Új privát üzeneted érkezett!

[quote="evilany"] írta:evilanyn kaptam kölcsön,ezt:
Kép
barátnőmék megvették de egyszer sem használták,a kislány csak szopizott.
Sok mindent kapunk tőlük,mellszívó,babakocsi,mózeskosár,autósülés,utazóágy,stb. Másik felét másoktól,kiságy,játszószőnyeg,etteőszék,járóka,kádállvány stb...ez nagy segítség.

Bizony, ezek összességében (alsó hangon) egy százas. de inkább több... Sőt a babakocsitól függően 150-200 eFt. :-)
Ennyivel több marad másra. :-)

szilvás76

Évi

Ma voltam cukorterhelésen.
Hát.... mi ne mondjak, kifogtam megint azt aki nem tud vért venni!
Bal kéz, elszorít, nézegeti....
Jobb kéz, elszorít, nézegeti....
Úgy döntött a balból vesz....elszorít, fertőtlenít, ütögeti. Majd bebökte. Odaszól kolleginának: jaj, gyere légyszi....
Kolegina jön, : hú szétment a véna! :shock:
Úh most be van dagadva a karom meg szép színes! :evil:
Bök mégegyet....remek....neki már sikerült.
Megittam azt a trutyit, szigorúan sűrített citromlével!
Aztán 2 óra múlva vissza, na akkor már kolegina vette kapásból a vért-jobb kézből....!

Ja, és nem kiabáltam le a nőt! :)
Nem vagyok én olyan.... :lol: Csak ha elkattan az agyam! :)

Na most megyek az eredményért!

Majd jelentkezek még!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika :lol: akkor erről lecsúsztam,át akartalak hívni hozzánk vendégségbe,én itt lakom a Verestől 3 percre. :( ha egy nappal előbb írom...az éjszakai apróláb szving alatt gondoltam ki. No sebaj.Pénteken taláxunk úgyis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.21 12:56-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja, én vettem Angelcare légzésfigyelőt a teszveszen 12 000.-ért, meg Avent mellszívóm is van, kézi.
Bnőm védőnéni lesz, s mondta, hogy az elektromos annyira nem szív mint a kézi!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát Évi, igen ez elég nagy segítség! Én is örülnék, ha valakitől ennyi mindent kapnánk kölcsönbe! :wink: De hát első unoka, dédunoka a családban, így ez sajnos lehetetlen, és baráti körben se született még baba. Mi csak az esküvőn nászajándékba kapott ill. menyasszonytáncból összetáncolt pénzben tudunk gondolkodni/reménykedni, abból szeretnénk a babánknak vásárolni. Ezt mondtuk mindenhol, hogy pénznek jobban örülnénk, mert egyrészt mi tudjuk mit-hol-milyet-mennyiért szeretnénk venni, és azt is el lehet kerülni, hogy mondjuk kapjunk 5 babahordozót... Mi már úgyis majdnem mindent kinéztünk, hogy milyet, mit, hol és mennyiért szeretnénk venni, aztán esküvő után meglátjuk, mire mennyi jut, mit tudunk ebből megvalósítani. :wink: Ha kevesebb lenne, sincs baj, mert anyáék gyűjtöttek nekem pénzt, és az ott van vésztartaléknak, bár szeretnénk, ha az inkább megmaradna, és majd a lakásba tudnánk fektetni! :roll:

Jááájj... tanulok de tényleg... közben meg salsát hallgatok, tegnap is Bence nagyon beindult rá, mondtam is a Tominak, látszik, hogy a mi fiunk, ő is szereti a salsát :D, meg mesét is hallgatunk, tanulás közben énekelek neki. :D Őrült vegyész anyja van :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Na én is ebéden túl. Hát mit mondjak tud az apukám vargabélest sütni! Enyém gyerek most nem tud megmozdulni :lol: Szívem szerint lefeküdnék, de hülyén néznék ki itt a földön. :lol:

Évi az nagyon jó, ha ennyi mindent kaptok kölcsönbe. Igaza van Szilvinek ez egy horror összeg.

