Új privát üzeneted érkezett!

:shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

persze, nevetni kell rajta, de akkor... :-)
utólag már tök vicces...

Ja, és nem kell megijedni, ha a cicijük megduzzad. Én 10 naposan egy vasárnap délután vettem észre peluscserénél, hogy mintha egy - egy szem cseresznye lenne a cicijében a fiamnak.
Mivel a férjem onkológián dolgozik, élből kiborultam, rögtön rosszra gondoltam, és zokogva hívtam a védőnőt. Szerencsére a védőnőm anyukája gyerekorvos, és üzent, hogy ne aggódjak, az én Anyai hormonjaim működnek még benne... Csak ne piszkáljam, nyomogassam, pár nap, és eltűnik. Így is lett, de én akkor és ott nagyon megijedtem. Csak azért írom le, mert előfordulhat, de nem kell majd megijedni.
Állítólag a kislányok icipicit (!) vérezgethetnek is ugyanezen okoknál fogva.

:shock:

szilvás76

Erről már hallottam,tényleg..de nem árt ezekre felkészülni.
Na megreggelizek aztán nekiesek a mai napnak...kicsit bíbelődök a rajzokkal(2-t le kell radírozzak,és feljebb rajzolni mert a pelenkázó karja pont kitakarja) mosogatni,főzni,sütni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Orvosi pályán én két féle jegyet alkalmaznék: Vagy eges, vagy ötös!

Tegnap voltam fogorvosnál!
Körzetihez mentem, mert a doki szigetvári akihez járok, s nincs még kész az autóm, így nem tudok lemenni!
Na mindegy, azért, hogy bepecsételjen tökéletes lesz!

Na, bementem, beülök a székbe, kinyitoma aszám, aztán elkezdi sorolni ...bla bla bla....
Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy ilyet mond: bal1-es tömött...bal felső 4-es ép....

Mondom neki, hogy a bal 1-es fogam soha nem volt lukas, így nem is volt betömve!
Ne mondjam neki, mert ő látja, hogy az fehértömés!
Mondom, akkor rosszul látja,mert abba nincs tömés!

De mondom a bal 4-esbe viszont van, amit épnek mondott!
Abba nincs!
Mondom nézze meg jobban, mert van!!!!!!
Megnézi, ahha, de ő azt inkább barázdazárásnak nevezné....

ÁÁÁÁÁÁÁ
Mondom az lukas volt! Nem tátongott rajta a luk, de lukas volt, s be lett tömve!!!!!

Na ott elegem lett!
Soha többet állami fogászatra!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, a legjobb: felkelek a székéből, erre megszólal:

Kismama? Észre se vettem!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,ez hol volt???? :lol: :lol:

evilany

[quote="clárika"]O írta:clárikarvosi pályán én két féle jegyet alkalmaznék: Vagy eges, vagy ötös!

No igen, a kettessel éppen átengedett orvostanhallgató... hát... nem túl biztató.
Mondjuk ez nem derül ki, maximum annyiból, hogy azért a kórházak igyekeznek a "legjobbakat" felvenni egy-egy évfolyamból gyakorlatra.

Ismerősöm veje volt így, nem is tudom hányan pályáztak 2 helyre a Honvédba. Mellkassebész lett. ...Ma meg Németországban él, dolgozik, és megbecsülik. Itthon ez azért nem így volt, akármennyire jó képességű és szorgalmas a srác.

Hát ez van.
1. Vagy megtalálja a helyét a jó orvos egy jó helyen,
2. vagy elmenekül külföldre, ebben az esetben meg marad a "maradék"...

szilvás76

Sziasztok!

Barbcsi ne haragudj, hogy nem válaszoltam tegnap a kérdésedre, most pótolom. Este jutott eszembe, hogy kihagytalak. Utána viszont azon gondolkoztam, hogy mi is volt a kérdés. Egész éjjel ezen agyaltam, máramikor fent voltam és még reggel is. De most visszaolvastam.
Nekem van olyan, hogy elrendezés - modul hozzáadása és ott lehet kiválasztani milyen oldalelemek jelenjenek meg. Ott található a rendszeres olvasók is. Nem tudom a freeblognál ez hogyan van.

