Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is Polarid van vezetni meg napozni - bár én nagyon nem napozok - a gagyi meg szaladós. Én nem tudok napszemüvegben közlekedni gyalogosan mert szédülök benne..... Unokanővérem ígérte a szopipárnát ha legközelebb hazajönnek. Nekem + egy nagypárna van bent az ágyban Gábor legnagyobb örömére :lol:

királylány

Én sem napozok. Pocsék a bőröm ilyen szempontból, csak leégni tudnék jó kis "malacrózsaszínűre", de azt meg nem akarok. Jó lenne a bőrrákot kiiktatni a "listáról", vagy legalább is a lehetőségét csökkenteni.
Hetekig kéne aszalni magam, hogy legyen egy kis szinem, az meg 10-14 nap alatt lekopik. No meg nem is bírok a napon dekkolni, inkább árnyékban olvasok, ha van (nincs :D ) rá időm. :-)
Így már évek óta nem túráztatom magam a kérdéssel. :-)

Hát igen, a mi hitvesi ágyunkról is lassan kiszorul szegény a párnáktól. :-) :wink: :D

szilvás76

Én nyár elején el szoktam járni szoláriumba, hogy legyen egy kis színem, de amit max bírok az a 10 perc.
Na a rend őrei pont az ablak előtt igazoltatnak valakit....

királylány

Nem bírom én sem a napot egyébként. Árnyékban olvasni na azt igen! Mi nyaralni nagyszülőkkel járunk, így megoszlik a teher. Most már jó, hogy nagy Bence, de mikor kicsi volt le nem ült volna egy pillanatra sem. Igaz, a medencébe csak akkor mehet be ha egyikünk figyel rá. Hiába ér le neki a lába, biztos ami tuti.

Na egy vörös csajszi magyaráz nagyon valamit a rendőrnek.

királylány

na, feltettem a táskaborításom eredményét. :-)

szilvás76

Megjöttem,majdnem elaludtam...lehet most elmosogatok és ledőlök,du.megyek babázni. Vasalni kéne de ráér este is,apjuk úgyis maszekol.
Főznöm nem kell,tegnapról maradt mára is.

Szilvi,Panna sztori :lol: :lol:

Én hófehér vagyok,tavasszal szoliba szoktam járni hogy mégse világítsak annyira,de ez most ugye kimarad.

Dia a Te légzésfigyelőd is bébiőr is egyben? (melyik az?)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Ismét alig tudom elolvasni, annyit írtatok.
Tegnap kaptam egy SOS munkát, így nem volt időm netezni. De szerencsére azért sikerült elmenni a szülésfelkészítőre. Most a gyermekágy és a császár volt a téma . Nagyon érdekes volt, de most elkezdtem nagyon félni a szüléstől. Eddig nem is gondolkoztam rajta. :?

Ja és hazafelé a buszsofőr bemondta a hangosbemondóba, hogy valaki adja át a helyet a kismamának, addig el sem indult a busz. Én meg csak néztem ott hülyén, hogy ez most mi.
Aztán egy 50 év körüli férfi adta át. :D

Tina, köszi kérdésed. Nagyon jól vagyunk. Lili folyamatosan mozog és rugdos.
Csak hát dolgozom (9-17-ig) és esténként kb 9 körül elalszom már. De már csak 5 hét és vége. :D :D :D
Pocakképet hétvégén rakok fel, ígérem….

Csillag, nagyon szép lesz a szoba. Annyira jól rajzolsz!

Tünde, szuper kép! Örülök, hogy minden ok..
Jó sokáig dolgozol majd.
Nálunk is megy az interjúztatás az állásomra. Nagyon sokan jelentkeztek, így szerintem max. 2 hetem lesz betanítani az új embert.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Igen, most jobb kihagyni a szolit (is).
Egyrészt hajlamosabb a bőr a májfoltosodásra, meg valamit magyarázott a dokinénim is, hogy a meleg, meg a vérbőség stb nem jó a babának sem. Gondolom nem borzasztóan káros, de javasolta, hogy bírjam ki a szoli nélkül.

