Új privát üzeneted érkezett!

Ebédelek, utána válaszolok. Addig olvassatok blogot, kiborítottam a táskám....

királylány

Én túl vagyok az ebéden, hát erősen anti-fittness volt mára, de csak fél adagot kértem. :oops:
Alig merem leírni: Csülök pékné módra.
Hmmm, finom volt, és bőven elég. :-)

És le is ért, mert a Kisasszony mocorgásba kezdett. :-)

Most kéne sziesztázni egy kicsikét. :-)

szilvás76

Na csak megvolt az ebéd. Igaz nehezen, mert mindig jött valaki.
Most hívtam a dokit. Ma mégsem ügyel. Nem győzött elnézést kérni. Hehe. A sok kíváncsi csalódott lesz a gyermek nenét illetően, mert mindenki jobban izgul körülöttem, hogy vajon fiú e vagy lány. Vizsgálatra holnap megyek az osztályra, majd rákérdezek az uh-ra, de holnap tuti nem lesz rá ideje, főleg ha a másik doki lesz a un-n. Ahhoz pedig én nem megyek.

Szilvi egyszer-egyszer belefér. Én sem bírtam megenni az ebédem, igaz sokat is hoztam most. Kolléganőm Csilla - az egyik - névnapja van, habos sütit hozott. Mondanom sem kell, hogy tele vagyok. Szieszta? Hű, de jó lenne! De hát dolgozó emberek vagyunk.
Viszont már tuti jön holnap az asztalos, tehát a munkálatok haladni fognak.

Évi kérdésedre válaszolva: ha különneműek lesznek, vagyis, ha most kislány lesz akkor is egy szobában lesznek. Én szerettem volna külön őket, de az nagyobb felhajtással járt volna és anyagilag is húzósabb lett volna átalakítani a lakást. Na meg Gábor azt mondta egyelőre így is jó lesz, aztán meg majd meglátjuk.

királylány

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76
[quote="evilany"]D írta:evilanyia és ha külön neműek lesznek akkor is egy szobában lesznek?

:wink: akkor majd kiütnek még egy-két falat, igaz Dia?? :P :wink: :lol:

Hi-hi......rajtam nem múlna, de nincs már olyan fal amit ki lehetne ütni. Gábor így is készen van tőlem :lol: Bár most ez az ő ötlete volt. De úgyis rámfogja....

királylány

Sziasztok!

Nekem semmi bajom nincs a szigorúsággal :wink: Sőt, legyen is Ircsi szigorú. Csak nagyon halkan és tényleg nem rosszindulatból vagy lejáratásból írom, csak hogy lássátok, nekem tényleg semmi gondom a szigorúsággal, főleg ebben a szakmában, ahogy Szilvás meg a többiek is írták... Szóval, van olyan ismerősöm, aki Budapestről átment Debrecenbe tanulni, mert a fővárosban nem ment neki. Debrecenben meg jól megy.
Ne haragudj, Ircsi, tényleg nem ellened irányult - a hozzászólásaidból számomra nagyon is világos, hogy Te nagyon lelkiismeretesen és jól végzed a munkádat. Úgyhogy, őszintén mondom, hogy semmi kivetnivalót nem látok a szigorúságodban. Remélem, nem gond, hogy ezt leírtam.
Puszta ténymegállapítás volt részemről (s talán mégis félreérthető, ha ennyire téma lett), hogy én empatikusabb lettem - mondjuk, talán én túl szigorú is voltam annakelőtte és rámfért az empátia :wink: Utólag ezt gondolom. De nehogy magára vegye ezt az ingemet-gatyámat bárki, főleg Ircsi!

Terheléses cukor: Ircsi, tudom, hogy a zsemle plussz tej nem terheléses cukor :lol: Csak azt nem értem, hogy egyik helyen miért van első kör (ahogy Szilvás is írta, hogy az Istvánban első fordulóban zsemle+tej, s ha az rossz, akkor küldenek terhelésesre), aztán egy esetleges második. A másik helyen meg csak terheléses cukorvizsgálat van?

A napokban egy kedves ismerősömtől :) hallottam ezeket a rég elefeledett sorokat, szerintem most nagyon aktuális és nem bírom ki, hogy ne legyenek itt is fenn. Remélem, nem tolakodó, és a nagy kérdésem az lenne vele kapcsolatban, hogy nem tudja valaki, hogy ez pontosan honnan származik (szerző, könyvcím)? Ugyanis elbizonytalanodtam, miután keresgéltem neten... Aki tud, segítsen, please! Nem gondoltam, hogy ekkora feladat lesz kitalálni :roll: :roll: :roll:

Létezik? Nem létezik?

