Új privát üzeneted érkezett!

Csillag,fotót!!!!

Tündi,OK :)

Tina,a fruktóznak viszont van szénhidrát tartalma,ugye?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Nem hiszem hogy nagyon akarjátok látni a végeredményt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

..........de esküszöm csináltatok fancsával...de most már hulla vagyok..mint egy mosogatórongy :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én Tommee Tippee pelenkakukát vettem, s ahhoz is van ilyen utángyártott utántöltő....

Nővéremnek van Angelcare, de ő nagyon dícséri, sztem jobb is mint az enyám, mert pl magasabb, az enyám szélesebb, de alacsony....hajolhatok majd le....de persze nem fogok belerokkanni :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi,

Fruktóz: Mivel a gyümölcscukor édesebb az asztali kristálycukorként használatos répacukornál, így ugyanolyan édes íz eléréséhez elegendő 30-40%-kal kevesebb szénhidrát felhasználása, amivel csökkenthető a kalóriabevitel mellett a napi inzulinkiválasztás (ez egyes elméletek szerint a diéta legfontosabb része). Sütésnél és főzésnél is kiválóan használható, mert néhány édesítőszerrel ellntétben kibírja a sütést-főzést (hőálló). Mivel a nedvességet is jobban megköti, a vele készített sütemények tovább frissek maradnak.

De ha aggódsz, ne egyél se cukrot, se édesítőt, se fruktózt, és akkor tuti nincs gond!

Kép
xtina75

Én egyébként nyírfacukrot használok, de abból se sokat. Egy hónap alatt fogyott el 250g. De mondjuk ez elég drága.

http://www.nyirfacukor.hu/

Kép
xtina75

Na léptem csajok tovább főzni illetve lepihenni.
Mindenkinek jó pihenést!Szép álmokat!!!
Sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na tényleg termeltetek és mivel 2 felvonásban olvastam a mai ''pár'' sort, izét oldalt hát kicsit összezavarodtam. Rengeteg téma volt mai is.

Tanulás egyet értek veletek nem kell erőltetni egy jó szakember is vígan megél és van mindig mit az asztalra pakoljon a lényeg szeresse amit csinál! Én tapasztaltam öcsémnek remek esze volt kevés tanulás mellett is gyarapodott a tudása, ráragadt a suliban. Végül 8 osztály vége fele nagyon ellustult. Anyummal megbeszéltük menjen gimnáziumba de szakmásra még ha románul is tanult tovább. Semmi értelme nem lett volna matek-fizikát, biosz kémiát vagy református kollégiumot végeznie katolikus létére, csak, hogy magyar gimnáziumban érettségizzen. Végén nem tudta hogyan tovább pedig valami villany szerelő végzettsége van. Én közgázon voltam 3. éves és nekem állt, hogy engem nem érdekel az ő sorsa mert nem mondom meg mit csináljon. Akar fogorvosira menni :lol: :lol: :lol: 4 évig semmit nem tanult, hát tuti nem bírta volna, aztán állatorvosi (mondjuk talán most utólag azt mondom megcsinálhatta volna). De miért fizesse neki anyukám a sulit ha nem fog tanulni, legyen egy rossz szakember belőle. Kicsit lebeszéltük. Ekkor kaptam, hogy nem törődök vele mert nem mondom meg hova menjen. A mérnöki nem érdekelte, mondtam menjen infóra (én szerettem nagyon a programozást). Na oda ment bár csak 3 éves felsőfokú végzést végzett és azt nem kellett fizessék a szüleim. Na és mi lett a vége? Semmi nem érdekelte igazán nem is foglalkozott a szakmájával és szerintem soha nem is fog benne dolgozni. Anya kicsit szomorú hiszen 3 évig pénzelte lakás+kaja+zsebpénz. Sajnos ha nem tudod mit akarsz igazán képes vagy egyetemet is végezni szüleid pénzén és nem is helyezkedsz el a szakmádban akkor nem lenne jobb egy szakma? Na mondjuk van egy diploma a kezében egyszer lehet hasznát veszi még de ki tudja :?