... símán. :-) Majd jövő télen, ha jól esik, heti 5 perc esetleg, de elvagyok nélküle.
Úgyis a fehér bőrszín a divatos. :lol: :wink:

szilvás76

Évi, az Angelcare az tuti ilyen.
Itt van a
weblap. http://www.angelcare.hu
nekünk is ilyen lesz

woody

Woody,sofőr :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Először is: végre túl vagyunk a cukros borzadályon!!! :lol: :lol: :lol: jippijééé Aki még ezután megy, annak nagyon ajánlom, hogy vigyen citromot!!!!
Bementünk, már reggel direkt úgy keltem fel, hogy felöltöztem, wc, fogmosás és indultunk is, minél kevesebbet kelljen bírnom éhgyomorra. Megbeszéltük Bencével, hogy legyen jó kisfiú, bírja ki ezt a 2 órát, utána eszek... Hát fél órát csúsztunk, így kezdődött, aztán bekerültem, levette a vért - alig akart jönni a jobb kezem vénájából, jobban bele kellett szúrnia, utána mondták, ott a pohár, igyam meg. Én hülye, először csak pár csepp citromot tettem bele, hát ne tudjátok meg... :shock: Majdnem a mosdócsapban kötött ki... A nővér is rámnéz, megkérdezi: jól van? Mondom: persze (gondoltam magamban hát nem éppen...). Belefacsartam a fél citromot, amennyire csak bírtam, de még úgyis halálos volt, 3szori húzásra sikerült meginni. Kijöttem, koncentráltam, hogy ne hányjak, kimentünk sétálni, én szédültem, elmentünk szerszámboltba, akkor megint rámjött egy hányinger hullám, aztán 1 óra múlva bementem vért vetetni... Megint a jobb kezem vénája, semmi nem jött, nővér megijedt velem együtt, hogy most mi lesz. Balt megbökte (én az öklömmel pumpáltam, ő meg az ereim nyomkodta), imádkoztam, jött is belőle, azt mondta nem tudja, hogy veszi le a 3dikat... :? Kimentem, újabb hányinger hullám, szédüléssel együtt, a jobb kezem kissé megdagadt :( Elmentünk megint sétálni, vissza a kocsihoz, én ledőltem, igen ájulás közelében voltam, Tomi elment a pékségbe venni zsemlét, hogy utána megehessem. Szegény fiunk már nagyon rugdosott, hogy együnk végre, letelt még 1 óra, bementem, nagy levegő: újabb hányinger hullám :?, nővér sóhajtozott, én vele együtt, hogy csak legyen a bal kezem vénájában vér. Lett is, ez volt a leggyorsabb hál' Istennek. 8) Kijöttem, beültünk a kocsiba, pici fiunk már olyanokat rúgott, mintha azt akarná mondani: már vége, ehetünk, lééégysziiii. :D itthon ettem, és ittam végre, már jobban vagyok, Bence is szemmel láthatóan, nagyon rájött a ficánkolás a kajától. :D

A legrosszabb az egészben az volt, hogy abban a 2 órában még inni se ihattam, pedig sokat segített volna!!! Holnap mehetünk az eredményért. :wink: Rajtunk kívül még 3 kismama volt.

Na mindjárt visszaolvasok, aztán reagálok. :)

Kép

Kép
barbcsi

Hű Barbcsi de megnyugtattál :?

evilany

[quote="woody"]
írta:
woody
de most elkezdtem nagyon félni a szüléstől. Eddig nem is gondolkoztam rajta. :?

Ja és hazafelé a buszsofőr bemondta a hangosbemondóba, hogy valaki adja át a helyet a kismamának, addig el sem indult a busz. Én meg csak néztem ott hülyén, hogy ez most mi.
Aztán egy 50 év körüli férfi adta át. :D

Nálunk is megy az interjúztatás az állásomra. Nagyon sokan jelentkeztek, így szerintem max. 2 hetem lesz betanítani az új embert.

