sziasztok,
vagyok, mert még kb fél óra amíg a net feltölti a rendelendő képeinket... azt meg akarom várni, ha lesz rá időm. jó lenne, ha kész lenne anyák napjára...
Bazsa,
hát, akkor érted is csuriban a kezem!!!!!!! Nekem bejött ez a teszt!!!!
Te mit kaptál tüszőserkentőként odakinn???
Kiki,
tegnap fújtam bubit Bencusnak és végig Te jártál az eszembe!!!!!
HIdd el, ha időn belül második csík jön a tesztre, akkor az ott baba. Persze, utána megszárad és erősebb lesz, de majd idővel 10 percen belül is erős lesz. Nekem talán inszem után a 16. napon lett "megnyugtatóan" gyorsan erős, addig én láttam, néha Apa is... de ő először a clera blunak hitte el, mert az pozitív jelet rajzol, nem dupla csíkot
.
ha holnap mégse lenne még erős, kérlek, ne izgulj, mert minden teszt más, független a ráírt erősségtől... akkor tudnád csak igazán megnézni a változást, ha ugyanolyan tesztel csinálnád. azért írtam hogy két egyformát vegyetek.. de sebaj mert szerdán mész vv-re és ott kiderül, hogy már nagyon magas a hcg-d
. hányra kell menni??? MOst még otthon vagy, ugye??? had sárguljanak a kolleganők és találgassák, mi az oka az otthoni munkának
Beze,
ne mondd, hogy ma jártál dm-ben és nem vettél tesztet?????? Hogy bírod ki????????????????, én tuti nem bírnám!!!!!!!!
Te most használsz utrot????? lehet hogy az is kellene, nem???? bár ha spontán összejött, akkor nincs ott szükség semmire sem, csak egy kis pihire
. Én már Neked is nagyon örülök!!!
A topictársaddal meg ne hasonlítsd össze magad, mert neked egy ideje már nagyon pontos, szóval nem hiszem, hogy csak úgy késik.... baba van a pocidban és kész!!!!!!
hogy tervezed??? mikor tesztelsz vagy mész dokihoz???? csuriban a kezem értetek is!!!!
Rodi,
hát ez fantasztikus!!!!!!!!! Mesélj légyszi, mi hogy lesz, mikor??????? De jó, hát ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűűű
Lucuzs,
még nem is gratuláltam a kislányos bébitekhez!!!! Nagyon cuki és valóban olyan szép, mint egy kislány
.
Elhiszem, hogy fura lesz nem menni Tapolcára, és is nagyon kötődtem fehérvárhoz... még most is... csak bízom benne, hogy hamarosan újra járhatok uhukra és szülésznőhöz, stb.
Örülök, hogy Bogi újra megy ovibe, így legalább Te is tudsz egy picit pihizni!!!!
Bikfy,
hű, hogy te most milyen sűrűn megszépülsz
. nagyon ügyesen csinálod!!!!!! Profi voltál a ma reggeli vv-lel. Látod, lehet, hogy már korábban is ezt kellett volna csinálni.. szerdára nagyon drukkolok, jól tetted, hogy nem kérted az eredményt, majd ott megtudod.
remélem Apinak tetszettél ma este!!!! Gondolom jól összeborzoltátok a hajad