Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Nem tartalak egy csoppet sem hisztisnek. En a hivatali ugyontezestol, olykor egy telefontol, vagy pl. rutin nogyogyaszati vizsgalattol is nagyon feltem mar. Nagyon sokat fogok gondolni rad, hogy minnel kevesebb felelemmel, kellemetlenseggel jarjon, es csak jo dolgokat tudj meg. KépKép

Gabo!
Mensi es terhesseg hasonlo tunetek! KépKépKép
Egy alkalom is eleg, ha az jokor van!

Edit!
Egy dologrol nem volt szo, de remelem az egyertelmu volt eddig is, es csak azert nem: minden reggel nagyabol azonos idoben kell merni, legalabb 3 ora alvas utan. Tehat ha 5-kor kimesz pisilni, akkor 7-kor (meg ha visszaaludtal is) nem biztos, hogy OK lesz. Ezt a tablazatban kulon jelold (olykor mindekivel elofordul). Persz mivel a tendencia szamit, ez nem nagy baj.

Beszti
Beszti

Kedves Pucúr!

Ezer gratula nektek! Kép

Gabómanó!

Mensis tünetek még lehetnek mástól is. Kép Bár nem tudom, hogy a laparnak milyen hatásai lehetnek. Mindenesetre türelem, kitartás. Minden lehetséges. Bizakodás de ha mégsem, fel a fejjel: legközelebb. Kép Egyébként mikor nem kéne megjönni? Elvileg a nem várt mensi 1. napján már kimutatja a teszt. Ha negatív és még mindig semmi, egy hét múlva próbáld meg ismét. Sok sikert, türelmet és babát neked (is)! Kép

Koalamci
Koalamaci

Koalamaci!

Múlt hét kedd volt a nap amit bejelöltem, hogy meg fog jönni. Van barnás trutyim is, emiatt nem reménykedem. Tesztet nem akarok csinálni. Elegem volt az egy csík-okból.Kép

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Legyél te a következõ. Én megszavazom neked. Pucurnak is mensis tünetei voltak és most...

A hõd milyen?

Andy!

Hisztizz nyugodtan, csak közben bátor legyél. Csütörtökön csak rád fogok gondolni.

Edi
Edi

Gabó,
Szerintem vegyél egy három napos terhességet kimutató tesztet. Szerintem tuti a sikerKép)))))))
Tudod csak optimistán.

Pucurnak nagyon örülök és gratulálok!!!
Szóval elhagyod a topicot?Kép
Breki
Breki

Gabo!

En meg arra szavazok, hogy meg ne tesztelj. Nem tudod, hogy a laparnak milyen hatasa van. En is kaptam mar jo nehanyszor egy csikot (nagy csalodas), es annal sokkal jobb, ha megjon.
Ha meg nem, akkor meg ugyis raersz.
De azert kivanom, hogy legyen babad! Kép

Beszti
Beszti

Lányok,
Mi az a lapar? Biztos nagyon tudatlan lehetek, de tényleg fogalmam sincs.
Breki
Breki

Sziasztok lányok!
Olvasni sem volt ma idõm, ezért csak elköszönni ugrottam be.
Holnap nem leszek, kísérem párocskámat az andrológiai vizsgálatra...Kép
Még mindig nem érti Apánk, "mi a fenének kell ez a vizsgálat, amikor NB I-esek a sejtjeim???"
Édes.

Szerdán jövök!

Pucur! EZ MÉG MINDIG CSODÁLATOSSSSS!!!KépKépKép

Sziasztok,
AncsiKép
Ancsi

Lányok!

A hömet nem mértem, csak az utóbbi három napon (a a lapar miatt) ezek: 37.0, 37.1, 37.0. Ha ez a barnás trutyi nem lenne, akkor mernék reménykedni.Kép(A höm nekem a mensi második napján szokott csak lemeesni.)
Nagy a szám optimizmus terén amikor mást kell bíztatgatni, de amikor magamról van szó............KépKépKép

Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok lanyok!

