Új privát üzeneted érkezett!

Feldobná!
De csak világosabb melír!
És nem tincses, hanem lapmelír!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

nekem a fazonja volt a lényeg...és legalább 5 cm.t akartam vágatni...igen csak váll alá ért hátul a hajam...sajnos a régi képen hátulról nem látszik

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

aha...a fóliás verzióra gondolsz ugye?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

legalább 10-12 cm-et vágott aranyom... :D
na majd valami szőkés melírral megpróbálom... bár egyszínű barnát szerettem volna végre :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, sztem a hossza ugyanakkora, csak a mintaképen esetleg meg van az alja tépve/ritkítva.

Mindegy, kár már ezen keseregni. Sztem a melír kéne bene. Ez az egyszínű barnás nekem nem fiatalos...

szilvás76

Csillag
Lacának boldog születésnapot!

királylány

Melír:
-Sapkás-,
-Fésűs-,
-Tincses-,
-Lapmelír.

A tincses és a lapmelír is fóliával készül!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia! köszönjük :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én a tincseset sapival csináltam :) úgy volt könnyebb :D magamnak :D
köszönöm a felvilágosítst...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

felvilágosítást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez tetszik...öcsém szerint szopott gombóc lettem :D
kis édes :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hűűűűű....
A sapkás módszert nagyon rövid hajaknál alkalmazzák, amit fóliával nem lehet megoldani, mivel a hosszabb hajnál elég pontatlan eredményt kapsz.
Nem tudod a tincset a tövétől kihúzni!

Clárika
Kép
clárika

Csillag aranyos öcséd van! :D
Enyém is most hívott, hogy hol a zöld nadrágja..........azt hittem téves számot hívott :lol:

Javaslohatok egy jó fodrászt neked Csillag?

királylány

Nem is írtam hogy hosszú hajnál melíroztam sapival :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia! Persze...de csak ha Pécsen van :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és ha nem "milliós" nagyságrendben dolgozik :)
Én egy festésre nem adok ki 6000 forintot :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ott hát! Clárika! :lol:

királylány

Meg mire a hosszú hajat kicibálod a sapkán... fizikai fájdalom a köbön... Na ne... :-)
Fólia, rá egy "sor haj, amiből "kiszlalomozod" a pici tincseket, amiket bemázolsz. Nekem a tesóm így csinálja. Ha olyan a "kedvünk", akkor az egyik sor pl szőke, a másik más árnyalatú. Most egyformán szőkés csíkjaim vannak... :-)

Magadnak nem tudod megcsinálni!!!! Ha ennyire nem tetszik a mostani állapot, menj el egy fodrászhoz, nehogy nagyobb "bajt" csinálj! :-)

szilvás76

köszike... :)
meglátjuk hogy futja rá ebben a hónapban... :( aztán ha ő is beleegyezik lehet igénybe veszem a szolgáltatásait :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás...ennél nagyobbat nem tudok :D eddig is itthon festettük...persze egyszínűre...a melír a rövid hajamnál volt vagy 4 éve :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Akkor úgy mondom h 5cm-ig alkalmazzák a sapkás melírt....
Volt olyan rövid hajad? :shock:

Clárika
Kép
clárika

volt....Pistike frizurának hívtam...olyan csuri volt....a spirálvas éppen hogy beérte :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem is kétféle csíkom van: szőke és nugát :lol:

királylány

hátul jól fel volt nyírva... zöldségesben dolgoztam nagy melegben palatető alatt...kényelmes volt,bár az sem állt jól :9

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jézusom, Csillag... :D 5 cm-es séród is volt? :-) :roll:

szilvás76

Csillag!

Van képed?
Megnéznélek úgy! :)

Clárika
Kép
clárika

Na készülődök, majd melóból írok!

