Életjel.....
Tigris, nagyon jó híreket hoztál!
Mondjuk, nem ragadtatott el a hír, hogy a Crohn jobb, de mivel szerintem ők sem tudják pontosan, meg másnál is állandóan hezitálnak, meg egyik átalakul a másikká.....
De aztán a másik mondatoddal visszajött a remény, hogy a lány meggyógyult a terhesség után.
Én is így képzelem, ahogy már írtam is, hogy elmúlik. Egyszerűen muszáj neki, mert én ezzel nem akarok együtt élni.
Szóval el fog múlni, és punktum!
Juli, nagyon aranyos kis Pöttyöcskéd van! Gratulálok!
Ez a görcs még megvan? Ezzel nem akarnak semmit kezdeni?!
Na, "orvos" a talpán ez az ember! Hihetetlen! Miért, legalább megindokolta? Ha ő a saját szakértelmében nem bízik, akkor jobban is jártál!
Semmi nem történik véletlenül, biztos, hogy neked jobb lesz egy másik, akit találni fogsz!
Csilisbab?! Te is ettél abból?! Szerintem sikoltoznának a bélbolyhaim, ha vannak!
Lica, jó kis csapat lehet a te mhelyeden is! Hogy milyen szó jutott eszembe ezt olvasván? Ez: bunkók!
De igazad van, be kell venni a "Lesz-rom" tablettát, az a babának sem árt, sőt!
Veronika, akkor nektek elég egymásra nézni! Az jó!
Hajrá! Vuduzz már meg engem is!
Manguszta! Erős, nagy férfiemberek, mi?! Csak a kinézetük az!
Belül kis gyámoltalan nyuszifülűek, akiket körbe kell ugrálni, ha tüsszentenek egyet! A férjem is kegyetlen rossz beteg!
Szerencsére ő ritkán az! De lényeg, hogy a tiéd meggyógyult, biztos jól ápolgattad!
Eszter!
"Csak" az az oldal fájt, ami nem volt rendben? A másik nem is?!
Nekem is kéne talán egy ilyen, de bevallom, félek tőle és bízom a csodában! De simán lehetsz így is babás! Ez jóhír!
Nyaralás......minden évben el szoktunk menni, de már két éve sehol nem voltunk, mert lakásfelújítás volt porondon, a pénz arra kellett.
Most meg nemrég anyukám kedvese elment közülünk, így anyut nem hagyhatom egyedül, úgy érzem.
Mi hárman élünk, anyu, férjem, én. Apu sajnos 12 éve már meghalt.
Nagy nehezen rászánta magát anyu új kapcsolatra, de Karcsi bácsi agyvérzést kapott, lélegeztetőgépre került, 3 hét után elment....2 hete volt a temetés.
Most anyu a nővéreméknél van, van két édes uncsitesóm, addig sem gondolkodik, míg velük van.....legalábbis eltereli a figyelmet.
A lényeg, hogy Karcsi bácsi olyankor itt szokott aludni, mikor mi nem vagyunk itthon. Amolyan hétvégi kapcsolat volt 8 évig, most jobban összecsiszolódhattak volna, anyu is nyugdíjas lett.
Annyit kínlódik szegény, 2008-ban súlyos autóbalesete volt, majdnem ottmaradt. Kijutott nekünk az életben......
Nyaralás lehet, hogy elnapolva.....elévelve.....(ezért sem kapok Kazinczy-díjat!)
Nincs valaki közületek, aki Keszthelyre jár dokihoz?
Bocs, ha valaki kimaradt, így is jó hosszú lettem! El vagyok nézve, ugye?
Szép estét!