Nem tudom eldonteni, hogy mit csinaljak!! Most valtottam doktort. De az elozovel meg utoljara megbeszeltuk, hogy mikor megjon atfujja a petevezetoket, ezzel meg lehet allapitani, hogy le vannak- e tapadva es ha csak egy picit, akkor meg is tudja szuntetni. En szeretnem megcsinaltatni, de nem akarok hozza visszamenni. De viszont nem tudom, hogy az uj mit szolna.
Szoval szerintetek mit csinaljak?

Klari
Klari

Gabó
Ne csüggedj, mi itt vagyunk és veled sirunkKép vagy nevetünkKép

Puszi holnapig
Györgyi
Györgyi

Gabó
A sirunknálKép akart lenni
Györgyi
Györgyi

Klári!
Én is így voltam és a lapart már az új dokival csináltattam. Szerintem ha nem bízol már a régiben nem szabad vele csináltatni.

Gabó Kép
Gabómanó

Gabómanó!

Megértelek, de azért a biztonság kedvéért vigyázz magadra! Azért ha még egy hét múlva sem jön meg, szerintem érdemes lenne azt a tesztet megnézni. Kép

A barnás trutyi nem minden esetben jelent mensit. Nem kedvrontásként, de pl. mikor mi elvesztettük az elsõ babát már késett 2 hetet és mikor jött a barnás trutyi, gondoltam, jól van, megjött végre. Aztán kiderült, hogy nem errõl volt szó. Kép

Szóval tényleg nem megijesztésként, de sosem lehet tudni. Pl. most mi is csak kétszer voltunk együtt a párommal és pont most sikerült. Szóval az egy próbálkozás is lehet befutó. Megértem, hogy nem akarsz hiú ábrándokat kergetni, de azért figyelj. Persze ezt úgysem kell mondani. Kép

Breki!

Nem vagy tudatlan. Kép Lapar = laparoszkópia = petevezeték átjárhatósági vizsgálat.

Koalamaci
Koalamaci

Gabo!
Nem lapar lenne, hanem valamivel atfujna. Nem a bizalom hianya miatt valtottam. Pl. nem akart hormon vizsgalatot csinalni, pedig kertem stb. Ugy csinalt dolgokat, ahogy egy atlag. Tehat nem rosszul, csak ... En meg szerettem volna tudni, inkabb elobb hogy van -e gond vagy nincs. Viszont errol mar beszelgettunk ezert gondolkodom, hogy ezert visszamenni csak erre.
A nem akarok hozza visszamennit nem ugy ertettem. Tudom, hogy jol megcsinalna ezt, de a tovabbiakban nem akarok hozzajarni. Tehat megbizom benne. Nem tudom, hogy sikerult-e elmagyaraznom.
Klari
Klari

Klari!

Ertelek. En nem mennek vissza. Ugyanezeket az uj dokival is meg lehet beszelni. Es lehet, hogy neki mas lenne a sorrendje. Egyebkent amit veled csinalna, az szerintem a HSG, amikor is megfestik egy kontrasztanyaggal a mehen keresztul (mehszajon at jutatjak be) a petevezetekeket, es igy kiderul, hogy atjarhato-e (kozben UH-val vagy rontgennel nezik). Ekkor, ha csak kicsit "nem atjarhato", akkor oldani is tudjak, atfuvassal. Ha nem , akkor kellhet a laparoszkopia.
(Van, akinek itt is csinaltak mar ilyet.)

Beszti
Beszti

KépPUCURKép
NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!
KépKandi72Kép
-ugye,hogy mindenkinek sikerül elöbb-utobb.....
Kandi72

Pucur!
Én is gratulálok Neked!!! De nagyon-nagyon!!!
A többit majd személyesen!
Üdv: Bobo (Tímea)

a többiektõl bocs a betolakodásért, csak olvasni szoktalak benneteket (nekünk már van két gyerkõcünk) és MINDENKINEK DRUKKOLOK!!!
Bobo

Gabomano,

A barnas trutyi nem feltetlenul jelent menstruaciot. Lehet a megtermekenyitett pete beagyazodasatol is. Szoval ha a hod marad ezen a szinten....

Sziasztok lanyok,
Eleg regota olvasgatlak titeket. Remelem megengeditek, hogy csatlakozzam hozzatok. A tortenetem roviden: 2 evnyi probalkozas, endometriozis es egy laporoszkopias mutet utan inszem segitsegevel terhes lettem. A fiam most 9 honapos. Szeretnenk kistestvert, de nem akarunk ismet mesterseges uton megtermekenyulni. Talan sikerul "normalisan" is.

