Új privát üzeneted érkezett!

Anyukájáéknál van egész napos programon!!! ezt a választ kaptam :D
Jól van!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

?????????sexhiány??????????????
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sorry...nekem meg ez jutott eszembe...Clárika :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
SEMMI BAJ! JÓL MEGNEVETTETTÉL!!! Mind ezt csináljuk most, aki összebújik a zurával :D :D :lol: :lol: Különben is, dokim megmondta, ez nem kérdés: tessék szeretkezni!!! Főleg 30. hét felett, jó méhszáj érlelő! :D Nincs olyan, hogy uraknak nincs kedve, inkább sörözik stb. :lol: Kérdezték tőle, meddig szabad, múltkor szülésfelkészítőn. Erre elkezdi: hát kitolási szakban már ne akarjunk :lol: Nagyon bírom, olyan jófej és jó viccei vannak! :D

Mi egyébként ott maradunk ahol a lagzi lesz, kaptunk ajándékba szobát, meg ha bármi van, nem érzem jól magam, csak felmegyek és ledőlök. Lehet, hogy nálunk én leszek az, aki hulla lesz és keresztbe fekszik az ágyon! De engem odébb tenni se lehet! :D :D :lol: :lol:

Csillag:És mi van Évivel? :)

Kép

Kép
barbcsi

Melisch, én tuti nem sértődtem meg! :D :D :D
Én nagyon is büszke vagyok a "kicsi" pocakomra. Már régen ezt vártam és annyira szuper érzés.

Néztem Maya képét, nálunk is volt már ilyen, vagy 4x én nagyon nem bírom, amikor egészben eszi meg a madarat. Akkor szoktam "üvöltve" szólni a férjemnek, hogy szedje ki a kutya szájából. :oops:

Babaruhák, én sem vagyok nagyon oda azért, hogy fiú csak kék, lány csak rózsaszín. De nálam nincs olyan szín ami nagyon nem tetszene. Nálunk azért sok lesz a rózsaszín, mivel nővérem nagyon azokat vásárolt a kislánynak és azt kaptam meg. Tehát majd sok olyan kép lesz Liliről. :D De én is vettem pár ruhát, és van köztük kicsit sötétebb szín is (pl. barna is).

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi írt: anyukájáéknál van egész nap :D

királylány

Na látom Csillag már beszámolt róla....

Na de Clárika :!: :lol: Ejj miken jár az eszed :!: :lol:

Sex :?: Azt sem tudom mi az........khmmm.

Barbi két neve nem lesz. Gábor nem szeretné. Meg végülis én sem. Mert akkor én majd Áronnak hívom, az apja meg Máténak.....szegény meg megzavarodik. Majd megegyezünk.

Petra nekem is szívem csücske. Ezt még Bencét várva találtuk ki. Illetve akkor a Sára volt az ami tetszett. Nagyon nem egyeztünk lánynévben, s mikor már tudtuk, hogy fiú, akkor merült fel a Petra. Így ez most nem volt kérdés. Bezzeg a fiúnév .... :roll:

királylány

Dia! Igazad van! Mi sem szeretnénk a babánknak 2 nevet. Szegényemet ha valaki így szólítaná, valaki meg a második nevén, tiszta kavarodás lenne.

Egész jól állok a mit-hol-mennyiért listámmal. :roll: :wink: Már úgy vásárolnék törpicurnak! :roll:

Na lányok, én elköszönök, nemsokára megyünk szülésfelkészítőre, aztán veszünk sóskát, salátát, csak valami jó sóskás receptet kéne még találnom. Nem vágyom annyira a főzelékre. :? Dia, esetleg valami ötlet? Ha már így elraboltam tőled a sóska ötletet. :oops:

Vigyázzatok magatokra, jó pihenést!!! Holnap jelentkezem. 8)

Kép

Kép
barbcsi

Én a sóskát főzelék formájában ismerem és szeretem, így nem tudok segíteni, de a neten tuti találsz valamit.

