Monic!
Ez a kép egyszerűen csodás! Olyan édes rajta Danika, meg apukád is nagyon lelkes! Már csak te hiányzol a képről a pocakoddal, de azért nem leszek telhetetlen, így is nagyon jó!
Köszi, hogy gondolsz ránk!
Beze!
Kitartást neked! (Leszünk mi még zebrapárok...
) Mit csináltok hétvégén?
Lányok!
Nekünk holnap lesz egy örökbefogadásos találkozónk. Talán meséltem már róla, hogy fél évenként van, ez lesz az első, amire meghívót kaptunk és elmegyünk. Kicsit rosszul jön ki, hogy pont a lombik ideje alatt van, mert az eszem nem ott fog járni. És jobb szerettem volna egy nyugisabb időszakban menni, nem amikor gőzerővel a másik megoldásnak drukkolok
, de ez most így alakult. Kíváncsi leszek rá, és valószínűleg sokat fogok bőgni (bár ma alig-alig érzékenyültem el...), főleg mikor az elmúlt fél évben babásodók jönnek, és elmesélik a saját történetüket, hogy hogyan jutottak idáig, és milyen végre anyukának, apukának lenni. Bár azt hiszem, akkor nem én leszek egyedül, aki elérzékenyül, nagyon megható tud lenni. Gondoljatok rám, ránk, majd mesélek, bár nem tudom, mikor tudok jönni.
Bikfy!
3x2-t használok.
De jó, hogy összefutottatok Viussal! Szegény Vius írja nekünk, hogy Darinka még a tescoban is üvölt, erre tessék, jössz, és megcáfolod!
(Vius, ne haragudj, csak viccelek, elhiszem, hogy sokszor nem könnyű)
De jó, hogy édes pici babákat láttál.