Kulonben ha barmi kerdesetek van, szivesen valaszolok. Az elmult 3 ev alatt doktoratusit is kaphattam volna, annyit olvasgattam meddosegrol, megtermekenyulesrol es terhessegrol.

Cipomama
Névtelen

Sziasztok lanyok!

Regota nem jartam mar erre, es hal` istennek eleg szepen meggyarapodott a kismamak szama. Sok boldogsagot nektek es vigyazzatok magatokra!

Mostanaban eleg sokat gondolkodtam a tul eros babaakarasomon, es egy kisangyal segitsegevel rajottem, Lella megvilagositotta elottem, hogy meg nem vesztettem semmit, es csak orulnom kell, hogy itt van az en csodalatos ferjem aki imad engem, es elveznunk kell ezt az egyutt egyedul eltoltott idot, ami soha tobbet nem ter vissza.
Egyebkent is tul sokat idegeskettem, okoltam magamat, ez persze nem jelenti azt, hogy nem akarom a babocat, dehogyisnem, csak eppen nem lesz ezen minden gondolatom. Az orvos altal elo irt gyogyszert ( Luthenyl) beszedem, jarok rendszeresen az ellneorzesre, de nem fogom gorcsosen akarni. Igy ide is inkabb csak benezegetnek. Ha gondoljatok vegyetek ki a listabol.

Nagyon jo osszetarto csapat vagytok! Mindenkinek minel hamarabbi , es ami a legfontosabb egeszseges babocat kivanok!

Edina
edina

Cicó 4c 65 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 58 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 51 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 44 cn Györ 24 év
Györgyi 3c 40 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 39 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 39 cn Ulm 26 év
Ancsi 1c 35 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 27 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 26 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 25 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 21 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 20 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 20 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 19 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 19 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 16 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 15 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 12 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 12 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 11 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 10 cn Várpalota 24
Éva 29c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 6 cn Szekszárd 21 év
Edina 7c 4 cn Coimbra 23 év
Cincérke 34c 4 cn Budapest 26 év
Moni 6c 2 cn Törökbálint 28 év

Sajnos szombaton a 18. napon stressztõl, idegességtõl megjött... Kép Kép Kép
Nekem még reménykedni sem volt idõm...
Cincérke
Cincérke

Cincérke!

Kép
Nagyon-nagyon sajnalom.

Beszti
Beszti

Cipomama!

Nekem is endóm volt, 6 havi szurival elmulasztották. A férjemnek sajnos nem jók az eredményei ezért kell az inszem.Túlvagyok 5 inszemen és szerintem ez sem sikerült (még egy-két nap és kiderül).
Neked hányadikra sikerült?

Caldea
caldea

Sziasztok!

Ancsi küldött tegnap este egy SMS-t, hogy megjött nekiKépKép Sajnos! Ma nam lesz, mert mennek a papával a "matyivizsgálatra"Kép

Györgyi 3c 40 cn Budapest 26 év
Ancsi 2c 2 cn Adács 27 év

Klári!

Én várnék az elözö vizsgálatok eredményére, ha már megvan akkor pedig felhivnám az orvost telefonon és megbeszélném vele a továbbiakat. Az unokanövéremnek kb 2-3 hét mulva fogja csinálni a HSG-t, ekkor neked is megcsinálhatná!
Szoval mindenképpen beszélj vele!

Pucur
Pucur & Phedra &

Sziasztok!

Pucur!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
GRATULÁLOK!!!! Vigyázz magatokra!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sajnos tegnap csak délután ültem a géphez és akkor olvastam a gyönyörü hírt. Ugye mondtam, hogy korán teszteltél... Én is így jártam.

És a többiek!

Tudom, hogy el kellene tünnöm innen már, de mégis mindig ezt az oldalt hívom be elöször.

BOCSÁSSÁTOK MEG EZT A BABAESÖ-HOZÓNAK!!!