Kép
Kép
melisch

Cukorvizsgálat nekem még hátra van.

Évilány ha meglesz a szekrény is még meglátod, hogy a jobb, bár a végeredmény nekem tetszik.

Kis unatkozó dolgozó kismamik :lol: :lol: :lol: nekem sem volt kedvem dolgozni de kellett, mikor meg befejeztem én még mindig bababútort keresek a neten :evil: Férjem beszélt az asztalossal vérja a rajzot meg a képet, hogy adjon árat. Én meg nem tudom eldönteni mit akarok :evil: :evil: :evil: :evil:

Csillag várom a képet, nekem is kéne mennem fodrászhoz, epilálni (na ezt már nagyon várom, megint leszedetem a bikini vonalat meg a lábam, nagy pocakkal már nem érek oda az epilálóval) és a körmöm is lenőtt még feltöltetem, bár lehet utoljára egy darabig :lol: aztán ismét csini kismama leszek 8)

Kép
Kép
melisch

melisch pont most nézegettem a képeket... Neked is mekkorát nőtt a pocid!!!! :shock: őrület! :lol:
én még elérem magam az epilátorral... legalább is múlt héten még elértem... :)

Kép
gtunde75

Ircsi ne add fel, csodák vannak. Én is azt vallottam igen mással történnek velem soha és láss csodát 1,5 millió spermiummal szépen összehoztuk a babát. Kaáliban csak a lombikot ajánlották és bizony ugyanezzel a gondokkal küzd egyik ismerősöm neki már 2 sikertelen lombikja volt. Doki azt gondolta viccel a 2. után, hogy a HCG-je szinte 0, annyira biztos volt a doki, hogy megmaradnak. Most elküldte más kivizsgálásokra is. Tehát nekem sikerült spontán ő meg szegény kínlódik, pedig azt gondoltam nincs nekem olyan szerencsém. Ahogy a csajok is írták az első terhességet összehozni a legnehezebb utána könnyebb (na de ezt is csak hallottam és sajnos van kivétel is) Lényeg soha nem mond soha!!!!!!

Dia írtad, hogy a szemem befolyásolhatja a szülést :shock: :shock: :shock: miért? Na de ma megmondtam anyának meg a férjemnek is, hogy dokit kíván a látásom így menés lesz hamarosan!

Kép
Kép
melisch

Tünde én is kiakadtam olyan hirtelen megnőtt a pocakom, hogy csak ámultam a tükör előtt. Epilálás a hétre be van már tervezve, mert ugye csak a bikinivonal lesz gyantáztatva de a többit is megnyírom, úgy utálom ha hosszú, remélem még látni fogom :oops:

na benézek a gamilre én is

Kép
Kép
melisch

xtina75

Sucer, Woddy, Barbi nektek nem olyan nagy a pocitok biztos nem is híztatok annyit és nincs az úszógumi+hozzá a zsírpárnák betétnek.

Bea még a te 25 hetesed sem látszik akkorának mint az én 23 hetesem :shock:

Tünde a tiéd alakul a képen de azóta tuti nőt :lol:

Évi egyes képeken én sem tudom hova tettél +10 kilót :shock: csak ha bő cuccokban vagy, amikor pólóban vagy nem is tűnik nagynak :wink:

Szilvás, Királylány kérek tőletek is frissebb/új pocakfotót.

Mennyire változó a pocak mérete és formája de nagyon jó nézni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Évi jáááááááj, holnap már 2 számjegyű lesz a visszaszámolásod!!! :shock: nemsokára fogadásokat fogunk kötni, hogy ki ki után szül... :shock:

Kép
gtunde75

Sziasztok most végeztem hulla vagyok!!!
CSILLAG majd kérünk képeket kíváncsi vagyok nagyon....
Melisch szemészetet ne hanyagold remélem elmész nem sokára cukorterheléshez sok sikert...
Tina köszi a sok infót nagyon aranyos tőled.
Ircsi mi újság veled jól vagytok???????
Csajok lehet megint kijött a szemölcsöm :( :( :( nagyon szomorú vagyok mondták már többen az vissza jön de hittem benne nálunk nem fog és úgy láttam ma mert ugye megint viszketek és le ellenőriztem magam,megint van picike de viszont bent a hüvely bemenetnél :cry: :cry: :cry: most kicsit elkeseredtem ez a mai nap nem volt jó cukor és most ez is,nah majd össze szedem magam jövőhéten elmegyek dokihoz és meglátjuk mit mond.Biztos megint ecsetelés lesz de ha szülés előtt megint előjön akkor nem szülhetek természetes úton.Annyi baj van velem soha nem voltam ilyen beteges a főnököm ki akart rúgni és elmentem táppénzre ezt ne tudja megtenni szerintem el átkozott gyógyszere költsem vagy nem tudom....

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csodák
Aranyosak vagytok...DE... 8 év, 3 inszemináció, 5 lombik után nem hiszek benne. Sőt, az egész életem kemény küzdelem volt eddig. Valahogy nem a napos oldalra születtem :?

Tanulás
Szerintem, a legfontosabb!!!!! Amit az ember megtanul, azt nem vehetik el tőle!!!! És minél több dolgot megtanul, annál több esélye van a boldogulásra.
Manapság nyelvtanulás, az informatika tudása nagyon kell a szakmai ismeretek mellett.

Clarika
Pszichológia szakt elvégezni ha nem is akarsz abban dolgozni??? :roll: (5 év kemény tanulás a pszichológia)
Csernus nem pszichológus, hanem pszichiáter :wink:

Pelenka-kuka
Kaptam én is, de nem hiszem, hogy használni fogom. Valahogy nekem nagyon furcsa, hogy gyűjtögessük x ideig a szobában a használt pelust. :?

Szilvás, Királylány
Majd én is próbálok munka közben írni! :lol: :lol: :lol: :wink:

Barbi
Barátnőd :cry: :cry: :cry: :cry: :?
Kellene várnia a terhességek között, akkor talán sikerülne kihordania a babát. Regenerálódnia kell a nyálkahártyának, a hormonrendszernek vissza kell állnia. Nem hiában szoktak 3-6 hónap szünetet javasolni.

Évi
Aranyos lesz a babasarok (én fordítva tenném a kiságyat és a pelenkázót)

Bévi
Nekem "mániám", hogy a diabetes legkisebb jelére is oda kell figyelni!!!!
A TE érdeked, hogy idejében észrevegyék a legkisebb eltérést!!!!
Azokat az ételeket, élelmiszereket is érdemes kihagyni amiben cukor van, meg méz!!!!
Napi szénhidrátmennyiség egyénre szabott!
Egyébként nem kell nagy dolgokra gondolni.... A józan paraszti eszét kell az embernek használnia!!!!
Magzatvíz, lepény miatt nem javasoltak gyakoribb ellenőrzést???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Köszi a bíztatást, már jobb a karom. Még éjjel felébredtem rá, hogy fáj, de biztos csak nem volt az igazi még. Na, tényleg nem panaszkodom, javuló tendenciát mutat.

Csillag, múltkor akartam írni, hogy Te nem pályát tévesztettél, hanem pályákat :wink:

Melisch, állítólag a kitolás igénybe veszi a szem izmait, és akinek ezzel a területtel alapból is gondja van, annak nem ajánlják a hüvelyi szülést.

Ja, én mindig megkapom, hogy milyen kicsi a pocakom. :D Nem csinálok belőle gondot. Már írtam egyszer, hogy Kristófnál is ez volt, aztán mégis egy 3,6 kg fölötti 56 centis formás baba bújt elő belőle :wink:

bekri

Köszi az uh-tippeket, Szilvi, Dia! Könyves Kálmán utcába jár egy ismerősöm évek óta, már a harmadik gyerkőcével terhesgondozásra, és azt mondta, nincs 4D uh... :shock: Direkt rákérdeztem pár hete, mert én is láttam a reklámot, hogy uh is van. Na, majd felhívom személyesen a rendelőt. A kenguruban szerintem is van, pár hete voltunk arrafelé.

