Sziasztok!
RGabi!
Átküldenék Neked egy mailt, hasznos infók vannak benne tejnöveléssel kapcsolatban.
Nem lehet hogy a babádnak a gyógynövényteáktól fáj a hasa? Azokban van édeskömény és az sok babának hascsikarást okoz.
A mi akkori védőnénink azt mondta, hogy ezeknél a gyógyszereknél (Espumisan, Sab Simplex)ki kell tapasztalni hogy jó a kicsinek. Mivel nálunk a délutánok voltak a hasfájós időszakok, ezért a maximális adagot elosztottam 3 felé és a kb. déli szoptatásnál elkezdtem adni Neki. Így bevált. Ha csak egyszer adtam neki, akkor az nem.
Az a legfontosabb most,hogy próbálj meg nem stresszelni azon, hogy mennyi tejed van és főleg ne azért, mert mit fognak gondolni Rólad. Attól, hogy ha esetleg pótlást adsz nem leszel rossz anya!
Sztem szépen gyarapodott a kicsid, nem kell aggódnod
! (most kíváncsiságból megnéztem: Levi 3800 gr-al született és 3 hetesen 4100 gr volt. Az 300 gr gyarapodás míg a Te babád ennél jóval többet hízott
Levi pont 4 hetesen volt ilyen súlyú)
Egyébként én is havannai vagyok
. Csak mi a Csontváryn lakunk
. Én a tanácsadóban mindig csak olyanokat hallottam eddig, "hogy ugye kap tápszert?" "mennyit?" "tessék húst adni a 6 hónaposnak". Nem tudom melyik védőnő és orvos volt, de eléggé ledöbbentem
.
Na, most már nem offolom a topikot
!
Jó éjt! Virág