Új privát üzeneted érkezett!

Mares: Ámen! Igazad van. Bár én gyenge pillanatomban elfogadtam a clostit, de amikor kitisztultam, eldöntöttem, hogy többet nem szedek. Ha most nem jön össze, akkor se szedek. Vissza se megyek a dokihoz, ha megjön.
Az agyban dől el minden. És a tea nem árthat. Tök igaz.

Szép az élet. Megyek főzni. Tényleg MAres, tudsz rendesen enni?
Vendég

Laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!
Vendég

Leti: hmmmmmmmmmmm 6 napos adag :D az nem lehetett semmi!!! De csak dolgozzatok rá! :D

szugerálom a kis bentlakó cukorfalatot hogy adja jelét, jó odabent :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Küldök mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Biztos jó neki! Látszik rajtatok
Vendég

Mares, a melón gondolkodsz még? Vagy lebeszélted már magad? Lehet, jobban járnál
Vendég

Leti: tetűűűű :D

Mindenkinek TETŰSÖDÉST kívánok :lol:

igen, már egész jól eszek, csak néha azt nem tudom mit ennék... ma krumplifőzeléket csinálok, uram csapatépítő tréningen, magyarul buliban van, csak holnap este jön haza.... magamnak annyit nem szoktam főzni,talán csirkecombit holnapra :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

ebben totál igazad van...saját tapasztalat...még a dokinál nem is voltam de már szépen lecsökkent a teáktól a ciklusom..én hiszek bennük.

nekem már ebben a hoanpban is kellett volna closit szednem,de még igazábol ne mertem,ki sem váltottam.még adtam időt magamnak a javulásra..
és igen,te is hittél benne és mostmár ott nővekszik a pocakban a kis drágaság :)

leti

6 napig birta a párod?mondjuk volt nálunk is hogy nem nagyon kellett a dolog kb hétig is..de nekem sajnos ebből a hormonális dolgoból adódott...de már kezd ez a része is javulni :)

sztem is tök jó ez a fórum,annyira jó hogy van kihez,kikhez fordulni,meg egymásba lelket tudunk önteni bármiylen baj is van :)

tényleg,nincs kedvetek ahhóz hogy iwiwen jelőljük egymást?aki szeretne az irjon bártan és én szivesen jelőlök mindenkit(pű-t irjatok)

KépKép
bettike83

mares

ebben totál igazad van...saját tapasztalat...még a dokinál nem is voltam de már szépen lecsökkent a teáktól a ciklusom..én hiszek bennük.

nekem már ebben a hoanpban is kellett volna closit szednem,de még igazábol ne mertem,ki sem váltottam.még adtam időt magamnak a javulásra..
és igen,te is hittél benne és mostmár ott nővekszik a pocakban a kis drágaság :)

leti

6 napig birta a párod?mondjuk volt nálunk is hogy nem nagyon kellett a dolog kb hétig is..de nekem sajnos ebből a hormonális dolgoból adódott...de már kezd ez a része is javulni :)

sztem is tök jó ez a fórum,annyira jó hogy van kihez,kikhez fordulni,meg egymásba lelket tudunk önteni bármiylen baj is van :)

tényleg,nincs kedvetek ahhóz hogy iwiwen jelőljük egymást?aki szeretne az irjon bártan és én szivesen jelőlök mindenkit(pű-t irjatok)

KépKép
bettike83

Leti: mindig a melón jár az agyam... tegnap itt Mislenyben sétáltunk urammal és egyik diákom szüleit jól ismerem, barátok vagyunk, összefutottunk velük, behívtak kis dumára, és kisgyerek mondja hogy nincs is tanár helyettem... tiszta hülyén éreztem magamat, mert nála minden órán meló van, most meg csak néha dolgoznak mert összevont óra van és a kolléga 2 teremben egyszerre nem tud lenni. Hülyén éreztem magamat, mintha a jóhíremen esne csorba. Aztán itthon kaptam egy levelet az osztályfőnök társamtól, hogy hétfőn az osztályunk vár engem is osztályfőnöki órára, mert már hiányolnak.. majd szívem szakadt... hiányoznak nagyon... de babóra is gondolnom kell, napi 4-5 órát megtartani, sokat kell állnom mert mint infótanár mindig kell menni a gyerekhez ha nem megy valami neki a gépne, aztán nem tudom a gépek is mennyit sugároznak, nem veszélyesek-e, persze minden nap nem tudnának rám tekintettel lenni a gyerekek, biztos néha felhúznának, az nekem se és babónak sem jó, de imádok tanítani.... a gyerekek fejlődése fontos nekem... aztán van két nap amikor fel8tól fél4ig vagyok bent, az se kevés... és tudom nem lehetek önző, cukorfalat a fontos most... de aki helyettem melózik azok szegények meg sokat vállalnak.... ég ilyenkor a fejem... :oops:

röviden ennyi a munka téma nálam, nap mint nap ezen agyalok, ezzel álmodok...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

megmutatod nekem a babás görbédet ha van?kivéncsi lennék rá :)

KépKép
bettike83

Betti: ami itt van az aláírásomnál az a fertis görbe az

kicsik megyek családolni, este leszek pussszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mit szóltok a Jónás naptárhoz?

Hisztek benne? Tapasztalatok? Maresz, Baba,Chris ti is megnézitek?

Érdekes nekem közvetlen menses után javasolta a szexet, végignéztem, mióta próbálkozunk, még egyszer sem a javasolt időpontban voltunk, kivéve most. De ez csak véletlen, mert még csak ma találtam a Jónásra.
Várom a válaszokat.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Mares
Én tuti nem mennék vissza melózni a helyedben! Sok idegesség,álldogálás,meg taknyos gyerekek! Én is fontolgatom a pihit,mert rohadtul náthásak a gyerekek, me istenesen pofántüsszentet az egyik,a társa,rögtön azután leköhögött! Hát valahogy nem hiányzik!

Leti!
Na mi volt tegnap? Sikerült elcsábítani a drágádat?

Kép
Kép
k_inga

én nem ismerem a jónás módszert...

mares

megnéztem,szép :)

nem tudom,az enyém valahogy majdnem egyenesen alakul....

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 94400_.png

nme tudom mi fog belőlle kisülni..

KépKép
bettike83

Kinga: majd még filózok, bár a mai epres joghurt és utána kis krumplifőzelék nem tett jót, azóta hányingerem van és nagyon kevereg a gyomrom...

Betti: én már azt mondom bármiből lehet bármi :D

jónás módszert én is csak hallottam hogy van de nem ismerem....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

azért meg kell szendvedni kicsit ezekért a lurkókért :) :)

KépKép
bettike83

Egy a lényeg: már most az van amit ő akar :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen, Betti, kibírjuk 6 napig... Apuka fél5-től este 8-ig folyamatosan dolgozik, én csak 7-től este 7-ig. Úgyhogy 4-kor kelünk (én is) és este 10-kor már kómásan dőlünk össze. Én ezen most változtatni akarok. Sajnos az álommanók sokszor mindkettőnket legyőznek.
Basszus Betti, nekem is majdnem minden nap 36,5 a hőm!!!!! Én se értem, bár neked egyenesebb, mint az enyém, de a múlt havi girbe-gurbához hasonlítva ez szépnek indul...aztán majd ki tudja, mi lesz belőle...

Kinga, igen, elmondtam, bevallottam és tettünk érte. Ma még jó lenne, de szerintem nem lesz rá esélyem, mert még itt vagyunk a munkahelyén, ő dolgozik, én babanetezek...:(
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek. Nagyon jó kedvem van. Nem fáj semmim, péntek van, jövő héten nem dolgozom. Pihizek. Hurrá!!!!!!!

A jónás naptárt csináljátok meg és olvassatok utána. Nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok. Teljesen ellenkezik azzal a gondolatta, amit itt vallunk, vallotok. A fogantatás idejét a születés idejével és helyével és hold állasával állapítja meg. Szinte majdnem mindenkinek a menses vagy az utáni napokra rakja. Egy nőnek szinten 2-3 hónapban van fogantatásra alkalmas ideje egy évben. Érdekes..........