Clárika
Kép
clárika

Nem pont 5cm...lehet hogy 7 volt...de csuri az biztos!!! és az eredeti sötétbarna :)
szőke melírral

nincs képem itthon :( de azt hiszem anyunál van rendes fénykép róla...előkerestetem...annak idején nem volt még digitális gépünk :(

bevállalós vagyok...csak ha van elképzelésem és nem azt kapom...akkor nehezen kapok szikrát és idő kell hogy magamhoz térjek... :D

De majd megszokom ezt is...vagy újra Pistike leszek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és ezt egy kicsit elírtam...csajok ELNÉZÉST!!!! nem 4 éve volt hanem...2004-ben

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezek szerint már számolni sem tudok :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

anyu kijavított most telefonon...megígérte megkeresi a képemet...de azt mondta ne mutogassam :) :) :)
Nem értem mi a baja :) :) :D :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na a tesóm (elfogultság nélkül) tök jó fodrász, a mániája a festés. De folyton kutyul, nem ám egy vagy két színből.
Voltak már olyan séróim... de szerettem őket (padlizsán, kékesfekete rubin csíkokkal, rézvörös... egyszer élünk!)
Rövid viszont csak egyszer, azt is én akartam... :-)Ja, a gmailen a kutyás képem abból van, de ott azért már nem frissen vágott... :-) Nem olyan rossz, mert azért nem csutka, de nekem nem előnyös...

szilvás76

na megyek lepihenek...kicsit szúrkál a hasam...biztos a tegnap nap :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi kisfiadnak jobbulást reméljük nem lesz komoly baja,ez az idő elég kiszámíthatatlan sajnos hamar elkapunk mindent.
Tina:ne viccelj nagyon jó hogy tanácsokat adsz mert pl én nem nagyon tudok ebben magamnak segíteni olvasgatni lehet de aki érti és tapasztalta annak könnyebb.Beszereztem ma natur joghurtot,gyümölcs cukrot ebben nem voltam biztos jó de megvettem profiban vettem.Teljeskiörlésű búzaliszt ezt sem tudom,hogy jó-e de nem volt graham liszt.Vettem rozskenyeret és még sok mást párizsit meg ilyesmit.
Méhlepény és a magzatvíz úgy engem is zavar ezt a 4D-ón mondta a doki nem a sajátom,hozzá jövőhéten megyek majd említem neki mindenképp.Ez a doki csak pihenést ajánlott,azt mondta nincs nagy gond hmmm nem értem ezt.

Kép
bévi

Szilvi így könnyű :lol: fodrász a családban :lol:

királylány

Bévi, natúr joghurt, gyümölcscukor (=fruktóz), teljeskiőrlésű búzaliszt, rozskenyér = tökéletes!!!!
Arra ügyelj, hogy a fruktóz sokkal édesebb, nem kell annyi. (Mert amúgy ugyanannyi benne a szénhidrát, mint a kristálycukorban, csak annyi a segítség, hogy kevesebb kell belőle 30-40%-kal)

Kép
xtina75

Sziasztok lányok!

Bévi, írtam privit! :wink: Nekem 4D-n mindent alaposan megnézett, azt mondta, átlagos a magzatvizem, szokásosan a méhlepény bal oldal mellső fali, minden rendben. Még leletet is kaptam! :wink:

Csillag! Nagyon boldog szülinapot kívánok a Fiadnak!!! :) Szerintem meg így is jó lett a hajad, és egy melír tényleg feldobná! Én bevallom, rövidebbre számítottam... :oops:

Tina! Ne hülyéskedj, nagyon jó és hasznos dolgokat írsz!!! Így-hogy nekem normális a cukrom- mégis elolvasom és jól hangzanak ezek a kaják!!! Le is mentettem őket! :roll: A nagymamámnak is jól jön, neki viszont magas a cukra. Meg aztán mi is ehetünk néha ilyeneket, kicsit egészségesen élni. :wink:

Jó sokat írtatok, hirtelen ennyi jutott eszembe, de még visszaolvasok! :D

Tegnap voltam kismamatornán, légzésgyakorlaton, meg este voltunk jegyesoktatáson. Jó volt nagyon, ez volt a legjobb szerintem. Ez volt az utolsó alkalom, de nekünk még 1-et pótolni kell, arra jövő kedden megyünk. Nekem hiányozni fognak ezek az esték. Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok. :roll: Pont arról maradtunk le, hogyan néz ki a szertartás, de majd kedden elgyakoroljuk. Huu már görcsben áll a gyomrom (pozitív értelemben), már csak 17 nap!!!! :shock: :D :D :D :lol: :lol: :lol: És én is férjes asszony leszek!!! :roll: :wink: Na eldugultam, visszaolvasok... :P

