Kiki!
Na, olyan jó ezeket hallani! Én nagyon bízom a pozitív tesztedben! Küldöm a babaragacsokat!
A sírdogálások jó jel! Én is ma hazafelé a közértből elpityeredtem. Rájöttem, hogy életem egyik legszebb nyara előtt állok, és ez meghatott. Jó, mi?! Néha csak ennyi kell!
Az esti émelygések még meg vannak, bár korábban azt hittem a gyógyszerektől vannak, de nem. Reggel volt egy kis hányi, de én tehetek róla. Sajnos vizet, teát inni nem tudok, a gyümölcslevek nem oltják a szomjam. Reggel a vízbe tettem egy kis citromlevet, és valószínű az tette be nálam a kaput. De egyébként minden rendben!
Beze!
Ne várd a mensit, nem fog jönni! Egyébként nekem sem fáj, sem feszül egész terhesség alatt a cicm, sőt alig érzékenyebb a bimbó, mint általában! Szóval ez nem jelent semmit!
Nem ízlenek olyan kaják, ami eddig igen????!!!! Hát bocsi, de ennek én örülök! Húúú, a hétfő de izgalmas nap lesz!
Bikfykém!
Nagyon ügyi vagy! A naptárban állítsd egy nappal korábbira a dátumot és utána már az elkészült vonalzónál csak frissítsd, ennyi. Eddig is nagyon büszke voltam rád!
Bikfykém!
Látod, szeret téged a Jó Isten! Minden rendben lesz! Meglátod! Nagyon szurkolok neked!
Eclipse!
Örülök, hogy jó élmény volt a találkozás. Az nagyon sokat számít, hogy nyugodt vagy! Én még nem gondolkoztam ilyeneken, bár én ugye doktort választottam, szülésznő meg lesz, aki lesz!
Ha már megdicsérték a pocidat, biztos látszik.
Én délelőtt ügyeket intéztem, és kíváncsi leszek, mikor fogják majd átadni először a helyet a villamoson, vagy a buszon, a terhesség miatt.
Lucuzs!
Jaj, gyönyörű szép! Olyan édes, hihetetlen milyen gyönyörűek! Mekkora volt már? 4-5 cm? Nagyon szép formás baba! Gratulálok!
Monic!
Nagyon szurkolok, hogy megforduljon Dávidka! Van még ideje, biztos szófogadó kisfiú!
Igaza van Kikinek, nagyon jó hogy jöttél hozzánk is, nagyon sok támaszt adtál itt nekünk!