Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi:akkor leszek nyugodt ha itt lesz minden és összeáll a kép ahogy én elképzeltem :oops:
1 órán belül itt lesz a kiságy,állítólag,akkor v égre az is kiderül mekkora matrac kell bele.

Fúúú olyan melegem van :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tina!
Köszönöm szépen unokatesóm nevében is a dícséretet!!! :D

Köszönjük jól vagyunk!-bár néha erősen szúrkál jobb vagy bal oldalt a hasam :( és a derekam sem a régi :(
Egyébként minden rendben van!!!
Te hogy vagy?

Évi!
Nekem is melegem van...már ott tartok hogy nyitott ablaknál alszom :(
Szúrkolok a kisággyal kapcsolatban :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

(na jól elküldte 2x, egyiket kiszedem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.04.27 08:52-kor.
xtina75

Mi is nyitott ablaknál alszunk :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Mennyit kellett visszaolvasnom :shock:

Évi szerintem elegendő a fénye a pelenkázáshoz.
Kiságy: jól feladja a leckét. Mienkben sima szivacs van, nem tudom hány cm.
Nadrág: hja kérem akinek varrónő kollégái vannak. Ezeket úgy varrta még az egyik annakidején. Már hordtam anno Bencével is. Akkor elég volt csak kiengedni, de most csak a hasamra hízok, combra nem, így ha ki is engedik lecsúsz ik, ezért lesz benne pamut betét. Amiket tavaly vettem - mind leesett rólam- az most is jó csak már övet nem tudok tenni hozzá, de így meg nem tudom hordani.

Ircsi te azt nem tudhatod milyen csodára vagy képes! Nem feladni a reményt!

Clárika: én az egyik kiürült gyógyszeres üvegben hordom a vizeletet a védőnőhöz is és a laborba is.
Hűtő: nekünk olyan van :P szeretem is.

Melisch: vigyázz magadra! Szemedet nézesd meg mindenképpen, mert ha annyit romlik akkor nem is szülhetsz simán.
Dorka nekem tetszik akárki akármit mond.

Csillag gratulálok a fiadnak.

Tudom, hogy még valamit akartam, de nem jegyzeteltem olvasás közben, így elfelejtettem.

Sucer ezek ám a jó hírek! Rátok is fér.

Tünde büszkélkedhetsz is amunkahelyeddel. Én is mondtam anyukámnak, ha más nem lesz akkor beteszünk ide egy járókát és jövök dolgozni :D Nem gondolnám, hogy a karriered fontosabb a gyermekednél. Neked olyan a munkaköröd ahová nehéz visszatérni. És a pénz az nagy úr. Sajnos. De azt nem bírom mikor a "sztárok" magyaráznak az anyagi nehézségekről és közben külföldre járnak pihenni, stb. Na de ez más téma.

királylány

Csillag nagyon szépek a lányok! Igazi kis tündérek. :D

királylány

Csajok, az agyam eldobom.
Kaptam beutalót EKG-ra. A dokim viccelődött, hogy jó, ha május-júniusban lesz hely. Felhívtam az SZTK-t, és... novemberre tudnak előjegyezni!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam, hát köszönöm, de addigra már rég megszülök.

Így riadóztattam Apát, hogy kérdezze meg bent náluk, megcsinálnák-e...
Röhej...
:evil:

szilvás76

Dia,köszi,akkor megveszem (éjjeli fény)

Csillag,én is gratulálok Lacának!
(de rövid az eszem)

Szilvi,gyere le Pécsre 5 perc alatt megcsinálom :wink:

evilany

Szilvi ez most komoly :?: :?: :?: :shock: Nem semmi :!:
Ide egyébként mindenkinek kellene mennie? Házidoki küldött vagy a nőgyógyász?

királylány

Én voltam EKG-n, a háziorvos megcsinálta....
Pikk pakk kész is lett....csak simán odamentem rendelési időbe.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag, most látom, átugrottam azt a hsz-odat... Nagy Gratu Lacának! Tök jó, hogy sikerült!!!!

