Sziasztoook!
Köszönöm a pocak dicséreteket
Uh képek: én beszkenneltem, nekem a régiek azon a fényes papiron vannak. Nem lett semmi bajuk. De ajánlották, h szkenneljem be őket, mert azok a fajták hamar kopnak. A mostani ilyen rendes papiron van, azt is megpróbáltam beszkennelni, csak az béna lett valamiért
Úgyhogy apa megoldotta a telójával (tett rá valami docu scan programot
)
Kombinált teszt: akkor oda csak akkor jelentkezzek be, ha megvagyok a 12. heti uh-val???? Bocsi, ha baromságot kérdezek, de nem tudom, hogy megy ez?!
Dorka
Igen, én is meglepődtem, h ilyen van már. Amikor marcival jártam akkor még a kicsi képernyős volt, a régi fajta. De azóta felújitottak sokmindent az épületben. És örülök neki
Kutyus: ne aggódj, jóban lesznek
A mieink is iszonyatosan el vannak ám kényeztetve
A lényeg az, h ne érezze majd azt, h elhanyagolod a baba miatt
Tényleg ne aggodalmaskodj!
Nekem pl. a doki is ajánlotta a down-kór szűrést, h menjek el ott helyben (aztán megtudtam, h kapnak pénzt ezután) és utána ajánlotta az asszisztense a bolgárkerék utcát, h ott ingyen megcsinálják a kombináltat...
Édes a babód a képen!
Mikegirl
Örülök a jó eredménynek! Hol voltál kombinált teszten????
Eta
Nekem a védőnő régen mérte, még Marcival (simán fogott egy mérőszalagot, derekam-köldököm vonalában mérte, ha jól emlékszem
)
A mostani védőnő nem mért sehogy
Angie
Gratula a sztárfotóhoz!!!!!
És a pocakhoz is
Hajni
Ha pesti vagy, akkor a Bolgárkerék utcában elvileg ingyen csinálják a kombi tesztet!
Vayacon
Neked is gratula az uh eredményhez!!!!
Amanaita
Régen nekem is a bártfai utcába kellett járnom, és régi gép volt
Most amikor voltam, akkor a fehérvári útra kellett mennem, be kellett jelentkezni előre, egy telefonszámon, ami a beutalón volt.
A fotón is rajta van, h "gyogyir XI. Uh- 4D Uh. És a falon van egy nagy képernyő.
Múltkor amikor voltam, én annyira izgultam, h semmi ilyesmit nem kérdeztem meg, h lehet e vinni adathordozót
Meg siettünk is, mert apának vissza kellett menni a dolgozóba. Viszont apa mostmár bejöhet.
Viszont mivel ugyanott csinálnak magánban babamozit is, nem tudom, h a sima sztk-s uh-n foglalkoznak e ilyennel, h kiírkálják a dolgokat... Meg ahogy elnéztem, kb. 10 percet van bent egy kismama, úgyhogy nem tudom... Esetleg telefonon kérdezz rá. Én 30-án megyek legközelebb...
Te mikor mész?