Kép

Kép
anabana

sziasztok

parázok

tanácstalan vagyok

nem tudom mit tegyek

mert:

Tegnap kicsit néha szúrkált a hasim alja... meg egész nap délután kevergett , szarul voltam mert 2 hülyeséget ettem ( epres joghurt után krumplifőzeléket).
aztán ma reggel meg mentem wc-re aztán hogy most világos narancs, vagy világos rózsaszín vagy vajszín volt a tisztasági betéten nem tudom, megijedtem, most ezen agyalok... :((((((

volt már ilyen amikor apival a sok sok idő kihagyás után együtt voltunk, de most nem tudom mi ez, szóljak a dokinak vagy sem , múltkor elmúlt....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Megint trutymó időjárás van, legalábbis errefelé... :roll:

Ana, Betti, majd görbülnek azok a görbuszok, csak pár nap... :wink:

Én csináltam a Jónás-módszert is jó pár hónapig, hátha.. de semmi eredménye nem volt. :? Az biztos, hogy a női ciklust befolyásolja a holdállás, de hogy nem csinál külön peteérést, az tuti. Akinek bejön ez a módszer annak köszönheti, hogy többnyire nem középidőben van ovulációja, és mázlijára éppen egybeesett a két nap, ennyi. Pedig én igazán szeretek hinni az ilyen "misztikus" dolgokban, de sajnos nem hinném, hogy van igazán valós alapja.

Persze próbálja ki mindenki, hátha éppen ti lesztek azok, akik rácáfoltok erre :)

Leti, holnapra szerintem feljebbcsusszan a hőd :wink:

Kismamik, pocisimi!

Mindenkinek kellemetes hétvége-előnapot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Maresz!

Én felhívnám a dokit, és konzultálnék vele, a te előzményedet ismerve én ezt tenném.
Bár biztos semmi baj, de azért elmondanám, vagy a védőnőnek.
Szerinetm őt kérdezzd meg hogy mit tegyél.

Puszik neked és a picinek is. Nyugi

Kép

Kép
anabana

mares vigyi magadra,de sztem csak nincs gond,én emlékszem mikor anyu is terhes volt,volt neki is rozsaszines folyása..pihizz,csak nem lesz baj.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 80800_.png

ma felment 2 tizedet,és fáj is a cicim..

KépKép
bettike83

Dokim nem dolgozik, asszisztenssel tudtam beszélni... azt mondta ne aggódjak, ha baj lenne,görcsök vagy valamik akkor azt úgyis érezném... és akkor irány a kórház... hát akkor most megnyugodtam... félig... kis drága rámhozza mindig a szívbajt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

pihizz,nem lehet baj.parancsolj rá a picurra hogy ne rendetlenkedjen odabent :)

KépKép
bettike83

Mares, most láttam, hogy előttem írtál. Ha bármi furcsa, szokatlan van, vérzés, görcsök, keményedés, akármi, futás az ügyelet (bár ha lehet, senkit nem ösztönzök az ügyeletreszaladással, de ha nincs jobb...)! Addig is pihi lábfelpolccal, csak WC-re menj ki, meg persze enni, ha nagyon kell, és ha rám hallgatsz, 1 kis pohár sör, bor, vagy icipici rövidet igyál meg, az vérzéscsillapító hatású. Persze nem kell túlzásba esni :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag: igen, most feküdtem, meg vettem be mér reggel magnéziumot, nagy sétára nem indulok most... de azóta se semmi, meg nem is jött azóta se semmi... valami éjszaka lehetett de ugye reggelre megszáradt a betéten... nem szúrkál, nem görcsöl és sima folyás is alig jön, nem hogy színesebb...
De nem tudod mitől lehet ez?

BEtti: igen, álmomban mondtam picurnak hogy legyen jó gyerek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, több minden okozhatja, akár egy kis vérzés a hüvelyen, vagy a méhszájon, vagy a méhlepényből egy leheletnyi darabka leszakadt, de ez utóbbi viszont elég veszélyes. Ezt okozhatja megerőltetés, pl. cipelsz valamit, vagy túlzott házimunka, mozgás, melyek esetleg szokatlanok, fertőzés, stb.
Egészséges terhességben szinte mindent szabad, amit normál esetben szoktál csinálni, de csak mértékkel, és fokozatosság elvét követve!
Esetenként olyan is előfordulhat, hogy amikor nem terhesen menstruálnál, azon a napon lehet kisebb vérzés ilyenkor is, mintha a szervezeted emlékezne rá, hogy neki most kellene vérezni, de általában ez nem okoz gondot, csak persze akkor, ha nem egy halovány maszat, hanem nagyobb mennyiségű rendes vér távozik.

