Új privát üzeneted érkezett!

miert nincs a korhaznak weboldala kulonben?

Kép
babarozsa

Szia Réka2!

Nagyjából egyszerre fogunk szülni Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Babarózsa!
A SOTE honlapján el lehet érni a Kútvölgyit is, de még elég hiányos az oldal.Kép Írtam a webmesternek, hogy jó lenne bővíteni az adatbázist, kíváncsi vagyok, válaszol-e, és ha igen, akkor mit!Kép

Réka2!
Ha ebből: :-) kihagyod ezt: - , akkor ez lesz belőle:Kép.

Gabi
efgabi

Gabi! Kép (Most kihagytam... és tök jó! Kép )
Köszönöm szépen a levelet, megérkezett, okosodtam. A másik oldalt ismerem, az indexen csinálja mzsperx topictársnő, tényleg nagyon hasznos! Lassan elkezdek összepakolni, mert rémesen sokat keményedek, és hát a nyíló méhszájjal sosem lehet tudni... Na persze, Zsomborom a 42. héten bújt ki, szóval lehet, hogy még egyszer kimosom a kórházi táska tartalmát addig! ;)

Timi! Kép
Te mikor?? Jól emlékszem, november vége?
Nagyon sokat számít ám, ha az embernek jók a szobatásai, ezért is keresek vadul "ismerősöket" már előre. Én máig tartom a kapcsolatot azzal a lánnyal, akivel együtt szültünk és egy szobában is voltunk. Kép

Babarózsa, örülök, hogy rendben a méhlepény!! Kép

Réka2
réka2

Gabi!
hat igen a cimen kivul nem sok mindent tudhatsz meg rolaKép

Kép
babarozsa

Reka!
hanyadik heten vagy most?

hat remelem ugy is marad a lepennyel, vagy csak jobb lesz!Kép

Kép
babarozsa

Szia Bedo!
Neked ki az orvosod? Nekem a Vida. Most voltam nála először és irtó aranyos volt!!!!
Mikorra várod pontosan a babád?? Én május 2. Mikor mész legközelebb vizsgálatokra?
Szilvi
asszony

Sziasztok!

Réka2: elvileg november 25. (de szerintem addig "nem húzom" Kép)

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Nicol, én is Hegedüs doktorhoz járok, nála szültem majdnem 4 hónapja. Jó szakember, teljesen korrekt, csak ajánlani tudom.

Réka2, te vagy Macskamati az SZT2.0-n? :-)
Mocorgó egykori listáját át tudom küldeni, ha érdekel, egyébként a kórházban adnak nyomtatott listát, ha kérsz, az szerintem tök korrekt.
ljucus

Kép
ljucus

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt a "fedélzeten", de már régóta olvasom ezt a topicot, mert jómagam is itt szültem januárban.
Nagyon jó emlékekkel távoztam,pedig nem volt egyszerű eset a szülés...

Liv!
Eltévedtem az őszi topicra és onnan tudom, hogy sok fölös tejcid van,lehet hogy én tudok Neked segíteni ezügyben. Én is adtam annak az anyukának ,igaz annak 3 hónapja.Akkoriban az én fagyóm is tele volt fagyasztott tejjel, azóta a babám mindet megitta....
Ja, és az anyuka házhoz is jött a teciért.

Jó babavárást mindenkinek, aki még a nagy esemény előtt áll.....

Penguin
penguin

Asszony!

Nekem is a Vida. Több barátnőm, ismerősöm is ajánlotta, és hát ugye az itt olvasottak is megerősítettek a döntésemben, hogy másodszorra Őt választom. Mindenképpen akartam orvost és kórházat váltani, igaz, most sokkal messzebbre kell járnom, de bízom benne, hogy megéri.

Ultrahang szerint május 11, egyébként május 9. Többedik baba ált. inkább korábban jön, mint később, úgyhogy ha neked első, akkor még születhetnek egyszerre a babáink. De ez még tuti változni fog... Én csütörtökön megyek hozzá másodszor, már alig várom, hogy újra lássam a picit. Sajnos nem sokat tudok pihenni a a 17 hónapos örökmozgó"nagylányom" mellett, pedig egész nap álmos vagyok. Remélem feleslegesen aggódom.

Neked van hányingered, émelyegsz...stb?

Edit
bedo

Szia Edit!!!