Én is elköszönök. Elballagok haza. Még zöldborsófőzeléket kell főznöm sült virslivel. Hmmm, lehet ez lesz a vacsi nekem?

Szép délutánt/estét!

királylány

Megjöttem,nagyon elfáradtam még jó,hogy pihenjek sokat hát kimostam mindent ruhát hajtogattam,főztem,mosogattam és ebben elfáradtam :shock: :shock: :shock: meg lefertőtlenítettem a fűrdőt.
Melisch ez a kutyus nekem is volt régen ilyen de el ajándékoztuk jaj a szép virágokat kiszedte volna :lol: én is szeretem a rózsaszínt de a bézs is nekünk a házban sok bézs van csempe,függöny,és az ágyneműk nagy része.
Barbcsi alig várom majd feltöltsd a képeket a lagziról nem sokára itt van biztos nagyon izgultok már,kis pocak nekem tetszik amelyik kismama kis pocakja van és akinek nagy az is :lol: a kismamák nagyon szépek ki így ki úgy :lol: :lol: :lol:
Woody hát a mi kis Lilink is sokszor lesz rózsaszín ruhába :lol:
Évi jól megijesztet engem én is itt agyaltam hol lehet mert szokot napközben jönni de minden rendben vele.............vagyis velük :lol:
Calrika sex :lol: :wink: nem rossz én mióta folyton fel vagyok fázva és a szemölcs miatt hát nem ajánlatos de amúgy is lehet egymás szeretgetni csak nem olyan azért,de nekem sokat volt eszembe a gyerekem hallja hogy mit csinálok :lol:

Kép
bévi

Szia Dia neked meg jó pihenést és jó főzést :lol:

Sóska anyukám szokott valami szósz szerűt csinálni belőle nagyon finom mondjuk édes aki nem szereti az édest az ezt se de nem tudom,hogy szokta csinálni ha esetleg érdekel felhívhatom és megkérdezem tőle
:lol:

Kép
bévi

Bévi!

Ha nem gond, én kíváncsi lennék rá! :oops: Ha teszel bele egyébként citromot, akkor savanyíthatod vele! :wink: Vagy tej helyett tejföllel! Nagymamé nem szokott annyira édes lenni, én nem annyira szeretem mostanában az édeset. :oops: Kivéve a palacsinta. :D :lol: Az jöhet minden mennyiségben!
Találtam neten olyan receptet, hogy sóskamártás, ahhoz finom főtt krumpli meg sült husi nyammi... :P

Na most már tényleg megyek készülődni. Jók legyetek, pussz mindenkinek! :)

Kép

Kép
barbcsi

Nha az a neve sóska mártás most már eszembe jutott nah megkérdezem és majd leírom neked anya hogy csinálja :lol: :lol: :lol: és ő is krumplival szokta meg husi hozzá fini nagyon :lol:

Kép
bévi

királylány...én sem tudom már mi az :(
24 hét az 24 hét...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na keksz nálunk is csak elvétve :oops: de manapság nagyon jól elvagyok nélküle is. Azt gondoltam ezzel csak én vagyok "rövidzárlatos" mert ugye mindenhol azt olvastam, hogy mennyire kívánja a kismama a 2. trimeszterben :roll:

Bévi virágok, csak a csüngő virágok és a benti virágok élik túl nálunk is. A nyáron a kertbe olyan gödröket ásott, hogy ő maga beférjen, mondtuk is lassan kinába köt ki. Galambot én sem örültem, hogy megette de apukám engedte meg neki, másnap meg tán egy verebet is evet :shock: A kert végén meg van egy gödör amiben éppen most jó sok víz van, a tegnap nagy ügyesen belemászott fürödni :lol: nem éppen úgy mozgott mint aki most fedezi fel ott a vizet, tuti azt is apa mutatta meg neki :evil: 2 hétig volt itt nálunk és mindig vele volt Maya, mert nagyon szereti apa meg aztán kényeztette játszott vele, megosztotta vele a kajáját. Most meg koplal, mertén csak száraz kaját adok neki apa meg délbe adott neki mindig egyebet kis kenyér, leves, víz és most persze, hogy várja a kis haszontalan a maradékot :evil:

Barbi sóska passz én nem ettem soha.