Bévi, a dokira hallgass a cukorral kapcsolatban! Ja, és nekem az első válaszod megérkezett, de azt írtad, megkeresed a centit, és leméred nekem a szoknyákat. Na, azt én tegnap még nem láttam. Ma látom, hogy jött üzi, de még nem néztem meg.

Tina, micsoda menü-összeállítás!

bekri

Köszi szépen Bea! :D
A hajamat nem én vágtam :(....fodrász barátosném...és jól elszúrta...ma megmosom próbálom beszárítani és lefényképezem...
Persze felrakom azt a képet is ami alapján készült a frizu....
Hát teljesen más lett és csutka....most szokom...(mint egy fiu) :(

Eddig is ő vágta a hajamat és nem volt semmi gond...most megszaladt az ollója?????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

megjegyezte hogy magának nem tudja abba hagyni a vágást...mire én:
-Akkor úgy látszik nem csak magadnak! Nekem sem tudtad abbahagyni... :(

Mindegy valamit csak ki tudok hozni belőle....

Még jó hogy egy fillérembe se került...nem tudom hogy egy másik fodrász ki tud-e hozni belőle valamit? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jajj te tuskó vagyok!
A nagy bajaim miatt még nem is köszöntem.

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek kiviszem az ebet sétálni...ha megjöttem megmosom a hajamat és jelentkezek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!!
Ircsi elhiszem milyen nehéz lehet neked,ennyi megpróbáltatás után,de KATUS itt van és nem sokára pár hónap és a kezedben tarthatod és nagyon szurkolok neked,hogy kis tesója is legyen.
Cukor az este gondolkoztam sokat és mindenképpen nagyon komolyan veszem amúgy is rám fér a diéta,LILI érdekében pedig mindent.Ma beszerzek egy két dolgot édesítő,liszt stb...
És eldöntötem megyek 2 hét múlva a dokihoz és kérek megint vérvételes papírt nem hallgatom a civakodásukat az egyik ezt mondja a másik azt.Lepény Ditrói Péternél voltam és nem mondta,hogy ellenőrzésre járjak esetleg a saját dokimhoz vagy hozzá,kissé szemcsés a lepény,kissé kevés magzatvíz hát jövőhéten esedékes a doki és majd említem neki sok pihenést javasolt csak ennyit mondott.
Bekri írtam privit tegnap ma még megejtem ismét most megyek vásásrolni,örülök,hogy jobban vagy és már nem fáj úgy nem egy kellemes érzés az biztos...

Kép
bévi

Sziasztok.

Nem mentem be a leletért.
Bende köhög, hajnalban fent voltam vagy háromszor, 4-től már egyáltalán nem aludtam. Bejöttem dolgozni már 7-re (Apjával van otthon) inkább délután sietek haza. Leletért vagy holnap vagy utána reggel beugrok. Nem volt lelkierőm otthon téblábolni és várni, hogy 8-kor elkezdődjön a rendelés... :-(

Nincs jó kedvem.... :-(

szilvás76

Jó reggelt!

Ircsi majd mi hiszünk helyetted is a csodában! Munka közben írnál? Várjuk :lol: Szólj, hogy egy pillanat csak rögzítek egy hozzászólást... :lol:

Bekri a Kengurunál talán megszűnt nemrégen és a Brendonba kell menni, az ismerősöm a múlt héten volt 4D-n, de hívd fel őket, egy központi számuk van.

Szilvi jobbulást a betegnek! Én is fent vagyok fél 4-től. Bedugult az or :lol: om, elkezdett fájni a torkom, 5-kor kötöttem rá vizes ruhát, de visszaaludni nem tudtam :? 6-kor meg keltem.

Csillag kíváncsi vagyok a hajadra. Egyik fodrász sem tud kicsit nyírni. Kivétel Clárika!