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.

- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszeruen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és o majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?

- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Valakinek ötlet :?: :?: :?:

Szilvás, szerintem néha belefér az antifitnes :lol:

Dia, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog kinézni a gyerekszoba végül. Kitartást nektek!!!

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem :oops:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bekri 2010.04.22 14:17-kor.

bekri

Ezért is hozok inkább otthonról ebédet, hogy ne csábuljak el. Leginkább főzelék szokott lenni, ritkán tésztás.

Ha az ember lánya beszabadul az étterembe.... hajaj.. :-) Szerencsére most sütik nem voltak éppen, meg édesség se nagyon...
Egyébként meg horror áron árulnak, az is elég visszatartó-erő.
:evil: Egy szelet natur husi, egy adag salátával nem áll meg 1000 Ft alatt.

szilvás76

Jaj, Szilvás, én éhes maradtam az ebéd után :? És egy kis süti, ó de jó lenne :oops: :D

bekri

Hú, Bea ez a párbeszéd nagyon tetszik. :wink:
Neten kerested és semmi?

szilvás76

[quote="bekri"]J írta:bekriaj, Szilvás, én éhes maradtam az ebéd után :? És egy kis süti, ó de jó lenne :oops: :D

Hát, én is érzek még kihasználatlan helyet a gyomromban, mindjárt le is iszom magam egy kis vízzel. :-)

Ja, te Keszin mész vérvételre? (ez itt egy hátulról jövő kérdés volt. :-) )

szilvás76

Hát vannak árak akkor......

Bekri szerintem senki nem vette magára azt a bizonyos inget. Véleménycsere volt. :wink:
Én is kíváncsi leszek hogyan fogunk majd kinézni. Persze a legvége az lesz majd, ha a tapéta is fent lesz, de azt majd csak akkor lesz ha az asztalos végzett. Még egyeztetni kell a festővel is mikor tud jönni.
Viszont az LCD tv ma meglesz. Egy csomó pénz. De az uram nem bír magával.....Nekem simán jó lenne a régi is. Na mindegy. Kellene a hálóba is, de azt most lestoppoltam. Mondtam neki majd ha készen leszünk mindennel akkor elgondolkozunk rajta. Lesz e rá keret. Illetve lesz, csak hát én annyira spórolós vagyok....

királylány

Szilvás, neten jó esetben annyi van, hogy Anthony de Mello, rossz esetben semmi. De Mellónak meg van pár könyve, úgy tudom... :? Ez így tű a szénakazalban... :roll:

Dia, na, akkor a férjeink agya valahol közös rugóra jár (nekem is megfelelt volna más is, de Tominak lcd tv kellett)... Mi a nappali-konyhában alszunk, és így sajnos a tv-vel egy légtérben (meg még egy rakat más igen hasznos, alváshoz nélkülözhetetlen tárggyal /mikró, mosogatógép, sütő, számítógép.../) és most már talán mindketten kezdünk rájönni, hogy ez mennyire nem szerencsés dolog. Én alig várom, hogy nagyobb lakásunk legyen, és a tv csak és kizárólag a nappaliban kapjon helyet. Este mikor hullafáradt az ember, könnyebb az ON gombot megtalálni a távirányítón... :oops:
Ja, és megnéztem a blogot, most már végre értem, miről beszéltetek táskaborítás címszó alatt :lol:

bekri

Szilvás, nem, mehetek föl Vácra... :roll: Pedig már szépen kikértem a beutalót a háziorvostól ide Keszire, tejre és zsemlére... :roll: Nekem semmi kedvem elrángatni a férjemet magammal a vizsgálatra - de nem tudom, hogy mire készüljek? Rosszul leszek majd, vagy egyedül is elleszek, teljesen jól? Nem viselem rosszul a kaja nélküliséget, a vérvétellel sem szoktak problémáim lenni. De ki tudja. Itt az sztk-ba könnyebben ugrasztom Tomit, ha valami baj van. Így is itthon kell maradnia Kristóffal, vigyázni rá. De ha felkísértetem magam Vácra, akkor még egy harmadik személyt is el kell rángatnom a munkahelyéről pár órára... Jaj, nem jó ez, sehogy se :?

bekri

[quote="bmaass"]G írta:bmaassyerekek nagy nap ez a mai: most jött a hívás, a lányom mégis mehet iskolába összel! Nagyon ügyes a kiscsajom, nem hiába volt a bizalmam! Jól megmutatta a világnak, hogy ö egy küzdö típus!

