Sziasztok!
Jól kimaradtam, de nem a jó idő miatt. Be kell segítenem egy kicsit a páromnak a munkájában és így semmi szabadidőm, ölég fáradt is vagyok. Jövő hét pénteken van határideje, addig még van mit csinálnom.
Amire emlékszem:
Lois!
Kis Zé
Te mindig jól emlékszel mindenre, biztos arra is, hogy írtam már hogy nekem megjött. ( Március eleje volt) Na azóta se, csak épp ma. Szóval nem mondhatni, hogy beálltak a rendszeres ciklusaim. Szopit illetőleg úgy próbálom én is, hogy egy évig aztán meglátjuk, de úgy indultam eleinte, hogy jaj csak egy hónap legyen legalább, de hat az már álom. ( Én egyáltalán nem kaptam be anno a cicit, anyum három hónapig fejte, párom meg egy hétig cicizett, így borítékolták, hogy Litti se fog. És tessék.
) Litti is nagyon cicifüggő, ő is szopizik még napközben is. Az éjszakairól nem is beszélve. Erről már nem bánnám, ha leszokna, de sztem így van meg neki a napi kajamennyiség, mert a szilárdakból nem sokat fogyaszt.
Rani!
Remélem meggyógyultatok!
Lili!
Már nem sokáig lakik benn a pocaklakó.
Keny!
Még nem írtam, én három hétig voltam benn Littivel, de a terhesség végén, Cila-milám 38. héten született. Tulajdonképpen nekem is gyorsan elteltek a napok. Azért remélem renden lesz minden és kiengednek ahogy írtad!
Pocakos mamik!
Mi jó példák vagyunk arra, hogy nem kell félni lesz-e tejcsi. Igaz Litti kezdettől tápszert is kap, ( de pl. pont ezért mondták sokan, hogy nem fog szopizni) de még most is van tejem. Ha csak nem a gének szólnak bele, ( vagy az egészség, mit Vandusnak) akkor nem lesz semmi gond!!!
Skrisz!
Littinek is van ilyen hintája, csak sárga rózsaszín dudával és imádja. Ez egy hintamániás kiscsaj! Nekem is hiányozni fog a szopi, ha már nem lesz, de sztem Te is bőven megtettél mindent és a 8.5 hó tényleg nagyon szép.
Kedves nem " Dög anyák"!
Itt ilyen nem létezik, hisz aki annyi mindenen keresztül megy, hogy lehessen babája, mint mi, kizárt, hogy a várva várt baba nem kap meg minden tőlünk telhetőt!
Twsit!
Litti nagyon hurkás volt, a hónalja neki is bepirosodott, mi fürdés előtt letisztogattuk babaolajjal, fürdés után pedig hintőporoztam. De a lényeg, nagyon szárazra kell törölni a hajlatokat, akkor is ha a kicsi kűzd ellene. Mi is sokat sirattuk Littit, míg végre a nyakát ki tudtuk törölgetni. És így is sokat volt csúnya neki, mert ha odafolyt a büfi azt nem mindig vettük észre. Na meg a füle mögé. Az is elég gáz.
Most más nem jut eszembe.
Cila-milám ma 9 hós és vasárnap megszűnik pogány lenni, szóval keresztelkedik.
Nagggyon szép lesz, majd teszek képet!
Szép hétvégét!