Sziasztok!
Meg van mindenki ebben a zord időben? Senkit se fújt el a szél?
Mindenki jelentkezzen akár csak egy mondattal legalább....
Nitacska,
Nagyon jók a képek, nem is tudom melyik a kedvencem talán mindegyik.
Talán a második és az utolsó kép a legjobb. Barni rengeteget nőtt.
Barátnőm vissza ment pénteken, hogy hozza helyre a dolgokat a doki. Visszamentek és a doki csak annyit mondott, hogy erre most nem ér rá és elviharzott. Na hát az apa nem hagyta ennyiben kiverte a balhét, hogy rászánták az időt hogy eljöjjenek, egy nap kimaradt a munkából, kellett gyermekfelügyeletet szervezni, meg amúgy is jó ha látja egy orvos, hogy mi van odalenn, így egy nővér végül levadászta az én dokimat aki megvizsgálta és mondta, hogy nem kell összevarrni, majd magától helyre jön, csak mostanában ne spárgázzon.
Eszméletlen milyen dokik vannak. Tényleg jobb ha fogadott orvosod van, most már ők is megbizonyosodtak róla.
Mi jól vagyunk, minden oké. Szofika megtanult hasra fordulni,csak visszafele nem megy aztán jön a kiabálás, hogy valaki fordítsa már vissza. Nagyon ügyike. Képzeljétek úgy sikongat mint egy hangos kismadár. Csak úgy tetszik neki a hangja. Olyan hangos és éles, hogy lassan már egy poharat is el tudna vele törni hihetetlen erős már-már fülsüketítő. Hogy honnan jön ekkor hang egy ekkora pici lányból????
Enni nagyon keveseket eszik, 120-140 között, nem hajlandó többet enni. Szerintem nem igazán hízott mostanában, de én szerintem ez a sok antibiotikumtól van. Inni sem akar semmit, bármit csinálok neki. Nincs valakinek valami tuti innivaló receptje? Adtam neki sima forralt vizet, bébi teát, gyümölcslevet. Mit próbáljak még? A veséje miatt fontos lenne, hogy minél többet igyon. Gyümölcsöket már eszi az üvegeset, és a babajoghurtot (fruptina vagy mi is a neve, alma-banánt). A reszelt almával szembe köp. Inni semmit. Még áfonya levet szeretnék venni kipróbálni, Dóri ajánlotta, kiváncsi vagyok azt megissza e, de amint megérzi, hogy a cumisüvegből nem tápszer jön olyan fejet vág, mint aki citromba harapott volna. Lassan elkezdek más ízeket is kóstoltatni vele, de egyenlőre alma-babán van a terítéken. Nem siettetem, mert úgy látom, hogy ez a sok antibiotikum és ráadásul még váltogatni is kell őket, nagyon megviseli a gyomrát, mert az egyiktől ment a hasa, egy nap 5x-6x is kakilt, most meg, hogy másik antibiotikumot szedünk szorulása van. Egész nap csak pukizgat, nyom, de nem jön semmi. Ezért úgy gondoltam, hogy várok az új dolgokkal, egyenlőre csak a jól ismert alma-banánt (bár most a banánt kerüljük a szorulása miatt) adom neki. Annyira elfeljtettem már hogy milyen gyümik és kaják jönnek sorra, hogy megint utána kell néznem. Borzasztó, pedig csak három éve volt, de mégis nagyon törnöm kell a fejem, hogy mit lehet neki adni mit nem még.
Vicuskát beirattam az állami oviba. Nagyon szeretne másik oviba járni, de nem azért mert itt nem érzi jól magát, hanem mert szereti az új dolgokat, olyan lelkes lesz. Egyből közölte, hogy ő ide akar járni. Én szerintem neki mindegy hova jár ha az óvó néni szereti és van barátnője, sok gyerek. Hihetetlen mennyire jól be tud illeszkedni. Kiváncsi leszek mi lesz a másik oviban a beszoktatással. Azt mondta az igazgatónő, hogy fel fogják venni nagy valószínűséggel, mivel 2006-os. Lehet, hogy nem oda ahova én szeretném, mert nem oda tartozunk körzetileg, de nekem már mindegy. Nagyon sok pénz ez a magánovi. Jól érzi magát ott, de én szerintem ő van annyira vagány, hogy a másik oviban is jól fogja magát érezni. Most gyakoroljuk az - L betűt és a -R betűt mert nem bírja ki mondani. Ló helyett jó-t mond, rigó helyett jigó. Tudom még csak három és fél éves, csak gyakorolni nem árt. Most próbálkozunk a pótkerék nélküli bicizéssel. Ő akarja nagyon én még hagytam volna ezt a témát. A 16-os biciklijén nem ér le teljesen a lába így kellett venni neki egy 12-et mert azon biztosan leér a lába, és azt majd Szofi fogja megörökölni. Volt Vicusnak 12-es biciklije, de annyiszor esett vele, hogy teljesen leamortizálódott, és ki kellett dobni. Most meg jött ez a sz@r idő és nem tudja kipróbálni az új biciklijét, hogy gyakoroljon. Már lenn a pincében gyakorol apjával annyira akarja, de ott meg nem túl nagy a hely. Lenne már tavasz. Nyárra mág nem is merek gondolni, szerintem már nem is lesz. Csak ez a szél és eső álljon el.
Mindenki írjon már pár sort, hogy mi van a gyerkőcökkel, kivel mizújs.
Na most aztán olvashattok....