Évi... Hát, egy kicsit messze van, de még ki tudja!!! :-)

Dia. De igen, komoly. Azt hittem, viccel a nő, de rájöttem, hogy nem... Ő is mondta, hogy ez van, próbáljak máshova menni, mert tényleg nem tud mit csinálni???
De ez mi a fene már? Egy 5 perces vizsgálatra novemberig nincs mód????? Ez azért nem agyműtét, vagy tüdőtranszplantáció...

szilvás76

Nem hittem el mennyi jég jött ki a hűtőből, nem is ekkora a hűtő....
Mondjuk 8 hónapja nem engedtem le :roll: :shock: :lol:

Este fél 12-re végeztem...kifertőtlenítettem, aztán visszapakoltam....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Irigyellek, hogy ilyen jól állsz a gyermekrésszel!!!

Csillag
Gratulálok Lacának!
:wink:

Az autómat hétvégére ígérték, aztán tegnap utánatelefonáltam, de megint hétvégét mondtak....
:evil:
Kezdem úgy érezni, soha nem lesz már kész!!!!! :(

Clárika
Kép
clárika

Nekem is a háziorvos csinálta meg(EKG)

Clarika,mi decemberben vettünk No frost hűtőt,előtte 2 pici olvasztandós volt,fúúú de utáltam én is....

evilany

Most mondjátok meg! Nagy az isten állatkertje! Ki van rakva a NYITVA tábla és áll az ajtó előtt egy fiatal pár, mint bálám szamara. ha nem megyek ki és nem nyitom ki előttük az ajtót akkor még most is ott állnának. Komolyan mondom, vörös szőnyeget ne terítsek? Azt hitték csengetni kell..... :twisted:

királylány

Dia :) sok helyen csöngetni kell....itt Pécsett legalábbis majdnem mindenhol.

evilany

És legalább választottak ruhát? :-)

szilvás76

Évi ha nincs nyitva az ajtó akkor ki van rakva a tábla, tessék csengetni....Csak már nagyon unom, hogy mindig ugrosnom kell. Van aki akkor is csenget ha sarokig nyitva az ajtó. Terhesség alatt az ilyen emberi hülyeségeket nehezebben viselem.

királylány

Köszönjük csajok! Laca nevében is!
Ez volt az álma....asztalos szakma... :D
Végül is jól lehet vele keresni...csak az a baj hogy túljelentkezés van...és még merje valaki mondani rá hogy hiányszakma :( !
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi a varrodába jöttek, nem hozzám...

királylány

Csillag de egy jó szakeber mindig megél. Szerintem jó szakma.

királylány

Mi Clarikával múltkor illedelmesen megálltunk a turi ajtajában,mert bent porszívózott az eladó és a táblán kint volt:zárva...(mondjuk túrtak bent de ki érti ezt) aztán majdnem le is szúrt az eladó miért nem lépünk be...mondom mert az van kiírva h.zárva... :?

Pécsiek,akkor jövő csütörtökön találkozzunk,OK?
Tündi megvárunk :)

Jaj olyan érzékeny fogam,fogínyem,egy almát rágok de kínkeservvel... :(

evilany

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök.

Csillag! Gratulálok a fiadnak! :)

EKG: nekem is a háziorvos csinálta meg már a 12. héten.

Ircsi! A reményt sosem szabad feladni!!! :wink: (mondom én, aki szintén ilyen velem sosem történnek csodák típus :( )

Voltunk védőnőnél. Nem hallgatott szívhangot. :cry: :evil: Pedig úgy vágytunk rá. :( 48 kg vagyok, így már 7 kg-t híztam összesen!!! :D :D :D Juhhéééé 8) ! Meg is dicsért a védőnő. Vérnyomásom 128/65 :shock: ezen meglepődtem, persze itthon (nyugalmi állapotban) szokásosan alacsony volt. Mondta, hogy az esküvő után a papírjaim még a baba születéséig cseréljem ki, főleg a TAJ-kártyát... Mondtam neki, hogy utána héten megyünk. :) Megkérdezte, hogy vagyok, mindig ilyen sápadt vagyok-e, mondtam neki:igen. Beszélgettünk még egy picit, aztán ennyi volt. Mondta, 1 hónap múlva menjünk, vizeletet vigyek.
Most gyorsan csinálok palacsintát, nagyon megkívántam :roll:, aztán még jövök, reagálok a többi hsz-ra is, csak nagyjából volt időm átolvasni! :wink:

Királylány! Abban a szalonban, ahol én kölcsönzöm a ruhám, nem kell csengetni... :roll: Ja, húgom átküldte a képet a ruhámról, amikor szombaton lefényképezett benne, gmail-re teszem fel most gyorsan, remélem nektek is tetszeni fog. :roll: Ami a vállamon van, az a ruhához sál v. pellerin, nem tudom hogy hívják... :oops:

Clarika! Én vagy üres pezsitabis üvegcsébe vagy üres gyógyszeres üvegbe teszem a pisit, nem szeretek sztk-ba pisilni. :?