1. ne félj! Agyilag, belsőleg is rá kell hangolódni, a félelem gátol!
Az segít, ha arra gondolsz, hogy MINDEN a kisbabádért történik, és segíteni fogtok egymásnak. Fáj, persze, de lehet csillapítani, és VAN vége meg gyönyörű eredménye. Azért történik MINDEN, hogy ő megszülessen. Ha hagyod, hogy sodorjanak az események, és nem gátolod a folyamatot, minden szépen megy majd. Tapasztalat! :-)

A sofőr meg tök jó fej! Pesten történt?

A helyemre nem vesznek fel senkit, szétosztják a munkámat 4 kollegámnak. Spórolnak. Én úgy számolom, 2 év múlva nem lesz hova visszajönnöm, de talán jobb is így.

szilvás76

Szilvi,mert? (nem lesz hova...)

evilany

Woody, ilyen a mienk is. Jó választás! :-)

szilvás76

Légzésfigyelőről látom volt szó. Mi mindenképpen szeretnénk, úgy sokkal nyugodtabban alszunk, ha tudjuk, bejelez, ha baj van. Különben állandóan aggódnék, ilyen vagyok... :roll: Mi is Angelcare-eset szeretnénk, állítólag egy-két kórházban is az van, és csak jót hallottunk eddig róla.

Téves riasztásról: a legnagyobb fokú érzékenységre kell állítani, és akkor nem riaszt be tévesen, ezt is a kórházban mondták.

Mi ezt néztük ki (ami babaőr is egyben):

Angelcare AC401 babafigyelő digitális készülék

http://angelcare.hu/ac401R.php

Én is tudom, hogyan kell újraéleszteni, tanultam anno vöröskeresztes tanfolyamon, de ne legyen rá sosem szükségünk, amondó vagyok. :wink:

Ha már itt tartunk, milyen mellszívót vesztek? Kézit vagy elektromosat? Őszintén szólva, nekem a kézi szimpatikusabb... :oops: Abból az AVENT-eset néztük ki, azt is sokan ajánlották, meg most akció is van rá, 25% kedvezmény, így pl. a brendonban 14990 helyett 10990! De ugyanezt az intersparban is láttuk, és ott van hozzá 2 db cumisüveg is ugyanennyiért!!Többedik babások, Ti mit gondoltok?
Meg láttam, hogy a fürdetésről is volt szó. Mi úgy döntöttünk, hogy veszünk egy kiskádat, abba bele olyan biztonsági fürdető (talán Szilvás mutatta a mackósat, na mi olyat akarunk, csak simába) és egy kádállványt, azt a szimpla összecsukhatósat, amit meg talán Királylány tett fel ide. :)

Kép

Kép
barbcsi

Évi szerintem a mienk nem bébiőrös. Nem tudom. Nem volt fontos, hogy az legyen, mert a lakásban őr nélkül is hallottam még a levegővételét is.

királylány

Évi. építőipari cég, a válság óta egyre rosszabb helyzetben, már amúgy is tervben volt, hogy elmegyek, de aztán jött a baba. Így már nem ugráltam.
A fizetéseket alig bírják kipaszírozni hó elején, remélem, legalább júliusig ezzel nem lesz gond. :-(

Keresgélek, és ha találok majd valamit, 2 év múlva nem ide fogok visszajönni. Már nem is bánom, mert et így nem jó sem szakmailag, sem lelkileg.

szilvás76

Aha értem. Hát,nem tudom,lehet egyenlőre marad a kölcsönzés. Annyi pénzünk nem lesz h.újat vegyünk,a vaterás,tesz veszes dolgok meg ha szar,nincs hol reklamálni,javítani...Itt Pécsett azt hiszem 2000/hó,azt meg észre se vesszük...

evilany

evilany

Woody: buszsofőr nagyon rendes volt!

