Remélem, tényleg csak a foga miatt van. Ma is lázas még?
Ügyi vagy a kajákkal, hízlald is csak Barnit
Tegnap voltam egy régi barátnőmnél, már rég találkoztunk, és rájöttem, hogy az utóbbi években elég nagy űr lett köztünk Totál ellentétei lettünk egymásnak...
Nagyon sajnálom, de gondolj arra, hogy ő csak szenvedett volna. Sajnos neki is jobb így, mint az én Anyukámnak Nekem amúgy sokat segített a feldolgozásban, hogy el tudtam búcsúzni, és tudtam, hogy ez az utolsó találkozás.
nekem mindegy hogy küldöd csak jöjjenek!!!!!!!!! nem tudom mit főzzek.enni sincs kedvem...tegnap vettem kínai kaját.de azt is api ette meg nem kellett.most meg cini minizt eszek..
Szia!
Háziorvosnak mond el, mi történt mamáddal, és fog felírni gyenge nyugtatót. Addig szedd, amíg úgy érzed, szükséges, hosszú távon semmiképp se, mert ez egyfajta drog, rászokik az ember, és az nem jó...
(én nem kértem, állítólag erős idegzetű vagyok, nekem ment enélkül is, mondjuk mi már akkor babaprojektben voltunk, ezért sem akartam).
a tegnap előtti nap jó volt.beszélgettünk meg ilyenek.tegnap anyuékkal pakoltunk a mama lakásán meg kimentünk a temetőbe intézni a dolgokat.........nagyon szar.még mindíg nem tudom felfogni hogy többé nem beszélgethetek vele.......
Szia!!!!!
Máté korházba került.kiszáradás miatt........apival váltjuk egymást....
már 2 infúzió lement neki...
nagyon nehéz.alig bírtam vissza tartani a sírást.szegényem könyörgött hogy hozzuk haza!!!!!!!!!!
Szia!!!!!!
tegnap haza engedtek minket de Máté állapota változatlan.talán annyi hogy tegnap éjjel nem hányt...de ez az 1-ső éjszaka........
Máté a korházba 3 infuziót kapott!
még vizsgálatok sorozata van hátra..nagyon sokat fogyott..szó szerint csont és bőr!!!!!!!:((((((