Új privát üzeneted érkezett!

Kistörpe: jó újra olvasni téged. gyere amikor tudsz.
Bree: köszi a tanácsokat meg fogadom.

Itt senki nem szeret vasalni rajtam kívül
:D :D

Kép
zuzmo4
Érd

bree

na d majd eljön ám az én időm is :wink: :)

sucer

drukkolok h minél előbb meggyógyuljon anyukád :)

KépKép
bettike83

Na sajna ma elúsztam a melóval, jó későn jöttem el,mert a köcsög főnököm is szivatott :evil: :evil: :evil: :evil:
Nita asszem Zuzmóhoz pakoljuk a vasalnivalót :P :P :P :lol:

Amúgy mit kell vasalni a gyerekruhákon?A plüss rugikat nem tudom...a kisruhákat ok, de a bodykat is kell?? :shock:

Most csináltam magamnak vacsit, csirkemell amolyan brassóiasan...nyami. Beettem.

Kistörpi örülök,hogy nem kellett elszámolnom végig 8) :lol:
Mesélj csak erről..te szoptatsz még?
Hogy van ez csajok?
Mikortól lehet és mit adni...??
Tudom mindenkinek más a véleménye erről, van aki csak tej tej tej 1 éves koráig...van aki kénytelen tápszerezni és más módszerekkel etetni a babáját....stb.
De hogy vannak ezek a bébiétel dolgok??Szoptatás mellett is szoktak adni belőle?Vagy ez egyéni?
Kistörpe nálatok hogy megy? :D

Suzy hol van?
Lehet megölte a bankost és már sitten van :P 8) 8) 8)
Főzhetjük a bablevest :D :D

Na majd holnap jövök ....
Puszik

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree,
mai ajánlások szerint hat hónapig kizárólag anyatejet kell adni a babának. Ha ez bármilyen okból nem lehetséges, akkor jön a tápszer, részben vagy egészben.
Hat hónaposan lehet kezdeni a kóstoltatást, tápis babáknak sokan 4 hós kortól ajánlják.
A mi generációnk hat hetes kortól gyümölcsöt, teát kapott, sokan ezért vitatják a sokáig anyatejezést. Jó kis generációs konfliktusok vannak ebből több helyen.
A kóstoltatást szopi/tápi mellett kezded hetente új gyümit/zöldséget/húst bevezetve. Ill. növeled az étkezések számát is. Hogy a szopit mikorra hagyjátok el az ízlés és baba függő. Lilla még egy évesen 5x szopott :oops: , ő 15 hós koráig szopizott, természetesen akkor már evett mellette mást is.
Azt hogy magad készíted a babának a kaját vagy bébikajáztok is ízlésfüggő. Én a saját magam készítés híve vagyok, csak utazáshoz/csavargáshoz használtam bébikaját. Ha ott tartasz majd kiokosítunk, hogy mit mivel és mikor, nem bonyolult :lol:

Ja és üzenem, hogy Susy megvan, én tegnap leveleztem vele :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bree-Ildi mindent leirt.
Bálint csak 2 hetes koráig szopizott valamennyit mert úgy jöttünk ki a kórházból,hogy már ott is tápit kapott,Nagyon kevés tejcsim volt.Terhesség alatt nagyon folyt de szülés után alig volt.........kár,de igy hozta a sors....
Igyekszem jönni

Kép

Kép
kistörpe

akkor lilla jó sokáig szopizott :) és nem beteges?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Értem akkor majd úgy is jövök mesélni, meg a jó tanácsokért..
Ezért is kérdeztem, mert a múltkor nézegettem, bébiételek már pár hónapos kortól vannak ugye...meg vettem anno párat a nyuszimnak is...műtétek előtt és után sajnos gyakran kell bébikajával etetni, mert amúgy nem tud rágni szegénykém és volt,hogy egy hétig azzal tudtam szinten tartani, hogy ne veszítsen sokat a súlyából.. :?

Látom tényleg változó kinek meddig szopik a babája...
Na majd meglátjuk.

Itt jó szar idő van, hideg és be van borulva, de remélem holnapra legalább jó idő lesz.