Barbi túl vagy rajta, ez a lényeg. Borzalmas, tudom, bennem élénken él 2004-es élmény is. Nekem akkor 4x vettek óránként vért.

Mellszívó: én csak ajánlani tudom az Avent márkát. Kézit. Nem érdemes elektromosat venni. Nekem ez kölcsönben volt anno, most is kapok - legalábbis a szomszéd felajánlotta. Ő megvette sterilizálóval együtt mikor kiárusítás volt itt a bababoltban, de használni nem használta, mert nem volt teje.

Légzésfigyelő: anno vagy nem lehetett bébiőröset kapni vagy Gábor nem vett olyat, nem emlékszem. Akkor szerezte be mikor megszületett Bence és mi a kórházban voltunk. Nekünk ott felhívták a figyelmet rá, melegen ajánlották. Bence korán jött és pici is volt, igaz, hogy én is oldalt altattam.

Szoli idén nekem is kimarad. Igaz kisszoknyát sem fogok hordani. Veszek barna színt kölcsönző testápolót oszt jónapot. :wink:

királylány

Évi, ne haragudj, nem akartalak megijeszteni!!! :( :cry: Csak gondoltam leírom,velünk mi volt, és továbbadom a tapasztalatot, hogy citromot vigyetek mindenképp!!!!! Különben is, én vagyok ilyen alacsony vérnyomásos, lehet te is olyan mosolygós leszel végig, mint az egyik kismama. Tegnap este 102/66 volt a vérnyomásom... :shock: Pedig előtte anya felidegesített a telefonban! :?

Királylány! Hogyan tudom beállítani a blogomban, hogy megjelenjen oldalt, hogy kik olvasnak és mi kiket olvasunk?? Már többször is próbálkoztam vele, de sajnos nem megy! :evil: :(

Tündi! Nagyon szép a kislányotok, milyen formás kis pofija van!!! Mi holnap megyünk 4D-re!! Nagyon nagyon várjuk, remélem élénk lesz, mint mindig!!! :roll: :wink: Nálunk Balatonfüreden 10.000 Ft, ebben benne van 20 perc vizsgálat, DVD, és képek is készülnek, csak vinni kell pen drive-ot, amire felteszik a képeket! Szerintem teljesen korrekt, a dokimhoz járunk 8000 Ft-ért, és az nem 4D, bár ott is alaposan megnézegetjük mindig, és meg is vizsgál, és mindig megkérdezi, van-e valami panaszom, kérdésem, készségesen a rendelkezésünkre áll, bármi van, hívhatom, és a szülésnél is bent akar lenni velünk! Képzeljétek, talán nem is mondtam még, de az anyósom osztálytársa volt!!! :D 8) És mindig elnézést kér, ha csúszásban van. Kevés ilyen orvos van a világon szerintem!!!

Kép

Kép
barbcsi

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiTéves riasztásról: a legnagyobb fokú érzékenységre kell állítani, és akkor nem riaszt be tévesen, ezt is a kórházban mondták.

Mi ezt néztük ki (ami babaőr is egyben):

Angelcare AC401 babafigyelő digitális készülék

http://angelcare.hu/ac401R.php

Ha már itt tartunk, milyen mellszívót vesztek? Kézit vagy elektromosat? Őszintén szólva, nekem a kézi szimpatikusabb...

Mi úgy döntöttünk, hogy veszünk egy kiskádat, abba bele olyan biztonsági fürdető (talán Szilvás mutatta a mackósat, na mi olyat akarunk, csak simába) és egy kádállványt, azt a szimpla összecsukhatósat, amit meg talán Királylány tett fel ide. :)

Az érzékenységet jobb közepesen hagyni (gyári beállítás), de majd kitapasztaljátok. Ilyenem volt nekem is z AC301R tipusú. Ezek már újabbak, akkor az volt a "legjobb". :-)

Avent elektromos mellszívóm van, lehet manuéálisan is használni, én próbáltam így is meg úgy is, de sajna nem volt tejem, így nem tudok érdemben nyilatkozni. Talán manuálisan jobb volt...

