Sziasztok!
Katlina,sajnálom,hogy Robika lebetegedett,de Vencelt hátha megvédi az anyatej!Örülök,hogy jobbakat tapasztaltál a gyermekágyon..én még augusztusban nem annyira..de voltak kedvesebbek az tény
Nóri,óóó Lilcsi nem volt ma beszédes kedvébe velem
Azért pusszantom
Zsákmányoltatok még utána vmit?Hol van óriás játszóház?És mik vannak ott?
Letti,mi sumamed-et kaptunk,de hipp-hopp helyretette Lucát,szerencsére...tegnap én is az ügyeleten kötöttem ki,de feleslegesen,mert nem tudtak ellátni
iszonyat mód fájt a fülem...és azt modnták,hogy egy pattanás van benne
de nem hagytam annyiba a dolgot,és elmentem a doktor néninkhez,és bizony nagyon csúnya gennyes volt az egész hallójáratom,én is kaptam sumamed-et,meg be fájdalomcsillapítóztam magam,így éjszaka tudtam aludni,és szerencsére folyik a cucc a fülemből,és már jól vok,nem fáj,csak a trutyi örül,de annak meg ki kell jönni,csak még nem teljesen hallok arra a fülemre
Linda,dolgozol most egy kicsit,és lesz majd kistesója Rékának,és akkor újraélheted megint ezt a szép időszakot
Gyere sűrűbben!!!Ritáék hogy vannak?
Erika,hogy vagy?Keményedések?Az antibogyóval nincs nekem semmi bajom,csak még Luca sosem kapott (szerencsére) és ezt most olyan komoly betegségnek vettem...De hál istennek tényleg hipp-hopp rendbehozta
Kriszti,jók lettek a cuccok Dávidnak?Zsoltinak tetszettek?
Én megint jó vásárt csináltam a börzén,de badykat nem kaptam
Lucának vettem egy kis Eperke figurát is,szinte ingyéééé...és már azzal is alszik.A rucikat is próbálta felfelé,az egyik felsőt nem is engedte levenni