Új privát üzeneted érkezett!

Remélem, holnap itt is jó idő lesz!

Szép nevek.

HÍztál már, Kinga?
Vendég

És laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Jupppiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég

Hahó mindenkinek!

Ez a görbe szörnyű. Reggel 37,3 volt a hőm, de szerintem a torokfájás miatt. Mondjuk egy óra múlva megint mértem, nem e leszek lázas, hát már csak 36,9. Nem értem. Beírtam a ciklus.hu és akkor látom, hogy behúzta a cover linet. Pedig remélem, hogy nem akkor volt pe. Bár a tesztjeim folyamatos 2csíkos halvány neg.Szerintem még Pe előtt vok. De már fogalmam sincs.

Valaki mond valamit!!!!!????

Kép

Kép
anabana

Hello Ana,
Ilyen nekem is volt 2 cikluson keresztül. Először jött egy pé szerű időszak, ahol a szervezetem valszeg tudta, minek kellene következni, de nem jött. Aztán amikor a 26. napon pozi lett az LH teszt, akkor átértékelte az egészet és áttette a cover-line-t.

Szerintem az LH-teszt a lényeg, ha annak a második csíkja min. ugyanolyan erős, mint a C csík, akkor az igazi a PÉ.

Mondtam, hogy egyformák a ciklusaink...:) Bár nekem most helyreállt, úgy tűnik.

A lényeg, folytasd az LH-tesztelést és a ciklus.hu majd alkalmazkodik. HA beírod a pozi LH-tesztet, akkor majd átértékeli.

Nekem is uugyanez volt, igaz, már múltkor úgy kiakadtam ezen, de most helyreállt. NYugi.
Vendég

Kép

Kép
anabana

Nem tudok képet feltölteni, mert nagy csak így. Segít valaki?

Nekem normálisan 26-30 napra jön meg. Szerintem még előtte vok.

Kép

Kép
anabana

Ez a márciusi poz volt.

Mondom holnap megyek a dokihoz,mert szerda óta Az
ágyat nyomom.Attól magasabb a hőm.
1272184030.1865.doc

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Mi tegnap apival nézelődtünk, persze még korán van... de azért elhurcigált egykét bababoltba ... én meg persze jól rosszul is lettem az állástól... :D aztán városba be, mert nincs normális félcipő a lábamra és már hónapok óta a sporcipő van rajtam, de 39-40es lábam van, viszont annyira vékony és lapos , hogy a balerina cipők totál elállnak, ami jó lenne az a szép körömcipő, de annak pár hét alatt eljárom a sarkát, végül a Humanic-ban találtam egyet, jó lesz, nem tökéletes, de már untam , hogy ilyen faramuci lábam van, és persze huszonezret nem adok egy cipőért.... aztán megnéztük a belvárost, jó meleg volt, beültünk fagyizni, majd jól elekezdett esni :D de jó volt a tegnap nap, és a jó hír hogy semmi bajom nem volt... a kis émelygést már megszokom lassan... most is van.... de nem baj... :D

Kinga: nálunk Nóra és Gergely... mert Kovács névhez kell valamit találni :D

Ana: képméretező programmal a kép méretét le kell szedni 400 X 400asra, és amikor itt írsz utána a melléklet feltöltésénél fel tudod tenni... van ilyen programod? ( a legprimitívebb az Irfanview)

többiek.. remélem máshol jobb az idő mint Pécsen, itt még felhős...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Fel is tudjátok a word megnyitás után nagyítani a képet.

Kép

Kép
anabana

Kép

köszi MARESZ KÖSZI

sIKERÜLT

Kép

Kép
anabana

Ez a márciusi Csillagporosom.

Kép

Kép

Kép
anabana

Maresz Szerinted mi van a görbével?

Ugye torokfájás és nátha.Nekem nincs pe 11 nap, pláne tünet nélkül.

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem is előtte vagy még...

MAres, neked tetszik az új Széchenyi tér?
Szerintem a régi jobb volt. Egyik nap, amikor gyönyörű szép napos idő volt, arra jártam, kellett volna egy napszemcsi, mert annyira vakított az a fehér flaszter. Régen jobb volt:(. De hát ez van - sehol egy kis zöld rész...hát ez kell a mai világban...
Vendég

Sziasztok!