Nálunk volt az állvány+tök egyszerű kiskád+Maci. Tökéletes kombináció! :-)

szilvás76

Dia,én a Nivea önbarnítót vettem tavaly de sajna inkább sárga és foltos,na sebaj mégse hófehér.Majd nem megyek ki egyedül az utcára mert ha ezzel kenem magam oszt elájulok,bevisznek simán intenzívre mint májkómást :lol: :lol: :lol: legyen ott vki,aki elmondja,ááá nem ez csak önbarnító.

evilany

Én azt tapasztaltam, és nem sznobság, hogy az AVENT-es cuccok általában nagyon jók. A cumisüvegek+cumik is, sajnos volt tapasztalat velük bőven... (táposcsibe miatt :-) )
Sterilizáló is jó, de felesleges venni, én kaptam, kb 5ször használtam, és nem tudtam elpasszolni a VATERA-n. :-)

szilvás76

Na ezt most találtam az angelcare honlapján! Kórházak, amik referenciát vállalnak ezért a márkáért:

http://angelcare.hu/index.php?mkt=9

Képzeljétek, tegnap kismamatorna után elmentünk sóginőmhöz enni egy pizzát. Amíg vártunk, a pici fiunk úgy megrúgott, hogy hangosan felnyögtem, ekkorára nem számítottam! :shock: :roll: :lol: :D Szerintem vagy fejre fordult vagy popsira, de biztos, hogy 180°-os fordulatot vett. Tomi szegényem nem tudta mi bajom, mondom neki: a kisfiunk éppen olyan bukfencet csinált, hogy levegőt nem kaptam. Erre azt mondja: nem baj, erősödjön csak, még bíztatta! :lol: :lol: :lol: Aztán este is igen elemében volt, apukája nagy örömére, és éjjel úgy aludtunk el, hogy a Tomi a pocimra tette a kezét és érezhetően odabújt Bence, éreztük, ahogy a tenyere alatt mocorog, mintha odasimulna a kis testével, és így aludtunk el mi 3-an, már rég volt ilyen jó éjszakánk! :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Egyszer használtam ilyen önbarnítót, és narancsos színem lett. Még szerencse, hogy az arcomra nem kentem. Ja és vigyázz, mert ha a tenyeredről-kezedről nem mosod/súrolod le kenekedés után, akkor a redőkben megül a krém, és olyan, mintha koszos lennél. :-)

Hajrá, kérünk majd képeket! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

szilvás76

Szilvás, köszi! Igen eddig így gondoltam a dolgot.
De egy kicsit fura volt a szülésznőt hallgatni, hogy pontosan mi lehet egy császárnál. Tudja az ember, de most olyan fura volt.

Ja a busz budapesti és a 22-es volt. :)

Igen ez a munkamegosztás itt is felmerült. (A főnőköm vitte volna egyedül a dolgot). De valahogy mégis sikerült kibuliznia, hogy vegyenek fel embert.

woody

Én az avontól szoktam rendelni, de nem önbarnító csak napbarnított színt élénkítő testápoló. Eddig jó volt.

Sterilizálás: hát vessetek meg érte, de én nem nagyon sterilizálgattam. Nem is volt készülékem, a hagyományos forralós technikát alkalmaztam, már amikor eszembe jutott. Most sem fogok különösebben, hacsak valami nem indokolja.

Avent: nekünk is ezek voltak/vannak, meg voltam elégedve, másfajta nem igazán jött be. Csöpögött/folyt, maradtunk ennél. Illetve nekem van tupperes cumisüvegem és itatópoharam is. Na még ezeket szerettem nagyon.

