Új privát üzeneted érkezett!

Bekri :? micsoda hülyeség...2 nap 2szer bökni...

Na nem lesz ma kiságyunk,nem fért be az autóba,francba. Holnap elvileg a céges sofőr behozza ide délelőtt,ami mondjuk vicces mert nem is ismerem,meg ha a liftbe se fér be(gyanítom) akkor nem tudom ki hozza fel a lépcsőn. Na mindegy,már unom ezt a kiságy témát. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na nekiálltam hűtőt leengedni....
Naggyon utálom! :S
Tuti amire befizetek legközelebb az egy hatalmas NO FROST-os hűtő lesz!!!!!!! :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vanilla,
http://teszvesz.hu/item1008197585_maja_ ... _feny.html

Egyébként a bodyk rendben megérkeztek,köszönöm.
(a méretük mekkorának volt megadva?Mert címke nincs bennük)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ö, lehet, nem voltam tisztán érthető.

Főleg, most, hogy elolvastam Ircsi írását, csodálkozom. A cukros lötty kevésbé megterhelő, mint a tesztreggeli (zsemle+2 dl tej)? A laboros néni azt magyarázta, hogy ha az első eredmény rossz, akkor nem itatják meg a cukros löttyöt, mert nekik nincs kórházi hátterük, hogy ellássanak. :shock: Azt nem értettem, hogy annyit kellett volna csinálniuk, mint Szilvinél: pisibe bele a lakmuszcsík és máris látszik, hogy kell-e aggódni vagy sem, mehet-e a cukoroldat vagy sem. Vagy én gondolom, hogy ez ilyen egyszerű lenne??? Ráadásul én vittem vizeletet is, mert a 24-26 hetes vér+vizeletvizsgálatot is le akartam tudni. Mindegy, fél siker. Már ennek is örülhetek, meg van beutalóm holnapra, így negyed 9-re túl is leszek rajta. Remélem :wink:

Sucer, örülök, hogy jóhírekkel jöttél!

Mi viszont megyünk, süt a nap és Kristófnak ki kell elégíteni a napi mozgásigényét :lol:

bekri

Értem...bár nem teljesen értem,miért így csinálják,de hát nálatok ez a szokás.

evilany

Ha visztek pisit mibe viszitek?????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hazaértem... és olvashatok. Ráérős grafomán kismamák gyülekezete ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Haskötő: felesleges!!!!
Diéta: nem kel nagy dolgokra gondolni, csak ÉSSZEL kell étkezni!!!!
A baba meg egy kis parazita, elszedi azt, amire szüksége van! (csak extrém módon éhező mamák babája nem fejlődik rendesen!!!!) :wink:

Szilvás
Vannak az eü-ben is normális emberek :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer ez jó hír!!!

Fiamat felvették bútorasztalosnak!!!!!!!!!
Nagyon örülünk neki!!!!!!!!!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Éjszakai fény-jó dolog.
nekünk apa csinál majd neves táblát a kiságy fölé ledekből!ebben szakértő profi-ez a szakmája...illetve a hobbija :D
Ha fiu a Gergő felirat szép zöld lesz.
Ha kislány akkor pedig a Hanna felirat fog fehéren világítani.
Már most is van ledekből a lakásban mozgásérzékelő...hogy a gyerekek éjjel kitaláljanak a wc-re :D
Kómásan :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Jók a képeid!
Én is szélesedem csípőben :wink:
Kiságyat nem lehet szétszedni????

Pocaksimogatás
Szerintem, olyan, mintha másnak én is simogatnám a fenekét, a mellét :?
Nem tudom megérteni, hogy IDEGENEK miért éreznek késztetést arra, hogy egy kismama pocakját simogassák!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szilvás
Bende aranyos lehetett!
Úgy sajnálom, hogy Katus valószínűleg egyedüli gyerek lesz (ha csak be nem üt a CSODA) :oops: :?

Sírás
Hétvégén néztem a Grace klinika 5. évadot dvd-n... a végén a férjem letiltott, mert folyamatosan bőgtem :oops: :wink:

Babamozgás
Katus szereti rugdosni a macsekokat :wink:
Leülök, ölenbe ülnek a macskák. Katus meg olyankor nagy mocorgásba kezd. Macska meg felháborodik, tiszta hari helyzet alakul ki...

25. hétre születni
Rizikós!!! Nagyon sok probléma adódhat még!
Van itt az utcánkban egy majd 4 éves kislány. 25. hétre született, kb. olyan másfél éves szinten van minden téren... :cry: :cry: :cry: :cry:

Bekri
Elvileg nem lehet megcsinálni a terhelést, ha az éhgyomri cukor magas!!!! (nem egészen jó a vizelet cukor ellenőrzése)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Valami zárható üvegben!

csillag
Gtatulálok a fiadnak a felvételhez!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hmmm....nekem csak befőttes van...viccesen néznék ki, mennék nagy befőttesüveggel, 1 dl pisivel :lol:

Clárika
Kép
clárika

Ahha...lehet intézek egy erős pistásat... :lol:
Az kisebb... :)

Clárika
Kép
clárika

Clarika én mondjuk pisis pohárban viszem :oops: de hát könnyű így a tűzközelben :)

Ircsi,a kiságyat valaki valamikor a toldásoknál összeragasztotta,így nem könnyítette meg a dolgunk.
De holnap már itt lesz.

Haskötő:könnyebben visszamegy a has nem? Sőt,császár után meg nem is igen megy vissza ahogy az ismerőseimen látom :(
Nem szeretnék én lenni Jabba :?

evilany

Has
A szövetek rugalmassága segíti azt, hogy visszamenjen. Ezért kell sokat inni és ezért se mindegy, hogy terhesség alatt mekkora úszógumit növesztünk.
Császár után is nagyon szuperül vissza tud menni a pocak!
Van egy ismerősöm, másfél évesek az ikrei, most van egy 2 hónapos picije. Mindkétszer császározták. Simán felvehet már most bikinit!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

milyen érdekes dolog ez a hasfogdosás téma!!! engem például egyáltalán nem zavar... max ha koszos az illető... de ilyen emberekkel nem találkozok többnyire! :shock:
de azért általában meg szokták kérdezni! néhány kolléganőm előszeretettel simogat... :lol: csak mosolygok rajta! :lol:

Clárika jujj! vigyázz magadra Te lány!!!

Királylány dehogy bántódtam meg!!! ezeket a dolgokat nem egyformán fogjuk fel, és nem szabad más elvei felett ítélkezni...sőt... vannak helyzetek, amikor még véleményalkotásra se nagyon vagyunk jogosultak...
igazából azért részleteztem, hogy ne gondoljátok azt, hogy eldobom magamtól a gyerekem a karrier miatt... inkább egy kicsit dicsekedni akartam, hogy milyen szupi munkahelyem van!!! :wink: :wink: :wink:

Csillag érdekes, hogy Ircsivel egyetemben én se nagyon szimpatizálok a kétkarú kocsikkal... :) a helyzet az, hogy nálam ezek a dolgok szerelemből dőlnek el... de hülyeséget nem akarok csinálni...
most pont azon gondolkozom, hogy szükség van-e egyáltalán a mózesra... na de így kerek az egész, és végül is a nagypapa ajándéka lesz, tehát választhatunk olyant, amilyent szeretnénk, és annyira nem az ár a lényeg... persze ha nagypapa meggondolja magát, akkor storno... :)

sucer szólj ám időben, hogy mikor jössz Pécsre!!! :)

jut eszembe csajok, akkor mi lesz a talival? Mares is csatlakozna!!!
:wink: :wink: :lol: :lol: :lol: nekem mindegy, én alkalmazkodok!

Kép
gtunde75

Pisispohár??????
Nem is hallottam róla..... :shock:

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]P írta:clárikaisispohár??????
Nem is hallottam róla..... :shock:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok hát nem semmi volt benneteket vissza olvasni :shock:

Csak annyit gyorsan hogy tegnap délután 4 órakor elkezdődött kiskutyánk ellése persze szombaton este már az oljából ki sem jött látni lehetett rajta vajudik :(
vasárnap délután negyed 5 re meglett az 1 ,
aztán 1 óra kemény vajúdás utána 2. .
aztán gyorsan 3.
és megint kemény 1 órás vajúdás jött a 4. ,
este 8-kor kibújt az 5 ik kisutyus
mire azt hittük vége és jön a lepény erre megint 9 előtt egy kutyus a 6 akkor meglepődtünk
és fél 10-kor a 7. kis kutyus

őszintén szólva 2-3 -ra saccoltunk mivel csak 7 percet voltak össze ragadva és nagyon féltünk az ellés alatt végig ott voltunk segítettünk neki mert szemmel láthatóan szenvedett majd dobok képeket a gmailra .Képzeljétek lányok nézett nézett lihegett és összeszoritotta a száját és nyiomott de közben a szemembe nézett fájt neki én meg csak biztattam és itattam és simiztem de nem tudom segitettem e vele nagyon megható volt sirtam is picit mennyit szemved olyan szinten elfáradt hogy 2 tolo fájás alatt majdnem elaludt .

Ma meg nem is evett még és a lepényt sem láttuk kijönni ( persze kijöhetett neki csak mi már feljöttünk ) de féltem most megyek megnézem mi van veled holnap informállak titeket puszi mindenkinek :)
Vendég

ja gyors egy képet hogy mosolyogjatok ti is velem :) Kép
Vendég

csináltam kefíres poharas sütit...
kapásból 4 kockát megettem :)
plussz beküldtem egy picike fej sárgadinnyét
ez volt a vacsim :D
ismét elköszönök...jó éjt,jó pihenést és szép álmokat!
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na kész :) bal falra jön a szekrény,pelenkázó mellé a kiságy.
Kép

evilany

Sziasztok!!!Sokat írtatok :lol:
Évi nagyon aranyos a hasad és szuper a szoba majd kiságyról is kérünk képeket.
Szilvás én holnap megyek cukor terhelésre kiváncsi leszek milyen tapasztalatom lesz,nálunk külön veszik a kismamáktól a vért ez jó mert nem kell sorban állni.Kisfiad biztos cuki lehetett és nem csodálom majdnem elsírtad magad.
Clarika vigyázz magadra és Melisch te is!
Woody úgy néz ki csak druszák leszünk LILI :lol:
Voltunk ma 4D nagyon jó volt Lilikével minden rendben nagyon kis baba arca van,persze folyton bujkált alig tudtunk két képet csinálni de ott is erősen kell koncentrálni lássuk,Viszont kissé kevés a magzatvíz,és szemcsés a lepény,a a doki szerint többet kellene pihenjek nem szoktam én feküdni,de majd ezen túl többet fogok,és no stressz.Holnap terheléses cukor vajon mi lesz :shock: Ma voltam Lilinek ruhát is venni nagyon cukikat találtam mindjárt felrakom nézzétek meg.Corában vettem egy kis kabátot meg hozzá vagány nadrágot 2800ft ért az nagyon bejön nekem szövet vagány :lol: :lol:

Kép
bévi

Ircsi lehet Katus már most játszik a cicáddal :lol: :lol:

Kép
bévi

Hálózsák a Corában vettem 1390 jó ár ez is:
Kép
És a többi kis cuki ruha:
Kép
Kép
Kép
Ez A SZÖVET KABÁT ÉS KIS NADRÁG CSAK A KÉP NEM ADJA KI 2800FT A KETTŐ NEM VOLT DRÁGA:
Kép

Kép
bévi

[quote="bévi"]I írta:bévircsi lehet Katus már most játszik a cicáddal :lol: :lol:

Macskalány macskázik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Cat :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen lehet ő is szeretni fogja a cicákat és azért már most simogatja,a kis gyerekek amugy is elég ügyesek ilyen játék téren nyúzzák őket :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi
A debreceni Cora-ban voltatok????
Nekem is meg kellene nézni a babaholmikat :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen te miattad is írtam ki az árakat most elég sok kis babaruha jó árban volt és ez a hálózsák tetszett meg először aztán a kabát,de még volt sok más minden is....Ha időd engedi érdemes bemenni :lol:,meg a Babavilágban is vettem egy két dolgot,voltam a Brendonban,hát nekem nem jött be a Babavilágban sok olyan van ami ott is és fele annyiért.

Kép
bévi

Annyira kiesik nekem a Cora :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És ilyen pisipoharat én be tudok szerezni valahol?

Clárika
Kép
clárika

Igen sajnos elég kint van a Cora én szeretem ha megyünk Debrecenbe akkor mindig elszoktunk menni szeretek ott vásárolni :lol: Megyek alukálni hisz sokat kell pihenni bár nem tudom az mit takar,hogy hamar feküdjek le este vagy nem tudom.... :shock: Reggel cukor hmm fini lesz :lol: Jó éjt minden kismamának és kisbabának is :lol:

Kép
bévi

Na anya szolt, h azért jó lenne fiú nevet is keresni, mondom jó, erre ő ja igen ti még a lány névvel sem jösztök ki. n erről ennyit.

Királylány én nem tudom honnan szedtem a Dorkát bár van egy ismerősömnek Dóra és most azt nem tudom, hogy ő nevezte-e Dorkának a picit vagy éppen ezt a becenevet utálta :oops:

Na vigyázni tudok én magamra, megcsapta a nagyujjamat a forró gőz. Miután ráértem mentem bekenni égési krémmel. Férjem látja kérdi mit csinálok: bekenem a kezem. Pffffffffff már megint megégetted és ha látatok volna az arcát, megrémülés idegbaj egyben.

Bévi de jó volt neked a babarucik nagyon nagyon szépek, 4 D-s mozi de irigyellek. Mi lehet a héten megyünk de az 2D-s lesz.

Évi kiságy :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

Sucer azért csak óvatosan a vezetéssel :wink: :wink:

Nekem van szemüvegem távollátás miatt és manapság az az érzésem, hogy romlott a szemem :x nem merem mondani, mert akkor elszedik a kocsit tőlem. Olvastam, hogy terhesség alatt romlik a látás nem tudom ez igaz? Később javul vagy menjek el orvoshoz azt sem tudom. Fölöslegesen nem cseréltetném ki a szemüvegemet, de a családot sem akarom pánikolni. Előre jól benézem mielőtt előzők és csak ha nem jön semmi akkor előzők. Bár ma megelőzött egy sárga sportautó azt sem látta, hogy jön olyan gyorsan száguldott csak hallok valamit és már előz is. Kicsivel előtte néztem a visszapilantóban egy kék autó volt jóval a hátam mögött normál sebességgel. Aztán gyorsan elszáguldott, nagyon stram autó volt.

Kép
Kép
melisch

Bévi tegyél képet a babáról is,ha van. A kisruhák nagyon édesek!

Melisch,én is olvastam h.romolhat a szem a terhesség alatt :?
Remélem azt legalább megúszom majd....

Clarika,szerintem nem kapható,hacsak gyógyászati segédeszköz boltban? Passz....

evilany

Jó reggelt! :)

Clárika
Kép
clárika

[quote="evilany"]S írta:evilanyucer estére 2x akkora vagyok :)

Jóreggelt,

Megoldás: csak reggel fotózz ;) 8) :lol:

Kép
xtina75

Jó reggelt.
Tina :wink:

evilany

Lányok,ti hány cm vastag matracot vesztek/vettetek a kiságyba?

evilany

Jó reggelt...
:-)

szilvás76

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Úgy sajnálom, hogy Katus valószínűleg egyedüli gyerek lesz (ha csak be nem üt a CSODA) :oops: :?