Ana ez már kezd alakulni :)
Ne haragudjatok, h így eltűntem, de bedöglött a gép, és igy csak 2-3 naponta tudok felnézni, és mire visszaolvasok, el is fáradok Dominika miatt... Na de remélem hamar jó lesz a gép, mert férjecském se tud rendesen melozni :(
Tegnap volt kismanó 3 éves, csináltunk neki egy kerti grillpartyt sok sütivel tortával... a gyerekek imádták, de én sajna nagyon elfáradtam...
Kinga szép nevek, mi hetekig változtattuk.. Ti csak egy nevet választottak és tuti az marad?
Mares te csak pihenj, semmi melóóó
Leti tényleg hasonlít a ciklusod Anáéhoz :) Szted a closty segített vmennyit is?
Nah megyek mosogatni, legyetek jók pusszancs

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szia Baba, végre megjöttél... engem mindig elkap valami para, ha valaki eltűnik, hogy vajon megbántódott-e és azért nem jelentkezik... Na de itt vagy és az a lényeg.

Nekem a Closty segített (vagy magától is helyreállt volna,ezt már soha nem tudjuk meg) az előző 2 ciklusban 26. napon volt PÉ, most ebben a ciklusban a 15. napon. Ez szerintem nagggggyon jóóóóóóóóóóó. Closty ide vagy oda én örülök.
Vendég

Letti neked hová tűnt a cover line?

Kép

Kép
anabana

Üdv Baba!

Jó kis buli lehetett. Abban még egy nem terhes is kipurcan. Pihenj.

Kép

Kép
anabana

Ana, kiokumláltam, hogy csak holnap fogja berakni. Beírtam egy kitalált értéket holnapra és csinált piros keresztet. Úgyhogy nekem holnap lesz... mÁr várom:)
Vendég

Kép

Kép
anabana

Letti nem semmi csaj vagy mindig manipulálod a görbéd.

Kép

Kép
anabana

Ana,
Nem manipulálom, távol álljon tőlem, csak engem is zavart, hogy hol a rákban van a coverline... :lol:

Tényleg normálisak a görbéid... Ne lesz semi gond, Ana, csak te is túl sokat foglalkozol vele, mint én. Mi a horoszkópod?
Vendég

Kos vok. És te?

NA most már felállok a gép elől, úgy érzem, hogy a mai napon már jobban vagyok, de mintha lejjebb ment volna a torokfájás a mellkasra és a hátamra.

Csillag mondj valamit te is!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Csak ilyenkor izgat igazán, amikor olyan történik ami még nem, és nem tudom hová tenni a dolgot.

Kép

Kép
anabana

Én mérleg, de a párocskám kos. Ismerem a fajtátokat :wink:

Mindjárt jön Csillag és rendet rak! jaj nekünk, görbe-manipulátoroknak. Neki mindig igaza van!

Ana, hétfőn tünés orvoshoz. Ez egy olyan vírus, amire azt hiszed, teával és vitaminokkal, mézzel megoldod. Aztán amikor második héten a hátad fáj, egy kicsit el kell gondolkodni. Nekem 3 hétig tartott, 2 kúra antibiotikummal sikerült kiirtani, a második kúra cedax volt, ami egy kicsit durva gyógyszer. Lázam nekem se volt, de olyan szarul voltam, hogy nembírtam dolgozni menni se, ami nálam már nagy szó, ilyenkor tényleg probléma van.
Az egyik barátnőm is most van ebben, ő mis ugyanezeket mondja. Úgyhogy holnap=orvos! De komolyan, vigyázni kell ezzel. Nekem is mondta a dokim, hogy ez olyan mokány vírus, hogy hetekig is elköhécselnek vele az emberek.
Vendég

hahó!

Nálunk ma is csodaszép idő van! Irigykedhettek Pécsiek! :D

Baba,Isten éltesse a törpicurodat! A buli azért elhiszem,hogy kicsinált!

A Bence nálunk biztos,nekem több lánynév is tetszik,de apuka mindent összerak a vezetéknévvel és neki ez a Bettina nagyon nyerő,úgyhogy szerintem ezt is megtartjuk. Bár már évek óta ezek vannak,nem mostaniak. :lol:

Kép
Kép
k_inga

Már nálunk is süt a napocska!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Letti!

Ennyi laptetű szerencsét hoz ebben a hónapban.

Kép

Kép
anabana

Küldök neked is ANa, talán egyszerre leszünk babásak is... :wink:
Vendég

CSak rá ne szólj!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ma anyuéknál voltunk, nem itthon, így nem is tudtam írni.

Szerintem Ana még nem volt ovud, én legalábbis úgy gondolom, a teszt tutira kimutatta volna. A magas hő lehet sajnos betegségtől is.

Nekem hetek óta fáj a torkom, hol nagyon, hol kevésbé, de gyógyszert már nem akarok szedni, annyira elegem van azokból, meg a betegségekből. :roll: Más bajom viszont tul.képp nincs.

Leti, alakul az a hő :wink:

Kinga, szép nevek.
Maresz, a ti neveitek is szépek.