Én most vagyok a 10.héten. Szerencsére eddig még hányingerem nem volt, amitől nekem émelygésem van, az a fogmosás. Nem a fogkrémtől, hanem, ha véletlenül fogmosás közben a nyelvemhez érek.
Én nagyon elismerően tudok szólni a dokiról, pedig még csak egyszer voltam nála, de nagyon szimpatikus és kedves!
Én okt. 15-én megyek másodjára, és akkor lesz minden fontosabb vizsgálat. Remélem minden rendben lesz! Nem irigyellek a kis örökmozgó mellett! :-)
Szilvi
asszony

Sziasztok! Kép
Asszony! Kép

Maximálisan együtt érzek veled a fogmosás terén Kép! Képzeld, én most a 28.hetemben vagyok, és még mingig nem bírom KépKép (de amikor eszembe jut, hogy ki miatt is nem bírom, akkor mindig vigyorgokKépKép)

Van valaki, aki december 24.-e körülre várja a babókáját?
Szép napot mindenkinek!
Kriszpy
kriszpy

Szia Asszony és Bedő!
Én a szagokra lettem nagyon érzékeny, pl. kávé vagy bizonyos ételek. Ezektől néha émelygek picit, de egyébként semmi.
Mi most vagyunk 8 hetesek és elvileg UH szerint május 16-ra, egyébkánt május 14-re várjuk a babánkat.
Ildibaba
ildibaba

Penguin!
Kérlek, írd meg a mailcímemre a részleteket!
m.livvi@freemail.hu
Köszönöm!

Liv

Kép

Kép
liv

Liv!

Elküldtem az e-mailt!
Jó babázást!
Penguin
penguin

Sziasztok! Kép

Babarózsa, most töltöm a 35. hetet! Remélem, nagy baj már nem lehet, ha korábban jön is. Bár úgy tűnik, használ a magnézium, és kevesebb a keményedés.

Timóca, Zsomborommal én is azt hittem, hogy korábban jön majd, jó nagy volt már. Aztán a 42. héten, 10 nap túlhordás után indultak be a dolgok! Kép Csak azért írom, hogy ne éld bele magad nagyon a korábbi talákozásba, mert akkor az utolsó pár hét maga a végtelenség! :D

Ljucus, tündéri babád van!!! Kép És igen, én vagyok! Oda már vagy 5 éve írok (mármint az indexre), aztán babásként is ott ragadtam. Gabi elküldte a kórházi listát, köszi. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy adják-e ugyanazokat a dolgokat, mint tavaly. Lassan elkezdem összekészíteni a cuccokat, nehogy nagyon váratlanul érjen, de túlzásba azért nem akarom vinni így 5 héttel korábban. Kép

Fogmosás: :D Nekem a 30. hét táján már egész jól ment, szóval van remény! ;)

Szép babavárást! Kép

Réka2
réka2

Réka2: nem vígasztaltál meg Kép. Azért remélem, nem csúszok át decemberre Kép.

Kép
Kép
timóca

Gumicukor, merre vagy? Nagyon eltűntél! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok lányok!

Ma délután kaptam SMS-t Gabitól(Efgabi):
Ma reggel 8:38-kor megszületett a negyedik kisfia császárral,Róbert Dániel 3950gramm,55 cm.
Gondolom majd Ő beszámol bővebben is.
Nagyon sok boldogságot,és jó egészséget!!

sziasztok A.
almavirág

Nagyon sok szeretettel gratulálok Gabiéknak a méretes kislegényhez!!! :-)
Várjuk a beszámolót! :-)
Réka2
réka2

Liv
Itt vagyok, csak beteg voltam és otthon voltam, nem nagyo jutottam gépközelbe, nagyon nem is hiáynzott, elég itt a munkahelyen. inkább a fiammal töltöttem az időt és mindenféle mással.