Bévi kevesebb magzatvíz? Szemcsés méhlepény? És nem rendeltek vissza? Ezt kontrollálni kellene....

Melisch: én is úgy tudom, mint Bekri, szülésnél sérülhet a szemizmod vagy mi. Ha valakinek rossza a szeme azt nem engedik természetes úton szülni. A védőnő tőlem első alkalommal kérdezte hanyas szemüveget hordok.

Bekri remélhetőleg hamarosan rendbejön a karod.

Tünde tudjuk, hogy el vagy havazva és este, otthonról nehéz olvasni is meg reagálni is mindenkinek. Utód meg van már?

Tina nagyon jó kis kajaösszeállítást írtál. Ezzel csak egy gondom van. Nekem kell megcsinálni. Nincs időm/energiám külön pancsolni magamnak. De ha valaki elém tenné.....Persze próbálok én is odafigyelni az étkezésre. Mondjuk tegnap meg ma nem éppen diétás kaját reggeliztem - kakaós kalács baracklekvárral- de időnként megkívánom...

királylány

Dia.
Bende is ilyen tüneteket produkál, alapvetően folyik az orra, csak ez nála először ingerköhögéssel jár (hiába szívjuk az orrát), majd (általában) jön a fulladozós köhögés.

szilvás76

Szem: én is úgy tudom, kitolásnál, az erőlködés közben lehet baj.
Barátnőmnek, amellett, hogy farfekvésű volt a babája az is a csaszi mellett szólt, hogy volt lézeres szemműtéte, mindkét szemén...

Ircsi. Ja, szólj, hogy bocsi, reagálnék egy hozzászóláshoz, éls vágtass ki a műtőből. :-) Biztos megértenék. Leginkább a beteg. ;-)

szilvás76

Bendének jobbulást!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!
Azért szemmel láthatóan szép hosszú volt már a hajam....
Ez azért sok volt :S de hát visszatenni nem lehet a levágott hajat :S
Ez a hátránya ha nem fodrász szalonban készül...nem volt előttem tükör :(
Vakon megbíztam benne :)
Így jártam

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, köszi. remélem, ez is elmúlik 2 nap alatt, ahogy máskor is.
Apja azt mondja, nem lázas, a kedve is jó, csak köhécsel folyamatosan.

Az oviban is 25-ből csak 13 gyerek van bent. Valami "lóg" a levegőben. :evil:

szilvás76

Dia, egészségedre a kakaós kalácsot! :D Én sem főzök magamnak, csak hétvégén, hétközben úgy szoktam, hogy meg lehet rendelni itt a melóhelyen egész hétre a kaját, és kinézem, mely napokon van natúr, grillezett vagy valami nem panírozott hús, zöldköret is szokott lenni, vagy grillezett zöldség, de ha nem, akkor hozok be barnarizst, és azokra a napokra, amikor semmit nem találok, rendelek a Gastroyaltól vagy a Teletáltól. A reggelit, tízórait, uzsonnát hozom magammal, általában hétfőn behozok pár almát, Abonettet (teljeskiőrlésű fajtát), natúr joghurtot, stb -ezek elfogynak tízóraira, uzsonnára, a reggelit meg mindig frissen.De akinek csak kicsit magasabb a cukra, annak szerintem elég, ha bevezeti a napi 5-6 kisétkezést, az egészségesebb kenyeret, pékárut, és kicsit visszafogja magát, elfelejti a sütiket, eszik helyette pár szem gyümölcsöt, vagy ha nagyon elszánt, süt valami teljeskiőrlésűt. De nem piszkálni akarok én senkit ezzel, ha csak teher a tanácsom, szóljatok, eldugulok, akit nem érdekel, ugorja át, akit meg igen, az olvassa el. Csak segíteni akarok.

