Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem.....
Brigi: Nekem azt mondta a doki bácsink,hogy az orvosi protokoll szerint egy év utógondozást igényel! Főleg pici korban,mivel még fejlődőben a veséjük,és nehogy baj legyen ! Nekünk pénteken lezárták a kartonunkat,rendes volt,mert elvileg május végén,juni elején kezdtük el,de mivel a csak nem egy év alatt semmiféle probléma nem volt,úgy vélte elég volt belőlünk!
És mint kiderült az egész vaklárma volt!!!!
Most már mindegy,nem idegesítem magam rajta,de azt az 5 hét antibiotikumot szivesen kihagytam volna....
Remélem nálatok sincs semmi komoly és "csak" vmi vissza fertőzésről,vagy vmi enyhébb dologról volt/van szó....
Most láttam itt kint nálunk a játszón egy új magán ovi/bölcsi szorólapját,ha aktuális lesz nézzétek meg ezt is....(igaz ez XVI.ker)
http://www.babanapkozi.hu/
Bár zuglóban annyi van,szinte minden utcában nyilt már ilyen-olyan gyerekfelügyelet...
Vigicica:osztom Kata hozzászólását,nekünk is elmondták,hogy aki nem rendszeresen jár bölcsibe,a nagy túljelentkezés miatt,eltanácsolják őket!
Mert én is ugy okoskodtam,hogy majd csak hébe-hóba beviszem,mivel dolgozni én sem mentem vissza,és azért mégse minden nap legyen ott! De már a beiratkozásnál is és a szülőin is elmondták,hogy akkora túljelentkezés van,hogy kb 2 hét alatt kiszűrik ,aki nem rendszeresen jár (ez alól persze a betegség kivétel,de arról mindne esetben orvosi igazolást kérnek)
De persze ha van kapcsolatotok ,akkor minden lehet!
(meg amugy is:egy próbát megér..sztem)
Kata: ha gondolod nagyon szivesen megadom annak az ismerősünknek a számát,aki minket is kezelt! Illetve tesómnak a fia is mindig mindent elkapott,és kivizsgálta őt is, és eddig mindig csak a tüneteit kezelték,és most a kiváltó okokra keresett rá,és kb 1 hónapja,mióta visszamentek semmi baja! (nála nem számított milyen évszak,milyne idő van,mindig köhögött,betaknyosodott,és olyan csunyán ugatva ,köhögve aludt szegény)
Jobbulást addig is nektek,Marci nem kapta el tőletek?
Csajok: babaruhák nálam is hegyekbe,ha van vmi ami esetleg érdekel,szóljatok!Nem férek már a szekrénybeeeeeeeeeeee................
Lényegében 92 -ig (pár 98-as is) van minden!
Iszonyat iramban nől a csajszim!
Most kerestem meg egy ismerősömet babaruha boltja van,hogy nem-e venné be,akár le is vásárolom vagy bizományiba ,vagy mindegy csak HELYET!!!!
Zsuzsi megy nagy nagy drukk nektek! Ügyesek legyetek!