Bekri lehet, hogy szerencsésebben vagy egyértelmübben is fogalmazhattam volna: az én gyerekeimnél ezt tapasztaltam, de értelem szerü, hogy mások gyereke ettöl függetlenül még müködhet máshogy. Majd beszámolok a legkisebb kisfiam szopási technikájáról, ha ott tartunk már, hogy megerösíti-e a házi statisztikámat, vagy sem. :)

Na megyek vasalni, szárnyakat adott a jó hír!

Söt eljutottam odáig, hogy a higiéniai szempontból katasztrofális barátnöm javuló tendenciát mutat és lassan meggyöztem egy alaprend fenntartásának szükségességéröl. Holnap megyek megint folytatni a lakása rendbeszedését. :)
Vasárnap a konyhájával kezdtük, innen haladunk majd szépen sorra szobáról szobára.

Puszi: én

Gratulálok!!!!
Sikerült!!!!
:D
:D
Örülök!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csak azért, mert én hétfőre tervezem ezt a tortúrát, és akkor nem kellene egyedül ücsörögni. Én utána dolgozni megyek vonattal, szóval egy darabon el is kísérhetlek. :-)
Még sorszámot is húzok neked, ha hamarabb odaérek. :-)

szilvás76

Bekri sokáig nem volt nekünk sem a hálóban tv, de egyszer csak hazaállított vele meg egy videóval. Valamit bevitt a bizományiba és ezt hozta helyette. A konyhába túl nagy lett volna, a gyerekszobába talán mégse, így került a hálóba. Igazából nem nagyon használjuk. Kint nézzük a tv-t ami sokszor háttérzajnak megy. De Bencét be szoktuk rakni oda ha már nem bírjuk a Minimaxot. Nagy ritkán szoktam én filmet nézni bent.

királylány

Hát, ez megfontolandó! Szerintem élni fogok a lehetőséggel :wink: Te biztos jobban tudsz egy-két dolgot nálam. Hányra kell odamenni például. És pontosan hányadikon van a labor?

Csillag, elkérhetem a túró rudis tortád receptjét?

bekri

Barbi, gratula az iskolához!

bekri

Ja, és Szilvás, szerintem, ha minden klappol, én autóval megyek, szóval, visszafelé eldoblak Gyártelepi megállóig, ha nincs kedved vonatozni.

bekri

[quote="bekri"]H írta:bekriát, ez megfontolandó! Szerintem élni fogok a lehetőséggel :wink: Te biztos jobban tudsz egy-két dolgot nálam. Hányra kell odamenni például. És pontosan hányadikon van a labor?

Csillag, elkérhetem a túró rudis tortád receptjét?

Természetesen! :D

rudi:
1.5kg túró
20-25dkg cukor
1cs vaniliás cukor
3 citrom reszelt héja...illetve leve
25dkg margarin (felolvasztva)
2cs horváth rozi zselatin felfőzve (jobban formázható az anyag)
összedolgozni és 10-15 percet hűtőben kell állni hagyni

máz:
2 nagy tábla tortabevonó (500gr)
gőz fölött felolvasztva egyenletesen elkenve a rudi formán

ha megdermedt:
2 fehér marcipán vizes kézzel kinyújtva (zsírpapíron)
díszítés-tetszés szerint

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez nem a piskótás változat :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bea. Hát, mivel 2 órát kell várni, szerintem fél7-re oda kellene menni, mert 9-ig van labor. Élmény lesz, arra készülj fel. :-)

Gyártelepet megköszönöm, annyival is "előrébb" vagyok. :-)

Elvileg soron kívül be lehet a várandósoknak menni vérszívásra, nem tudom, sikerül-e. Mivel ez 2 szúrás, gondolom, nem morognak érte...
Nem tudom.

szilvás76

ja. a labor a.... ahol sokan vannak, az elsőn azt hiszem. :-)

szilvás76

Hú, CSillag, ez aztán adag lesz a javából! Vagy csak nekem tűnik úgy - aztán hipp-hopp eltűnik :lol: Piskótát aljára tennéd?

Szilvás, oké, akkor ezt lezsíroztuk, beszerzem a cukrot a gyógyszertárból és indulhat a menet hétfőn. Illetve még Tomival megbeszélem, hogy ez neki megfelel-e...