Kép
bree

bree

rendes vagy a nyusziddal,hálás biztos hogy ilyen gondoskodó gazdija van :)

KépKép
bettike83

Bettike, igen Lilla elég sokáig szopott és nem is beteges... de ha azt nézzük Léni is csak szopik, már mégis voltunk vele kórházban :wink: én hiszek az anyatejben és szopipárti vagyok, de ez sem mindenható... ha pótolni kell sincs tragédia, remélem nálunk most se kell majd. De egyet fogadjatok meg, hogy a szopiért küzdeni kell és nem feladni, de a pótlás miatt sem kell falnak menni. Kerilányom tiszta tápis baba volt, mégis kedves-aranyos-okos kislány, kutya baja.

KépKép

KépKép
beneildi

Csajok szerintem a betegség gyerek függő.Bálintnak az egyszeri náthán kivül semmi baja nem volt,milupa tápunk van ,és nagyon megvagyok vele elégedve.Bár nem olcsó,heti szinten 4460ft,biztos olcsóbb lenne szoptatni,de ez van....
Ildi-mi is nagyon sokat küzdöttünk a szopiért,a mellem már véresre volt sziva,mellbimbó védőt használtam ,mert befelé forduló mellbimbóm van,hát nem tudjátok meg,volt úgy hogy a védőbe véres tejcsi volt,szopizás közbe a csillagos eget láttam......nagyon fájt.Eg yideig úgy éreztem nem vagyok anya,nem tudok szoptatni,de olyan nagy a kötődés közöttünk igy is,ha meglát Bálint repked a kis kezeivel,nem tudom eteni-felveszem a "fa pofát",mert ha csak rá nézek ,vagy szólok neki ,rögtön nevet.
Nita????????????hogy vagy???

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe, igen én is így gondolom, hogy a betegeskedés alkati kérdés.
Tudom, hogy sokan vagytok, akik nagyon küzdöttek és még sem sikerült a szopi, higyj nekem, nem ettől les z valaki jó vagy rossz anya. Nekem van olyan barátnőm, aki vérzékenységre olyan gyógyszereket szed, ami mellett nem szoptathat, kedves-aranyos gyerekei vannak, nem gondolom, hogy kevesebbet kapnának az anyukájuktól, mint az enyimek.
Az gáz, ha valaki nem is akar szoptatni, de ennek is lehetnek okai.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Egyet értek Ildivel.
Mi aztán megküzdöttünk a szopiért...

Kistörpe
Nekem is úgy volt, ahogy írod, hogy már sebes, véres volt a bimbóm, csillagokat láttam amikor mellre tettem Kristófot, legszivesebben ordítottam volna... de aztán helyre jött, sokat kenegettem, kifejtem tejcsit, hagytam rászáradni, levegőztettem, és helyre jött. Így 8 hónapig szopott Kristóf. Fel vagyok készülve most is erre, ez van.

Kristóf idáig egyszer volt igazán beteg, magas láz, has menés... azóta csak apróbb torok fájások, egy kis orrszívás semmi több.

Bree
Amit Ildi ír fogadd meg, csak jó dolgokat ír! :)

De jót nevettem! :) Nem öltem meg a bankost, azt mondták amit máskor is, jóvá írják a számlán. Írásba adtam nekik, hogy 10 napjuk van utána megyek és tovább lépek. Kíváncsi leszek. De azóta van más is amin idegelem magam.
Küldtek egy 190 ezres gázszámlát, mert még decemberbe gázórát cseréltek és a különbözet most jutott eszükbe, állítólag már többször felszólítottak, de én semmit nem kaptam, a gázóra állás pedig nem fedi az ő általuk leírtakat, így most a gázművekkel is veszekszem, csak az a szar, hogy ki akarják kötni a gázt. Hát köszönöm, jól vagyok igazán. :)))

Amúgy minden ok, voltam ctg-n voltak kisebb fájások, Nóri ezerrel mocorgott vért is vettek. Mindjárt szülök, jajj, de várom már hogy lássam a kislánykámat!!!! :)

Kép
Kép
susytunder

bree én már összepakoltam a vasalnivalót Zuzmónak. :) :) :) :)
a vasalás igazából fertőtlenítés.én csak az első pár hétbe vasaltam ki de akkor mindent.most meg ami olyan csak azt vasalom....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kistörpe
örülök, hogy visszajöttél! Láttam iwiw-en Bálint képét, nagyon édi :D

Zuzmó
vasalnivalót én is küldök :lol:

Bree
hogy vagy?
Én úgy tudom, hogy először mindent ki kell vasalni, amit ráadsz a babára. Én biztos így fogom csinálni az első pár hónapban, aztán már csak a fontosabb dolgokat vasalom (textilpelus, stb).