Végigolvastam ugyan amit írtatok, de az agyam ma szita.

Évi azt hittem lépcsőházon belül mész babázni.

Ircsi nem baj ha szigorú vagy. Igaza van Szilvinek, ezt nem lehet megtanulni könyvből.

királylány

Gyerekek nagy nap ez a mai: most jött a hívás, a lányom mégis mehet iskolába összel! Nagyon ügyes a kiscsajom, nem hiába volt a bizalmam! Jól megmutatta a világnak, hogy ö egy küzdö típus!

Bekri lehet, hogy szerencsésebben vagy egyértelmübben is fogalmazhattam volna: az én gyerekeimnél ezt tapasztaltam, de értelem szerü, hogy mások gyereke ettöl függetlenül még müködhet máshogy. Majd beszámolok a legkisebb kisfiam szopási technikájáról, ha ott tartunk már, hogy megerösíti-e a házi statisztikámat, vagy sem. :)

Na megyek vasalni, szárnyakat adott a jó hír!

Söt eljutottam odáig, hogy a higiéniai szempontból katasztrofális barátnöm javuló tendenciát mutat és lassan meggyöztem egy alaprend fenntartásának szükségességéröl. Holnap megyek megint folytatni a lakása rendbeszedését. :)
Vasárnap a konyhájával kezdtük, innen haladunk majd szépen sorra szobáról szobára.

Puszi: én
Vendég

Évi
Ez az Endresz György utcába van, Dr. Solymosi Katalin .....
Még rózsadombra vagyok bejelentve, így ahhoz a körzethez tartozok...

Clárika
Kép
clárika

Aha. Hát remek doki lehet....

Bmaas,tényleg jó hír,örülök!!Végre valami jó...
Barátnő:megéri a vesződséget?

evilany

sziasztok szép tavaszi szél mentes napot :)
Vendég

Barbi, nocsak, a suli hát mégis sikerült?! De jó! :lol:
Viszont ez a barátnő... hát nem tudom... MIÉRT TE TAKARÍTASZ nála? Hm? Neki kellene, hogy igénye legyen a tisztaságra! Én nem tudnám a legjobb barátnőmet elhívni azért, hogy takarítson nálam. Elég fura hölgyemény lehet, már bocs! :shock:

szilvás76

Szia Vanilla. Helyzet ? Minden oké? :wink:

szilvás76

Annyi a ház körüli munka alig győzzük :(

Tegnap készítettem pocis képet reggel anyósom benyögi hiztál látszik az arcodon na pffff jól indul a nap
Vendég

Hála istennek a helyzethez képest minden okés most habár a temetés meg a herce hurca de a 3 rossz megvolt remélem vége!!!!

A kutyusnak ma kell elleni én ugy izgulok minden rendbe legyen :)
Vendég

Vendég

nektek megvan már hogy miben hozzátok haza a kórházból a babót ?
Vendég

Vanilla,még fogalmam sincs,majd ha együtt lesz az összes kisruha,kiválasztjuk :) Meg ugye attól függ hány cm lesz...

Levágtad az arcod róla? :? gmailre tedd fel egészben...

evilany

nem vágtam le így készítettem :) de csinálok egész alakost is és felteszem g mailra

nekünk már megvan olyan kis édes minden nap megnézem :)

évi mit használsz hogy ide képet tudsz beilleszteni és nem csak a linkjét ?
Vendég

Vanilla, ez erősen időjárásfüggő lesz! :-)
Akartam már kérdezni, eladjátok a kiskutyákat?
Mi amikor most elment a kutyusunk (Am.pb. terrier), elhatároztuk, lesz helyettte másik, de lecsúsztunk róla.

