sziasztok,
Ditulika drága: egyik szemem sir, a másik nevet (bár ez hülyén hangzik!). sajnálom és kivánom, h találd meg a boldogságot, mert nagyon megérdemled!! nagyon igazad van abban, h a gyerekek érzik, h hol szeretik! Dunakeszi az szép hely! remélem sikerül eladni gyorsan a házat! azért ha tudsz, kertes részt vegyél, mert az tök jó a gyerkőcnek!!
Miló nagyon édi!!
Némóka: drnőtök egy hülye! a napirend miatt, de hogy le 7.esezzen, hát az már baromi nagy bunkóság!! egyébként a minap én is mondtam a játszón, h Nándi a főételt nem igazán komálja, és nem eszik sokat és igazán csak pár falat kenyeret eszik reggelire is, valószinű azért, mert reggel és este is 3-3 dl tápit megeszik. mondták, h ne csodálkozzak, a reggeli tápit el kellene már hagynom. hát én csökkenteni próbáltam 2 dlre, h utána egyen több kenyeret. hát az én fiam inkább nem evett 3 napig a 2 dl táp után semmit , de volt nagy hiszti, miután elfogyott a táp. szóval a gyerekek tudják, h mi mennyi kell nekik. minden gyerek más! tegnap pl egész nap lázas volt, nem is szenvesztettem az ebéddel, mert tudom ,h az lett volna, h eszik 2 kanállal és utána semmi, adtam neki ebédre is 3 dl tápot. amúgy is a folyadék kell lázasan. be is nyakalta az egészet!
nekünk most a 9. éjszaka lázasodott be a 15 hós oltás után Nándus, de szerintem a foga miatt. szerda éjszaka alig aludt, és csüt volt még lázas, de szerencsére mára elmúlt!
Réka nagyon édes, és ügyes!!
Monic: nagyon helyes lesz Dávid is!! és különben is miért kellene hasonlitaniuk a gyerekeknek?
Viki, Boni: döntsétek el egymás között, h kié legyen a készlet! de felezhetem is és küldhetek 2 -2 garniturát mind2tőtöknek! pont azon gondolkodtam, h 5 éve lakunk itt , akkor vettünk és kaptunk egy étkészletet, és mind2 teljesen épp, 1 tányér sem tört össze, csak kb 2 pohár az 5 év alatt.
Rondina: üdv itt!!
Boni, Némóka: de jó nektek, h közel van az állatkert, ti amúgy is a városligetbe szoktatok járni, az állatkert annál sokkal jobb lesz! most picit irigy vagyok!
mi jól vagyunk! holnap megyünk vásárolni, szeretnék egy könnyű esernyős babakocsit, meg megyünk nyaralni 3 hét múlva és kellene egy háti hordozó, ha megyünk kirándulni. az sok esetben jobb , mint a babakocsi . du jönnek anyumék, vas meg jönnek anyósék. meghivtuk őket ebédre. valószinű megsértődtek, mert velük keveset találkozunk, és h mi keveset hivjuk őket magunkhoz. hát anyukámékat arra kell kérni, h ne találkozzunk 1-1 hétvégén, mert v mi megyünk v ők jönnek, ami tök szuper, Nándus nagyon élvezi, de nekünk néha kicsit fárasztó, és sok idő elmegy, néha jó lenne csak 3asba lenni, de anyósomék van, h 2 hétig nem is néznek ránk, pedig ők nyugdijasok, de soha nem érnek rá. mindig panaszkodnak, h semmire nincs idejük, nem haladtak semmivel, nem főztek, nem takaritottak, mert nem értek rá! és szerintem tuti bántja őket, h anyuékkal meg minden hétvégén találkozunk! de anyukám megmondta, h őt egész héten az élteti, h hétvégén találkozhat Nándussal, mert ő szerelmes belé! hát anyósomékon nem érzem ezt! pedig ők még hétköznap is kijöhetnének , hiszen nyugdijasok. de anyósomék másik unokája 3 villamosmegállóra van, és többnyire őt sem látják 2 hétig! nem is értem, h tudják megállni, h nem ugranak át! apósom beiratkozott egy számitógéptanfolyamra, h elüsse az idejét, ami ugye véges, és enélkül sem ért rá semmire. én mondtam is neki, h én nem igy képzelem el a nyugdijas éveim. elment az első órára, aholn nem értett semmit és lemondta, mert attól félt , h nem tud levizsgázni. heti 2szer kellett volna járnia több hónapon keresztül. elmegy egy ilyenre, de az unokáját, még a bölcsiből nem hozta haza 1szer sem! állitólag nem akarnak zavarni, ha kell segitenek, mindig ott vannak- mondják ők, bár sok esetben nem érnek rá! nem egyszerűek!éreztetik, h nem hivjuk őket eleget, de ha hivjuk őket, akkor meg nem érnek rá, v találnak vmi kifogást.
bocsi, ez kicsit hosszú lett, de most anyósékból kicsit elegem van!
puszi mindenkinek!! jó hétvégét!!