Na tényleg megyek palacsintázni. :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Más, hogy mennyi az asztalos képzettségű, s mennyien dolgoznak a szakmában....

Clárika
Kép
clárika

Én el is döntöttem. Ha a gyerekeim nem lesznek jó tanulók, vagy egyszerűen csak nem annyira jók, hogy az elég legyen a továbbtanuláshoz, én bizony szakmát fogok keresni velük. Annak semmi értelme, hogy egy fizetős, vagy nagyon gyenge gimit elvégezzenek az érettségi miatt, és ott álljanak 18 évesen a nagy semmivel...

Akkor már inkább egy jó szakközépsuli, vagy egy jó szakma. Azt is lehet "mesteri" fokon végezni, ha megtalálja a gyerek (a szülő segítségével) a számítását. Én nem a saját vágyamat akarom majd rájuk kényszeríteni, ez mondjuk hosszadalmas figyelés, elemzés, és a gyerek ismerete nélkül nem megy. De (mivel ez is szakmám) így biztos, hogy ha máskor nem is "pályaorientálok", a sajátjaimnál figyelni fogok erre. :wink: :lol:

Csillag, nagyon jól tettétek, hogy így döntöttetek, illetve hogy támogattátok ebben Lacát, ha ez ennyire az álma volt!
Így lesz egészséges lelkű felnőtt, jó SZAKember! :-)
Mégegy hatalmas gratu! :-) Büszke lehetsz Rá!

szilvás76

Otthon készült a kép, húgom képtelen rendet rakni a szobájában, meg a fejemet se nézzétek... :oops:

És 23-24 hetes pocakfotókat is teszek fel. :) Majd e hetit fényképeztetek Tomival. :wink: Néhol kicsit fáradt arcom van, na ilyen vagyok buszozás után... :?

Kép

Kép
barbcsi

Na, úgy néz ki megfordult a kincsem, már köldök körül rugdos.... :D

Clárika
Kép
clárika

Clarika de jó,az enyém még biztosan nem,mert ugyanúgy odalent rugdos erősen.Tegnap nagy buli volt odabent,meg hajnalban is.

evilany

Barbi alapvetően itt sem kell csengetni, csakis akkor ha
- én nem vagyok bent, ezért be kell zárni az ajtót, mert az emeleten nem hallják, ha valaki bejön
- ha itt vagyok ugyan, de az emeleten tartózkodom.
Ide a varrodába általában visszatérő ismerős emberek jönnek, tudják mi a helyzet csak épp egyesek nem gondolkoznak....Mindegy. Csak marhára unom, hogy ugrosnom kell ajtót nyitni mikor maguktól is be tudnának jönni.

Miért nem hallagtott szívhangot?

Évi az más, ha elfelejtették megfordítani a táblát....

Szilvi tökéletesen egyet értek a pályaválasztással kapcsolatban. Felesleges erőltetni a diplomát, ha a gyerek nem olyan képességű és/vagy nem szeretné. Egy jó szakmával a kézben szerintem meg lehet élni. Persze vállalkozóként marha nehéz, na meg alkalmazottként is a mai világban, de ez már egy másik téma.

királylány

Hát akkor az enyém az pörög, mert mindenhol érzem rugdosni.

Hmmmm, az asztalos még nem jött, mert nem vágták le a lapot a gyárban vagy hol. Majd fél óra múlva kiderül ideér e ma :roll:

királylány

Hát nálunk gyógyszer sincs otthon a fájdalomcsillapítón és a rennin kívül, meg pezsitabit se iszok... :S
Ezek szerint csak nekem okoz nehézséget ez a dolog.
Na majd elmegyek nagymamámhoz, ő úgy is annyi mindet szed, hogy biztos akad nála valami :)

Nekem még elképzelésem se volt 14 évesen, hogy mi szeretnék lenni, így egy gimibe mentem érettségire, aztán onnan mehetek amerre akarok.
Így utána nem is mentem felsőoktatásba, hanem választottam ugye a fodrász szakmát.
Nekem ez így megfelelő, mert ha egyszer éreznék egy késztetést, hogy tanuljak valamit, akkor csak jelentkeznem kell....