Én is lelépek este lehet még benézzek indulok haza, legyetek jók :!:

Kép
Kép
melisch

Barbi anyukám a sóskát mártásnak szokta csak felhívtam mindig ilyenkor jókat nevetek mikor tanít engem főzni :lol: elmondja 5-ször legalább és mondta ne vegyél gyermekem itthon van a kertben,majd ha jössz szedek neked sok benne a vitamin:lol:
Ő így szokta ha esetleg valamit nem értesz majd kérdez nyugodtan Privátba akartam küldeni de hátha más is kiakarja próbálni:
Meg dinsztolja kis olajban a sóska leveleket,ha ne levél akkor a fagyasztottat ugyan úgy.És lisztet kever tejhez ez kb egy liter tej és egy-két kanál liszt,tesz bele sót és ezt hozzá önti a sóskához és kavargatja és ő sűrűre főzi.Cukrot pedig ízlés szerint lehet hozzá adni.És sült húsi meg krumpli nagyon fini hozzá de lehet csak hússal is,van aki levest csinál belőle.Azt nem kell annyira sűrűre főzni.
Nah ennyi elég egyszerű ettől azt hittem komplikáltabb de így majd én is csinálok szeretem nagyon,csak persze cukrot és lisztet helyetesítem :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok,

ti aztán pörögtök ezerrel :) .

Szex: nászéjszakát/hajnalt mi is átaludtuk, nászúton pótoltunk :oops: :oops: :oops: .

Barbcsi,
nekem pont ma jegyezték meg, hogy milyen szép pocim van, na és khm mellben is mekkorát nőttem... :shock: :shock: . Nem tudtam, hogy ennek örüljek-e, vagy pironkodjak, kicsit meglepődtem ezen...

Dia,
én is kiváncsi vagyok ki lakik nektek odabent, de azt is tudom, hogy ez túlképpen nem is lényeges. Tényleg legyen minden rendben veletek, ez a legfontosabb! Neveitek szépek!

Csillag,
sztem jó lett a hajad, tényleg egy kis melír jó lenne bele. nekem 1-2 éve itthon házilag van festve a hajam, ezért csak egyszínű barna. Jó lenne bele melír, de mostanság nincs 10e ft-om rá :? :? Erre felénk horror árak vannak, kis frodrászokat meg nem ismerek, meg azért valljuk be ez is egy bizalmi dolog, akárcsak a fogorvos, vagy a nődoki. Szóval szőkés melírra én is vágynék, fitalosabb lennék, de most a píz nagy úr...

Tünde,
a párom lemondta a konferenciát, pedig annyira örültem, hogy megismerhetlek titeket :( :( . Nagyon szuper lesz, hogy tudod magaddal vinni a picit, ott szakképzett ember vigyáz rá, bármikor bemehetsz hozzá, olyan ritka az ilyen mint a fehér holló...

Változatlanul pörgés van ezerrel, tegnap megvolt az anyák napja az oviban, bőgtem rajta, mint egy gyerek. Hiába a hormonok is ráerősítenek a dolgokra, na meg kevés ennél csodálatosabb dolog van, mint amikor a kisgyereked simogat és átölel és azt súgja a füledbe, hogy te vagy a legjobb anya a világon :) :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
nagyon édes lett a babasarok, nekem nagyon tetszik! :)

Bévi,
sóska, jaj de szeretem, és magam elé is képzeltem, ahogy anyukád főzi!

Cukor:
jövőhéten csütörtökön megyek rá, az már a 26. hét lesz, az időben van ugye? Kicsit izgulok, hogy rendben lesz-e, de miért is ne lenne, nem igaz?

Szilvás,
te mikor is mész az eredményedért? Jobban vagytok már?

bocs, ha ilyen sok etapban írok, de nem káptalan az agyam, sőőőt :oops: :oops: :oops: :oops:

Na megyek asszem Apa megjött vidékről, üdvözlöm :D :D

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nem Apa jött meg :( :( . Pedig úgy várom már....