én anyatejgyűjtős címet, telszámot tudok adni, ha van felesleges tejed. Tőlem is onnan vitték ill. még 1 anyuka.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, köszi, de felvettem a kapcsolatot az Eszter-lánc Anyatej Misszióval, más nemigen állt szóba velem, mert nem budapesti vagyok.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok
Sajnos mostanaban off voltam ma engedtek ki a korhazbol, sajnos bevereztem de szerencsere minden okKép Babarozsa neked is a Sandor az orvosod ugye? Amugy en most annyiban valtoztam hogy apr 19 sztem ha idoben jon a torpeKép
Vaktyuk

Kép
vaktyuk

igen, Vaktyuk nekem is
miert voltal korhazban?Kép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk, már kedd óta, de csak ma tudtam először leülni a gép elé! Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és a jókívánságokat!Kép

A mostani műtétem jobb emlékeket hagyott, mint az előzőek. Sajnos az utóhatás viszont rosszabb, most is váladékozik a hegem.Kép
A bébi tündéri, édes kis pihe-puha manó! Nagyon ügyesen szopizik, és napközben jórészt alszik! Van már kép róla az albumomban, ide még nem sikerült felraknom.Kép

Most csak ennyire futotta az erőmből, de majd jövök még!Kép

Gabi
efgabi

SziasztokKép

Mi is itthon vagyunk már péntek óta, kedden ugyanis megszületett Gellért baba.
Csupa pozitív élménnyel jöttünk haza a kórházból és ezúton is köszönöm a gondoskodást az orvosomnak, Tóth doktor úrnak, a szülésznőnek, Zachárné Erikának, a csecsemősöknek, nővéreknek, szóval mindenkinekKépKép

GabiKép
örülök, hogy találkoztunk, sok örömet Nektek is a fiúkhozKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Mi is múlt héten szerdán jöttünk haza a kórházból. Október 8-án, reggel 9 óra 44 perckor megszületett Zsombor 3800 grammal és 57 cm-el császármetszéssel.
Szeretném itt is megköszönni mindenkinek a segítséget. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a nővérek, csecsemős nővérek, Molnárné Csilla szülésznő, az orvosok, anesztesek egyaránt.

Gratulálok Gabi és Juti nektek is. Sajnálom, hogy nem találkoztunk pedig egyidőben lehettünk bent.Kép

Kati
kfk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:37-kor.
Vendég

Üdv itthon lányok, Isten hozta a babákat! Kép Irigykedem kicsit, meg nem is - biztos éreztetek így a végén, hogy már nagyon macerás az egyben lét, de tudjátok, milyen macerás lesz a külön lét; ehhez még társul egy adag vágyakozás és kiváncsiság... Kép

Na jó, sok már nekünk sincs hátra, babámnak a hétvégén 101-es BPD-t mértek így a 37. hét elején, de bizti csak a gép csalt! Kép Jaj, és láttam két épp akkor született aprónépet, mondtam is a férjemnek, hogy "énisénisakaroook", mire ő rezignáltan csak annyit válaszolt, hogy "lesz, nyugi". Kép

Kérdésem lenne: akinek volt szerencséje aneszteziológushoz, esetleg megírná a vele kapcsolatos tapasztalatait? Mert ha már fizetek, legalább tudjam, hogy kinek... Háromról hallottam, az egyik fiatal, és asszem Zubek a neve, aztán van egy 40-es pasi meg egy nő, de itt megállt a tudomány. Ja, jöhet magánba is, macsmati@freemail.hu

Köszi!
Réka2
réka2

sziasztok lanyok!

szeretnek "gyonged szuletest" a babamnak, szerintetek ez megoldhato a Kutvolgyiben?
persze megbeszelve elore a szulesnovel, es az orvossal

ha mar ugyis fizet az az ember, akkor legyen ugy ahogy szeretne, nem?

Kép
babarozsa

Kedves Kismamák és Kisbabák,

jó egészséget és sok örömet kívánok Nektek és az egész családnak.

Ildi
ildibaba

Sziasztok!

Gratulálok minden újdonsült anyukának, jó egészséget a kisbabáknak! Kép Esetleg ha lesz majd egy kis időtök és energiátok, szívesen vesszük a szüléstörténeteket, kórházi tapasztalatokat Kép!

Réka2: írtam egy pár soros e-mailt Kép!

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációt és kitartás a még szülés előtt állóknak!Kép

Kati
kfk

Kati!