Susy
nemsokára szülsz. ki hozza majd a híreket?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Emlékeztek még rám?Ránk? Ég a pofám,hogy kb 2 hónapja nem jöttem Hozzátok! :oops: :oops: :oops: :oops:
Most nem tudok visszaolvasni,de a napokban pótolom a mulasztásomat.

Röviden rólunk:Martint nem műtik!!!!! :lol: :lol: :lol: Legalábbis egyenlőre.AZt mondta a doki,hogy nézzük,meg hogy így megtanul e járni.Végülis nagyon sokat javult a lábikója.ALig látni,hogy volt vele gond.jelenleg is a sínt kell hordania,de csak éjszaka.

Megvolt 18.-án a keresztelője. :wink:
És már elmúlt 6 hónapos!Úgy rohan az idő! :roll:

Remélem mindenki jól van,kismamik gömbölyödnek! :D :lol: :wink:

Rakok egy pár képet:

Kép Keresztszülőkkel

Kép Barátnőjével :-)

Kép Velünk

Kép Itthon,együtt

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sucer, anyukád jól van már? Ugye nem komoly a veseproblémája?

Zuzmo, jövő tavasszal esküvő? Izgi nagyon :wink:

Kistörpe, bírja Bálint a barackot? Én Minkánál kipróbáltam az alma-barackot, az bejött neki, de mintha a sima baracktól hasfájása lenne... Most hagyok neki pár nap szünetet, aztán újra megnézem, hogy mit szól a sima barackhoz. Ha megint hiszti-napunk lesz tőle, hanyagolom egy időre.

Szopi. A szó szoros értelmében nekem egyik sem szopizott. Mindkettőnek olyan pici volt a szája, hogy egyszerűen nem fért bele, aminek kellett volna :oops: Én szorgalmasan fejtem. Marci 6 hetes koráig kapott tejet, Minka 3 hónapos volt, amikor teljesen elment. Utána tápszeres lett mindkettő. Marci egyszer volt nagyon lázas, de komoly betegsége nem volt. Minkával meg ugye már kórházban is voltunk.

Susy, azért még egy hetet tessék ám kibírni! Utána már jöhet Nóri. Már biztos mondtam, hogy én a ctg-re nem sokat adok. Marcinál közvetlenül a szülés előtt is azt mutatta, hogy nincsenek fájások, és 6 óra múlva a kezemben tartottam a fiamat :lol:

Sziszkó, de jó, hogy megússzátok a műtétet! Hihetetlen, hogy már fél éves Martin. És csodaszép kisfiú!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás-szerencsés vagyok nem fáj a hasija.Ma alma-sütötök-sárgabarackot nasizott,már adtam neki alma-őszibarackot de nem volt tőle nyügis.sietek ,itt vannak anyósék,(a francba)

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!
Pénteken én éjszakáztam a nyuszinkkal, a mája baszakodott..szerencsére időben megmentettük...hajnali 2ig ügyeleten voltunk,iszonyat mibe került...4 óra alvás után tegnap egy percet nem pihentem, jöttünk, mentünk, fúrtunk, faragtunk, takarítottunk és kész a gyerekszoba...
Igazán már csak szőnyegcsere lesz és ágynemű..
Este vendégeink voltak, főztem és éjfélre összeestem a fáradságtól.
Ma korán keltem, piperészkedtem, kutyát sétáltattam aztán vissza dőltem pihenni..
Nem tudom megyünk e ma valahova..elvileg gyönyörű az idő hozzá..

Sziszkó nagyon szép a fiad és örülök,hogy jól vagytok.
Hékáááás sziiiiijjjjaaaaaaaaaaaaa:-)))))))))))))))

Kistörpe amit írtál ára...na igen ..ez is eszembe jutott..hogy küzdeni fogok a szopiért ezért is....mert ez sem mindegy sajnos...drága a tápi...de persze ha nincs más...

Kicsit izgulok pénzben hogy fogunk kijönni..

Jók legyetek!

Kép
bree

Sziasztok!!!!