Ilangom barátnőzik újfent, komolyan hiányzik, olyan sokat van távol.... asszem kezdhetek ehhez hozzászokni :? :? .

Nincs kedvem semmit se csinálni, olyan kipurcant vagyok így estére amikor melózom. Mostanában újra rajtam van az első trimeszeteres álomkór, veletek is ez van? Ja és beköszöntött a derék és hátfájás hozzám, és a kaja után sav, de szerenécsére máskor még nem jött elő.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jól elvagyok magamban, hehe :lol: :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megjöttem :lol: jogos a reklamáció,legközelebb bejelentem ha nem jövök...egy fél napig :lol: :lol:
Hó közepén és végén mindig 1-1 napot Komlón töltök a szüleimnél,ilyenkor összekötöm a kellemest a hasznossal,és elmegyek a háziorvoshoz a tp.lapomért.

Ma is voltam,tegnap este ujjbenyomatot tartó ödémát láttam a lábamon igaz csak a sípcsont vonalában,de vérnyomásom jó,110/70,említettem a háziorvosnak,de azt mondta amíg jól vagyok és a vérnyomásom is jó,ne aggódjak.Cukromra is csak diétát
mondott.
Bévi Te mire jutottál a cukorral kapcsolatban?

Tina igazad van,csakhogy engem az édesség tart életben
:lol: :lol: na neeem,de függő vagyok keményen. Ma ettem egy diabetikus nápolyit. :oops:

Csillag,mi lett a frizuval kapcsolatban?

Szex,mi még ismerjük bár egyre ritkábban :oops: :?
Azért a debella testem is zavar...

Hmmm,lányok,nem tudom miért írjátok mind h.belülre a kiságy....(nem kötekedésként,csak tényleg nem értem...)számomra olyan evidens volt hogy kivül,ahonnan ránk lát és mi is rá,és nem leárnyékolva 2 bútor közé...de lehet rosszul gondolkodtam?

Egyébként,úgy néz ki a kiságyat nem tartjuk meg...rozoga ócska,el van vetemedve,sok lenne a meló vele...van még egy talonban másik ismerősnél,de ha nincs már meg vagy az is gáz,apukám felajánlotta h.vesz egy újat az unokájának :lol:
Csillag,a tietek mennyi volt,milyen színben van és elégedett vagy vele?

És most lássuk a 2 számjegyű vonalzót :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sucer biztos cuki lehet a kislányod persze én sem bírnám ki sírás nélkül az anyák napját ez természetes.Apa hiánya értem miről beszélsz párom munka ideje kötetlen sajnos elég sokat van távol és nagyon keveset itthon este késő jön haza megértelek.
Évi meg van az elveszett bárányka nagyon izgultunk már érted fura volt hogy nem jöttél.Kiságy hát remélhetőleg úgy alakul ahogy ti szeretnétek ahogy nektek megfelel úgy kell beállitani is nekem is a sarokban lesz lehet én is azért ajánlottam neked a sarkot de nekem ablak is van azon az oldalt.Cukor mától diétázom :lol: :lol: :lol: hiányzik az édesség nem voltam édes szájú de mostanság igen,hát eddig tartott.Teljes kiörlésű kenyér és liszt meg sok sok zöldség többet eszem mert hamar megéhezek ezektől a lightos kajáktól :lol: :lol: :lol: És te hogy állsz vele?????

Kép
bévi

Bévi,azóta én se ettem fehér lisztes cuccot,se édességet..kivéve ma egy diabetikus nápolyit de azt csak lehet :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi biztos diabetikus sütit vettem én is ma ilyen darált kekszet szerűség,attól szerintem semmi bajunk nem lesz,nem olyan szörnyű az eltérés csak ügyelni kell magunkra és fő az elővigyázatosság.