Én elkezdtem a babaesöt, és annyit gondolok rátok, hogy Ti is kövessetek MINDNYÁJAN.
Tudom nem olyan rég jöttem ide közétek, de annyira megszerettelek Titeket. Sosem gondoltam, hogy ennyire tudok majd izgulni azért, hogy egy másik (számomra arc és hangtalan nönek), NE JÖJJÖN meg. És nekem is szomorú a szívem, ha valakinek mégis megjön az az átkozott...

Mától itt vagyok én is veletek napközben Kép Kép Kép (persze ha nem baj), hisz itthon vagyok betegen. A babucimmal, úgy néz ki nem lesz gond. Azt mondták ha minden rendben (vagyis ha nem megy el), akkor 10 nap múlva co. Hát ma a 7. napnál tartunk és esze ágában sincs elszomorítani a mamit Kép Kép Kép

Gabó!
Nálad??? A barnás trutyiból még ne vonj le következtetést. Én a "friss kismamák"-nál is leírtam, hogy mi volt kedden az ultrahangon, és nagyon soknak jött meg félig-meddig, mégis babás maradt.

Bocs, hogy korán reggel ilyen hosszú voltam!

Kata
Kata

Sziasztok!
Lányok, van egy hülye kérdésem. Lehet, hogy azért törik a hajam 5-10 cm-es darabokban, mert nincs tüszõrepedésem? Mellesleg festetem a hajam, de már minimális 6 %-os festékkel.

Edit
Névtelen

Sziasztok Lanyok!

Akinek megjott: KépKép

En ma megyek a dokihoz, akit egy itteni kismama ajanlott, a telefonban mindenesetre kellemes volt a hangja. REmelem mindent rendben talal majd.KépKép

Pussssz majd meg jovokKép

orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Nekem is tegnap megjött, ugyhogy kérlek tegyetek át 4c 2cn-ra.Kép Elkezdtem szedni a MACA-t reméljük jó hatással lesz rám! Jó lenne ha most sikerülne, mert karácsonyra lenne egy szép "ajándékunk" .Kép

Norci
Ha itt vagy valahol segíts légyszi!! Ha jól emlékszem te irtad Erazmusznak, hogy amikor késve jött meg nagyon "darabos volt". Az õ válaszát keresném, mert én is igy jártam. Ha nem te voltál bocs.

Puszi
Györgyi
Györgyi

Klári, Koalamaci, Cipomama, Kata és aki velem reménykedett!

Ma reggel görcsölt a pocim, úgyhogy én is bandzsidzsanpingolok egyet a lista aljára követve néhányunkat akikkel most totálisan együttérzek. KépMég úgy istenigazából nem vérzek, de már a barnás trutyi átváltott pirosba. A mellfeszülés is múlóban és a höm 36.9-re esett. Az inszemben minden reményem.

Szonja!
Látod-látod mégis csak novemberben lesz az az inszem. Mondtam, hogy veled tartok. Kép

Kriszti!
Ugye a november is a miénk?????

Puszi: Gabó KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gabómanó

Lányok !
Hogy lehet a Káli honlapjára rámenni?

Györgyi !
Ne keseredj el, én már a 8. ciklusnál tartok. Remélem neked nem kell idáig eljutni. a MACA az milyen gyógyszer?

Edit

Edit
Névtelen

Györgyi, Gabó, Ancsi és jómagam!
Gabó jól mondta. Igen, a novemberi hónap a miénk! Én is el vagyok kenödve, még akkor is ha nem mondom.

Mindenkinek pusszantás,
Moni
mj

Gabó!
A francba Kép Kép Kép Kép
Pedig már úgy izgultam. Olyan jó lett volna együtt járni tanácsadásra. Azért fel a fejjel! Tudom könnyü ezt mondani Kép

Kata
Kata

Gabo!

Ne légy elkeseredve!!! A november tényleg a tiéd!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Edit!

Hogy ne légy névtelen az azonositoba ird be a nevedet, és máshová semmit, ugy küld el az üzidet!

A MACA nem gyogyszer, hanem egy gyogynövény készitmény. Neked is és a férjednek is jot tesz, serkenti a nemi vágyat és elösegiti a peteérést. Elvileg mellékhatása nincs. De erröl a lányok többet tudnak mondani, mert sokan szedték, szedik.

