Sziasztok Lányok!
Azért írtatok ám rendesen, csak győzzem olvasni!
A tegnapi nap a lelkemnek nagyon jót tett: anyukámmal és tesómmal elmentünk egy hozzánk közeli kertészetbe, és vásároltunk!
Olyan jó volt a sok szép növény között választgatni, aztán hazajönni és mindent elültetni. Kertészkedtem kicsit, úgy mint Hkitty.
Vettünk az ablakaimba gyönyörű szép piros muskátlikat, és 2 smaragd tuját, ezenkívül 2 citrusféle tuját. A nevét nem tudom, itt van a papírja előttem, de basszus nem jövök rá, hogy milyen. Mindegy is, a lényeg, hogy szépek lettünk!
Meg a másik lélekerősítő, hogy a héten itthon vagyok. Jó kicsit kikapcsolni, tenni-venni. Van is mit egyébként, de legalább lefoglal, úgy is szép idő van.
No de ennyit rólam.
Tyuntyi
Az, hogy 1.-jén jött meg,hogy érted? Mármint csak barnázásod volt, vagy rendesen megjött? Mert azt mondják, az az első nap, amikor vérzés jelentkezik, ha barnázás, akkor még ne onnan számold.
Örülök, hogy jobban vagy, és hidd el sikerülni fog az a vizsga.
Csicsy
Nálad mi újság? Remélem nem jött meg? Szorítok, és gyere mesélni, vagy hozz Te is egy + tesztet.
Henne
HOgy vagy ma reggel? Tényleg meddig vagy otthon? Visszamész még dolgozni?
Én holnap egyedül megyek dokihoz, Párom szeretett volna jönni, de sajna dolgozik.
Én is úgy gondolom, hogy elmondok neki mindent, ami eddig velem történt. Azt viszont elárulom, hogy a Mastodynon cseppet szedem még, mert peteérésre jó volt, és ezt is elmondom a dokinak,csak félek, mivel másik doki írta föl, nem fogja javasolni.
Pinkiné
Jó, hogy jöttél, és köszi a jó tanácsot, a dokinál erre rá lehet kérdezni szerintetek (palástfű tea)?
Remélem most már tényleg sikerült a pé-t elcsípnetek. Viszont ez a két hét várakozás mindig olyan szörnyű, és a tünetek is mindig hasonlóak a terhességiekhez, és ez nem igazságos. Annyit szenved így is az ember a babáért, miért nem lehet már a fogantatás utáni napokban tudni, hogy összejött!!!
Chrissyke
Ha csak egy csepp barnázás, ami alig észrevehető, nem is számít, pláne ha a melleid még jobban fájnak, az nagyon jó, bár nem kellemes. Nekem nagyon égető érzés volt, és szurkálást is éreztem mindkettőben.
Jó, hogy ilyen hamar fogad a dokid, legalább megbizonyosodsz, hogy minden rendben van!
Csip-csip Drága Te merre vagy?
Remélem minden rendben volt tegnap, és nincs semmi gond! Feltétlen gyere és mesélj, mert már nagyon várunk!!!
Most megyek, de később még benézek, csak még kertészkedem ma is picit!
Puszi Nektek!