Sziasztok Lányok!
Kacsi,
nagyon örülök hogy előre nézel! A kitartásnak mindig megvan a jutalma! sajnos a méhtükrözést nem ismerem. Arról sem tudok, hogy kinek lett volna ilyen vizsgálata.
Monyó,
én pontosan emlékeztem rá, hogyan fogant Nóci, de azért nekem is összeszorult a szívem, újraolvasni... megérné a Nők lapjába megírni, oda várnak ilyen fogantatás történeteket.
Melike,
nagyon édes vagy, hogy mesét olvastál a pocakodnak. Meg a háromcsíkos zebra-álom
szerintem nem bolondulsz bele a tesztelésbe, természetes hogy ekörül forognak a gondolataid.
Nekünk most nagyon jó... remélem nem bántok meg vele senkit, Kacsit sem, ha leírom ide is amit a kismamás topikomba
Ha böszme voltam, szóljatok...
Tegnap egy nagyon hasznos és kellemes megbeszélésünk volt, 18:15-től este 8-ig a dúlácskámmal és apával. Apa is kérdezett párat, meg persze figyelmesen hallgatott minket.
Mivel az Istvánban ismeri az összes szülésznőt, és mindenkivel nagyon jó személyes kapcsolatban van, így fog tudni nekem segíteni abban, hogy a saját testi és lelki alkatomnak legmegfelelőbb szülésznőt válasszam! És ügyesen távol fogják tartani tőlem az ügyeletes orvost, hogy ne zaklasson, hagyjon csak szépen magunkban vajúdni ahogy szeretném
Most úgy érzem, hogy nagyon jól választottam mindennel, nagyon nyugodt vagyok
Múlt hét óta elkerült már a hányi is. Lehet hogy a 12. héten volt az utolsó próbálkozása a rosszullétnek? És tegnap már este 9-ig bírtam, nem aludtam el 8kor, ez is nagy előrelépés
A dúla már észrevette és megdicsérte a pocimat, de szerintem még lapos mint az alföld