GyörgyiKépKép

Ancsi 2c 2 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 2 cn Budapest 26 év

Pucur
Pucur & Phedra &

Gabo!

Te, mint a szerencsehozo zebrák szülöanyja (mármint az ötleté), tuti esélyes vagy ebben a ciklusban!! Hidd el neked az elsö inszem tuti lesz!!KépKépKép Prolaktint lenyomni, höt fenntartani!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andy!

Nagyon bátor vagy és nagyon szoritok neked 18.-án!! Ez csak neked:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szerintem nagyon jol döntöttél, hogy ilyen gyorsan megcsináltatod!!

Pucur
Pucúr

Edit!

www.kaali.hu a cime.
A Maca pedig a kovetkezo (nem gyogyszer):
A "Maca - Vibe kapszula" a Maca (Lepidium meyenii) szárított gyökerébõl készül. a növény gyökere a burgonyára emlékeztet és a burgonyafélék családjába tartozik. A Maca-t a perui hegyekben, 4000-4500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Nincs más kultúrnövény, amelyet ilyen magasságban még termesztenek. A Maca gyökerét a helyi lakosság hagyományosan az energia, életerõ és a tûrõképesség növelésére használta. A Maca hatására - ahogy a kutatók beszélnek róla - az agy kitisztul és a nemi vonzódás fokozódik.
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nõknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják. A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítõ tevékenységeknél pedig a Maca kitûnõ helyettesítõje az anabolikus szteroidoknak.
Az utóbbi idõben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca - Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és elõnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nõkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában mûködik, tehát nem szükséges a nemi aktus elõtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.
Orvosi rendelvény nélkül szedhetõ, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.
A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényezõ, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.
A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerû szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában mûködik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.
Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.
Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta

Gyorgyi!
Nekem a hazipatikan a kovetkezot valaszolta a doki a menzesz kesesere es darabossagara:
"Már az a tény is a tüszõrepedés elmaradására utal, hogy csak a 44. napon jött meg a vérzése. Ovulációhiány mellett a vérzés elhúzódó, jellemzõen alvadékos és olykor szövetfoszlányokkal tarkitott. A rendes havivérzés elõtt jelentkezõ vérezgetés is ennek a tünete (ilyenkor a méhnyálkahártya túlduzzad, mi úgy mondjuk hiperplazias lesz. A már emlitett szövetfoszlányok az olykor 1-2 cm vastagságúra duzzadt nyálkahártya darabjai). A ciklus természetesen anovulációs, hiszen a tüszõérés megvan, a tüszõrepedés és a sárgatestfázis hiányzik.
Ovulációhiány esetén a vérzés hosszú idõre kimaradhat. Jellemzõbb azonban, hogy több napos különbségek vannak a ciklusok között, minél hosszabb a vérzéskimaradás, annál erõsebb, alvadékosabb és elhúzódóbb a havivérzés."
Persze neked nem biztos, hogy ez az igaz.

Beszti
Beszti

www.kaali.hu

Ez nem a kaáli honlapja, de nagyon sok infót találsz ott.
caldea

Jo reggeltKépKép
Ma annyira jokedvem van!Kép

Gabo
En erre a ciklusra gondoltam mint oktober amit most kezdtelKépKépTehat ez lesz a mi ciklusunkKépKépKépKépKép
Tegnap meg ugy tunt,megjon nekem is picit rozsaszines volt mar de mara sehol semmiKépNem baj szerintem csak napok kerdese.Szombatra hozzak a szurikat,kb 2 het mulva ujabb oviKépKépAszonta a dokibacsi,hogy szerinte elsore osszegyonKépKép

Andy
Olvastam az emiledetKépKomolyan le a kalappal elotted,hogy mit vegig nem csinalsz azert a kisporontyert!KépKépBuszke vagyok radKépKépKépNagyon fogok rad gondolniKépKépMingya valaszolok is.

Pucur!
En tudtam!!!!!!!!Nagyon supi,gratulalok es nagyon-nagyon vigyazz raKépKépKép

Az ujaknak udvKépKép

Orsoly
Irok emilt!!