Vanilla, most nézem a ruhákat - egyetértek többiekkel a rugdalózót illetően és a sapit is :D Én a szín miatt érzem úgy, hogy nagyobb az összhang a kettes számú jelölt esetében :lol: Anyós kedves, az ilyenek olyan jól tudnak esni, napszaktól függetlenül... :roll:

Clárika, hű, ez a doki, nem akarok sztereotipizálni, de azt hittem, pasi. Elnézést tőlük ezúton is :roll:

Ma jöttem rá, hogy babahordozót kell vennünk, mert Kristófé csak kölcsönbe volt és azt azóta eladták. Szóval, mindjárt én is be leszek sózva és vigyázz, kész, rajt :lol:

bekri

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76
[quote="lombikbaba"]S írta:lombikbabazigorúság: vannak olyan helyzetek, amikor KELL! Nem hiszem, hogy a lógós diákokkal empatikusnak kellene lenni! :?

Erre írtam tegnap, hogy ezek a fiatalok ELDÖNTÖTTÉK, hogy orvosok lesznek. Ezt nem lehet tankönyvből csinálni, gyakorlat kell hozzá, tapasztalat. Ha valaki ezt nem fogja fel, az hogy akar majd gyógyítani? Embereket "vágni", műtéthez altatni, vagy diagnosztizálni és ennek megfelelően gyógyszerezni...
Szerintem itt nem működik a "csak görbüljön" meg a "valahogy majd csak meglesz" dolog, ez azért nem egy "büfészak"... Vagy csinálja valaki szívével-lelkével-AGYÁVAL, vagy ne. :-(

Ez minden szakmára igaz kellene, hogy legyen!!!!
Nekem mostanában a fodrászokkal gyűlt meg a bajom.... :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Meg a vízvezeték-szerelővel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri akkor te is beállsz a vásárolgatók sorába? :lol:

királylány

Én ma voltam fodrásznál :lol:
Ircsi mi a baj a fodrászokkal?

királylány

Bea, a gmailből kiírom a számodat, és majd egyeztetünk. :-)

szilvás76

Szilvás
Mi is készülünk külföldre :wink:
Valahogy a 110000 Ft-s fizetés nem éppen elismerése a munkánknak!!!!

Barbi
Suli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanilla
Szinte nincs is pocid :roll: :wink:
Valamilyen rugiban hozzuk majd haza Katust. (időjárástól függően)
Kisruha aranyos :wink:

Királylány
A szomszéd felé kell még kiszedni a falat :lol: :wink:

Bekri
Vannak más helyzetek, amikor nagyon empatikus vagyok... betegekkel, kisgyerekesekkel...
Két magzat.... ezt én is olvastam...neten több oldalon is megtalálható... :wink:

(Nekünk eddig még nem tellett LCD tv-re :? :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Én ma voltam fodrásznál :lol:
Ircsi mi a baj a fodrászokkal? [/color]

Ha megbeszél időpontot az ember, akkor is min. 1-1,5 órát kell várni, hogy sorra kerüljön.
Azt meg nem értem, hogy miért drágább a hosszú hajamból egyenesen a végéből levágni kb. 5 cm-t, mint egy rövid hajból???????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Csajok, megyek naplószámot kérni a körzetihez.
...könyvet persze nem hoztam... :wink:

szilvás76

Ircsi már én is mondtam ezt a szomszédnak. És majd úgy élünk, mint egy boldog család :D

LCD tv: nekünk is csak azért van rá keret, mert
1. karácsonyra kapott pénzt nem költöttük el
2. Gábornak volt maszek melója
3. Lejárt a biztosítása és megkaptuk a pénzt
4. A barátja hozza és a bolti ár alatt tudja adni kb 50e ft-tal és van rá garancia
Egyébként nekünk sem lenne.

királylány

Ircsi enyém fodrásznál nem kell várni. Kéred az elérhetőségét? :lol: És ha ma kitalálom, hogy menni szeretnék akkor holnap vagy holnapután tud fogadni. És hozzáteszem, hogy sok vendége van csak otthon dolgozik így jól be tudja osztani az idejét.

Azért drágább, mert hajat mos és tovább tart valamint meg is szárítja, ami szintén tovább tart. De ezt csak én gondolom.

Elköszönök én is, mert megyek a gyermekemért az oviba s palóc napok vannak a héten, ma 16-18-ig különböző foglalkozások lesznek, ki tudja mikkor keveredünk haza.

További szép napot!

királylány

Na kész vagyok,(de télleg...)átrajzoltam,elloholtam a boltba öntapadós akasztóért,felaggattam a pelenkázó oldalára a katicás tárolót :lol: na jó ez nem volt sürgős de most jutott eszembe. Megfőztem a krumplilevest,jó tejfölös,kolbászos :) sül a 3.adag pogi,aztán bedobom a sütitésztát még,arra még kell krém de ráér mire kihűl.Ja és közben mosogattam,mosogattam....

