Véleményeket szeretnék megtudni a Medical 4D Ultrahang centerről (Gólyahír Medical Center Budapest, II. kerület, Török utca 5.). Telefonon egyeztetve elsőre nekem nem volt túl szimpi, és nem tudom, hogy az mennyire normális, hogy egy egyszerű időpontfogalálsért előre elkérnek 3.000 Ft-ot..
Volt valaki már náluk? Megéri a 12.000 Ft-ot a garanciális 4D csomagjuk, ami annyiban garanciális, hogy ha nem látszik a pici 4D-n - mert túl közel van a hasfalhoz (?) - akkor 1 héten belül +3000 Ft-ért megismétlik a vizsgálatot. Picit fura nekem ez. Ez a rendszer a többi rendelőben is? Ez ilyen Babamamatudakozós kuponos ajánlat...
@ancsapanda: En oket nem ismerem.Mi a 4D genesis-hez jartunk.Oket csak ajanlani tudom.Es most julius 31-ig van akcio naluk,7500 Ft!Kapsz egy nyomtatott.kepet,dvd-t az egesz babamozirol,plussz cd-t egy csomo keppel.Addig csinaljak amig nincsen jo kep.Itatanak,etetnek,szolocukor,lepcsozes.Nem surgetnek! En furcsallom h kernek elore pentt de gondolom azert hogy ha lemondod,akkor is legyen valami.De ilyenrol meg masik helyen nem hallottam.
Marmint nem surgetnek itt a lanyok.Facebookon is fent vannak es van honlapjuk is. Azt hiszem naluk is ugy van ha nem sikerul a babamozi akkor ingyen adnak uj idopontot.Marmint nem kell a kovetkezoert fizetni.De sztem ilyen meg nem volt naluk.
Szia, szeretnék érdeklődni, hogy végül elmentél-e a Medical 4D Ultrahang centerbe (Gólyahír Medical Center Budapest, II. kerület, Török utca 5.)? És hogy mi volt a tapasztalatod? Előre is köszi,üdv, rebzi
@natalia2: Hát ezek a képek írtó cukik. Nagyon aranyos kislányod van. Ilyen tökéletes képet még festeni sem lehetne. Nekünk még hasonló sem sikerült, ezért irigykedem