Sajnálom én is, hogy nem találkoztunk, de ezek szerint neked sikerült elintézned az alapítványi szobát, különben a császáros szobában összefutottunk volna!Kép

Réka!
Mail ment! Kép
Almavirág pedig ezt írta augusztus 8-án:
Szia Efgabi!
Én 2002-ben szültem császárral,és szuper anesztesem volt,az Iványi Zsolt doktor.Nekem az orvosom,Vida doktor ajánlotta Őt,és tényleg nagyon bevált.Ő egy másfajta tűvel szúr mint a többiek,és ezért nekem nem kellett például 24 órán keresztül mozdulatlanúl feküdnöm.11 órakor született meg a fiam,és du 5-kor már felkeltem.A műtét alatt semmit nem éreztem,nagyon kellemes volt végig.Az egyik barátnőm,szintén itt szült,nagyon rossz tapasztalatokat szerzett elsőre az epidurállal,ő el se hitte nekem,hogy milyen jól vagyok.
Iványi doktorral előre lell lebeszélni a dolgokat,szerintem az osztályon eléred.De ha egy kis időd van,olvass vissza,ezeket és még egy pár dolgot már leírtam régebben,plusz mások is írtak anesztes infókat.

Gabi
efgabi

Sziasztok, szia Gabi!

Sikerült alapítványi szobába mennem, úgyhogy én nagyon keveset fordúltam elő a csecsemős részen.
Azért tényleg sajnálom, hogy mindig elkerültük egymást.

Kati
kfk

KFK!
es milyen a szoba?

Kép
babarozsa

Tesók:

Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Judy, nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!Kép

Babarózsa: 5000,- Ft-ba kerül éjszakánként. Szépen néz ki. Egy ágyas, van benne hűtő, TV, pelenkázó (bár ez a normál szobákban is van).
A szobával szemben van a fürdőszoba, a WC közös.
A látogatók bejöhetnek a kórterembe.
Távozáskor kapsz egy csekket, azon kell befizetni az alapítvány részére a pénzt.

Kati
kfk

Szia Babarózsa!
Eddig akárki írt az alapítványi szobákról, mintha mindegyik más lenne. Amiben én voltam abban volt wc és 7000.- volt egy éjszaka. Nem mintha lett volna választék, nekem ezt adták és egy szóval nem mondták, hogy van másmilyen is.
Vendég

mind2 1 agyas?
vagy a 5000es 2 agyas?

es onnnan is elvittek furdetni a csecemosok a babat, vagy hogy volt?

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Én az 5000-esben feküdtem és 1 ágyas volt. Szerintem annyiban különbözik a drágábbtól, hogy nincs bent WC és fürdő. Ja, azt elfelejtettem hogy klímás ez is bár most nem sok jelentősége van.Kép
Vagy elvitték a csecsemősök fürdetni, vagy én betoltam este amikor ébren volt. Egész éjszaka kint volt velem. A szobában vizsgálta minden nap a gyerekorvos előttem.

Kati
kfk

sziasztok!

epp voltam bent a korhazban, de a szobakat most nem tudtam megnezni, majd maskor!

a szuleszno viszont nagyon kedves voltKép

Kép
babarozsa

Sziasztok,
én a 32. hetet töltöm, a Kútvölgyiben fogok szülni. A szülésznő fogadásról szeretnélek Benneteket kérdezni, Nektek volt fogadott vagy nem, vagy érdemese, vagy hogy van ez?
Egyébként gratulálok minden friss babásnak, régen olvaslak Titeket, csak nem regisztráltam.
Kriszta
kriszta35

en most fogadtam, szerintem nem bantam meg!
en a 24. heten vagyok

Kép
babarozsa

mindenkepp erdemes szerintem, de lehet, hogy ez egyeni!
de ha vannak elkepzeleseid, akkor jobb nem egy vadidegen emberhez kerulni, hanem aki ismer mar valamennyire...

Kép
babarozsa

Az a baj, hogy nincs egy szál elképzelésem sem. A dokimat kérdeztük, ő azt mondta, mi tudjuk, mondtuk, mi nem tudjuk, aztán azt mondta, majd a CTG-n meglátom, kikből lehet választani, aztán nagy nehezen kihúztunk belőle 3 nevet.
kriszta35

Ja, és ez hogy működik, megkeresem a szülészeten és beszélek vele?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de kezdő vagyok a szakmában...
kriszta35

nem hülyeségKép
ki az orvosod? esetleg kérdezd meg őt, hogy kit ajánl, vagy menj el elődásokra, ahol a szülésznők tartanak előadást, és nézd meg ki a szimpatikus...

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?