sziasztok,
no, csak ideértem én is, remélem Bencus nem ébred fel közben...
nálam rosszabbodott a megfázás, pedig hétfőn már teljesen jól voltam délután... de úgy voltam vele, hogy inkább most legyek beteg, mint két hét múlva.. hát bejött
Beze,
tetszik nekem ez a nagy hallgatás
. Remélem tényleg lesz szülinapi kétcsíkos meglepetésed
. én drukkolok!!!!
Kiki,
Bencussal nagyon sokat járunk most "motorozni" és mindenhol virágoznak a cseresznyefák, meggyfák, mindig rád gondolok és a kis csöppségekre a pocidban
. hűűűűű, kibírod hétfőig??? nagyon ügyes vagy!!! sokat gondolok rátok és látod, még a napocska is süt, hogy ne borítsa el a hangulatodat!!!
Rodi,
tegnap kétszer megnéztem a kisfilmeteket, kikapcsoltam, és Bence elkezdett reklamálni
igy vagy 5-ször meg kellett néznünk és integetett Bencus a kis bébi felé
. Nagyon cukorfalat, és megértelek, hogy ott is és otthon is pityeregtél. Én is így fogok tenni
Bikfy,
hogy te milyen csinos voltál az esküvődön és vagy most is!!!!!! Ne érezd magad kívülállónak mert vannak az átlag emberek és vannak a csinos, belevaló csajszik, amilyen Te is vagy!!!! Döglesztő vagy, okos, és rendkívül kitartó, ami miatt hamarosan saját gyerkőceid is lesznek!!!!!!!!! (ide először véletlenül vannak-ot írtam, szóval ez biztos Freud-i elszólás - ergó, tényleg hamarosan jönnek a bébik!!!)
tényleg, most milyen a hajad??? hosszú vagy olyan rövid, mint az iwiwen???
Lucuzs,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége!!!! Bogi most már jól van??? A receptet majd én is szeretném!!!!
Holnap egyedül mész tapolcára???
Vius,
jobbulást nektek is!!!! nagyon édi kislányod van továbbra is!!! Nem semmi, hogy már most kakaót akar csak inni
mi lesz később???
Bumi,
hát, nem csodálom, hogy most már változtatni akarsz... szőrnyű, hogy mit megszenvedsz ezzel a ro...t cisztákkal. nagyon remélem hogy most ez már a végső gyógyír lesz és eltűnik!!!!!
Syl,
sok boldogságot nektek és drukk péntekre!!!!
Babi,
elhiszem, hogy vacakul érzed magad a fogigátlótól... én már második hónapja szedem és már nagyon megválnék tőle........ már tűkön ülök, hogy végre kezdhessünk...
MOnic,
Dávidka tényleg nem hasonlít Danira, nagoyn kíváncsi vagyok, hogy majd élőben milyen lesz!!!!!!!!!!!!!!! Hű, lassan már izgulhatunk érted is a szülés miatt.... hogy repül az időőőőőő!!!