Dia,megértem,mi különneműek vagyunk igaz egy darabig jó a közös szoba,de aztán szerintem nagyon rossz :( öcsém van. Na jó ez kb 8-10 év múlva lesz probléma :) de nem is törvényszerű.

Szilvi nekem szinte minden napom antifitness :))

Csillag,most akkor hogyan? Tésztája nincs a tortának? És mi az a fehér marcipán?

Ircsi én se értem (hosszú haj-rövid haj)mert festés,dauer,az OK...de vágni?...

Hohó újabb tali igérkezik :) Bekri-Szilvi

Erről jut eszembe,akkor Clarika holnap reggel 7.10 körül,a megyeinél.Miki elvisz így előbb ott leszek(ő 3/4 7 körül indul de így spórolok buszjegyet :roll: ) mondjuk a sorompónál jó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tv:mikor összeköltöztünk kikötöttem h.hálóban nincs tv-zés..(de tv volt,mert mindkettőnknek volt tv-je...) aztán feladtam az elveim mert rájöttünk kényelmesebb a franciaágyból mint a kanapén mint a heringek :D de most hogy jön a baba,végképp száműzve lesz a tv-zés,max.hétvégén,napközben mehet bent,este semmiképp.Majd megszokjuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Királylány eltaláltad! :)
Azért drágább, mert több anyag megy rá, meg tovább tart! :)

Nálam sose vártak még a vendégek 5 percet se, nem ám 1-1,5 órát!!!!

Azt se értettem soha, még így fodrászként se, hogy miért vágnak egyes fodrászok többet, ha bemegy az ember, s mondja, h egy centit akar vágatni, mert növeszti!
Javaslatot szoktam tenni én is, ha több lenne ajánlott, de ha nem, akkor nem....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát,le vagyok fegyverezve(így jogos h.drágább,látod nekünk ez eszünkbe se jutott :oops: )

evilany

Sorompónál jó! ;)

Még jön egy vendégem most, utána gyorsan elszaladok a boltba, s nekiállok a holnapi pörköltnek! :)

Hmmm...már most tudnék belőle enni, pedig még csak gondolat! :oops:

Évi...hát most a tejfölös krumplileves olvasásánál is összefutott a nyál a számba!

Úristen, mennyire IMÁDOK ENNI! :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Fodrászkodást mostanában megoldom házilag... levágom magamnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
a macskakosár természetesen nem marad ott,ott a kiságy lesz :lol:
még 2 rajz van vissza a bal oldali falon,illetve 2 magasan,egy madárka és a nap,de azt létráról kell,átadom a jogot az uramnak :)

és csendélet a fotelban
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.22 15:22-kor.

evilany

Miért tart tovább egyenesen levágni x centit, mint itt-ott megszedni, felnyírni????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Macsek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaacsek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jancsi király...egyértelműen.

evilany

De pl én nem teszek különbséget hosszú és nagyon hosszú haj között kivéve a festést, mert ott egyértelmű, hogy több az anyag, de a munkadíj nem.....
Na meg a hosszú haj nálam nem 11 cm-nél kezdődik... :)
Ha váll alá ér, akkor az már hosszú!
Nah, meg van 500 ft difi a kettő hosszúság között :)

Kiváncsiságból megkérdezhetem, ki mennyit szokott fizetni a fodrásznál?

Clárika
Kép
clárika

Hát én egy ismerőshöz járok,aki otthon fodrászol,viszem a festéket,fest-mos-vág-szárít(bár túl profi frizkókat nem csinál,de hát nem is azért megyek) és évek óta 1200-t fizetek :oops:

evilany

Ircsi!

Próbáld ki, s megtudod!
De pl a szárításnál se egy idő a kettő....

Clárika
Kép
clárika

Bea!
Igen igazság szerint az aljára kellene piskóta...de a fiam kérésére anélkül csináltam..végül is az igazi túrórudiban sincs piskóta :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,aha...gondolom így is mennyei...kiadós süti?

evilany

Kép

Bálna-mama :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
A fehér marcipán a csomagolást akarja imitálni :D
Csak nem lett tökéletes :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi ilyen szép nagy már a pocid!!!!!
Apám hétről hétről egyre nagyobbak ezek a bébik :lol: :lol:
nagyon szép vagy ezen a képen,büszke lehetsz rá.

(nem bálna :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?