Új privát üzeneted érkezett!

Barbcsi, megtaláltam a blogotokat. Felvettelek a saját listámba, de magamat nem tudtam hozzád bejelölni, mint olvassódat. Persze lehet, hogy a freeblogban nincs is ilyen. :D

Na ezt jól megaszontam. ufffffff. :wink: :D

szilvás76

Barbi, egyébként a neten találtam olyat még a terhesség elején, hogy savasító-lúgosító kaják. Érdemes lenne megkeresned - sajna nem emlékszem, több helyről ollóztam össze. De azóta, mióta terhes vagyok, nálunk is van itthon CITROM mindig, mert a legjobb lúgosító hatása van - első hallásra mindenki a szemöldökét húzza, hogy tényleg, ő azt hitte a citrom savasít?
Szóval, hajrá!!! És éljen a citrom :wink:

bekri

Szilvás, ruhacsipesszel építőkockát egyenként dobozba???

Atyavilág, az én fiam is találékony - de ez a példa jól előrevetíti, hogy mi vár még ránk... :shock: :shock: :shock:

Dia, igyekszem én elengedni a fülem mellett, csak nem értem: ha valami épp nem is téma, minek hozza föl? Ha azt hangoztatja, hogy jó viszonyt szeretne velem, akkor miért piszkál, bánt? Ilyenekkel, hogy miért nincs más nevem? Meg hogy el lettem kényeztetve a szüleim által? Meg hogy mi addig esszük a kaját a hűtőből, amíg ránk nem romlik? Meg ilyenek... Pfafffffff... Egyszer az a baj, hogy nagy lábon élünk, aztán meg az, hogy spórolunk... Ki érti ezt?

bekri

Barbcsi ne izgulj az esküvő miatt biztos minden rendben lesz mjad meglátod.szépek lesztek és minden meglesz :lol:
Szilvi biztos front van akkor azért vagy olyan feszült próbálj meg lazítani hátha sikerül és biztos aranyos lehet a kisfiad mikor pakol :lol: :lol: :lol:
Sajnos nálam a helyzet változatlan 38fok és majd elégek megyek hűtőfűrdőt veszek még mindig csak egy vajas kenyérnél tartok...Olvasgattam itt neten nem kell antibiotikum de nem tudom egy orvos csak nem téved remélem nem lesz baja a picinek.

Kép
bévi

barbcsi, teljesen átérzem a rémálmot, nekem ezzel a mini-esküvővel is van szerveznivalóm: még így is 14 pontból álló listát sikerült összeírnom, hogy alig lesz valami. És amint kipipálok valamit, megkönnyebbülök. Szóval kicsiben, de átérzem.

Pl felpróbáltattam a párommal az öltönyét, hogy kihízta-e, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy új kell.

De miután már megvan a ruhám, cipőm, párom ruhája, nagy gond nem lehet :) 8) :lol:

Kép
xtina75

Berki ne idegeskedj ezen,sajnos sok ilyen hülye ember van már bocsi.beakarja osztani más pénzét és élet formáját és általában ezek az emberek magukét sem tudják.Ne foglalkozz vele....

Kép
bévi

[quote="bekri"]S írta:bekrizilvás, ruhacsipesszel építőkockát egyenként dobozba???

Atyavilág, az én fiam is találékony - de ez a példa jól előrevetíti, hogy mi vár még ránk... :shock: :shock: :shock:

Bizonyám! :-) Mindezt akkor, amikor közlöd, hogy akkor most pakolás, mert vacsorázunk, aztán meg fürdés következik. Vagy eleve 30-40 perccel előbb ráveszed, hogy pakolni kezdjen, vagy... :-)
na és itt jön Anya. Persze nem csinálok belőle drámát, csak valahogy majd a "helyes" irányba kell terelni őlordságát. :-)
ilyenkor megállapítja, hogy akkor Anya pakol, ő meg "segít". :-)

Az ilyen rokonnal való "kapcsolatot" nem lehet a lehető legminimálisabbra csökkenteni? :shock: :shock: Jaj. :-(

Na Csajok, ma én megyek Szélvész Úrfiért, lassan elballagok. :-)

szilvás76

Szilvás, oksa! Én sem tudom, hogyan tudnám jelölni, hogy olvaslak Téged is, Királylányt is és Évit is! :? Én is jól megmondtam. :lol: Majd ha lesz időm, megpróbálom! :)

Bekri! Tudom, már az elején is én is kerestem ilyet, hogy savasító-lúgosító ételek! :wink: Vegyészként rögtön tudtam, hogy a citrom lúgosít (és azt hiszem a grapefruit is), és megdöbbent, hogy ezen hányan meglepődnek! Sajnos valamiért így van a köztudatban, hogy a citrom az bizony savas... De sok mindennel van még ez így, egyre jobban tapasztalom, ahogy még különfélébb tárgyaim lesznek! :wink:

Na készülünk tornára, lehet egy citromot is megeszem. 8) Igen, éljen a citrom! Az legalább hat! :D

Jók legyetek!