Évi: :lol:

Hát én nem tudom, de az én gyerekem nem egy energikus fajta. Mondta a védőcsajszi figyeljem a mozgást evés után. na jó, de rohanós napokon mikor van erre időm? Mozog, de nem rúgja szét semmimet. Inkább olyan kis finomakat mozdul.

királylány

Woody! Nagyon kedves volt a sofőr! :wink: Felénk is lehetnének ilyenek, bár nem panaszkodhatom, hétfőn megvárt, pedig senki nem állt a buszmegállóba. :roll:

Szoli: én sosem jártam, pedig nagyon fehér bőröm van, de nem is szeretnék, bevallom, sosem csábított. Szilvás, én sem tudok lebarnulni hiába napozom, meg max. 10 perc, amit napon bírok, utána fájdalmas, és bőrrákot sem szeretnék! Általában a hátamnak és a vállamnak szép színe van nyáron, de a hasam tök fehér, a lábam meg felemás: elöl hófehér, hátul rákvörös :D. Csöppet vicces szokott lenni, de pár nap alatt az is elmúlik, így hófehér lábakkal közlekedem nyáron. Engem nem zavar, Tominak így is szép vagyok (sose mondta még ellenkezőjét), akkor meg minek? Terhesség alatt nagyon vigyázni kell szolizással, napozással! Hiszen "felforr" a testünk, megnő jelentősen a hőmérséklete, gondoljatok bele, szerintem a magzatvizet is felmelegíti! De majd Ircsi megmondja nekünk! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Na,eldőlök a kanapén egy 1.5 órácskára...

evilany

Szilvi ígérem kiborítom a táskám csak legyen időm. Látom nem vagyok egyedül aki busszal/kisautóval és egyéb négykerekű járgánnyal jár dolgozni :lol: innen látszik, hogy fiúgyermek van a családban :lol:

királylány

[quote="királylány"]S írta:királylányterilizálás: hát vessetek meg érte, de én nem nagyon sterilizálgattam. Nem is volt készülékem, a hagyományos forralós technikát alkalmaztam, már amikor eszembe jutott. Most sem fogok különösebben, hacsak valami nem indokolja.

Mondom, én is vagy ötször, ha bekapcsoltam, ha már egyszer van ilyen masina, de én is inkább összevártam 2-3 cumit (eleinte) és forrásban levő vízbe dobtam, utána meg inkább nagyon alaposan elmostam. És tratatataaaaa: nem volt sem szájpenészes, sem fosós. :-) Lehet, ez a vakszerencse, de elvoltunk így.

Amúgy ilyen (de tök felesleges):
Kép

szilvás76

Királylány! Teljesen egyetértek Veled a sterilizálással kapcsolatban, én is maradok a jó öreg felforralós módszer mellett, mindegyikünk anyukája így csinálta ezt annak idején velünk, és mégis egészségesek vagyunk, felnőttünk, semmi bajunk (kopp kopp kopp)
És szülésfelkészítőn is mondták, hogy ne essünk túlzásokba. Hogy egy anya az első babánál ha leesik a cumi, azonnal rohan sterilizálni, a másodiknál már csak megtörli a ruhájában és lefújja, a harmadiknál meg simán visszateszi a szájába... :D Különben is úgy tudom, hogy egy bizonyos mennyiségű kosz még egészséges is az emberi szervezet számára. (javítsatok ki, ha tévedem, de így emlékszem)

Tina! Én is írtam listát, mert olyan kis buta apróságok jutnak eszembe így az idő előrehaladtával az esküvővel kapcsolatban, hogy fejben tartani nehéz! Jó ötlet nagyon! :wink: Nagyon szép tortát szeretnétek!!! Nekünk ilyen lesz (azzal a különbséggel, hogy a felső rózsakupola helyett a nászpár lesz):

http://www.patakicukraszda.hu/galeria/tortarendeles/eskuvoi-tortak és itt az utolsó előtti torta: a 65-ös kép :) Ez tetszett meg, elvittük a cukrászunknak róla a képet, vettünk hozzá nászpárt és epres töltelék lesz benne! 8)

Kép

Kép
barbcsi

Én szándékozok venni most azt a tablettát. Mert ugye az üvegek adottak, cumit veszek rájuk és ezeket szeretném sterilizálni először legalábbis. Aztán az alapos mosogatás híve leszek. Nekünk sem volt soha semmi gond.