És mit ne mondjak, régóta foglalkoztat a pszichológus, bár tuti nem dolgoznék benne, mert túl lelkis vagyok, tuti bekattanék egy-két esettől. Közel se vagyok olyan rideg mint Csernus :lol:
Viszont érdekel maga a téma, így gondolkozok, h levelezőn elvégzem....

Barbcsi megyek Gmailre! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Nagyon örülök, hogy megfordult, mert rendszerint a húgyhólyagomat rugdosta előszeretettel, s még jó, hogy nem pisiltem össze magam :lol:

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárikaNekem még elképzelésem se volt 14 évesen, hogy mi szeretnék lenni, így egy gimibe mentem érettségire, aztán onnan mehetek amerre akarok.
Így utána nem is mentem felsőoktatásba, hanem választottam ugye a fodrász szakmát.
Nekem ez így megfelelő, mert ha egyszer éreznék egy késztetést, hogy tanuljak valamit, akkor csak jelentkeznem kell....

És mit ne mondjak, régóta foglalkoztat a pszichológus, bár tuti nem dolgoznék benne, mert túl lelkis vagyok, tuti bekattanék egy-két esettől. Közel se vagyok olyan rideg mint Csernus :lol:
Viszont érdekel maga a téma, így gondolkozok, h levelezőn elvégzem....

Ezért kell a szülöknek ismerniük a gyereküket. Lehetőleg objektíven megítélni a képességeket. Ehhez mondjuk jó és napi szülő-gyerek kapcsolat kell... No meg egy jó általános suli. :-)
Na jó, ez egy kicsit összetett dolog, mindenki más.
Én rajta leszek a témán, amennyire lehet.

De Te is azért mentél gimibe, mert nem tudtad, mit akarsz, ÉS FELVETTEK (mert gondolom, a sulihoz elég jó tanuéló voltál)

A pszichológiával óvatosan. Én 8 félévig tanultam, de állítom: aki nagyon érzékeny az vagy nagyon jó pszichomókus lesz, vagy belebetegszik. Ha nem tudsz "szigetelni" a szakma és a magánélet között, bizony baj lehet. Nem mindenki képes rá...

Én a 8 félév után mondtam azt, hogy érdekel, de inkább csak "magamnak".

Nem tudnék elvonatkoztatni...

Azért meg 5 évet belefeccölni, mert tetszik.... háááát.... :-)

szilvás76

Barbi... Megnéztelek. Kis Álomkóros. :-)
:wink:

szilvás76

Nah itt az ágy...

evilany

Na a menyecske cipőm is feltettem gmail-re. Szintén kínaiban vettem nagyon olcsón. Bementem, megláttam, beleszerettem, felpróbáltam, ez volt az utolsó 37-es, mekkora mázlim volt. :lol: :D

Clárika! Nekem múlt héten kedden fordult meg törpicurom, de nagyon érezhetően, hirtelen felnyögtem, úgy fájt. És csütörtökön 4D-s uh-n be is bizonyosodott, hogy tényleg megfordult fejfekvésbe. :wink: Remélem így is marad most már a végéig, jól fogja magát érezni... :roll: Bár így könnyebben tud gyomron rúgni, meg borda közé tappancsot szorítani. :D De eddig csak gyomron rúgott.

Szilvás! Egyet értek veled. Szerintem ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha egyszer látszik a gyereken, hogy nem megy neki a tanulás minden küzdés ellenére, akkor nem kell ráerőszakolni a gimit, hogy csak azért is oda fogsz járni, mert én azt akarom... De fordított esetben sem szabad ezt tenni. Hogy nagyon jól tanul, mégis én azt akarom, hogy szakmát tanulj. Hagyni kell neki eldönteni, hogy ő mit szeretne. Én pl. 4. osztályos koromban eldöntöttem, hogy kisgimnazista szeretnék lenni, jelentkeztem 8 osztályosba, sikerült. Ha ott maradtam volna általánosban, ma nem itt lennék... Nagyon elzüllött az osztály, itt pedig jó helyem volt, figyeltek rám, kamatoztathattam a tudásom, és ott tartok ma, ahol szeretnék, ahol jól érzem magam. Húgom pont fordított eset. Ő sosem szeretett tanulni, úgy döntött 8.-ban, hogy ő bizony szakközépbe megy, fodrász szeretne lenni, ott is van. És neki így jó. Ő nem állná meg a helyét egy gimnáziumban, és utána, -ahogy Te is írtad- egy gyenge érettségivel 18 évesen állna ott a nagy semmivel. Így legalább lesz egy szakmája!
De a Tomi például ipari szakközépbe járt, gépésztechnikusit megcsinálta utána ment is tovább egyetemre, most végez. Ő szereti a gépészetet tanulni, és nem elégedett meg a technikusival, egyetemre ment tovább. Egy valamivel nagyon nem értek egyet, amit apáék is csináltak velem: a csak 5-öst hozhatsz, mást nem!!! Így visszagondolva megvan az eredménye, de sajnos rengeteg hátránnyal is járt, mert ha 4-est vagy 3-ast kaptam, 2 hét szobafogság, nem mertem hazamenni, sírtam, dolgozat-felelés közben szétstresszeltem magam, ezért lettem maximalista. :( :cry: Bár így nagyon belevetettem magam a tanulásba, és lett sok szép eredménye, mint az, hogy német középfokú nyelvvizsgát 8. osztályos koromban megcsináltam, úgy, hogy összesen 2 pontot vesztettem (még a tanáraim is csodálkoztak :shock:), és nagyon megszerettem a kémiát. De a húgommal ugyanezt nem tudták megcsinálni, mert őt nem érdekelte a tanulás, nála az volt a lényeg, hogy átmenjen. És néha én ezt nagyon igazságtalannak éreztem :( Az is rossz volt, hogy ehhez kötötték, hogy mehetek-e sítáborba v. Angliába... Na ezt most én is jól megaszondtam. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, akit nem érdekel, nyugodtan ugorja át. :) Megyek tényleg palacsintát sütni, mert különben elégedetlen törpetappancsok kezdenek hatalmas rugdosásba. :wink: :roll: :D 8)

Kép

Kép
barbcsi

Ja, pontosan, nem tudtam, meg a szüleim diplomások, s mivel nővérem nehezen tanult, ő a kereskedelmi szakközpbe ment, uccsó integrált osztályba (érettségi + szakma), jól meg is szenvedett...
Nekem meg jó a fejem, amit hallok az megmarad, soha nem tanultam....
Láttam, hogy a szüleim szeretnék, ha én is bekerülnék a diplomások körébe, bár soha nem mondták!
S mikor oda került a sor h akkor érettségi, továbbtanulás, akkor teljesen rámbízták, s a döntésem után támogattak.

Clárika
Kép
clárika

Kép
ehh,szerintem gáz.
vagy szokni kell.De akkora hatalmas robosztusnak tűnik..és még ide jön egy szekrény...háááát... :(

evilany

[quote="clárika"]
írta:
clárikaS mikor oda került a sor h akkor érettségi, továbbtanulás, akkor teljesen rámbízták, s a döntésem után támogattak.

Ez a legjobb, amit egy szülő tehet. :-)

szilvás76

Nekem mindig azt mondták: nem diák az akinek nincs 1-ese! :)
Sose szidtak a rossz jegyért...mindig azt mondták, majd kijavítod! :)
Mert h sokszor volt h kikerültem a sulit, s a kövi órán a röpdolgozat témáját se tudtam :D
Na de gondolom mindenkinek volt egy ilyen éve...én hamar letudtam... :D (jártam pszihológushoz meg fül-orr gégészetre igazolásért :) )

Clárika
Kép
clárika

Szilvás... 2 óra buszozás és egy barom buszsofőr után... Csak arra vágyom, hogy alhassunk végre! :D :wink: De most megmondom, én a 30. hét után nem vagyok hajlandó buszozni, utazgatni. Még a végén Cseszneknél meg kell állítani a buszt, és mentőt kell hívni menni szülni... :shock: Arra meg nem vágyom!!! Amilyen barom, óvatlan buszsofőrök vannak!!! Már elnézést, de az út is nagyon szar, akkor meg nem értem, miért kell úgy menni, hogy minden buckánál a gyomrom a torkomban, szegény Bence meg szanaszét rázkódik a pocimban! Főleg, hogy már fejjel lefelé van, én ilyenkor úgy féltem-megijedek,hogy ez nem-e rossz neki! :( :(

