Sziasztok!
Andi! Isten éltessen sokáig! Üdvözöllek a 34-esek klubjában.
Edit! Méghogy eltitkoltam? Te is köszöntöttél.
De, elmondom Nektek, hogy az én szülinapom, mióta Lara van, nem számít. Ő is márciusi, én is. Ő a lényeg. De már a többieké sem számít, csakis Ő. Meg is beszéltük a családban, hogy csak a gyerekeket köszöntjük "komolyan". A felnőtteknek csak jelképes. És ez így van jól szerintem. Nekik viszont a lehetőségekhez mérten mindent.
Nem semmi lehetett az esésed. Vigyázz magadra, csajé! Kicsit ki vagy akadva a sátorra, ha jól olvasom.
De a gyerekekért tényleg mindent. Mi meg sok mindent kibírunk.
A gálára a bölcsiben gyakorolnak, de nem tudom mit és hogyan, mert titok lengi körül, Ő meg még nem tudja elmesélni. De mond új mondókákat, úgyhogy lehet, hogy pont azok lesznek. Remélem fel tud lépni Ő is, mert megint betegek vagyunk.
Ma reggelre már nagyon szutyorgott és köhögött is, mondjuk nem sokat, de fel is ment a hője. Még nem láz, de hőemelkedés. Nem ment ma bölcsibe, elvittem dokihoz. Nekem is jól kezdődött a nap, mert nem volt doktornéni.
Helyettes orvos délután rendel, kurván értékeltem. Mindegy délután visszamentünk. Hát az én lányom még sosem sírt a Zsuzsa néninél, de ez a helyettes nő, ahogy ki akarta feszíteni a száját a spatulával, majdnem leb....sztam neki egyet, mert nagyon feldühített, a Lara annyira ordított, csak úgy potyogtak a könnyei. Azt mondja a vén rohadék, hogy, Te biztos már megijedtél itt, azért sírsz. Nem szóltam semmit. Lányok, ha én már nem szólok semmit, annak komoly oka van. Az "úrinői" mivoltomat akarom akkor megtartani. Mert ha mondtam volna valamit, abban nem lett volna köszönet. Soha nem ijedt meg a Lara, imádja a Zsuzsa nénit, mindig kinyitja neki a száját, megmutatja a torkát, csak éppen a Zsuzsa néni mondja neki, hogy mondjad szépen, áááááááá, meg a hangsúlya, meg minden, egész más. Komolyan őszintén sajnálom akinek ilyen genya gyerekorvosa van. Aztán röptében meghallgatta, kaptunk gyógyit, aztán szerdán mehet, ha nem durran be jobban, ha igen, akkor vissza kell vinni. Remélem többet nem lesz ez a p....csa. Bocsi, de kijött belőlem, mert nagyon kiakasztott. Már ahogy beléptünk a kislány rámnézett, hogy vegyem föl. Soha nem félt a dokitól, de ennek még a kisugárzása is rossz volt ezek szerint, mondjuk én is éreztem. Na, ennyit erről.
Most meg arany cicám alszik 3 óra óta. Nem tudom ebből hogy lesz este alvás, de attól is félek, hogy éppen megy fel a láza, mert múltkor akkor aludt ennyit.
Túl kell esnünk ezeken a nyavajákon, de úgy sajnálom szegényt. A férjem meg ki van akadva, hogy ő tudja, hogy kitől kapta el a gyerek, mert egy kisgyerek (ő tudja, hogy ki, ezt többször elmondta
), ugyanígy köhögött tegnap. Mondom igen, az a Botika, mert én is hallottam, ráadásul a Botika csíppanthatja a Larát, mert mindig hozza a Leót, ha a Lara elhagyja délutánra, mire megyek érte.
Csajok itt valami alakul. A poén az, hogy én elég jól megtalálom a hangot az emberekkel, de valahogy a Botika nagymamáját nagyon nem bírom, mikor délután összefutunk az öltözőben. Na, nem is kell, hogy bírjam, de iszonyat egy nő. Tudom, ma nekem mindenkivel bajom van, de tényleg így van. Az az öreglány....... A Laura is mindig, ha sorolna a gyerekeket a Botikát sorolja elsőre.