Ittam levest, de ez a gyerek lusta. Érzek olyan buborékfélét a hasamban, de rúgást nem...

királylány

Barbi jól tudod. Bizonyos mennyiségű kosz nem árt. Éa a harmadik gyerek cumiját a kutya hozza :lol:

Nagyon szép a torta. De nem ér kajáról/sütiről írni csak ebéd után. Akkor már immunis vagyok rá, de most nagyon éhes lettem.

királylány

Van a Chicco-nak literes fertőtlenítő löttye, úgy emlékszem, nem túl horror áron, és nagyon kiadós. És nem mérgező, citromos az illata, nem kell forralni sem, csak negyed órára beletenni a cumikat.
Lehet, hogy veszek ilyet most is. Ha jól emlékszem a DM-ben vettem anno, de nem biztos.

Dia. a képeket a "barnaságról " kérjük... :-) De boríthatsz majd táskát is egyszer...

szilvás76

Évi, jó pihenést, én meg tanulok egy csöppet, holnap zh-zom :shock: :? , és ezen múlik, hogy mehetek-e vizsgázni. Bence is nyugodt, főleg, amikor érzi, hogy futkosunk ügyeket intézni, de ha egyszer hosszabb ideig ülök vagy fekszem, ő bizony beindul, érzékeli, hogy tudunk vele foglalkozni! :D Édes, mert zh közben mindig hagyja az anyukáját koncentrálni.

Szilvi, igen mi is néztük már ezt az AVENT-es sterilizálót, de inkább azon az összegen veszünk mást, szerintem anélkül is megleszünk. Legalábbis remélem. :roll:

Na még jövök délután-estefelé, de most belevetem magam az általános kémiai számítási gyakorlatokba... Huu de szépen fejeztem ki magam... :lol: :D

Dolgozósoknak jó munkát kívánok! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

[quote="barbcsi"]m írta:barbcsii is néztük már ezt az AVENT-es sterilizálót, de inkább azon az összegen veszünk mást, szerintem anélkül is megleszünk. Legalábbis remélem. :roll:

Tuti meglesztek nélüle! :-)

szilvás76

Barbi jó tanulást!

Szilvi na annyira nem leszek barna, hogy az a fotókon is átjöjjön. :lol: Így még soha nem használtam csak szoli után meg nyaralás után, hogy szépen kihozza az összeszedett színt.

Írom a listát mit kell majd beszerezni a gyerkőcnek. Nem mondom azért van pár dolog....

királylány

Most telefonáltam, és én is bejelentkeztem vércukor-ra.
Kedden megyek 7:30-ra, szerencsére nem kell a nagy laborba menni a terhesgondozásnál megcsinálják.

Évi, nyugi nem lesz olyan rossz. Én már az IR miatt sokszor voltam.
A lényeg, hogy nem igazán lehet közben mászkálni, mivel teljesen más eredményt kapsz. És ha rosszul vagy, akkor ülj le a levegőn egy padra.

woody

Köszi Királylány, Szilvás! Na most már tényleg megyek. Nem kétséges, babanet függő lettem. :D :lol: Mi is folyamatosan írjuk a listát, mit kell vennünk neki. Minden nap jut eszünkbe valami... Szép hosszú lesz, főleg, hogy első baba, és mindent mi veszünk... :roll: Jó nektek, gondolom van jópár olyan dolog, amit most is tudtok hasznosítani! (pl: Szilvás a kád, a maci, az állvány hozzá, gondolom Királylány ez nektek is :wink: ) Majd adhatnátok pár tanácsot még, hogy mit érdemes és mit felesleges venni! Én személy szerint örülnék egy ilyen listának is ha valamelyikőtök megírná nekünk. :roll: Persze csak ha nem gond. :wink: Na most már tényleg megyek... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Megebédeltem, most jó lenne ledőlni. :-)
Tennivaló van, így sajna nem lehet. :-) Pedig gond nélkül tudnék aludni.