Baba, a lényeg, hogy azért jelentkezz, hogy tudjuk, minden okés veletek!
Nagyon boldog szülinapot a kicsikédnek! :)
Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szia Csillag!

Szerintem se volt még. De a múlt hónapban se sikerült tesztel elkapni. Légyszi nézd már meg a ma reggeli tesztem szerinted ebből még lesz pozi, én úgy látom az előző napiakhoz képest sötétedik. Az előzőeket is feltettem. Egyébként nem könnyen lázasodok be. A mai hőm 36,8.
Előre is köszönöm.

Nekem már nem fáj a torkom csak egy picit, tegnap irtózatosan folyt az orrom. Ma meg már köhögök egy kicsit, olyan mint ha lejjebb ment volna. A dokihoz elmegyek, de gyógyszert én sem szedek, mert mi van ha pont most sikerül.

Kép

Kép
anabana

Kép

Kép

Kép
anabana

Ana, háááát, most mégis azt mondom, lehet, hogy megvolt az ovu, de attól függ... 22-e előtt nem LH-ztál? Mert lehet, hogy akkor volt pozitív, csak esetleg nem teszteltél. Ezek a tesztek szinte 100%-osak, tehát ki kell, hogy mutassa az ovu közeledtét, még akkor is, ha nem lesz erősebb a tesztcsík a kontrollnál.

Lányok, köszönöm, ha szavaztatok eddig a barátnőmre, kérlek, hogy tegyétek ezentúl is! :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag, előtte nem teszteltem, mert a 30 napos ciklusokban később volt pe 15,16,17,18 napon, de a múlt hónapban is így jártam. Lehet hogy 11 Cn on van pe m? Feljebb nézd meg a múlthavi görbém, a félig készet. Légyszi.

Most már én is azt sejtem, hogy lekéstük. Sajna.

Kép

Kép
anabana

Na de ha volt, akkor szerintem a 10 nap, mert rögtön nem emelkedik meg. nem?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Mares: Örülök,hogy már jól vagy.

Mi köszönjük jól vagyunk:-)Nekem is szokott néha szurkálni a pocim,meg kicsit húzódik,de azért mert nő:-)

Baba: Voltál vasárnap a BNV-n? Vagy nem oda akartál menni?

Nagyon szupi idő volt tegnap.

Mares: Neked is havonta kell a nődokitól a háziorvosnak papírt vinni,hogy táppénzen lehess?
Vendég

Hello Lányok!

Coverline barátom megérkezett...ma van a 3. DPO. A kis görbém megy felfelé, remélem ezt a szokását meg is tartja. Ha más nem, legalább maradjon ott...de hát ez mindannyiunk kívánsága a saját görbét illetően, ezért vagyunk itt...

Ana, azért még tesztelgess, nem? Nem tűnik úgy, hogy lett volna PÉ...
A teszt egész nap mutatja szerintem, csinálj naponta többet...mondjuk délelőtt 10, délután 14 óra, majd este 7... és akkor tuti, elkapod. Nekem több, mint 1 napig pozi volt, kb 5v6 pozi csíkom van. A múlt havi (vagyis másfél havi) ciklusban 2 ,5 napig volt pozitív.
Vendég

Akkora de akkora herótom van!!!!!!!!!!!!!! Még akartam egy kicsit pihikézni, de jöttem ma már dolgozni :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Ana, te mától vagy szabin, ugye??? De jó is neked!
Én nem bírok ilyen szép időben dolgozni. Mi vagyok én, sztahanov????? Fúúúúúúúúúj

Tényleg BAba, voltál azon a börzén? Nekem is be volt írva a naptáramba, mert úgy volt, hogy akkor pont Pesten leszünk, meg februárban még azt mertem gondolni, hogy ilyenkorra már megint babás leszek. Hát ugye ember tervez...

Mares, minden OK?

Többieknek nagy puszi és szép napot!
Vendég

Ehcs köszönjük szépen :)
Chris Leti nem voltunk, mert eléggé kifáradtam az előző napi bográcsolásban, meg sogornőm is mondta ne vegyek már annyi rucit Regéről kinőtett odaadja majd :) Ő tegnapra volt kiírva, de eddig még semmi...
Ana sztem nem volt még ovud, mert akkor a hőd magasabb lenne nem? Nekem ovu után mindig megugrott...
Csudiszép idő van :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csajok, én már nem tudom. Mindig nagyobb a hőm pe után Baba. De az is igaz, hogy ez a hiányjeles görbe pé elött van, 36,3 36,4 36,4 36,4 és úgy az emelkedés. Ilyen viszont volt, de túl korán és nem gondolnám hogy az azért volt. Viszont ez meg már túl késői pé. 30 napos ciklus, max 32 napos volt eddig.

