Bazsa!
Drukkolok nagyon! Ez a jó hozzáállás, tényleg nem szabad neked sem megjönnie és kész!
Lucuzs!
Sajnos nincs pont ugyanilyen tesztem. Több is volt, de ez volt az utolsó, és nem is tudok ugyanilyen márkájút szerezni holnapra. De azért veszek valamilyet és holnap is tesztelek egyet. Nem tudom, miért szivatnak minket a tesztek.
Bikfy!
Köszi, aranyos vagy! Örülök, hogy már haza is értetek. Drukk neked szerdára nagyon!
Rodi!
A lombiknál valamiért az visszaültetéstől kell számolni a napokat. Szombat volt a 12. ma a 14. Ezt a táblázatot én is megtaláltam, hogy végülis eszerint jó a 77 HCG-nek és még vasárnap is elfogadható lett volna ez az eredmény, és abban bízom, hogy tényleg szépen sokszorozódik ezalatt a néhány nap alatt szerdáig.
Megnéztem az blogodon a te tesztjeidet is, tényleg nem erősebbek. CSak az zavar, hogy ennyire lassan lett két csíkos.
Hogy van apukád? Élvezte a horgászatot?
Sajnálom, hogy nem sikerült a vétvételt elintézni. Úgy látom, többőnknek ez a mumus...
Nati!
Hogy vagytok? Bencusnak gyógypuszikat küldök!
Monic!
Köszi, próbálok megnyugodni.
Syl!
Köszönöm! Jaj, de jó, hogy sikerül nálad is minden! Drukkolok neked nagyon!
Bumi!
Köszönöm neked is! Nagyon drukkolok, hogy a hosszú kikapcsolódás (és tudom, sok munka) után végre újra kezdhessetek!