Kép
bévi

Mondjuk azzal is figyelni kell,mert pl a cukorbetegeknek az se megengedett minden nap csak alkalomszerűen.(na e mi nem vagyunk azok)Rajta van az oldalán a szénhidrát tartalom.

evilany

Én megint olyan álmos vagyok mint a terhesség elején hamar elfáradok,hmmm megyek lefekszem jó éjt mindenkinek sok puszi......

Kép
bévi

Hát gyanús voltam magamnak így mértem mellméretet hatalmasra nőttem,nem csoda h.fáj a mellem meg a melltartó se tart...3 kosárméretet nőtt :( nem örülök,így is húzza a gravitáció :?

És mértem pocakbőséget ha már ott jártam,hááááát nem semmi :shock:

evilany

teszveszről vettük pécsi csajtól 20.000-ért kombi kiságy pelenkázós...szuper...natur fa színű
most is van fent azt hiszem 30.000-ért egy...
meg vagyok vele elégedve!!!

bocsika de le kell írjam:
egy öreg vénasszony(hepciás k...a) állandóan b...a a fiamat(aki igaz nem egy szent) és összevesznek...ma megállított papolt hogy kicsinálja a gyerekemet-otthagytuk...nem foglalkoztunk vele...
erre közölte a fiammal hogy aki anyád hasában van az is egy tirpák fasz lesz!
Megölöm ezt a nőt!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
elérte a célját-felidegesített és jól megsiratott

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Hajamat szokom...egy melírral talán elviselhetőbb lesz! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, mi baja az öreglánynak a fiaddal?? És milyen egy tapló!!!

Kép
xtina75

Tina!
hangosak lent a gyerekek...kiabálnak...és a szánkban van a játszótér ahol vannak...(ablak alatt kb 20méterrel)...brekegnek(békahang) és hangosan röhgnek...
Na de lehet nekik normálisan is szólni hogy hagyják abba...nem kell rögtön anyázni,meg a családfát szídni...szerintem így ne is várja el hogy a gyerek tisztelettel legyen felé!!!
Mondjuk mindenkinek tele a hócipője az öreglánnyal...
Hozzáteszem ezek önkormányzati lakások amit 95%ban gyerekes családok kaptak...az hogy ő valakivelé elcserélte...szerintem ezzel számolnia kellett volna!
De ez már 3-4 éve így megy!!!Mindenkivel baja van.
Anno Laca táborban volt...ide jött az ablaunk alá kiabálni hogy mekkora bunkó a fiam mert egész nap az ő kaputelefon csengőjüket nyomkodja...mondta neki Tibi hogy kizártnak tartja mert a gyerek 3 napja a balatonon van...fintorgott egyet és közölte:
Ja akkor nem a maguk gyereke volt az...de ha itthon van ő is szivatja őket.
na most erre mit mondjak???

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Huhh...megint nem olvastam vissza elküldés előtt...ennyi mellégépelést...ideges vagyok kicsit-nézzétek el nekem!
Bánt amit mondott...hiszen ez a baba még meg sem született a légynek sem ártott és hogy mondhat ilyet?
Tapintatlan tuskó és már nagyon érik neki a verés :)
Persze terhesen nem fogok neki menni...de ha ideges vagyok nagyon csúnyát tudok mondani (gondolom ez az előbbi kis monológomból is kivehető volt)

Még lefeküdni sem tudok..holott máskor ilyenkor már húzom a lóbőrt :(
Na eszek egy pár falatot...hátha az megnyugtat...és megpróbálok lefeküdni...nem jó babónak az idegeskedés...

de úgy meg tudnám cibálni a p...át :( (bocsika) :oops:
megölném szívem szerint....