Ha nem lesz több ilyen ma-holnap, akkor megnyugodhatsz szerintem, de ha bármi van, akkor iszkiri a dokkerhez egy UH-ra! Javaslom a II. sz. SOTE klinikát ilyen esetben, még akkor is, ha messze van kicsit, mert ott ezekre az esetekre specializált dokik vannak (bár köztudott, hogy ki nem állhatom azt a helyet, de szükség törvényt bont :roll: ).

Vigyázz magatokra!

esthajnalcsillag

Csillag: én sem tulajdonítanék neki nagy dolgot, mert annyira halovány a maszat, és azóta sem volt, és mivel este a wc után nem volt és reggel mikor mentem már a betéten volt, valamikor este lehetett... de fel sem keltem este... azért nézem magamat... CSak már úgy örültem, hogy sokat tudok csinálni , sétálni! Bár tegnap egész délután rosszul voltam a kajától, meg alul , legalul néha néha szúrkált, gondoltam növekszik a méhem.... ma ez nagyon ritkán van, de oda kell figyelnem hogy érezzem, mert nagyon kis halovány szúrka... ma délelőtt feküdtem, most csak kiteregetek... vigyázok magamra... És nagyon köszönöm, hogy írsz, megnyugtatsz... meg a védőnő is aranyos volt... szerinte is ha tényleg baj van azt érezném, szerinted is?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát Mares az az igazság, hogy pl. fertőzés esetén nem biztos, hogy tüneteid vannak, vagy ez a hasszúrka érzés is lehet attól akár. Ha ilyen gond van, kenetvételből vagy vizeletvizsgálatból kiderül, és többnyire antibiotikummal kezelhető. Úgyhogy azért írtam, ha továbbra is fennállna a szúrka, vagy maszat, vagy bármi szokatlan, akkor menni kell a dokihoz vizsire.
De remélem, nem lesz semmi baj! :wink:

esthajnalcsillag

Én is remélem hogy minden rendben van és lesz is. Eddig vizeletem rendben volt. Dokimhoz meg elvileg majus 4re van időm. De majd itt a hétvége, hát figyelem magamat... .gondoltam elküldöm neked képen hogy mi is az amit látok,de ezt már extra cikinek tartottam, így nem csináltam képet.....

De nagyon nagyon köszönök mindent!!! Mert legalább megnyugtatsz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares: Pihenj sokat.Szerintem sincs semmi baj.
De ha megint lesz,akkor menj dokihoz mielőbb.
Vendég

Chris: oksika :) kösziiiiiiiiiii pusziiiiiiiiiiiiii

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ilyen lett az lh tesztem,én látom a csikot,remélem ti is.sohan me vot még pozi az lh tesztem.bár talán ez a 3.amit csináltam eddig :D Kép

KépKép
bettike83

Maresz : nyugi, semmi baj.Ez tuti, mert nagyon szorítok.

Bettike: nagyon jó. szép a teszt. Apára fel . Látod van remény.
Nagyon örülök a sikerednek.

Kép

Kép
anabana

ana

köszi,mi igyekszünk :)
nem is hittem a szememnek mert én ott hagytam,láttam rajta h nincs második csik és hagytam,csak aztán később mentem wcre és akkor látom h van másik csik is...

most örül kicsit a fejem :D

KépKép
bettike83

Hahó!
Betti!
Gratula!!!!!!!Örülj is! Az nem árthat! Apira fel!

Mares!
Ha megint lenne folyás vagy valami,nézesd meg! A szúrkálás belefér,pl ha nő a méhed,most kérdeztem a dokit! Szedsz valami kismamavitamint?

Ma voltam ellenőrzésen, 13,7 mm a drágám és hevesen ver a kis szíve! Eddig minden ok! CSak így is maradjon! :D

Kép
Kép
k_inga

jaj de jó kinga :) minden rendben lesz biztosan :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kinga: De jóóóó!Szép nagy már babókád:-)Örülök:-)

Mares: Mi a helyzet Már rendben van minden? Én nagyon szorítok,hogy úgy legyen:-)
Vendég

Jó reggelt és szép napot!!