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"] írta:evilany
Csillag milyen babasarkot képzelsz el?

Gergőnek-ezt a képet szeretném nagyban felfesteni abbának az ágy mögé... csak még azt nem tudom,teljessen takarja-e be(az ágy-pelenkázó hosszát) vagy csak maga a kiságy "felett" legyen :D

Kép

Hannának viszont ezt:

Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi, a hűtőfürdővel azért óvatosan. neked egyáltalán szabad kádba ülni?
Szerintem ha tartósan 38,5 fok fölé megy, akkor Algopiryn.

Jó az a háziorvos, akihez jársz?

szilvás76

Csajok, mentem, talán jövök ma, ha nem, vigyázzatok magatokra!

szilvás76

SZILVÁS EDDIG MINDEN RENDBEN VOLT AZ ORVOSSAL A PATIKUS IS AZT MONDTA NEM GOND A GYÓGYSZER CSAK AGGÓDOM MÉG NEM ÉRTE EL A 38 FOKOT VETTEM BE EGY FÉL ALGOPYRINT,REMÉLEM JOBBAN LESZEK.nagyon aranyos lehet a kisfiad

Kép
bévi

Nahát, csak egy kicsit nem figyelek ide, mert dolgozom és mindjárt írtok!

Szilvi Hö-hö-hö ez jó, ruhacsipesszel építőkockát szedni :lol: Khm...következetesség a pakolás terén nálunk is hagy némi kívánnivalót maga után. Vagy én pakolok, vagy az apja, vagy segítek és együt. Mikor hogyan jön ki a lépés. de az oviban, szomszédban gyönyörűen összepakol ám.

Barbcsi épp a blogod olvasgatom...

Bekri küld el őt a fenébe. Mi köze hozzá, hogy meddig eszitek a kaját? Miért kellene másik név? És nem mindegy el vagy e kényeztetve vagy sem? Nem ő él veled. Na küldd csak be az irodámba, majd eligazítom. Úgy bírom az ilyen embereket, hogy ráérnek a másikkal foglalkozni. Nincs jobb dolga, mint téged bosszantani.... :twisted:

Ja és a gyerek egy igen találékony állatfajta :lol:

királylány

Nálunk ma apa a soros, ő megy a gyerekért... :lol:

királylány

[quote="xtina75"]K írta:xtina75öszi Csillag! 8)

Igazából olyan tortára gondoltam, ami egy ajándékdobozt formáz, négyzet alakú, masnival átkötött, rajta egy pár. Mivel csokoládébarna ruhám lesz, és Zsoltinak is barnás a zakója, ezért kapucsínó színű doboz, átkötve csokoládébarna szalaggal. Esküvős párt lehet kapni készen a cukrászdában.

Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi addig nem tudunk rendszeres olvasónak feliratkozni míg fel nem veszed ezt a lehetőséget a blogodra.

királylány

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, gyönyörűek, köszi!!!

Pl az utolsónak a fentről a 3. emelete pont elég is lenne. Kapucsínó színű lenne a "doboz" és csokibarna a szalag, vagy ilyesmi. Ez a gyöngyös doboztető külön szép.

Kép
xtina75

Dia, igenis, küldöm :lol:

Csillag, meg küldje élőben ezeket a tortákat, mert ez így nem ér!!! :lol: :lol: :lol: Gyomorégőknek meg citromot is csomagoljon mellé, mert az édesség meg savasít :lol: :lol: :lol: ugye Barbcsi? :wink:

bekri

Babrcsi olvastam a blogod,és írod benne a rossz tulajdonságot,hát én is türelmetlen vagyok és sokszor kiabálós is,pl a cicák olyan rosszak napok óta,folyton az új bútort tépik,pedig ott a szőnyegük,és ilyenkor ha már nem bírom,kiabálok,de aztán elszégyelltem magam tegnap,hogy szegény babám mást se hall csak hogy ordítok :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bekri,rosszindulatú családtag :( :( hát mi is a poklokat járjuk sokszor miattuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én szívesen megcsinálnám ezt is....jujjj de izgis lenne :D
Jól van na....nem küldök több ilyet :D :oops:

csak olyan szemet gyönyörködtetőek :D
......igen én is szívesen beleharapnék :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Nagyjából valami hasonlóra gondoltam

Kép

Persze ez csak egy vázlat szerű...összecsaptam

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, csináltál már emeletes marcipán tortát? Nem nyomódott össze? Ha én csinálom (még nem döntöttem el), valszeg csak egy- emeletesre vállalkozom, de bennem van a kisördög, hogy mégis kétemeletes kellene....