MJ
Uj ciklus-uj remenyKépKépKépKép

Hianyoztatok nagyon-nagyonKép
Puszi Kriszti
kriszti

Gabó, Ancsi, Moni és mindenki aki még aljára került ismét!

Tényleg ez már a mi hónapunk lesz, kinek inszemmel, kinek csak úgy, de biztosKépKépKépKép

Andy
Szoritok neked! Hidd el minden rendben lesz a 18 szerencsés szám KépKépKépKépKép

Beszti
Köszi az infokat! A hömbõl is látszott, hogy ez a hónap nem volt oké! De majd legközelebb..
Györgyi
Györgyi

Kriszti,
Én is nagyon drukkolok neked. Tényleg ilyen pozitívan áll hozzá Dr. Fábián? Ez tök jó!!!!!!!

Fiadnak jobbulást, már nagyon várunk vissza
Puszi,
Moni
mj

Andy!

A 18.-a tuti szerencsés szám, mert hát a névnapunk is 18.-án van!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Lanyok
A legjobb hirt el is felejtettem megosztani veletek!Szoval OVULALTAM!!!En egyedul gyogyi nelkul!!!!!! El is kaptuk csak eppen nem jott ossze.Na de elso ciklusban nem tragedia.Ez a lapar nagyon jo dologKépKép

MJ
A mi dokikank szinte 100%-ig biztos benne,hogy most sikerulni fogKép
A fiamnak csak a foga fajt mert rosszul esett ki a tejfoga,szilankok maradta benn es kicsit begyulladt.Koszi mar jol van.

Kicsit mennem kell dolgozni es sietek vissza

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Köszönöm hogy biztattok, igazán jól esik. Nem tudom nektek leírni mit érzek, de iszonyú ez az érzés. Leginkább az altatástól félek.
A napok meg csiga lassúsággal telnek, ez a legrosszabb.
Holnap még jövök és utána már a héten nem, de majd Krisztinek küldök egy SMS-t ha túl éltem.

Andy
Andy

Lányok, és aki tervezi a Maca szedését!

Úgy döntöttem abbahagyom a Macát. Megjött és a mensimet csupán 5 nappal hozta elöbbre 23. napon a 28 helyett, a melleim fájtak-feszültek töle a ciklus 2. felében, de sajna Andi példájából tudtam, hogy ez nem feltétlenül baba, mert neki is nagyon fájtak a mellei. Söt még mindig irtóra fájnak, feszülnek, pedig már a 2. c napon vagyok.

Mindemellett tökéletes peteérést csinált, azt is 3 nappal korábban, vagyis a 11. napon, ahogy mindenkinek nekem is elörehozta a pé-t. A hömet nekem nem emelte meg. Ugyanazokat az értékeket mutatta a görbém. Másnak megemelte 0.1-2 tized fokkal. Jobban aludtam töle és persze félidöben a nemi vágyat, hajjjajjjjjjajjjjjj.

Ebböl az ügyböl kifolyólag, mivel úgy gondolom, hogy a peteérésemmel semmi gond nem volt és nem is lesz nem én fogom szedni, hanem a párom. Tegnap meg is beszéltem vele. Aztán majd meglátjuk az eredményét. Még van bõ 12 napom a következö peteérésig, addig férjuramat is be lehet izzítani. Aztán gyözzem majd magamröl levakarni!! Ha, ha, ha.

Most a négy napos hétvégén (szombaton szabin vagyok) megyünk Szlovéniába a tengerpartra meg gyönyörü, hatalmas barlangokba, többek közt oda, ahol Európa legnevezetesebb barlangja, a világörökség részévé kiáltott 200 méter mély föld alatti kanyon látható. Szuper lesz.

Most megyek, pusszancs, mindenkinek,
Moni
mj

MJ
Nagyon supi helyre mentek,jo szorakozast,pihenestKép

Lanyok
Csak szeretnek mindenkit megnyugtatni,hogy ha nincsenek is tunetek akkor is ovizhatunk.Nekem nem volt semmilyen nyakom a hom folyamatosan 36.6 es 36.7 kozt ugralt es megis tuti,hogy ovulaltam tobbszor is megnezettem a sargatestet a dokival mert nem akartam elhinni.Azt mondta,hogy tegyem el a homerot vegyek ov.tesztet.
Erre jol osszetortem meg aznap este nagy sietsegemben el akartam sullyeszteni a fiokba.
Ez jelent valamit??????Kép
En dolgozni sem birok annyira jokedvem van es majd kicsattanok a lelkesedestolKépPedig meg a mensis tunetek is elmultak.