Bekri
Elvileg nem lehet megcsinálni a terhelést, ha az éhgyomri cukor magas!!!! (nem egészen jó a vizelet cukor ellenőrzése)

Ircsi, hátha! Én hallottam már nem egy ilyen csodáról... A test megtanulta, milyen várandósnak lenni, aztán már ment magától... (na jó, ez így nagyon leegyszerűsítve van, de ééérted? Ki tudja!!! )

Ez a cukor dolog... "Elvileg nem lehet megcsinálni", de az első -éhgyomri- vérvétel eredménye még csak a kémcsőben van, amikor a löttyöt már itatják az emberrel. Szóval szerintem csak szarozás, amit Bekrivel is csinálnak...
Én azt érezném "odafigyelésnek", ha az első vérvétel mellé egy ujjbegyes gyorstesztet csinálnának, ahol látják az értéket, és valóban akkor terhelnek, ha az normál értékeken belül van...

szilvás76

Szilvi nálam ujjbegyből bökték mindkettőt.

evilany

Nekem kétszer szúrták a vénámat. :? Gyorsteszt sehol...

Tényleg, és ha gáz lett volna? Mert oké, a pisitesztet előtte megcsinálta, addig nem bökött, de ha (ahogy Ircsi írta) az nem megbízható ilyen szempontból... :shock: :shock:

De szerencsére nem durrant szét a vénám, és be sem vérzett... Már csak két pötty. Mint egy kezdő narkós... :roll:

szilvás76

Jó reggelt!

Szilvás
A csodák nem velem szoktak megtörténni! :?
Igazából terhelés előtt kellene rendes, éhgyomri cukoreredmény, mert abból nagy baj lehet, ha magas és arra megitatják a cukorszirupot.
Csak emberi hozzáállás kérdése egyébként az egész! (laborban néhány perc alatt tudnak cukorszintet mérni!!!!!)

Évi
Nagyon előrehaladtatok a babácska helyének előkészítésével!!!!

Melisch
Azért csak el kellene menni szemészetre

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,

A csodát remélni kell, azért ne szabadulj meg majd minden babaruhától, amit Kata kinő ;)

Kép
xtina75

Sziasztok! Mindenkinek szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
Unokatesómnak is lombik babái lettek legelőször (két kislány) mert nem jött nekik össze vagy 8 éven keresztül.
Aztán a lányok 1 évesek voltak amikor spontán teherbe esett az unokatesóm :D
Lett még egy leányzója :D

Ne add fel a Reményt!!!!
Vannak csodák!!!!

balról jobbra:
Evelin-Claudia = ikrek..........és Dorina

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sehol senki???? :shock: 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaA csodák nem velem szoktak megtörténni! :?
Igazából terhelés előtt kellene rendes, éhgyomri cukoreredmény, mert abból nagy baj lehet, ha magas és arra megitatják a cukorszirupot.
Csak emberi hozzáállás kérdése egyébként az egész! (laborban néhány perc alatt tudnak cukorszintet mérni!!!!!)

Azért csak ne add fel. Oké, az sem jó, ha az ember illúziókba ringatja magát, de azért te illetve a tested már egyszer képes volt rá (mégha segítséggel is), szóval én azért nem zárnám ki "LEHETŐSÉGET". Ha rajtam múlik, majd beszélgetek a "Fehérszakállúval" :wink: és megemlítelek neki... :-) :wink:

Hát igen, a cukor gyorsteszt pár másodperc. És voltunk kb összvissz 4-en kismamák, szóval megnézhették volna...grrrrrrrrrrrrrrrrr...
:evil: :evil: :evil:

Bekri most írt, túlvan rajta, de zsibbad a karja. :shock: Remélem, "csak" rosszul szúrták, és valami ideget megböktek...
Majd biztos jön élménybeszámolni... :-)

szilvás76

Csillag, nagyon gyönyörűségesek!

Hogy vagy(tok) egyébként? :)

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?