Kép
xtina75

Szerinted? jó ötlet?
Csajok?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina!
Nem nyomódik össze!
A lényeg először a piskóta,krém,piskóta,krém...és a végén a marcipán!
Persze szép vékonyra kinyújtva...(türelmesen-nem úgy mint én a túrórudishoz)...és óvatosan ráfektetni.A legegyszerűbb a zsírpapíron kinyújtott enyhén vizes marcipán...akkor jól kezelhető!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, szerintem nagyon tuti baba-sarkot találtál ki! Nem is akartam falat festeni, de látom Évi gyönyörűségét, meg ezt a Kangás rajzot... nekem is kell majd valami! :D

Kép
xtina75

persze méricskézni is kell!!!
de ez már részlet kérdés... :) mondomén aki jól eltolta :( az ideit :(

De a lényeg hogy nagyon finom lett...és nagy sikere volt-ELFOGYOTT!
:) :D :D :D :) :D :D :D :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

My Little pony-ra gondoltam ha csajszika....de nagyon macerás lenne...feldobom a képet :D azért

Kép Kép

De a Bambiért is oda vagyok :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aztán szerintem az lesz,hogy minden falon más és más disney minta lesz fent...szerintem 2-3 napom rámegy a dologra...de üsse kavics :D
megéri...maradandó és szemetgyönyörködtető látvány lesz :)
(ez kicsit nagyképűen hangzott)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd ha oda került a sor...akkor úgy is visszatérek rá...lefotózom nektek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Persze szabad kézzel tovább tart felrajzolni...de ekkora méretben nem tudom kinyomtatni...és mire azzal elvacakolnék hogy részletekben kinyomtatom-összerakom-felrajzolom...meg is tudom csinálni :D
Lacámnak anno az Oroszlánkirály volt fent a falán :D
Fancsának a Tücsök és Bogár mese :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na befejeztem...mert már nagyon rajzolhatnékom lett!!!De ez majd csak júliusban valósul meg :(
Léptem összepakolni...Holnap reggel jön a védőnő :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nagyon jó ötlet,én ha lány lett volna szintén Bambit rajzoltam volna még.

evilany

:D Igen Évi...az olyan kis lánykás :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

23 hetes magzat

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok !!!

Nagyon-nagyon köszönöm amiket irtatok mindenkinek millió puszi érte !!!

Ma joban van hála égnek az én drágám de az idő is befolyásolja nagyon sajnos az utolsót este 9 kor adja magának az acrapid kezd beállni nappal de a levemir éjjel hátttt az a necces még .

Na a másik rossz :( apósom anyukája meghalt ma hihetetlen mennyi rossz ér minket és én még talpon vagyok :shock: és nem diliztem be . Mondjuk én nem ismertem a nénit de a gyerekeim igen mert voltak nála húsvétkor is . Jaj úgy utálom magam én mindig csak a rossz hírekkel jövök hozzátok :(

MIELŐTT ELFELEJTENÉM GRATULÁLOK A MENYASSZONYOKNAK !!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK !!

magamról annyit kis asszonykám igen aktív minden rossz ellenére a gyomrom ég de az alma lehet beválik 2 napja enyhült igaz tízóraim meg az uzsim alma hegyek :)

Pocis képet még nem sikerült készítenem de próbálkozom vele de a kutyusunk minden napos várandós 58.-napnál tart és a 60 .-on ellik komoly sosem láttam még ilyent közvetlen közelről és nekem kell segíteni most majd :) már várom :) mert imádom a kis dögöm :)

Húúú tegnap az abortuszról néztem egy 27 perces filmet nagyon komoly volt képzeljétek uh keresztül vették az egész operációt akit érdekel szívesen elküldöm megnézni DE csak kemény idegzetűeknek de megpróbálom feltenni gmailra is ha gondoljátok nem semmi volt a film NÉMA SIKOLY a címe.
Vendég

Jaj a Néma sikolyt láttam anno...ne nézz ilyeneket :?

evilany

Vanilla örülök, hogy a párod már jobban van. Remélem hamarosan minden helyre áll. Apósod anyukáját őszintén sajnálom. Akkor is ha nem ismerted te sem. Tényleg jön a baj csőstül, remélhetőleg ezek után már csak jó dolgok történnek veletek.
A csajok itt a citromot is javasolták gyomorégésre, próbáld ki.