Clarika! Neked akartam írni, hogy nagyon hasznos olvasmányokat tettél fel gmail-re! Köszi szépen! :wink: Régen én is akartam pszichológus lenni, csak én biztos nem bírnám lelkiekben. De igazad van, így ott a lehetőség, hogy bármikor ha kedved tartja, felvételizz főiskolára, egyetemre valamilyen szakra! :wink:

Bévi! Elolvastad a pü-m? :roll: Csak mert még nem válaszoltál rá. :)

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"][ írta:evilanyimg]http://3.bp.blogspot.com/_rZ62yAE2Sgo/S9asnUvNb7I/AAAAAAAACLg/Z-cgRqwc_KU/s320/%C3%A1gy.jpg[/img]
ehh,szerintem gáz.
vagy szokni kell.De akkora hatalmas robosztusnak tűnik..és még ide jön egy szekrény...háááát... :(

Évi, és ha a kiságyat tolnád a sarokba?

szilvás76

Évi

Így nem is tudod használni a zsebes tárolót....
Én megcserélném a pelenkázót a kisággyal....

Clárika
Kép
clárika

Csdinálj egy képet megcserélve, s véleményezzük :lol:

Clárika
Kép
clárika

Akkor a baba a )jövendőbeli)szekrény és a pelenkázó között kuksol majd a sarokban..szerintem az nem jó,sötét,nem lát ki,így pont minket lát.
Ehhhh

evilany

Évi, mekkora a kiságy? Nekünk 120x60-as lesz, de mivel egyben lesz a pelenkázós szekrénnyel, így a teljes külső mérete 180x70 lesz. Én is irigykedem, hogy már ilyen szépen álltok a babasarokkal!!! Mi majd 3 hét múlva állunk neki, 4 hét múlva vásárolunk... De én már úgy várom!!! :roll: Többiek, ti mikor kezditek el? :)

Clarika! szerintem is ez a helyes, amit egy szülőnek tennie kell.

Szilvás, Királylány és többiek, akik már nem elsőszülők! Milyen matracot érdemes venni? Mert mi kókuszmatracban gondolkodunk, de nem tudom, hogy az mennyire jó. Mert ahol vesszük majd a babaholmikat, ott most csak 6500 Ft 11990 helyett. És szerintem kb. olyan 6 cm vastag lehet. Erre még úgyis szeretnék egy matracvédő lepedőt (vagy nem tudom, hogy hívják), hogy ha nedves lesz a lepedője, akkor ne a matracot érje,az is átázzon, hanem csak ezt a matracvédőt kelljen kimosni. Mit gondoltok? :roll:

Na tényleg megyek, aztán jövök, ha kész a palacsinta. :D :D :D

Kép

Kép
barbcsi

Clarika szerintem az mindenhogy gáz,nem lehet sötét leárnyékolt sarokban. Képzeld el,ahol modt a pelenkakuka van,ott lesz egy 80 cm hosszú 52 cm mély szekrény még.

Így meg pont rálátunk és ő is ránk.Az fontos lehet,nem?

evilany

[quote="evilany"]A írta:evilanykkor a baba a )jövendőbeli)szekrény és a pelenkázó között kuksol majd a sarokban..szerintem az nem jó,sötét,nem lát ki,így pont minket lát.
Ehhhh

Évi. Amikor ébren van úgyis eszik, pelenkázod, vele foglalkozol: ilyenkor nem a kiságyban lesz.... Amikor alszik, akkor meg jobb, ha nem éri annyi inger. Persze nem síri csendre, sötétre gondolok, mert bizonyos alapzaj azért nem árt, de semmi baja nem lesz, ha a sarokba tolod...

Később meg ha kívül van, ha belül, balhézni fog, hogy vedd ki, mondjuk egy járókába... :-)

...relax!!!!! :wink: :lol:

szilvás76

Hmmm...még nézegetjük,de egyenlőre megvárjuk a szekrényt,úgy tudjuk igazán elrendezni.
Azért majdcsak elférünk :) jövőre meg úgyis költözünk(?? :evil: )

És a vicc,hogy ez az ágy nem egészen 110 cm hosszú,tehát nagyobb aztán végképp nem férne el.

evilany

A tanuláshoz még annyit, hogy mindig az mondták, hogy nem nekem, magadnak tanulsz!
Na nekem ez lett az ösztönző erő....

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?