Sziasztok!
Nem tudom meddig jutok, mert ha Litti felkel megyünk ki. Kicsi ritkábban fogok jönni, így hogy beköszönt a jó idő, inkább kinn leszünk.
Vanda!
Nagyon aranyosak a kis csemeték!
Till!
Húúha, Lencsike fél éves. Szerintem jól haladtok a hozzátápival, Litti se eszik többet, oszt mégis tök jó súlyban van és kicsattan az egészségtől. Hogy le is kopogjam. Fogacskákhoz gratula!
Lois!
A nem semmi Zétény mennyit eszik.
Már a múltkor is jót nevettem amikor írtad, mennyit kakil. Dehát így ne csodálkozz!
Rani!
Hát a családot tényleg nem választhatjuk. Én is voltam hasonló helyzetbe a szüleim miatt ráadásul és marha rossz volt az egészet megemészteni. Emiatt csúszott egy évet a házasságunk, bár ezt ők nem tudják.
Na de mindegy, nem is akarok rá emlékezni, de az a lényeg, hogy nem szabad rágni magad rajta. Neked a te kis családod legyen a legfontosabb.
Angel!
Nagyon vicces fotó lehet.
Litti is nagyon aranyosakat produkál, napról napra úgy érzem jobban imádom. Hétvégn Egerben voltunk barátoknál, van egy másfél és egy négy éves kislányuk. Zabálnivalók voltak együtt.
Skrisz!
Képzeld a hétvégn kaptunk egy rugós hintát az előbb említett barátainktól, nincs műanyag könyöklője, de tetszik Littinek is. És tegnap a levessel voltam elfoglalva amikor látom, hogy a járóka szélébe kapaszkodva térdepel és rázza a seggét.
Asszem ereszthetük mi is lejjebb.
Pocakos mamiknak nyugalmat és pocaksimit küldök!