Kép
xtina75

Kép

ez volt a kiválasztott frizura

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ileyn volt még tegnap délelőtt

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, itt max a frufrudat meg oldalt kellett volna megszedni, meg kicsit hozzáfrissíteni a többit. Mi történt? Várom a 3. képet...

szilvás76

és ilyen lett :(

Kép

Kép

Nem mondom hogy sírni tudnék...de éppen nem is ugrálok örömömben...még ha lenne benne valami hullám...de az sincs :)

Ha ebből valaki hajat csinál....:) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lehet kérem szépen nevetni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen Szilvi...valahogy én is úgy gondoltam ...
de nem az lett :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a tegnapi nagytakarítás után annyira fáradtnak éreztem mag...meg sem néztem az első tincset amit levágott...hiszen eddig is ő vágta a hajamat...

Nem tudom...szerintetek egy melír segítene rajta(nem a hosszán) a kinézetén...feldobná?
Vagy esetleg valakinek más ötlet?

Hajpánttal megyek ki az utcára :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, szerintem semmi baj nincs ezzel. Nem tudom, mi bajod vele... szerintem aranyos. És jót fog tenni a melegben a rövidebb haj. Ha meg rövidnek tartod, pikk-pakk megnő!

Kép
xtina75

Tina dehogy teher a tanácsod! Tök jókat írtál! És nagyon köszönjük, hogy megosztod velünk. De ha még elém is raknád... :lol:

Csillag szerintem nem gáz a frizurád. Én rövidebbre számítottam. Hamar meg fog nőlni. Hátul szárítsd kifelé. Nekem egyébként tetszik így is a hajad. Én valami hasonlót szeretnék mindig, mint amilyen most a tiéd, de nem lehet, mert hátul nekem nagyon lelapul és egyenes a hajam még egy kis kanyar sincs benne. Nekem az áll jól, ami hátul kicsit fel van szedve.

Szerintem enyém gyerek most lefővel van, mert az előbb olyat rúgott a bordáimba :lol:

királylány

Hát, ez tényleg rövidre sikerült. És ha megborzolnád kicsit? Vagy a füled mögé tűröd? Hmmm?
Ne szomorkodj, mire babázni megyünk addig még "sokat" nő majd.
Én is most döbbentem, mert februárban voltam utoljára a tesómnál, és több mint 2 cm-es lenövésem volt (nem feltünő, mert az alapszín a sajátoméhoz nagyon hasonló, csak a melírcsíkokon látszott. Na, és tele vagyok apró, 2-3 cm-es hajacskákkal, szóval örülök neki nagyon, legalább ennyi pozitívumot okoztak a hormonok... . :-) Csak ki ne hulljon szeptemberben. ;-)

Én nem hiszek a "könnyebb lesz rövid hajjal" mondásban. Egy copfnál, vagy két csattnál nem könnyebb egy rövidebb fazont állandóan belőni. Nekem meg teli van "forgóval" a fejem, szóval nekem a rövid séró TABU. Meg elég kerek képem is van, gondolom még kerekebb lesz augusztusig, nem áll jól, na. :-)

szilvás76

Csillag egy kis melírt lehetne bele, az feldobná. Nem mertem javasolni, mert nem tudom hogyan vagy ezzel. De látom kapható vagy rá :wink:

királylány

Jó reggelt!

Csillag!
Szerintem sincs semmi baj vele, annyi, hogy nem a te arcformádhoz való ez a fazon....
Meg tényleg nem az mint a képen.
De tegnap írtad, hogy rövidebbet szerettél volna, s ez rövidebb....

Clárika
Kép
clárika

persze jó hogy rövid...de nem ilyet akartam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sztem is borzold, szárítsd kifelé, vagy oldalra. Próbálgasd. :-) Nem rossz, csak szokatlan még Neked, szerintem. Az igaz, hogy a mintaképhez köze sincs, de azzól még nem rossz. :-)

szilvás76

Clárika...igazad van! de ez még ha rövidebb is...fazonra teljesen más
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

köszike :D
Rövid aranyos...és kényelmes...de nagyon fura...és nem áll jól :(
Feldobná egy melír?Clárika te szakértő vagy ebben :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Írtam is, hogy nem olyan mint a képen....
De amit mutattál képet, az nem volt rövidebb a régi frizurádnál, csak egy frufruval...

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?