Barnikám meg Mátém is nagyon beteg.lázasok meg minden van.
szóval a hócipőm is kivan.közbe intézzük a mama lakását is........

tegnap voltam börzén vagyont otthagytam.vettem utazóágyat,..szuper.rengeteg ruhát.........

tápsze.nem mindegyik drága.........mi egész jó áron vesszük..a beba a legdrágább.és olyan rossz mint a bűn!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita kicsiknek jobbulást!!!fene vinné el a bacikat.... :?
Utazóágyat mennyiért és milyet sikerült venni??
Nekünk is kell majd, de anyu megveszi....nála lesz,hogy ott kotlik majd Luca sokat...háhá...azt csak hiszi :twisted: :twisted: majd jól elviszem az utazóágyat ha jövünk megyünk.... :wink: :D arra kell..nem arra, hogy nála legyen :D

Kép
bree

9000-ért vettem........majd lefotózom.most a kerilányoméknál van mert odáig vittek autóval.majd holnap hozza el api.remélem......
de nagyon jó.szines..1 év garancia van rá.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sziszkó
nagyon szép család vagytok!
Kedvencem a csajos kép, annyira cuki a két baba együtt :D

Bree
kész szobáról is kérünk képet :wink:
Hogy vagy?

Kistörpe
túlélted anyósékat?
Vendég

Sziasztok!

Írjam a címet hogy küldhessétek a vasalnivalót
Sziszkó: Szépek vagytok! Jó hogy nem kell műteni Martint
Nitácska: Kitartást! És gyógyuljatok meg!
Hékás: Igen jövő tavasszal lesz az esküvő. (ha csak addig be nem kopogtat az albérlő) most jegyes oktatásra járunk. Lassan indulunk is ha persze haza ér a Krisztián.

Kép
zuzmo4
Érd

Nita, gyors gyógyulást kívánunk Nektek!

KépKép

KépKép
beneildi

Nita gyors gyógyulást nektek.
Kitty igen,túléltem a mamáékat,alig vártam,hogy elmenjenek,jobb távol tőlük.remélem fél évig nem jönnek....
Nita én milupa milunil ha tápszert veszek 600g -os 2200 ft,a pirula patikában meg 2998ft lenne.ez is keserü tápszer Bálintnak izlik...
Sziszkó-nagyon helyesek vagytok,annyira ari Martinka,szuper képeket készitettetek róla.Mi is jövő hónapban keresztelünk.
csajok mi a véleményetek?Bálint annyira nyálzik,belenyúl a kicsi szájába üvölt,nyügis.Megnéztem odabenn mi újság, nincs szájpenész sem....foga még nem lehet......

Kép

Kép
kistörpe

sziasztok...eltűntem, de csak azért nem irtam, mert nincs velünk semmi

baba sehol, munka és munka...

megmaradt hcg és ovu tesztek akciosan eladóak...ha valakit érdekelne...

babatszeretnek_972

Kistörpe tényleg drága tápit esztek.mi most milumil ar-t eszünk mert 5 hósan elkezdett bukni a drágám.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziszkó

nagyon szépek vagytok :) remélem mostmár sűrűbben jössz :)

susy

tényleg nem sok van már hátra neked,szép nevet válaszotatok :)

ildi

sztem is gyénfűggő,de azért ha szopizik az akkor is egészségesebb,de azértn nem lehet tudni mit hoz a jővő.pl ha nincs tej akkor muszáj tápszerrel potolni.ez benne van a pakliban sajnos.

KépKép
bettike83

mint nálam is.szoptatni akartam mindent megtettem.és egyik napról a másikra mintha elvágták volna......tehettem amit csak akartam akkor se tudtam vissza hozni..............bánt nagyon...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kistörpe én nem tudom miért nyúl a szájába....nem lehet még is a fogától??
Nekem még nincs tapasztalatom.. :oops:
Babátszeretnék gyere gyakrabban...nem baj,ha illetve baj,hogy még nem jött a gólya...nagyon drukkolunk ám...de attól még gyere pletyizni te is.
Nekem tele a tököm a mh-el,...gyűlölöm a főnököm!Zokogtam hazafelé ma is annyira kikészít idegileg.. :cry: :cry: :cry: és még két hónapig ki kell bírnom.....

Lányok valaki írta anno,hogy munkaügyin pert nyert, de pénzt nem kapott...talán Ildi írta????Csak érdekelne egy két részlet, mert az én ügyem is állni látszik hiába nyertem meg....jól jönne pedig a pénz...