Kép

Kép
barbcsi

Köszi Tina!!! :lol: :lol: :lol: Mondjuk nem eszem semmi olyat amibe cukor kell de azért vettem ha teát főznék abba kell,nem kávézok.Sütit ritkán sütök,de viszont mostanában túlzásba vittem ezt az édesség dolgot szerintem ez is lehetett a baj.Nagyon rá álltam egy 3 hete nutelás kenyér,fagyi,croasson,mézes tea,csoki,cola.Ezeket régen soha nem ettem most egy 3 hete elég sokat és most,hogy bent voltam a boltban nagyon kívántam,de szerintem ez már csak azért van mert olyan vagyok mint aki fogyókúrázik és nem tudja ezeket letenni,hozzá szoktam.Hát majd most leszokok nem is árt :lol: :lol: :lol: Egy dolog amit nagyon kívánok az a fagyi vagy jégkrém,nem tudom mittől van ez de nagyon kívánom az édességet soha nem volt így hmmmmm.....

Kép
bévi

Dia. Ja és a Férjecském huga is az. ;-)
De én a tesómhoz járok, Párom meg éppen melyikőjükhöz...

Mondjuk az ő tesója csak a munkaidejében, és csak az üzletében hajlandó a hajhoz nyúlni, így ritkán van a Zuramnek esélye a fodrászkodásra. ;-)

szilvás76

Barbcsi én is írtam neked vissza,én is kaptam leletet 4D-és alaposan megvizsgálta picurt meg engem is vese máj ilyesmit is nézet,hát majd jövőhéten jelzem a dokimnak ez a dolgot meglátjuk mit mond.
Csillag FIADNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!És szerintem sem lett nagyon rövid a hajad én nagyon picire számítottam.

Kép
bévi

Szilvi az jó ha ennyi fodrász van a családban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Az én uram többet jár fodrászhoz, mint én :lol:

királylány

A kép amit nem tettem fel nektek nem tudom mennyire kivehető a kisasszony de bujkál folyton :lol: úgy kell nézni mintha könyökölne két oldalról a kezén támasztaná a fejét mikor valaki unatkozik és így ül a kis feje van a képen csak.Egyik oldalról a méh lepény a másik oldat vagy a keze vagy a lába hisz mindig a fejetetején jár mind a kettő:
Kép Kép

Kép
bévi

Egyszer vagy kétszer nyáron levágtam neki géppel (nem csak letoltam a haját, hanem fazonja volt, átmenetes...) de úgy kiidegelt, mire kész lettem, hogy megfogadtam, soha többet. :lol: Itt ilyen, ott olyan, nem egyforma, itt szögletesebbre stb... Áááá, én nem! :wink: :twisted:

szilvás76

Kicsit pihenek mert fáradt vagyok de mibe még jó,hogy elterveztem ma mosok és főzök és takarítok de megpróbálok erőt venni magamon és csinálni mert két nap alatt annyi minden össze jött itthoni munka :? Puszi nektek jó munkát jó pihenést majd este jövök.
Évi te merre vagy lehet írtad csak én vagyok az aki elfelejtette :oops: :oops: :oops: csak te is itt szoktál lenni napközben is!!!!

Kép
bévi

Bévi, nagyon cuki pofi!!!

Aki fagyit kíván, és vigyázni kell a cukorral: a Lidlben van nagggyon finom diabetikus epres fagyi, csak vigyázni kell vele, mert 1 liter, néha nekiesnék, de én esténként engedélyezek magamnak 1 gombócot (van fagyiskanalam 8) )

Kép
xtina75

Szilvi én meg sem próbáltam soha a haját nyírni....

királylány

Hisztigép! :-) Mondtam is neki... :wink: :wink: :wink: Rosszabb, mint egy nő! :-)
Na, azóta nem is kér meg, de nem is csinálom meg !

szilvás76

Itt a közelünkben nincs Lidl de majd veszek valahol diabetikus fagyit ha kívánnám most meg megpróbálok mindent kiiktatni ami ilyesmi,csak azt nem tudom minek köszönhető ez az iszonyú vágy az édesség után.Nem voltam édes szájú most meg ennék folyton valami édességet,persze nem fogok csak fura........

Kép
bévi

A pasik rosszabbak, mint a csajok. Pletykásabbak is, de be nem vallanák :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?