A tietek AmStaffok ugye?

szilvás76

Vanilla. A beírós fehér hely alatt van kékkel a "melléklet feltöltése", ide kattintasz, és a szgépről kiválasztod a képet.

szilvás76

Tegnap mondtam Bencének: vettem neked gumicsizmát. Erre ő: úgysem veszem fel, mert a rendes cipőt akarom.
Na, mikor hazaértünk mutattam neki, fel is próbálta. Olyannyira elnyerte tetszését, hogy majdnem abban aludt el.
Reggel meg felhúzta a pizsamához és abban mosott fogat :lol:

királylány

Bende Húsvétkor kapott egy kék alapon markolós gumicsízmát, és reggel papucs helyett ő is abba bújt bele élből. :-)

Szereti, mert ebben (és csak ebben) mehet bele a pocsolyákba. :-) Azt meg minden gyerkőc nagggggyon szereti. :-) :wink:

szilvás76

Én nem úgy szoktam a képet feltenni,hanem,ha már szerepel valahol fent az interneten(picasa webalbumban,blogban,bárhol)jobb egérgombbal a képre kattintva "tulajdonságok" onnan kimásolnia "hely" sort,ide beilleszteni: kép(felső sor)-szöveg bemásolás-kép.

evilany

Vanilla még a ruhák sincsenek meg, nemhogy az amiben hazahozzuk. De ez függ attól milyen idő léesz, milyen nagy/kicsi lesz a baba. Még jó, hogy 4 utcányira lakunk a kórháztól.

Pólya: nekünk van/volt, használtuk is éjszakára 1 hónapos koráig. Nem abban hoztuk haza, mert Pestről jöttünk és azt a bébihordozóba nem lehet bekötni. Szerintem a hordozóban semmi baja nem lesz a gyereknek, hiszen a méhben is hasonló pozícióban helyezkedik el. Persze egész nap abban tartani káros lehet...

királylány

Megvan az autósülésünk ám
Kép

evilany

A bébihordozóba KELL tenni a gyereket, ha autóval viszitek haza. Úgy belesímul, semmi baja nem lesz. :wink:
Máshogy nem biztonságos, és ráadásul úgy megbüntetnek, ha megállít a rendőr, hogy csak na!

A pólyát nagyon dicsérik, nekünk nem volt. Próbálták egybe beletuszkolni a kórházban, de nagy volt Bende, kilógott nagyon, így nem volt sok értelme... :-)

Azt mondják, pár hétig nagyon koordinálatlan a mozgásuk, és biztonságérzetet is ad nekik, no meg könnyebb megfogni őket. Hát erről nincs saját tapasztalatom! :-)

szilvás76

Enyém gyerek belecsúszott a pólyába. Nekünk csak éjszaka volt benne, nappal kispárnára tettem és úgy fogtam etetés közben :)

királylány

Igen am .steff kis kutyusok lesznek :) remélem minél előbb ma van a 60.-nap és eladóak de árat nem tudok mert az sok mindentől függ és azt inkább akit érdekel privátban vagy telon .

nekünk megvan a kis ruha apával kiválasztottuk csak a sapit nem döntöttük még el szerintetek ? Kép Kép

remélem jól csináltam :)
Vendég

persze lesz kókusz pólyánk is :)
Vendég

Hiába van közel a kórház, autóval fogunk hazajönni. A gyerek persze a hordozóban. Bencétautóval hordtuk bölcsibe a másik utcába és mindig be volt kötve. A mai napig nem indulunk el addig míg be nem köti magát. Sőt, rászól az apjára ha el is kezd kiállni, hogy még ne induljon.

királylány

2. sz sapira szavazok.