:oops:

na nem írok...nincs is már itt rajtam kívül senki :(
De valamennyivel jobb hogy kiadtam magamból...
Ne haragudjatok érte!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó éjt mindenkinek!
Holnap Árkádba megyek 4 körül...gyerekeim fellépnek 5kor :D
aztán 5:30 kor vagy 250 gyerek fotózása lesz a Széchenyi téren :D (Ugyanennyi gyerek lép fel az árkádban :) )
(az összes Pécsi HipHop-os ) :D

persze előtte jelentkezem!!! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagy buli lesz!!!! :D
Aki tud és van kedve jöjjön el arra a 3 percre...érdemes lesz megnézni ennyi gyereket táncolni szana szét az Árkád aljában!!!
:D
cooooooooool

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, miért teszel fel fotót rólam? :D :D :lol: :lol: :lol:
Amúgy jobb reggelt. 8)

Kép
xtina75

Tina
Egyformák vagyunk???? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Úgy tűnik, de neked van ott elől egy gömb (félgömb?) :lol: :lol:

Kép
xtina75

Kép

Ilyen :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:lol: :lol: :lol: :lol: szépséges! 8)

Kép
xtina75

Jó reggelt csajok!

Letiltotta a gmail a fiókomat :( :shock:
Most csinálhattam újat...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Csillag,1. kit érdekelnek az ilyen ......... öregasszonyok???? És mi jogon mond ő bármit is a Te már megszületett,még meg sem született gyerekeidre...? De hát tudod,csak azok véleményére adunk akik fontosak,az ilyeneknek meg a szájukba...(a Tankcsapda ezt anno jól megfogalmazta,rímel arra hogy "aki nem elég ravasz..." .... :oops: :lol: :lol: )
2.miért tiltott le a gmail??

Ircsi,de szépen nőttök :) csodálatos.

Találtam egy kiságyat,nagyon tetszik:
http://teszvesz.hu/item1019941552_paula ... ur_uj.html

Minden hajnalban ébredek,4-fél 5...most már nem is fekszek vissza,kiporszívózok,várom a postást,valamit főzök aztán alszok egyet délután.

evilany

igen Évi...nem is adtam volna rá...de kapásból sírva fakadtam amikor hallottam..ezek a hormonok kikészítenek teljessen!

Google kiírta hogy letiltotta a gmailt...állítólag lehet hogy megsértettem az Álltalános Szerződési feltételeket...csak azt nem értem hogyan....5 éve használom és mindig ugyan arra a célra...
Írta hogy adjam meg a mobilszámomat és küldi az ellenőrző kódot...
na ez már nem tetszett!
én anno nem állítottam be hogy sms-álltal legyen visszaállítva a fiókom...ugyhogy felesleges is elküldeni(még ha igaz is)
Mindenki mást beeénged...engem nem :(
Nem tudom mit csinálhattam :( :shock: :?

Évi!
Kiságy jól néz ki! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jobb reggelt!

Fáj a torkom, jöhenek a -bevált tippekkel- jótanácsok! Pl. az a sós gurguláznivaló mennyi sóval készítendö? Addig is nyomtam rá bioparox-ot, bár nekem ez még sose jött be. Most erösen szuggerálom magam, hogy segíteni fog.
Van még izlandi zúzmó, mézes édeskömény és ilyesmik raktáron. Jó valamelyik ilyesmire?

Megyek eltipegek az oviba és beszélgetek a fönénivel. Ha nem hat, akkor kiveszem a gyerekeket és maradnak ovi nélkül. Sajnos más oviba se mehetnek, mert már mind kipróbáltuk és egyik se jobb. Hiába keressük az emberi melegséget, a gyerekek szeretetét, csak családi környezetben találtuk meg, kívül semmi nyoma a körülöttünk lévö környezetben... :(

Barbi
Vendég

Az izlandi zuzmót itt is nagyon nyomatják(gyógyszertár-rendelői hírdető)...biztos jó lehet!!!

Barbi! Nagyon sajnálom! Nektek sehol sincs szerencsétek :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem mondjuk api csinált karamellizált cukrot...és felöntötte vízzel...na azt melegen elkortyolgattam(2 napig ittam) és hála istennek hipp-hopp elmúlott a torokgyíkom :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na kiviszem az ebemet...remélem ez a nőszemély elkerül messzire :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én vagyok...de egyedül...

evilany

Kép

evilany

Na,sehol senki,megyek porszívózni...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?