Nagyon lazára veszem a figurát amúgy munka szempontból, egy pöttyet furán is érzem magam emiatt.
Mondjuk az az igazság, hogy a munkám egy jó részét már átadtam, Abban segítek, hogy gördülékenyen intézze a kollegám tovább a dolgot (ez így jobb, mintha utolsó nap önteném rá a feladatokat, még tud kérdezni, ha kell)
A másik felében előre dolgoztam amennyire lehetett, csak a napi ad-hoc melók vannak, de az meg most nem olyan sok.

Új projekteket meg már nem sóznak rám.:-)

Most éppen irattározok meg selejtezek magam után... :-)

szilvás76

Ahhoz képest, hogy volt olyan időszakom, amikor 8-tól este 7 meg 9-ig güriztem, ez már tényleg nyugdíjas munka.
:-)

szilvás76

Halihó...megjöttem.
Volt anyukám :D
Védőnő 3/4 órát késett...de jött :D
Elbeszélgettünk :D Nagyon jó fej!!! :)
Most belaktam-régi fajta kenőmájassal,paradicsommal,zsemlével és teával(kis erőspaprikával)
huhhh...
jó tele vagyok...
Évi! Jó pihenést!!! én is azt teszem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde!
Erről mit tudsz?

http://www.szarvasinacse.hu/index.php/h ... kedvezmeny

Védőnő említette járjak utánna...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem kaja után mocorog a drágám...biztos ízlett neki is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi, nagyon szép tortát választottatok, a romantikusok közül a legszebb! Végignéztem az összeset, egy csomó túl csicsás van (szép alap, szép oldalminta, borzalmas, túl színes rózsák...) - de a tiétek szolíd és gyönyörű!

Kép
xtina75

Én kaptam kölcsön,ezt:
Kép
barátnőmék megvették de egyszer sem használták,a kislány csak szopizott.
Sok mindent kapunk tőlük,mellszívó,babakocsi,mózeskosár,autósülés,utazóágy,stb. Másik felét másoktól,kiságy,játszószőnyeg,etteőszék,járóka,kádállvány stb...ez nagy segítség.

evilany

Tina! Köszönjük szépen! Azért választottunk ilyet, hogy tükrözze, milyenek vagyunk mi ketten. Mindketten -hát ki kell mondjam- visszahúzódó, zárkózott, nehezen megnyíló, szerény, csendes emberek vagyunk. Szeretünk a háttérben meghúzódni, nem voltunk soha a társaság középpontja, viszont egymásban megtaláltunk mindent. A Tomi azt mondta, amikor jegyesoktatáson kellett jó és rossz tulajdonságot gyűjteni, hogy (idézem) : azt szeretem benned, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, de mégsem annyira, hogy unalmas lenne. Ez volt életem legszebb bókja. :roll: És tényleg, hasonlítunk, de azért különbözünk is (pl. ő végtelenül türelmes, én meg nagyon hamar türelmetlen leszek)
Meg aztán, nem akartunk túl csicsásat, egyikünk sem olyan, engem riaszt is. Sajnos a nászpárról nem tudok képet tenni, de majd esküvő után biztos lesz róla. :wink: De az is ilyen kis szolíd. Vőlegény az ölében fogja a menyasszonyt és mosolyognak egymásra, és kb. ilyen színű rózsák vannak körülöttük. :)
Nekem a ti tortátok is tetszik nagyon! :) Egy kérdés: nektek is úgy lesz a polgárin, hogy ti visztek zenét vagy a hagyományosat választottátok? Mi viszünk, szeretnénk,ha az is ránk vallana, de így aztán a sírás is garantált... Huuh, már csak 24 nap!!! És én egyre jobban izgulok!!! De nektek is közel van már! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?