Ja még valami....babások:
Mit jelent az,hogy "BUKIK"? Ez mi??? :shock: :shock: :shock: :)

Ja és itt a sarok kiegészülve a polccal és az új komóddal..
TV majd kikerül a konyhába ha meglesz Luca..egyenlőre marad nekünk,hogy az ágyból tvzhessünk:)
Luca sarokhoz jön még új szőnyeg..no meg a csodaágynemű is feldobja majd ezt az öreg ágyikót :P

Kép Kép

Hétvégén megveszem a pelenkázólapot....bevasalom a névnapi pénzemet előre :P

Amúgy nagyon nő a hasam...most nagyon sietős neki:)
Jó nagyokat rúgott ma is...de főleg,ha idegbeteg vagyok a kretén főnöktől...

Ja és ami a legjobb:
Esténként úgy alszunk el már egy ideje, hogy felhúzom a zenélőjét 3szor legalább....és utána csucsukálunk..hátha megszokja és megismeri,hogy utána alvás van :lol: :lol: :lol: eddig bejött, mert alszik ő is velem együtt reggelig:)

Kép
bree

Bree: nyugi ne készülj ki a hülye főnököd miatt. Ha jól tudom ( és javítsatok ki ha nem ) a Bukik azt jelenti hogy a kaja vissza jön. Legalább is mi bent a munkahelyen erre az esetre használjuk.
Nagyon szép lett Luca sarka. de rendezném már én is a törpink helyét.

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmó te most esküvőre készülsz...az a másik legszebb dolog...legalább olyan izgalmas és meseszerű, mint babát várni..én arra is 9 hónapot készültem...januárban kezdtük szervezni (jegyesoktatás stb.) és szeptember 3-án volt..de 2005-ben :oops: :oops: :oops: atttya ég..5 éve házasodtunk össze... :oops: mondjuk 12 éve és 4 hónapja vagyunk együtt :wink: :D

Kép
bree

Mi idén februárban kezdtük a jegyesoktatást. és jövő májusban
Lesz az esküvő. legalább is eddig így van. Mi még csak 2 éve és 9 hónapja vagyunk együtt.

Kép
zuzmo4
Érd

Nekünk is májusi esküvőnk volt, 2006-ban. Utána meg született egy májusi babánk 2007-ben :lol:

Bree, igen én írtam, de ugye én nonprofit szervezetnél dolgoztam, onnan nehezebben behajtható és megszűnés után nincs anyagi felelőssége senkinek :cry: Cégeknél nem íg van, lehet bírósági behajtást kérni.

Bukás tejcsi egy része visszajön a babáknál, egyén függő, nekem Lilla egyszer sem bukott, Léna igen, de nem annyira veszélyesen.

SZilvike, üdv, gyere gyakrabban :lol:

Nita, ne érezd szarul magad, Te mindent megtettél. Higyj nekem ez a legfontosabb :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi: remélem nálunk is hasonlóan lesz. Bár én benne lennék egy májusi esküvő januári baba párosban is :D

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok,

Sziszkó,
jó, hogy jöttél és, hogy nem kell műteni Martin lábát!! Nagyon szépek a képek!

Kistörpe,
jól tetted, hogy visszajöttél! gyere amikor csak tudsz!

Helló Zuzmó,
esküvő :) :) , de jó! Én is vinnék neked vasalnivalót, nem azért mert nem szeretek, csak nincs rá időm. Nekem még közel is vagy :wink: :wink:

Bree,
szép lett a Luca sarok! komolyan irigyellek, hogy így álltok már, nálunk még semmi sincs, majd nyáron.

Tegnap megvolt az anyák napi ünnepély, hát bőgtem rendesen :) . Olyan szép dolog ez :)

Szoptatás:
ha sikerü,l tényleg nagyon praktikus dolog, de ha nem jön össze sem dől össze a világ. Én nem kampányolok egyik mellett sem, mert nekem ugyan szerencsém volt, mert sokáig sikerült szoptatnom, sokakat ismerek, akik a szívüket-lelküket kitették, sikertelenül, mégis gyönyörű egészséges babájuk, gyerekük van és ez a lényeg!

Azta Susy, már a 37. hétben vagy? Huh nemsokára a kezedben tarthatod Nóri babát!!! De izgi!! :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Lányok! :oops: :oops: :lol: :lol:

Hékás!
Hát igen,gyorsan megy az idő! :roll: A Te csajod is már 4 hónapos! :wink: :lol: nekem nagyon gyorsan elment ez a fél év! :shock:

Bree!
Kész a csodaszép babaszoba :lol: ,mostmár tessék pihenni! :wink:
6 hónapos terhesen már nem olyan izgalmas a sok mozgás! :oops:
Lehet,hogy a csodaágynemű is feldobja majd az öreg ágyikót,de legjobban Luca baba fogja feldobni! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
úristen!Már 12 éve vagytok együtt???Nem semmi! :roll:

Nita!
Jobbulást a srácoknak! :lol:

Zuzmó!
Csatlakozom Hozzád vasalás ügyben!Úúúúútálom!!!! :twisted:
A jegyes oktatás hogy zajlik?Mit csináltok?