Barbi igen, azért nekünk nagyon sok mindenünk megvan. De be kell szerezni egy pár dolgot azért. A sok apró dolog is szép összeget fog ám kitenni. de közel sem annyit, mintha mindent meg kellene venni.

Annakidején nem volt honnan kölcsön kapni, na meg két gyerkőcöt terveztünk így nem volt kérdés, hogy megveszünk mindent. Szülők is segítettek, volt amit karácsonyra tőlük kaptunk.

királylány

Én majd itt kertvárosban vetetem le a vért...nem kell buszoznom...és a 2 órát addig anyunál töltöm :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi, mi Bendénél ugyanígy voltunk ám! Sehol semmi baba a környezetünkben, nekünk az első, tesóm és közöttem akkora a korkülönbség ( 9 év), hogy az ő gyerekei már rég felnőttek, szóval mindent saját erőből vettünk. De most már jó, majd nálatok is a következő babára szinte minden meglesz! :-)

szilvás76

elálmosodtam...lefekszem...további jó beszélgetést!
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi,

Pont tegnap nézegettem zenéket, ezek tetszenek:

Ronan Keating: When you say nothing at all
Love Theme from Godfather
Andy Williams' Speak Softly, Love (from 'The Godfather')

(A Keresztapa-mánia az már alap nálunk... :) )

Ti miket választottatok?

Kép
xtina75

Bementem ma a Kínaiba(volt vagy 20 percem jógaóráig) nézelődni,nagyon édes kis rucik,tutyik,zoknik,de hol? ---legalul,négykézlábról lehet megtekinteni :evil: terhesen...vicces.
Tutyi 300,zoknik 2-300 ftért,majd vásárolok ha apa is jön velem legközelebb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, mi az a tutyi? :shock:

szilvás76

Szilvi olyan kiscipőféle :lol:

királylány

Mert én kapucninak hallottam már alföldi ismerősőknél, de éreztem, hogy itt, ebben a szövegkörnyezetben nem állja meg a helyét, hisz ugyan minek venne magába egy kapucnit??? :-)

Akkor ez olyan horgolt cipőcske, vastagabb "zokni" fazon lehet.

szilvás76

Kép
beléjük vagyok szerelmesedve

evilany

:-) aha! :-)

szilvás76

Na,megyek lassan babázni,barátnőzni.
(a 4.-en laknak,kihívás..)
:)

evilany

Na a mai sport megvolt: porszívóztam. Tegnap otthon is miután hazaértem, mert az a kupi meg kosz ami volt, na az leírhatatlan :shock:

Évi és ti hanyadikon laktok? :lol:

királylány

Mára vége a munkának :lol:

Évi
Limonádéba jó a fruktóz (édesebb, mint a rendes cukor, kevesebb kell belőle)
Süteményeket én is szeretem, a sósakat :lol: :wink:
Az édes-krémes sütemények nem az én világom. Nem is vagyok hozzájuk szokva, otthon nem nagyon sütöttünk olyanokat.
Ha nagyon édességre vágyom, akkor csokit eszem...

Királylány, Szilvás
Aranyosak lehettek a gyerkőcök!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Napozás, szolárium
Egyik se én vagyok. :wink:

Woody
Sajnos, ez az embereknek maguktól nem jut eszükbe!!! Buszvezető rendes volt!

Barbcsi
Nem mondták, hogy nem mászkálj el a vérvételek között?????
Mellszívót akkor veszek, ha szükség lesz rá, előre nem.
Cukorterhelés... félévente csináltattam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: (vizet lehet inni a vérvételek között :wink: )

Sterilizálás
Ismerőseim azt mondták, hogy berakták a cuccokat simán a mosogatógépbe, 60-70 fokos programra... (volt aki ipari mennyiségű tejet adott le, sose volt gondjuk a tej minőségével sem)
Túlzott sterilizálás, fertőtlenítés káros!!!!! (az immunrendszer nem fejlődik ki).
Egy normális tisztaság kell, amit a józan paraszti ész megkíván, de a gyereket nem kell üvegbúra alatt tartani!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sokan vagyunk, sokfélék, mindenki kicsit másként vélekedik a gyereknevelésről, de azért vannak alapvető dolgok, amikre szüksége van az újszülöttnek. Ez a lista ezeket az alapvető dolgokat foglalja össze. Ha ezeket beszerezted, akkor hátradőlhetsz és nyugodtan várhatod a kisbabád megérkezését, semmiben sem fog hiányt szenvedni. Hidd el minden újszülött más, érdemes megvárni bizonyos dolgok beszerzésével, neki is lesz hozzá egy-két szava. Majd menetközben fog sok minden eldőlni, hogy szükség van e rá.
Nagyobb volumenű dolgok:

1. Kiságy és matrac (vagy valamilyen alternatívája)
2.Pelenkázó szekrény (ez lehet valamilyen meglévő komód, asztal vagy akár kiságyra tehető pelenkázó is, az első félévben van inkább csak kényelmi jelentősége)
3.Tároló a baba ruháinak (szekrény, komód, tárolós pelenkázó…)
4.Autóba hordozó
5.Babakocsi (vízszintesre hajtható)
6.Párásító készülék, ha panelban éltek, és/vagy a páratartalom 50 % alatti. (barométerrel, időjárásjelentővel tudod mérni)
7.Légzésfigyelő, ha úgy érzitek szükségetek van rá
8.Csecsemőmérleg (elegendő bérelni egy hónapig)
9.Fekvőhely neked a babaszobába, ha egyből külön teszitek a kicsit

Apróbb használati eszközök:
1.Hőmérők (szoba és víz)
2.Lázmérő
3.Éjjeli lámpa (éjszakai pelenkázáshoz, de nem azért, hogy egész éjszaka égjen)
4.Kosárka, vagy tálcák a tisztálkodó szereknek…
5.Fedeles poharak az anyatej tárolásához (pl. Aventes)
6.Cumit nem szükséges előre venni, ráértek akkor, ha nem jön össze a szoptatás
7.Mellszívót se érdemes előre venni, majd a szükség megmondja
8.Ha nem tud szopni,de van még remény, hogy megtanulhat, akkor a régi típusú kis kávés poharak (kifelé hajló széllel) a legjobbak a baba etetéséhez (pontosabban itatásához)
9.Pelenkázó szivacs
10.Szoptatós párna, fotelt is majd a baba fogja eldönteni, hogy szükség van e rá, hiszen nem tudod még, milyen pozícióban akar (lesz hajlandó) szopni

Textilek:
1.Takaró
2.Ágynemű huzat (2 db)
3.Lepedő (2-3 db)
4.Pléd
5.Fürdőlepedő (tetra 2 db, frottír 1-2 db)
6.Textil pelenka (10-20 db)
7.Előke (3 db, nem műanyag)

Fürdéshez, ápoláshoz, pelenkázáshoz:
1.Babakád
2.Szennyestartó vödör
3.Tálkák (ápolószerekhez)
4.Körömvágó olló (ne a tieteket használd, legyen sajátja)
5.Babahajkefe, fésű
6.Popsitörlő kendő
7.Pelenka (ha textil pelenkát fogsz használni, akkor sem árt, ha van otthon eldobható pelenka vésztartaléknak)
8.Porszívóra szerelhető orrszívó (ez a legjobb, a műanyagnak annyi előnye van az üveggel szemben, hogy nem törik el)

Ruházat:
1.Kocsikabát és sapka
2.Body (6 db) - 56-os, 62-es (gyorsan fog nőni)
3.Tipegő (3-3 db méretenként)
4.Kis zokni (1-2 pár)
5.Vehetsz kisnadrágot hosszú újjú bodyval, zoknival, vagy kantáros nadrágot. Az a lényeg, hogy könnyen ráadható legyen az újszülöttre és ne vegyél túl sokat, mert pillanatok alatt kinövi.
6.Hálózsák - évszaknak megfelelő
7.Overáll, bundazsák, ha télen születik
8.Kis sapka (1-2 db)

Ápolási szerek:
1.Fürdetőkrém: Unguentum hydrophilicum nonionicum (recept nélkül is meg lehet vásárolni, de receptre olcsóbb)
2.Popsikrém: Unguentum infantum (ezt is recept nélklül is lehet, de receptre olcsóbb)
3.Lázcsillapító kúp (Germicid-C, a gyermekorvos fogja kiírni)
4.Gyógyszertári alkohol
5.Hintőpor (Hexaclorophenes)
6.Steril vatta
7.Fültisztító pálcika
8.Kamillavirágzat
9.Gyógyszertári napraforgó olaj
10.Steril mull-lapok
11.Hidrogén-peroxid oldat
12.D vitamin, K vitamin (majd a gyermekorvos fogja kiírni)

http://www.dokimami.hu/2009/11/20/bevas ... -55-tetel/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én ma nagyon szigorú voltam!!!!
Mindegyik csoportnál névsort írtam gyakorlaton :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, igazad is van! Sokat lógnak amúgy?
Ha már orvosnak készülnek, akkor ez a minimum, csak a tankönyvből nehéz lenne később gyógyítani! :-) :wink:

Tök jó ez a dokimami oldal, beleolvastam a hozzászólásokba is, barátságos, könnyen érthető. :-)

szilvás76

sziasztok!

rottyon vagyok... :? éjjel megint virrasztottam, mert éjfélkor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a torkom... nem tudtam visszaaludni.. reggel elmentem dokihoz, és torokgyulladásom van... :?
felírt antibiotikumot, de nem váltottam ki, mert még csak lázas sem vagyok, csak baromira fáj...
voltam védőnéninél és híztam 2 kilót! ennek örömére főztem sajtos-tejfölös spagettit... kajálok, besötétítek és alszok! bocsi, hogy most többre nincs erőm!

Kép
gtunde75

1. Kiságy és matrac (vagy valamilyen alternatívája)
2.Pelenkázó szekrény (ez lehet valamilyen meglévő komód, asztal vagy akár kiságyra tehető pelenkázó is, az első félévben van inkább csak kényelmi jelentősége)
3.Tároló a baba ruháinak (szekrény, komód, tárolós pelenkázó…)
4.Autóba hordozó
5.Babakocsi (vízszintesre hajtható)
6.Párásító készülék, ha panelban éltek, és/vagy a páratartalom 50 % alatti. (barométerrel, időjárásjelentővel tudod mérni)
7.Légzésfigyelő, ha úgy érzitek szükségetek van rá
8.Csecsemőmérleg (elegendő bérelni egy hónapig)
9.Fekvőhely neked a babaszobába, ha egyből külön teszitek a kicsit

Apróbb használati eszközök:
1.Hőmérők (szoba és víz)
2.Lázmérő
3.Éjjeli lámpa (éjszakai pelenkázáshoz, de nem azért, hogy egész éjszaka égjen)
4.Kosárka, vagy tálcák a tisztálkodó szereknek…
5.Fedeles poharak az anyatej tárolásához (pl. Aventes)
6.Cumit nem szükséges előre venni, ráértek akkor, ha nem jön össze a szoptatás
7.Mellszívót se érdemes előre venni, majd a szükség megmondja
8.Ha nem tud szopni,de van még remény, hogy megtanulhat, akkor a régi típusú kis kávés poharak (kifelé hajló széllel) a legjobbak a baba etetéséhez (pontosabban itatásához)
9.Pelenkázó szivacs
10.Szoptatós párna, fotelt is majd a baba fogja eldönteni, hogy szükség van e rá, hiszen nem tudod még, milyen pozícióban akar (lesz hajlandó) szopni

Textilek:
1.Takaró
2.Ágynemű huzat (2 db)
3.Lepedő (2-3 db)
4.Pléd
5.Fürdőlepedő (tetra 2 db, frottír 1-2 db)
6.Textil pelenka (10-20 db)
7.Előke (3 db, nem műanyag)

Fürdéshez, ápoláshoz, pelenkázáshoz:
1.Babakád
2.Szennyestartó vödör
3.Tálkák (ápolószerekhez)
4.Körömvágó olló (ne a tieteket használd, legyen sajátja)
5.Babahajkefe, fésű
6.Popsitörlő kendő
7.Pelenka (ha textil pelenkát fogsz használni, akkor sem árt, ha van otthon eldobható pelenka vésztartaléknak)
8.Porszívóra szerelhető orrszívó (ez a legjobb, a műanyagnak annyi előnye van az üveggel szemben, hogy nem törik el)

Ruházat:
1.Kocsikabát és sapka
2.Body (6 db) - 56-os, 62-es (gyorsan fog nőni)
3.Tipegő (3-3 db méretenként)
4.Kis zokni (1-2 pár)
5.Vehetsz kisnadrágot hosszú újjú bodyval, zoknival, vagy kantáros nadrágot. Az a lényeg, hogy könnyen ráadható legyen az újszülöttre és ne vegyél túl sokat, mert pillanatok alatt kinövi.
6.Hálózsák - évszaknak megfelelő
7.Overáll, bundazsák, ha télen születik
8.Kis sapka (1-2 db)

Ápolási szerek:
1.Fürdetőkrém: Unguentum hydrophilicum nonionicum (recept nélkül is meg lehet vásárolni, de receptre olcsóbb)
2.Popsikrém: Unguentum infantum (ezt is recept nélklül is lehet, de receptre olcsóbb)
3.Lázcsillapító kúp (Germicid-C, a gyermekorvos fogja kiírni)
4.Gyógyszertári alkohol
5.Hintőpor (Hexaclorophenes)
6.Steril vatta
7.Fültisztító pálcika
8.Kamillavirágzat
9.Gyógyszertári napraforgó olaj
10.Steril mull-lapok
11.Hidrogén-peroxid oldat
12.D vitamin, K vitamin (majd a gyermekorvos fogja kiírni)

Végigfutottam a listán, kiemeltem, hogy nálunk mi volt otthon, amikor hazamentünk, és mi kellett valójába.

Megjegyzem, mérleg is van, de nekünk nem kellett. Nagy volt, gyarapodott, no meg a tápszer miatt pontosan tudtam, mennyit eszik. Ha szopizott volna, lehet, hogy mérem egy darabig, de sztem érdemesebb kölcsönözni 1-2 hónapra, utána úúgysem kell.

Tök jó ez a lista!!!

szilvás76

Sziasztok, elmentem én is. Nem én megyek ma a "bandavezérért" , így megcsináltam a napi penzumomat.
:-)

szilvás76

Volt egy több, mint 1 órás megbeszélésem. Nagyon unalmas volt, viszont a pocakom folyamatosan ugrált. Olyanokat rúgott a drága, hogy azon nevettem. :D

Ircsi, szuper ez a lista!
Én is csináltam egy ilyet, szerencsére már sok minden megvan. :)
Igen a mászkálást én is mondtam, mivel más lesz az eredmény. Mi IR-esek ezeket már nagyon tudjuk (sajnos). :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok mennyit írtatok :lol:
Ircsi jó a listád én is tudok esetleg nektek egy két dologoban segíteni márkát és sok mást illetőleg mivel boltom volt úgy tapasztaltam mi üzleti fogás és mi segít,volt rá 4 évem megtapasztaljam meg a vásárlók is elmondták a tapasztalataikat.
Ircsi igazad van az antibiotikummal kapcsolatban sajnos már ma elkezdtem viszketni van itthon normaflorom majd iszom,sajnos torokgyulladásom van tüszős mandulám nem lehet egy éve kivették a mandulámat elég erős torokgyulladás és arcüreg és a fülem is be van ezért kezdtem el szedni az antibiotikumot.Azt halotam még natur joghurttal jó fürödni,bármilyen joghurt jó???Ircsi ha esetleg ebben tudnál nekem segíteni,mert elég erősen viszketek és megint gond lesz ott lent sajnos :cry: .
Barbcsi vérvétel hát elég rossz hallani ezt sajnálom,ezt a rossz élményt.
Clarika hát elég baj,hogy ilyen emberek ülnek ott,tudod az a baj hogy ezt megcsinálják egy gyerekkel szemben is egy felnőt még ki is bírja de egy kis picur azért más.
Szilvás kisfiad nagyon cuki lehet a kis vezér....
Évi elég sok mindent katatok ez csak jó jó babázást neked :lol:
Tegnap vettem a turiba 2 bodyt meg kettő kis vékony rugit szinte új mindössze 300ft ért hát mondanom sem kell nagyon drágák voltak itt nagyon jó dolgok vonnak itt a turiba és szinte újak 1200ft/kg nagyon sok mindent lehet venni és vannak hetek mikor fél áron van.Pótlásnak ezek is jók mivel eleinte tuti én is bénább leszek és én is jobban össze fogom kenni,egy nap többször is kell majd öltöztetni.Kismamaruhákat nem felejtettem el csak nem voltam sehol mivel beteg vagyok pihenek és a másik háztól nem hoztam még be de igyekszem pótolni,amugy nyári mind nah majd holnap kiugrom érte.

Kép
bévi

Cukorterhelés
Örüljünk annak, hogy megcsinálják! Hiszen egy súlyos következményekkel járó betegséget szűrnek ki vele idejében!
Kezeletlen diabetes anyai, magzati károsodásokat okoz!!!!!
(Még az USA-ban is csinálják :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

4D mi már voltunk még Lili 16 hetes volt a genetikai miatt mentem mert gondoltam a kórházban nem igazán fogják úgy megnézni ahogy én szeretném.Jól tettem mert kb 5 perc volt a genetikai ultrahang.Nekünk a 4D 10.000ft 30 perc kb kicsit lehet több kaptunk egy dvd meg egy képet ajándékba mi kettőt kaptunk mert Lili ezt kapta doktorbácsitól nőnapra :lol: :lol: :lol: Én jövőhéten is megyek valószínű hétfőn ha addigra meggyógyulok.

Kép
bévi

Bévi
Lactacyd, Colpo-Cleaner...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lactacydnak a mosakodóját használjam vagy az intimzuhanyát???A másik az mi ha nem gond hogy megkérdezem :oops:

Kép
bévi

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszönöm!!!!Katus jól van???

Kép
bévi

CSAJOK EZEKET VETTEM KEMÉNY 300FT AZ ÖSSZEST :lol:
Kép
Kép
MÉG VIZES KICSIT EZÉRT GYŰRÖTT IS,DE MAJD HA MEGSZÁRAD SZÉP LESZ :lol:

Kép
bévi

Megjöttem...
Ircsi jó a lista!!
Szilvi,most akkor mit hogy emeltél ki? A vastagon szedett az melyik?

Tünde,Bévi jobbulást!

evilany

Bévi
Aranyosak a rucik!
Katus biztosan jól van :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi arra értettem veletek minden rendben de, gondolom igen :lo el olvastam az oldalt nagyon jó ez a hüvely elég érzékeny hely.....
Évi próbálok gyógyulgatni,milyen volt a babázás.

Kép
bévi

Én azt tudnám ajánlani még,hogy bodyból vegyetek többet szerintem nem muszáj,de 12db lehet belőle ne keljen minden nap mosni a pici ruháit mivel azért a szülés után főleg kell a pihenés az anyának,nem fog minden nap mosni és már lehet venni nagyon olcsón alig használt bodykat aki nem akar újra befektetni,és a többi ruhácskából sem árt többet venni rugi,mert gondoljunk rá ha össze kenni újat adunk rá este fürdésnél megint tisztát,ez egy nap és ez minimum két öltöztetés egy nap.Ha nagyon spórolni akarunk a ruhával akkor érdemes 62 venni,mert azt tovább tudja hordani,62cm azért nem olyan hamar lesz mivel a méretét,azt fejtetőtől mérik,de a ruha csak válltól kell rá :lol: Fürdető lepedő textilkifogó abból is legyen legalább 2-2 a mosás miatt itt is.

