Sziasztok Lányok,
Bocsánat, h csak néha-néha jövök, azért olvasni olvaslak titeket ha a két kis gézengúz leányzó hagy.
Rani,
jobbulást nektek!!!!
Baba,
nagyon szépen haladtok csak így tovább, pocaksimi és csini vagy nagyon
Keny,
én is élveztem több mint 1 hónapig a kórházi tartózkodást, jó szobatársakkal ki lehet bírni
vigyázz nagyon magatokra, ti is nagyon szépen haladtok
Angel,
gatylehúzós és fürdővízbe kakilós Dióka
és szívből örülök, h ilyen szuperül fejlődik a kiscsaj
Lois,
kajás képek, nyamnyam.... mekkoramárKisZé, már most odavan a cickókért mi lesz később
Hunci,
gratula a leadott kilókhoz!!! és gratula az ügyes Kisfiatokhoz!
jobbulást nektek!!!!
Twist,
én Baba hintőport teszek ilyen helyekre. kis hurkácskák közét jól ki kell törölgetni, mert csúnyává válhat a dolog.
Vanda,
szopizás elhagyását megértem, volt nekem is részem mellgyusziban, nem kívánom senkinek....... Tudóspalánta nagyon édes a szemüvegében
, kitartás a szoktatáshoz.
Lili,
hamarosan babázhatsz
Skrisz,
szépeket írtál a szopizásról és tök ügyesek vagytok, h idáig szopiztatok!
Bella,
köszi a képfeltételt!!!
Gyerkőcök cukik!!!
bocs, ha kihagytam vkit!
Rólunk:
Ciciznek a csajok de már kell hozzátápi is (tegnaptól) mert kevés a tejcsi, habár mindent bevetek a szaporításra. Napról napra fejlődnek és egyre huncutabbak lesznek. Emmus kis vasgyúró és anyaapa ölében a legjobb, Mírus törékenyebb de nagyobb a hangja
neki gyengébb a nyakacskája nem tarja olyan szépen, mint Emma.
esték általában szörnyűek, ordítanak mint a sakál, így egyik nálam másik apjuknál van, így kibírhatóbb. Mosolyognak ezerrel, de apára olyan "másképpen", apaszerelem
Emma most szörtyögős, érdekes ő többször "náthás" ha ezt annak lehet mondani, Mírus hapcizós. Anya meg aggódós,h úristen miabajaagyereknek? lehet, h túlöltöztetem őket nehogy megfázzanak címen .... erre mi a megoldás???
puszi minden pocakosnak, anyukának, gyerkőcnek