Kistörpe!
Nekünk is a tápszer van,ami Nektek.Martin egyetlen egyszer se hányta ki.Ízlik neki is.A múltkor megkóstoltam,hát bizony tényleg sz@r! :? :shock:
Ki lesz a keresztszülő?Nálunk párom nővére volt,meg neki az élettársa.
Martin is már hónapok óta nagyon nyáladzik.Sokáig gyanakodtam a fogacskára,de nem volt.És tegnapelőtt megtört a jég!Kibújt az első foga! :lol: :lol: :lol: Igaz,még csak a hegye,de már kinnt van! :)
De ne hidd,hogy 3 hónaposan nem jöhet a fog! :roll: A védőnőm is azt mondta,hogy 3 hós kortól bármikor jöhet! :roll:

Szilvike!
Szia újra! :lol: :lol: :lol:
Drukk nagyon Nektek a babásodáshoz!!!!!Ne add fel! :roll: :wink:

Bettike!
Igyekszem többet jönni! :wink:
Neked is kícvánok gyors babásodást már! :roll:
Megérdemelnéd már Szilvikével együtt!

Sucer!
Biztos édes volt Ilang az anyák napi ünnepségen! :) :D :) :D
én is gondoltam már arra,milyen lesz,ha megyek az oviba és Martin verset fog nekem mondani!Egyértelmű,hogy bőgni fogok! :oops: :oops: :wink:

Május 1-én hova mentek Csajok?Program?Vagy otthon lesztek?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Csajok tudom,hogy uncsi, de nézzétek ma mit vettem:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Az ágy ugye 15 éves elmúlt...és egy rács el van ferdülve (meg van vetemedve a fa)
És én mit találtam?????350 Ft-ért??Hát ezt:
Kép
Plüss virág és plüss lepke ennyiért...holnap veszek egy virágok is, mert megy a szobához :roll: :D :D
Jó nehéz volt, de sikerült rágörbítenem, így eltűnt ez a kacskaság :oops: :P

Kép
bree

Sziszkó 15 múltam majdnem 16 mikor megismertem a férjemet.
Márciusban töltöttem a 29-et :D :D :D
Hát már nem vagyok az a ropogós seggű kis szöszi...de még megteszi remélem neki :lol: :lol:
Május 1-én én takarítok, ilyesmi..férjem dolgozik mindkét nap a hétvégén, mert Anyák napja lesz (virág kiszállítás)
Vasárnap meg barátnőt látogatok, előttem szül pont egy hónappal és megyünk pelenkázó lapot venni Lucának...ÁÁÁÁKCIjjjÓSSSAT :D :D

Kép
bree

Amúgy minden évben május 1-én eddig szinte mindig sikerült kimenni a vidámparkba és hányásig ültem minden szaron... 8)
Most bezzeg nem lehet...
De nem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fingógépnek jobban örülök, ma is akkorákat rúgott :shock: :D :D

Na jóéjt Mindenkinek! :)

Kép
bree

Sucer: Küld a vasalni valót. Mi is most készülünk az anyák napjára. Pénteken délelőtt lesz.
Sziszkó: a jegyes oktatáson a pár kapcsolatról, a házasságról, és a gyerekekről van szó. Persze vallási szemszögből.
Most hétfőn például a krízis helyzetekről volt szó, kéthét múlva egy gyerekorvos, jön. Most csak hallgatunk. De van mikor beszélgetés jellegű.
Bree szép az ágyatok. Ha csak a hányás hiányzik szólj Lucának majd elintézi. Jó vásárlást előre is.
jó éjszakát

Kép
zuzmo4
Érd

Bree a "bukik" az a felesleget vissza küldi neked a baba........ :) :)

ez a zenélős nálunk bejött.csak én Zoralt nyomattam neki........... :) :)
ja és gyönyörű a Luca sarok!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

én szeretnék menni a városligetbe 1-én.és fogok is........ :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!