Andy
Ecceruen nem hagynak itt engem beken csak dolgoztatnak de igyexem irni

Kriszti
kriszti

Lanyok!

Segitseg!
En most nem igazan tudom, hogy mi van. Talan meg emlekeztek ra, hogy mult het kedden a dokim szep ero tuszoket mondott, amik nehany napon belul megrepedhetnek.
Tenyleg ereztem szerdan meg penteken is szurkalasokat, csutorotkon (14.) es szombaton (16. nap) meg alacsonyabb is volt a hom (36,5 a korabbi 36,7-hez kepest). De: nem emelkedett azota sem meg. Meg ma is (a 19. napon) csak 36,7. kezdek aggodni, hogy megsem lett volna ov.?
Vagy meg nincs elkesve az emelkedese?

Beszti
Beszti

Edit, www.kaali.hu a honlap cime.

Gabokam, nagyon sajnalomKép. Biztatasul, a november nagyon nyero honap, szamomra a legkedvesebb KépKép

Gyorgyi, Cincerke, Moni, Ancsi Kép, nagyon nehez ez az egesz, biza sokszor elkeseredunk, de azert vagyunk itt ebben a topicban annyian, hogy mindig legyen valaki/valakik!/ akiknek lehet panaszkodni, mert megertik a lenyeget, es biztatnakKép Hat uj ciklusra fel!KépKép: OK? KépKép

Edina, kedves KépKépKép

Beszti, van egy masik lehetoseg is, amikor a nem eletkepes terhesseg valik le /darabosan/. Es itt erthetove valik a menses kesese is.Kép

Kriszti! KépKépKépKép

Andy, igazuk van a lanyoknak, a 18 jo szam, szoritok en is KépKép

HOlnap lehet, hogy nem leszek, lehet, hogy uj munkahelyet talaltam, holnap de.9:00-kor lesz az interwiev-m /huh, nemtomleirni jo magyar helyesirassal../ egy izgi munka remenyeben...

Pussz, Lella

/kepzeljetek, a hom /majdnem/ egy egyenest mutat, az ov.utantol, amikor mar felment a 37 fole, 37,1 37,1 37,2 37,1 37,1 Persze, tudom, hogy meg nagyon messze van az a nap -22-e- amikorra nem! varom, de azert remenykedni lehet, ugyi... Kép
Lella

Beszty !

Nagyon köszönöm az infot. Nekem most a Closty pont beállította 28 napra a menszeszemet. A Maca nem fogja ezt felborítani nekem. Egyébként tûszõrepedésem még nem volt, bár jövõ hónapba kell mennem a dokihoz.

Edit
edit

Moni
Irigykedhetem egy picit úgye?Kép Gyönyörû hely....

Beszti
Szerintem feljebb kellene hödnek menni, szeritnem még nem volt ov., dehát én nem vagyok orvos.

Kriszti
szerintem azt jelenti, hogy többet nem lesz rá szükséged.

Györgyi
Györgyi

Kriszti!
Szerintem azt jelenti, hogy nincs már rá szükséged Kép

Azért a babának majd vegyél egy újat Kép

Kata
Kata

Lella!

Termeszetesen lehetne, de hosszu kesesnel (nalam pl. 44 nap) mar nem lehetne negativ terhessegi teszt. (41. napon volt negativ) Ugyhogy en pl. biztos nem babust vesztettem el.

Edit!
Nekem nem boritotta fel a ciklusomat a MACA, a tobbiekkel ellentetben nem roviditete meg.

Gyorgyi!
De nekem tenyleg csak az a bajom, hogy a doki azt mondta, hogy jo meretu. Szurkalasok is voltak (pedig nem szoktam erezni), ennek ellenere nem reped volna meg? Nem tudom elkepzelni. Mennyi ido alatt kell a honek felmenni?

Kriszti!
En lehetseges? (Marmint az, hogy a homero nem OK?)

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?