikor már a teszt is kimutatja. Vagy esetleg ha emelkedés van. azt hiszem.

Kép

Kép
anabana

Kép
Na csajok!
Feltettem az én áprilisi jónás naptáromat. Amikor kb 1-1,5 hete megcsináltam, azt hittem gagyi. Na elmondom mi a helyzet. Tehát azt írja, hogy ez a piros jel, hogy ápr 18. napja és előtte kell szexelni. A Piri a fekete pötty.
Nekem ekkor lett vége valahogy.A sárga pötty a ovu. Remeg a kezem ahogy írok, számomra ez misztikus. Amikor ezt megláttam, azt mondtam hülyeség mert az én ovum hamarabb lessz, nem is kevés nappal, 1 héttel. És lám lássatok csodát tegnap az lh poz. Na vélemény????

Kép

Kép
anabana

Ja és még annyit, ha múlt hónapban nem jön meg hamarabb a 26. napon akkor tényleg a fekete pont a piri.
Hihetetlen. MIndezt a hold állásából.

Kép

Kép
anabana

Ana, a fekete pötty a telihold, a sárga az újhold, vagy fordítva. Az OVU-t neked kell bejelölni.
Vendég

Letti én ezt olvastam róla:

- A sárga és fekete pöttyökről megoszlanak a vélemények:
1, ezek mutatják a program szerint mikor van a peteérés illetve a menstruáció, de ez korántsem biztos, hogy helyes
2, a teliholdat illetve a fogyóholdat jelölik

Kép

Kép
anabana

MIndegy Ana, tényleg a Mares mondta jól: szexelni kifulladásig - legjobb kétnaponta... Jónaás ide vagy oda...

Egyébként nekünk Jónásnak hívják az autónkat..:)
Vendég

A naptárban lévő adatok értelmezése

* A naptár fejlécében látod a saját adataidat. Alatta havi bontásban a Jónás-napjaidat, egy évre előre. Az egyes hónapok a naptárban fekete vonallal vannak elválasztva egymástól.
* Az adott hónapon belül a napok nincsenek számozva, egyedül a vasárnapok.
* A függőleges piros vonal mutatja a Jónás-napodat. Az előtte lévő vízszintes piros vonal jellemzően három napot ölel át, ezekre a napokra érdemes időzíteni az együttléteket, hogy a Jónás-napra a spermiumok odaérjenek a petesejthez.
* A sárga és a fekete pöttyök a várható peteérés, és menstruáció időpontját jelzik, de ezekkel nem érdemes foglalkozni.
* A Jónás-nap feletti kis jel mutatja a baba várható nemét. Azokban a hónapokban, ahol nem látsz ilyen jelet, bármilyen nemű kisbaba megfoganhat.
* Előfordulhat, hogy a Jónás-nap egybeesik a menstruáció időpontjával, de Jónás dr. vizsgálatai szerint a fogantatás lehetősége ilyenkor ugyanakkora, mint ha nem menstruálnál.

Kép

Kép
anabana

Ez vicces, Ilyen nevet egy autónak.!!!

Na mindegy én ezt olvastam. De ez csak érdekes és nem szent dolog. Mondom nekem 11én jött meg, de hamarabb a vártnál.

Kép

Kép
anabana

Akkor szexeljünk az Apijainkkal a piros csíkos napjainkon is. Kit érdekel, mi aza akét pötty???!!!!

Legalább felpezsdül a szexuális életünk.
Vendég

Folyamatosan fülig ér a szám tőled. Nagyon csíplek!

REmélem együtt babásodunk.
CSináltam még egy lh t poz még mindig. Látod mondtad te hogy holnap vagy holnapután. ma van holnap holnap meg holnapután.
Majd mindjárt felrakom, mert nekem is olyan jó volt mikor keresgéltem és találtam ilyen képeket a neten.

Kép

Kép
anabana

Kép Kép

úgy látszik ma van az lh csúcs. 0429 a 19. ciklusnap
remélem már holnap reggel túl leszek rajta, mert már lassan kitikkadunk.
:oops: :lol:

Kép

Kép
anabana

Ana, azért tartogasson Apid még holnapra is katonákat!

Tavaly én is a aszabadságom alatt lettem terhes. Remélem, a történelem megismétli önmagát. Neked is ezt kívánom. :wink:

Egy valamiben azért tévedsz: ma mavan, nem holnapután...holnapután szombaton lesz... :wink:
Vendég

Na lányok. Sziasztok. Én is kérdeznék valamit.

Reggel a 2. vizeletből csináltam LH-tesztet (6. DPO) Eddig az LH teszteken egyszerűen NEM VOLT második csík, mára egy olyan haloványabb jelentkezett, ami fele olyan halvány, mint a C csík. Most az előbb pedig megint semmi.

Jóstesztelés? Reggel mutat LH-t, napközben 0, nincs második csík csak a C egyedül.

Csillag - neked mindig igazad van!

Mares, te nagy tesztelő vagy - meg jóstesztelő is, ha jól láttam.

Ez most jelent valami jót vajon? Hányingerem van, fáj a mellem, mindkét petefészkem szúrkál, tegnap már a méhem is szúrkált.
Fáradt vagyok folyton. Mondjuk most nem vagyok olyan izgatott, mert nem merek ennek örülni, de a csík egyszer megjelent.

Jelenésem volt??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Leti

Hááát nem is tudom ezzel a jósteszteléssel vannak bajok... Elvileg első pisis kell, és a lényeg, hogy erősödjön minden nap. Nekem volt, h nagyon erős volt, és mégsem történt semmi... Az lh-t nappal termeli a szervezeted, lehet az volt, bár akkor nem értem a másik tesztnél miért nem jelent meg...
A 6 napon vagy, holnap kiderül mi volt az a halovány csíkocska... Nekem a jósteszt a 12 napon volt egyértelmű, h lehet vmi.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Köszi Baba - ezekben a kérdésekben úgy látszik sosincs egyértelmű válasz - én csak a logika és az olvasott infok alapján gondolom ezt - reggel még benne van, délutánra eltűnik. Majd holnap reggel is csinálok, hátha sikerül valami következtetést levonni.

Lehet, hogy a Closty szórakozik. Űzi a kisded játékait :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?