Úgyhogy apuka meg fenn van akadva, hogy minek viszik a beteg gyereket, így fertőződik meg a miénk, mikor ott az öreganyja, miért nem vigyáz rá. Mondom, oké Laci, igazad van, de nem minden szülő tudja megoldani, lehet, hogy az öreglány is dolgozik, mit tudom én. Persze, így körbefertőzik egymást, de majd megszokja a bacijaikat és már nem lesz ilyen gond, ezen át kell sajnos esni. Nem sok olyan gyereket hallottam, aki nem volt beteg a közösségbe kerülés után. Hát evvan, jól kifejtettem, ha untató, ugorjátok át.
Jaaaa, és a mamát nem lehetne otthontartani a gála idején. Természetesen jön, sőt a Bia is, mert látni akarja az uncsitesóját. És ez így természetes, legalábbis nálunk. Egyértelmű, hogy látni akarják. Sajnos már nagyon kicsi a család, pedig biztos többen is látni szeretnék, Ők már föntről nézik a kismanót. Ez elég fájdalmas, de mi már nagyon kevesen vagyunk.
Melinda! Sajnálom Dávidot, nagyon fájhat az a fogacska, ha így rácuppant a cumira. Meg hát a többi attrocitás, ami érte a héten, egyem meg. Ma még a haját is levágták, Te anyaaaaa......
Remélem jól kitakarítottad magad, ha végeztél, jöhetsz ide is.
Szerintem én holnap fogok takarítgatni, a konyhát kéne teljesen rendbevágni meg a fürdőt. A porszívózást hagyom hétfőre, legalábbis így tervezem.
Alfi kutya is javuló tendenciát mutat, köszönöm az aggódó sorokat. A probléma, amit inkább nem írtam le, úgy néz ki megoldódott, nagyon örülök, ha így marad. Éssss, már fel tud ugrani a kanapéra, eddig a gerince miatt nem tudott. Legalábbis azt hittük. Már mi sem tudjuk, hogy most akkor mi van, de hétfő óta nem kap a gerincére gyógyszert és felugrál.
Jó lenne, ha fiatalodna 10 évet!
Andi! Anyám, nem irigyellek az éjszakáért. De nekünk mindent ki kell bírni. Szegény kicsi Márkó. Hogy fájhat neki a lábija.
Elhiszem, hogy tetszett az ovi, egyik ismerősöm kisfia odajár (a Micimackóról van szó, ugye), és nagyon elégedettek. Ügyes lesz majd Vivike meglátod.
A WC-zéshez gratulálok, jó lenne már nekünk is ott tartani.
A pacsálás megmarad. Mióta Lara bölcsis, ő is pacsál a csapnál. Mert ott lehet, illetve hát kell mindig kezet mosni, önállóan csinálják, úgyhogy én megnézném a bölcsi vízszámláját.
Ne tudjátok meg, imádják a vizezést. De már aranyos le és felhúzza a body ujját, tök édi, mondja, hogy szappant kér, stb.
Na, szóval Vivike is ellesz vele.
Ancsikám! Hol rendeled azt a tortát? Tadzsikisztánban? Mert azóta nem jöttél, mióta elmentetek tortáért, ha jól tudom.
Ha nem, akkor bocsika. Milyen torta lesz? Remélem minden okés, Ro még nem barisodott be?
Nekem most sült meg a bociszeletem. Nagyon egyszerű, túrós süti, internetről szedte anyukám, Tündüs receptjeit, ha beírjátok a Googleba, akkor kiad egy honlapot és ott vannak tök egyszerű recipék. Csak egy tippnek írtam. Férjem meg virul, hogy sütök. Egy ügyfelétől annyit tojást hozott, hogy lehet, hogy holnap csinálok madártejet. Már kb. 5 éve nem csináltam.
Na, most lépek, kezdek már aggódni, hogy miért nem ébred a cica. Kiteregetek, aztán bemegyek mostmár, nehogy nagyon felszökjön esetleg a láza, vagy nem tudom mi lehet, de ennyit egyhuzamban még csecsemőkorában sem aludt.