Kép

Kép
anabana

lányok: hazamegyek és utána nézek olvasok vissza.. nahrika csak ma rohantam...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lányok!!!

Rendesen beteg vok. Kiírt a doki, már a hörgőmre ment a gyulladás. A nyirokcsomóim is nagyon fájnak. Hőemelkedésem van. KAptam gyógyszert, de mondtam hogy babát szeretnék és olyat adott ami jó. Muszáj mert nagyobb baj is lehet. 5 napig lábon hordtam nem mentem el, mert sajnáltam a munkát a kollégákra hagyni. Hát jó tett helyébe ezt várd.
Puszi nektek, vigyázzatok magatokra. Legfőképp a kismamik.

Puszi

Kép

Kép
anabana

Ana szegénykém :( Remélem jobban vagy ma... kivi vagyok a mai hődre... Olyan korán keltem a Kismanónk 39 fokos lázzal fekszik :( Délután jön a doktornéni is :( Elmaradt így a terheléses cukorvizsgálatom, nem hagyom itthon apával, megyek is főzők neki egy teát, ha felébred biztos jól esne neki... Mindenkinek szép napot

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jobbulást a rosszullévőknek (Ana, Baba Kismanója)! Mondtam, hogy ezzel nem szabad vicelni!

Ma már nem olyan vírosok vannak, amit csak úgy lábon kihordunk kedves Ana, 35 évesen!!!! Ezt most nem rosszból mondom, ne hari!
Szerintem elértük azt a kort, amikor ha betegek vagyunk, OTTHON kell maradni és sajna gyogyót szedni.

Na, mindenkinek széééééééééép napot kívánok, megyek dolgozni
:twisted: Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
Vendég

Baba!
Ma nem mértem de beírok egy kamut. Nincs értelme betegen méregetni, meg 3 órakor keltem, még mindig elég sz ar ul vok.

Basszus csajok!
CSILLAGNAK megint igaza lett. 100% hogy megvolt a pe, mert a méhszáj nagyon alacsonyan van. Ez hihetetlen hogy Csillagnak szinte mindig igaza van.
Én el sem tudom képzelni, hogy ment ennyire előre a pe.
a múlt hónapban is ez volt azért jött meg a 26 napon. Hát erről is elkéstem, de a betegség miatt nem baj.

Letti! na most a hőgörbéd mint egy normális. Nem krisz-krakszos.

Csillag szerinted hanyadik napon volt pé. szerintem 10, az előzőekhez viszonyítva, mert 04.08 án 36,3 04.09 36,4 + + szokott lenni és a harmadik 36,4 - akkor van pe és a masodik napon emelkedik.

puszi

Kép

Kép
anabana

Ana. Jobbulást!
Vendég

Chris köszönöm!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!!!

Tegnap nem jöttem este már, mert anyumnál ettem olyan 4körül buta fejemmel hideg husit+kiflit+egy szelet almás pitét, na ezek után még este11kor is nagyon de nagyon fel voltam puffadva és fájt igencsak a gyomrom, totál hányingerem volt...

na ebből tanultam , legközelebb melegen eszem a kaját...

Ana: szegényem, gyorsan gyógyulj meg és máskor ne legyél Sztahanov...!!! dolgozhat más is nem csak te!

Leti: Te kis Sztahanov, de látod, a görbuszod meg milyen szép!!!

Baba: szegény manócska, annyira sajnálom őket amikor ennyire lázasak ..... de nehogy elkapj valamimt!!

Chris: igen, nőgyógyásztol viszek mindig papírt a házi dokihoz aki az alapján ad táppénzest amit a suliba viszek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Már megint dolgoznom kell. Ma jobban bírtam, bár mostanra elfáradtam. Valami tavaszi fáradtság lehet. Mennék már haza aludni.

Mares, te aztán kivagy ezekkel a kajákkal! A görbuszom ilyen szép, mióta szájban mérem. Drukkolok is neki :wink:
Nem semmi a bürökrácia: innen oda, onnan ide vinni, még jó, hogy az ember táppénzen van, akkor ráér ennyi helyre cipelni a papírokat...

Baba, hogy van a Kisfiad? Te kipihented a grill-party-t? Ha igen, gondolom, most már újra elfáradtál.

Ana, jobbulást! Reméljük, a gyogyó segít! Jegyezd meg:
1. pont: CSILLAGNAK MINDIG IGAZA VAN.
2. pont: Ha véletlenül nem így lenne, akkor az 1. pont lép életbe...

Chris, ahogy elnézem, te állod a sarat.

Kinga, mi a helyzet lakzi fronton?

BETTIKE! Jól eltűntél! Valami baj van?????????????? Ugye nem????!!!
Vendég

Ana, és vajon miért ment így előre a PÉ-d? Van ötleted?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?