Sziasztok!
Chrissyke
Halkan, de GRATULÁLOK! Valahogy sejtettem a barnázásod miatt is!
Örülök Neked is nagyon!
A táblázatba beírhatod, hogy 20.-án jött meg, és a múltkori eset után is rögtön szabályos 29 napos ciklusaim voltak, remélem ez meg is marad. Úgyhogy légyszi így írdd be a táblázatba. Köszönöm!
Andi
Akkor ahogy leírtad, Párod németországi kintléte nem is tűnik olyan vészesnek, ha havonta is hazajöhet, és csak 4 hónapról van szó!
Időközben pedig remélem megtalálod orvosi segítséggel, hogy mi a probléma,ami miatt még nincs baba, és a nyárra Nektek is összejön!
Tyuntyi
Örülök, hogy megnyugodtál, és biztos sikerülni fog a vizsga legközelebb. Én ahogy egyre többet járok forgalomba vezetni, egyre jobban élvezem, és pénteken az oktató is megdícsért, és az olyan jól esett.
Babával kapcsolatban pedig semmi sem lehetetlen. LÁtod Kriszti is föladta úgymond ebben a hónapban, nem foglalkozott semmivel, és tessék: pozitív teszttel jön ma reggel. Úgyhogy remélem jövő hétvégén Te is azzal fogsz jönni! Mert a hétvégék általában a nagy bejelentések napjai!
Csip-csip
Vigyázz nagyon magatokra!
Csicsy
Most már írok Neked mégegy privit, lehet az előző nem ment át! Majd nézd meg légyszi!
Henne
Hogy vagy? Veled mi újság?
Pinkiné
Rég voltál! Mi újság Veled?
Velem nincs semmi küli, némelyik nap könnyebb, némelyik nehezebb. Azt hittem, hogy sikerül ezt a vetélést lassan feldolgozni, de nem könnyű, nem megy. Nehéz a múlt hétvége örömét elfelejteni. A kiscipőcskét el is tettük, nem tudok ránézni. A szomszédban tegnap kint tologatták babakocsiban a decemberben született picibabát, de nem tudtam odamenni, inkább bementem.
Nem irigység ez ami bennem van, félre ne értsetek, mert örülök mindenki pozitív tesztjének, örömének, de fáj nagyon, hogy nekem már másodszor sem maradt meg a babám. És félek az újabb próbálkozástól, várakozástól. Megint elölről kezdeni mindent.
Szerintetek az nem baj, hogy amikor én teszteltem csak nagyon-nagyon halványan láttam a második vonalat? Persze utána elkezdett erősödni a köv. reggel, de még akkor is halvány volt.Én úgy tudom, hogy bármennyire halványan is, de ha ott van, akkor pozitívnak számít a teszt. Mert párom fejében már az is megfordult, hogy ha ennyire halvány,akkor lehet nem is vagyok terhes (nem gonoszságból mondta, csak nem akarta, hogy beleéljem magam). De a hcg-t magától nem termeli a szervezet.. Ugye?
Meg aztán a doki előtt sem akarok beégni, és amitől még félek, hogy kérni fogja a hőgörbémet, amit én egy ideje nem vezetek. Mert a legutóbbi dokilátogatásomnál azt tanácsolta a doki, hogy ne vezessem, ne idegesítsem ezzel magam. Így az előtte lévő időkről tudok most vinni, azok közül is csak egy teljes hónap van végigmérve, a többi fél hónap.
Henne szerinted ezért fog szólni? Meg csak digi hőmérőm van, az pedig szar. Nem lehet higanyosat kapni, így ezért sem kezdtem el a mostani ciklusomnál.
No bocsi a hosszú írásért, de jó Nektek leírni mindent, és senki kedvét nem akartam elvenni az én hülyeségeimmel.
Megyek is, mindenkinek szép vasárnapot!
És Kriszti amint tudsz tessék képet hozni!!!