CSillag: az igaz, hogy egy nőnek általában pe kor ugyanolyan a hője. Tehát a pe majdnem mindig azonos hőn van.Szóval érted, ezt jól kitekertem. Erősödik a csík az Lh-n. Majd ha poz, teszek fel képet remélem sikerül, mert nekem midig azt írja hogy túl nagy. Majd valahogy megmahinálom.

Letti a hőm az utolsó három napban olyan, mint a tiéd.

Szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

Ja és ahhoz képest, hogy pe jön, elég fent van. De biztos a 3 napja tartó torokfájásom az oka.
Lehet ez? Csillag

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Köszike a szorítást!!! Api hazajött, egész nap semmi nem volt, elmentünk egy nagyon nagyon lazát sétálni, akkor volt , de normális (fehéres-sárgás folyás) , amire a dokim azt írta , hogy ne aggódjak. Ma is eddig mindenokés, hasszúrka nincs, de lehet a méhem növöget, mert ha rosszul húzom fel a lábamat akkor kényelmetlen...

Csak érezzem már, akkor megnyugszok :D

Kinga: kis drága maszatka már milyen nagy!!! Gratula!

Chris: te jól vagy???

Ana: azért kis betegség, megfázás, beleszólhat a hőbe gondolom, mint laikus....

ma ismét kevereg a gyomrom... hát ez van... :D

megyünk apival kicsit városozni, este jelentekezek!

Puszika mindenkinek és Baba neked is mert régen láttunk már!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti: grat a pozi lh-hoz :D hajrá hajrá apira :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lányok.

A tegnapi napomat Anyukámmal töltöttem, alig találkozunk, most kicsit pótoltam ezt.

Mares, remélem, jól vagy. A lényeg, hogy mindent tudjon a doki (szerintem). Szurkolok nagyon! Nem lesz semmi baj - ja és a melón való gondolkodást szerintem most fejezd be. No munka - tekintsd ezt 1 jelnek!

Bettike - nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ez a teszt még nem pozi - minden nap csinálj, mert valószínű, most kezd erősödni. Majd ha a második csík is min. olyan erős lesz, akkor minden jó lesz, addig is csak csináld! Nehogy abbahagyd a tesztelést! Legyél te is függő! Tök jó.... :lol:

Ana, eléggé hasonlít a ciklusunk egymásra, nem???? Majdnem minden tekintetben! Pár nappal járok csak előtted
Vendég

Csillag: MÁR MEGINT IGAZAD VOLT!!!!!!!!!!!!! ára feljebb csusszant a hőm!

Gyerekek! Higgyetek Csillagnak, ő megmondja! :roll:

Kinga, Chris és MAres - vigyázzatok a kis babócákra.

A Baba meg hogy eltűnt már megint...
Vendég

hahó!
Na mi az? Sztrájkoltok? Egész nap kint voltam a napon,nagyon jó volt,csak maradjon ilyen az idő! :)

Kismamik! Gondolkodtatok már a picur nevén? Érdekel,hogy kinek mi tetszik!

Kép
Kép
k_inga

Hello

Én nem sztrájkolok. Itt voltam egész nap be-benézegettem de magammal nem akartam levelezni. Annyira még nem vagyok szarul :wink:

Bár én nem vagyok kismami, de nekünk már megvolt a nevünk az előző alkalommal és nem változtatunk: Zsófia és / vagy Botond.
Vendég

Kinga
nálatok szép idő volt? Itt Pécsett még az eső is esett. Mit csináltál, sétáltál?
Vendég

Nálunk szinte nyár volt,7 ágra sütött a nap! Délelőtt piacon voltam,mert minden rövidgatyám kicsi,nem ér össze,meg kellett nagyobb melltartó is! Délután meg az udvaron voltunk,dumálgattunk,ültettem egy rakás tököt,a dísztöktől a legnagyobb sütőtökig! Imádom őket ősszel dekorációnak! Hely most van! Elővettem a robogómat is! Nagyon érzem a tavaszt!

Nálunk Bence lesz vagy Bettina!

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?