Kép
bévi

Bévi
Én elhatároztam az első pozitív tesztnél, hogy ÉLVEZNI fogom a kismamiság minden percét, ehhez tartom is magam!
Erre vártam hosszú évek óta, több millió forintot ráköltöttem, hogy kismama lehessek, akkor végre élvezzem!
(és nagy valószínűséggel egyszeri alkalom lesz ez az életemben :? )
És mivel a pszichém teljesen rendben van, így a testem is jól működik!!!!!
A várandósság természetes velejárói nálam is előjönnek, az itt szúr, ott húzódik, de TUDOM, hogy miért van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én vagyok az, aki nem vesz használt ruhát a gyerekének! :oops:
Otthon nagyon szép, Mo-ihoz mérten olcsóbb holmikat vettünk, és a tesóimtól is kapok egy csomót ajándékba... :wink:
(egyébként meg megveszem a tesco-ban, a kínaiban, a C&A-ban, stb.)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Amit a kórházban kérnek mikor hozod haza:
Pólyahuzat
pólyabetét
Body vagy kis ing de ma már inget nem nagyon szoktak venni
Pléd amibe beleteszik a pólyát ez lehet cipzáros is az elég praktikus tudod plédnek és bundazsáknak is használni ilyenkor nyáron még elég,vagy levegőztető zsáknak.
Rugdalózó+sapi
Textil pelus
Van kórház ahova be kell vinni pelenkát még amibe tisztába teszik,és minden más tisztálkodó szert is,és kis ollót is kérhetik a baba sajátját.
TESZEK FEL KÉPET MINDJÁRT A PLÉDRŐL

Kép
bévi

Ircsi annyira irigyelek de csak jó értelembe,hogy úgymond nem vagy aggódós,sajnos nekem ez nehezen megy,a gyógyszerek miatt félek de sajnos ha nem szedem akkor meg úgy veszem észre még rosszabb próbáltam egy hétig kezelni itthon de nem lett jobb,féltem valami baja lesz a picurnak.Ruhák én sem vettem eddig turis ruhát de most megtetszetek,megnézem a márkáját kimosom finom mosóporral és öblitővel és magas hőfokon.Én benne voltam ebbe baba ruhába,sajnos árak azok vannak,a párom sem díjazza a turis ruhát sőt ellenzi.Na én meg az az ember vagyok aki a kínaiban nem venne babaruhát,inkább akkor turi de jó anyaga legyen de ez is egyén függő mint sok más minden.

Kép
bévi

Hát igen ebben is mindenki másként gondolkodik.Ircsi te tényleg már túl vagy sok mindenen,kiérdemlitek és ha Te úgy gondolod h.nem adsz használtat,szíved joga sokan vannak így.Engem nem zavar,hiszen egy kisbaba azért csak nem "koszolja" annyira be meg mittudomén,amilyen gyorsan nőnek,egyszerűbb így,meg ugye csomó mindent kapunk.
De én is sok mindent újonnan tervezek,matrac,kiskád,pelenka,játékok,cumi,meg egy két kisruhát is mindenképp.

Barátnőm mondja most, ő odaadja az elektromos mellszívóját majd,meg a hordozókendőt is,addigra a kislány pont kinövi.
Nagyon édes a kis Enikő.Már mászik,sőt lassan fel fog állni,mert már kapaszkodva feltérdel,őrület még csak most született! (tavaly júl.28)

evilany

Bévi sajna sokszor a butikos ruha meg ugyanaz mint a kínais,ezt már megtapasztaltam.

evilany

Dia kérdésedre válaszolva,5-diken lakunk de van lift :) barátnőméknél meg nincs...

evilany

Évi

Meghívhatsz máskor is... :) Kiváncsi vagyok a cicáidra! :)

Elmentem az eredményért, s kettőt becsillagoztak!
Ircsi ehhez is értesz? mert akkor beírom ide, s segíthetnél értelmezni!

Clárika
Kép
clárika

Clarika,meghívlak :) csak ez olyan kézenfekvő lett volna,átsétálsz arra a 2órára. De lecsúsztam róla.
Mi lett csillagos?

evilany

Kép Kép

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?