De jó Nektek, a két tökmagnak biztosan nagyon fog tetszeni...olyan jó a hangulat ilyenkor...a sok árus, a perec, a vidámparkból a sikítás hallatszik, ha közelebb jársz egy laza párducketrec szag is orrba vághat :lol: :lol: :lol: IMMMÁDOM!
De idén férjuram dógozik és különben is fizu csak hétfőn lesz...
Úgyhogy otthon leszek úgy döntöttem és takarítgatok, lehet neki esek a konyhának...mert a fehér konyhabútoromat örökké sikálhatnám..meg át is akarom kicsit rendezni a dolgokat, repül egy két lábos (fogok venni újakat..vagy helyesebben vetetni :oops: :P anyuval majd..amiben Luca cumijait fogom sterilizálni..meg kell amúgy is egy tejeslábos nekem amiben csak tejet, tejbegrízt nyomatok)
Úgyhogy jó program, de én szeretek buzizni ilyeneket..
Tegnap is látnotok kellett volna....mivel jött ez az új lepke, mint kiegészítő..ennek örömére vagy fél órát ott szöszmötöltem a sarokban :roll: :D :D ez ide, ez oda...polcot átpakoltam...tettem vettem a szekrényben...amiből úgy is ki kell szedni majd mindent a mosáshoz..de nem gond..
Ezek a babaruhák meglátnak engem és már jajjgatnak előre, hogy neeeeeee, már megint itt ez a szőke ribanc és fogdos minket :shock: :D :D :D :D

Nemhogy örülnének, majd mikor bezzeg Luca fossa tele a kis cuki rózsaszín rugikat :lol:
Jajj én már annyira várom, hogy babázhassak...
Szóljatok ha toooo mucccch vagyok :D
Olyan jó Suzynak...ő is lassan babázhat!

Na vissza az asztalomon lévő papírhalom fölé :cry: munka van! :cry:

TÖBBIEK TESSÉK ALÁÍRNI :evil: :!:

Kép
bree

bree én annyira imádlak!!!!!!!!!!!!!!
eszméletlen milyen szövegeid vannak!!!!!!!!!!!!..most is itt röhögök egymagam.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree, én is mindig fogdosom a kisruhákat. És csak rosszabb lett, mert ugye ami Lillusé volt azt még jobb fogdosni, annyi emlék köt hozzá :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita köszi :oops: :lol:
Ildi akkor nem vagyok egyedül ezzel a taperolással 8)

Végre péntek van!
2 hónap és 30 nap a szülésig :P :P :P :P MAXIMUM!!!

Amúgy tegnap óta nagyot nőtt a hasam..ma olyan törökbasás... :P :P :P
Van már egy kiló a súlya szerintetek?27 hetes 2 napos ma!

Kép
bree

sziszkó

köszönöm a jó kivánságokat :)

nita

megértem hogy bánt az h nem tudtál szoptatni,de te mindent megtettél az a lényeg,a többi már nem rajtad múlott.

itt a görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... f31e76470f
_100402_100430_1272585600_.png

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Itt vagyok megvagyok én is, csak sok dolog össze jött mostanában. Kicsit kezd már minden rossz lenni, sokszor semmihez semmi kedvem, leginkább az udvaron töltjük az időt Kristóffal.

Gyerkőcöm szépen megnőtt, már több, mint 3 kiló fölöttinek saccolta a gép, és egy jó héttel nagyobbnak, így lehet hamarosan babázunk mi is.

Ildi fogja hozni a hírt rólunk nektek!

Bree
Nagyon tuti a kis Luca sarok, hol vetted ilyen óccsón azt a plüss virágot? :)

Kép
Kép
susytunder

Suzy nálunk az "1 EURO-s" boltban!
Sok mindent vettem már ott Lucának!Most találtam tároló hálót is amolyan harmonika szerű 500 Ft..csak nekem még soká fog kelleni a játékainak..

Vegyek neked is lepkét?:-)
Van lilás pillangó is, meg mondom ez a rózsaszín féle, meg a virág..nagyon tutkó bármilyen dekornak :P

Kitartás...nemsokára babázol!!! :wink: :D

Bettike nem értek a görbikhez..de javulást mutat??Kezdhetünk izgulni? :oops: :)

Kép
bree

a régiekhez képest,ez nagyon szép,szabályos,peteéréssel.majd 1 hét mulva kiderül,addigra kell megjönnie.de elég szépen fent van,akár még esélyes lehet a baba.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?