És nehari érte (saját vélemény, mindenki úgy tesz, ahogy akar), de szerintem a rugdalózó praktikusabb egy ennyire pici babánál... :-)

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hiába van közel a kórház, autóval fogunk hazajönni. A gyerek persze a hordozóban. Bencétautóval hordtuk bölcsibe a másik utcába és mindig be volt kötve. A mai napig nem indulunk el addig míg be nem köti magát. Sőt, rászól az apjára ha el is kezd kiállni, hogy még ne induljon.[/color]

Mi az hogy rászól? Visít, hogy azonnal álljunk meg, mert még nem kattant a biztonsági öv csatja! :-) Ennek mondjuk nagyon örülök, így nem kell küzdeni vele...
Bár ez mindig is evidens volt, soha nem volt más variáció, és szerencsére jól is rögződött neki! :-)

szilvás76

Persze hogy nincs harag ezért van rugi is az is de az tartaléknak ha hűvösebb lenne :)
Vendég

Amúgy tündéri ez a kis ruha-együttes. :-)

szilvás76

Mi az hogy rászól? Visít, hogy azonnal álljunk meg, mert még nem kattant a biztonsági öv csatja! :-) Ennek mondjuk nagyon örülök, így nem kell küzdeni vele...
Bár ez mindig is evidens volt, soha nem volt más variáció, és szerencsére jól is rögződött neki! :-)[/quote]

Detto :lol:

királylány

2.sapira szavazok én is,a kis kalap szerintem később lesz jó mikor már szépen ráül a kis buksijára.

evilany

Á, anno mi is kiválasztottuk a menő kisruhát, aztán kicsi lett, újra kellett tervezni a hazautat. Meg olyan nap jöttünk haza, hogy november ellenére majdnem 20 fok volt, és sütött a Nap. :-)

Én nem is agyalok a ruhán, de bvalószínűleg valami vékonyabb rugi lesz (body is), vékony (cérna) sapival. Kesztyű nem hiszem, hogy lesz. :-)

szilvás76

Azt gondolom, minél puhább ruhát adjatok majd rá.
(Én ezért szavaztam a 2-es sapira. :-) Az ilyen kalap szerűt majd csak akkor adnám rá, amikor felveszem és tudja tartani magát, a fejét, addig kár. :-)

szilvás76

Na most mennem kell ebéd idő van :) karalábé leves és csirke pöri tésztával és savanyú ubival mindenkinek jó étvágyat :)
Vendég

Vanilla én is a második sapira szavazok. És igaza van a csajoknak. Lehet egy rugi kényelmesebb lenne. A ruhát pedig akkor ha nagyobbacska lesz majd. De úgyis ti döntitek el.

Áááááá muszáj volt leírnod az ebédet??? :lol:

királylány

Íme a kiszedett fal. Már nagyon nehezen viselem a látványt, hát még a port, piszkot. Jó lesz ha holnap jön az asztalos és lesz valami látszatja a haladásnak :roll:

Kép

Kép

királylány

És ez így egybenyitva marad, vagy harmonika ajtó lesz ott? Vagy mi lesz? :-)

szilvás76

Vissza lesz majd falazva, illetve valami fa anyagból lesz, holnap az asztalos megműveli. Annyi, hogy nem az eredeti helyére kerül vissza, hanem kb fél méterrel a nappali felé. Az lesz kisebb a gyerekszoba javára :)

királylány

Ja, értem már. :-)

szilvás76

Majd ha készen lesz illusztrálom képekkel, akkor fog igazán látszani. :)

királylány

Oksa. Képeket várjuk!

Hmm, enni kellene vmi ebédet. Csak ma nem hoztam semmit, a menzára meg le kellene slattyogni.
Ez duplán veszélyes, mert:
1. Vagy kifordul a bélésem a szag-kavalkádtól, és elmegy az étvágyam
2. vagy elcsábulok vmi "anti-fittness" kajára. :-)
(és úgysem tudom megenni, csak a szemem kívánja)

Na, összeszedem magam, a gyermeknek azért csak le kéne küldeni valamit. :-)

szilvás76

Dia és ha külön neműek lesznek akkor is egy szobában lesznek?

evilany

[quote="evilany"]D írta:evilanyia és ha külön neműek lesznek akkor is egy szobában lesznek?

:wink: akkor majd kiütnek még egy-két falat, igaz Dia?? :P :wink: :lol:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?