Andii: nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Te találtál-e még valamit a bicó gyerekülésen kívül? Egész család itt volt ma Szolnokon?
Bernadett névnap: a Demcsák Zsuzsa mondta több alkalommal a tv-ben, de aztán később a Néplapban nem volt benne...
Olga: hát ha ez a legfőbb kívánságod
Akkor aki nincs benne (kismamák, Kati... azt hiszem...), az a privimre küldje el a nevét, címét, telószámát, gyerek neve, mikor született, névnap, saját névnap.... öööö szt hiszem ennyi... ja meg e-mail cím) Nagyon boldog szülinapot kívánok a Zuradnak!!!
Dehogy nem voltak akkora fiú ruhák! Még 134-140-esek is! Csak melegítő nem volt nagyobb... A tiramisut nyers tojással és/vagy kávéval csinálod? Reci? Nem biztos, hogy kell logopédus majd Balázsnak, olyan sokat tisztul a beszédük 4,5-5 éves korig! Én csak Bencénél tapasztalom, aki 3 éves koráig az igen-en és nem-en kívül nem mondott semmit (másfél éve), azóta rohamos a szókincs és artikulációs fejlődése.
Nyuszmusz: nagyon csini csajotok van
a vállizmát, bi- és tricepszét kiszálkásította rendesen
Én BbJudittal, Andival, Katival találkoztam ma.... bár megmondom őszintén nagyon keresgettem a ruhák között. Bencének vettem 4 melegítőt... 2 most, 2 ősszel lesz jó rá. Sajnos nem találtam többet.
De! az biztos, hogy ez a börze most már nagyon színvonalas, sokan vannak, és igen korán kell elindulni beszerző-körútra, mert nekem is mondták, hogy volt, de elvitték....
Dorka: tök jó, hogy azért te sem túl nagy kínnal élted meg
Ami érdekes lehet még... lassan gyógyul véglegesre a pici homályosság (legalább is nálam) ugye engem szombaton műtöttek, következő pénteken már kicsit türelmetlen voltam, hogy még mindig nem tökéletes... azt gondoltam, hogy pont nekem nem sikerült... bár 7-10. napot mondták, hogy jó lesz, de azért csak izgatott voltam korábban. De kitisztult... és jobban látok, mint szemüveggel. Szóval Szabi itthon mamázott
Gondolom, minden meg volt neki engedve...
És ti hol aludtatok? Nagggyon jó a ragtapaszos hasonlat
Szami: míg el nem felejtem.. sajnos én még nem kaptam vissza pénzt... na biztosan nem miattad, csak úgy eszembe jutott, hogy Dorka írta... Hogy vagy? Azt a követ nem kell kivenni? Csak akkor kell valamit csinálni, ha elindul? Ez a bizonytalanság nem annyira jó.
Bbj: én nem sokáig voltam a börzén, de nálad mindig sokan voltak, de ahogy tudsz árulni!
Nagyon tetszett! Én is vettem mascarponét, le is fagyasztottam (bár kiolvasztva kicsit túrós az állaga, de a babapiskóta beszívja, nem érződik), a Corából biztosan olcsóbb lett összességében a m....
Én is utálom a spart, olyan drága, bár néha bevetődök. Majd írd, Grétivel mizu! Mi lesz jövő vasárnap?
Katlina: jobbulást nektek! Vencel bébi az anyatej miatt védettséget élvez, ha te is elkapnád, ő biztosan nem fogja! (tapasztalat, kb, 3 hetes volt Marci, amikor rajta kívül végig söpört rajtunk a kalici)
Megint kicsit lemaradván... nagyon szuperesek a gyerkőcös fotók! Mind!
Bilizőseknek és wc-zőseknek gratula! Bicizőseknek is gratula!
Vera: nekem a plüss kutyátok tetszik a kertben
Na jó, a gyerekek is