Twist!
Halacskát ettem
Nem ezt, de pont ilyen volt, ezt még úgy két hete ettem :
Dorka alvós képe tündéri
Zé nem kapott rá semmi alvókára, pedig rakosgattam neki sok mindent.
Baba!
Szerintem is mindenképpen hasznos egy alternatív megoldás (hinta, pihiszék, akármi), ahova le tudod majd tenni Fannit. Neki is jó, ha picit nagyobb már, hogy van némi változatosság, te meg imádni fogod. Én a hordozóba pl. sosem tettem. Ez az ár, meg elég jó, ha esetleg nem jön be neki, mert azért ez is benne van a pakliban, akkor sem buksz rajta akkorát.
Csini pocak
Hunci!
Oh, szegényke, ez rémesen hangzik, jó hogy megúsztátok kórház nélkül
Én igazából szedném már, mert eléggé aggódom, hogy teljesen elcsúsztam, de még elég sokat szoptatok. Zé még csak kettőt kajál mást, mostanában kezdjük a harmadikat, tehát még 3 szopi van.
Szerinted gáz, hogy még nem jött meg? Azt olvastam, ha kb. 6 óra kimarad a szopik között, akkor már az anyai hormonegyensúly megváltozhat, és lehetővé teszi a peteérést és a menstruáció visszatérését. Nálam ez bőven megvan. Gondoltam kisírok itt egy terheléses inzulint és meglátjuk. De őszintén szólva egyszerre szoptatni meg metezni nem akarok.
Angel!
A bizalmat nem a "kézzelfogható" boltokra értettem, hanem a webesre. meg a neten (teszvesz, vatera, ebay) áruló magánszemélyekre. Most pl. autósülés vadászatban vagyok, kiválasztottam mit akarok, de sajna azt a típust még a brendon sem tartja itt készleten, szóval vagy bevállalom, hogy próba nélkül veszem meg, vagy nem. 40 e a különbség, szóval nem piskóta.
Keny!
Az uh-s korbecslésekre nem hagyatkozik egy orvos sem, mindig az utolsó menstruáció az origo.