Tünde merre van elveszve? Oké, itt volt az anyukája, felmentést megkapna, de most már ő is jelentkezhetne...

királylány

Ugye olyan ..... :?

de én hála égnek nem vagyok befordulós ilyentől nem tud felkavarni sajnálatot érzek de tenni ellene nem tudok . :(
Vendég

mutatok nektek képet a kismama kutyusról ez 1 hete készült róla :)

http://kepfeltoltes.hu/100420/SP_A0526_ ... es.hu_.jpg
Vendég

de most már 3-szor ekkora lett neki alig bir menni :) olyan édes :D

A fiúról is mutatok az meg ma átnyúlt a kennelen miután kiengedtük szaladgálni és mind ha meg simizte volna a lányt annyira megható volt majdnem sírtam.

http://kepfeltoltes.hu/100420/SP_A0484_ ... es.hu_.jpg
Vendég

Vanilla gyarapszik a család!

Tünde megvan,jól van csak a melóhelyén nem jön be neki a babanet így max meló után tud jönni...

evilany

Lassan elindulok hazafelé így elköszönök. Még leinformálom a családomat szeretne e bundáskenyeret vacsorára. Holnap zojelentkezem, addig is mindenki vigyázzon magára!

királylány

Évi köszi az infót Tündéről. Milyen munkahely ez ahol nem jön be a babanet??? :lol:

Na akkor:

Sziasztok! Szép estét!

királylány

Évi

Arra gondoltam, hogy a megyei előtt talizhatnánk, mert téged ott tesz le a busz, én meg 10 perc alatt ott vagyok gyalog! :wink:

Hát a gyors főzés ma:
Az bizonyult a leggyorsabbnak, hogy átmentünk a szomszéd étterembe, s menüztünk:
Gombaleves és Zengővárkonyi hasábburgonyával volt....
Hmmm....

Na majd holnap főzök valamit! :)
Látom mindenhol akad csuda-jófajta rokon....

Bébibogyó mindjárt kijön, hihetetlen mekkorákat rúg belém...... :shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

na végre egy kicsit tudok jönni, nagyon zűrösek voltak ezek a napok...
de azért olvastalak Titeket!

nálunk minden rendben, tegnap az uh-on nagyon alaposan megvizsgálta a doki a babát és mindent rendben talált!
az összes szervét, lábacskákat, ujjacskákat! még az ujjperceket is megszámolta! :lol: teljesen átlagos baba és minden szerve remekül működik! és még azt is mondta, hogy nagyon szép pofija van! :)
olyan jó volt látni! :lol:

Kép

Clárika tettem fel Neked friss pucér pocakfotót! :)

Vanilla sajnálom a párod! remélem azóta voltatok dokinál!

megyek, visszaolvasok!

Kép
gtunde75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi köszi az infót Tündéről. Milyen munkahely ez ahol nem jön be a babanet??? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát basszus, az explorer hülyült meg, nem tudom mi történt!

de egyébként is el vagyok havazva bent, mert keressük az utódom, napi 3-4 egyórás interjú... tele van a tököm, mert ezzel megy el a munkaidőm fele és a maradékban meg megpróbálom utolérni magam... :? persze ez képtelenség... de jövő hét elején döntés, és akkor május 15-től jön az új ember, akit 2 hónap alatt be kell tanítanom... necces, de remélem menni fog! :lol:

Évi szépséges lesz az a babasarok! ha végeztél, jöhetsz hozzánk!!! :) :wink: :wink: :wink:

Tina nagy-nagy gratula!!!! tényleg bevállalnál egy ilyen tortát? le a kalappal! én maximum a meggyes kevertet vállalom be!! :lol: :lol: :lol: na meg palacsintát! :)

Clárika kaja: én most a sajtos, sonkás, tejfölös tésztát kívántam meg, de nagyon... de most már nem állok neki, pláne, hogy boltba is kéne menni, mert semmi nincs hozzá itthon.... ezért kolbászos szenya lesz belőle... :)

Szilvás tényleg szépen alakul a pocak! már a 25. hétben vagytok??? jesszus, hogy megy az idő!!!! mindjárt szülünk... ahogy belegondolok, nekem is ma van hónapfordulóm... a 6. hónapba léptem...

:shock:

Barbcsi biztos gyönyörű leszel! ne szégyenlősködj! had bámuljanak a népek!!! :wink: :lol:

na jó, most ennyire emléxem! igyexem visszarázódni! :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Gyönyörű!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: