Új privát üzeneted érkezett!

Ha valaki a bútorait is akarja díszíteni annak ajánlom az üvegfestéket a lehúzhatót nekem a boltban azzal volt az egész bútor kidíszítve,sok kis kritikus szem nézte meg a négy év alatt nagyon bejött nekik :lol: :lol: :lol: és négy évig nem jött le akkor is én szedtem le.Lehet ajtóra pelenkázóra üvegre sok helyre...

Kép
bévi

"Ha mész majd a terheléses cukorvizsgálatra, vigyél magaddal valakit (előfordulhat, hogy lefordulsz a székről) és a teát termoszba vidd, hogy forró legyen, majd a bögrébe egy keveset öntsél, abba beleteszi a laboros a cukrot, kavargatod és utána öntöd fel teljesen a teával. Ha így teszel, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy elolvad a cukor, ami az elfogyasztásnál igen jelentős szempont lesz, majd meglátod. Citromlevet sem árt vinni, ki tudja lesz e a laborban."
http://www.dokimami.hu/2009/08/03/bevas ... /#more-471

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát igen ezért nem akarok egyedül menni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!
Én Pénteken fél12re megyek dolgozni, szívesen elmegyek veled reggel vérvételre.
Én is a héten megyek a Weress E-be cukorra.

Hát lányok, látom mindenkinek megindulta pocakja! :)
Én nagyon élvezem! :)

Én se mondtam senkinek, de sokan rákérdeztem, de persze nem azért mert látszott, hanem mert jöttek, s meglátták a babakocsit.... :)

Ma bedaueroltam nagyikámat délelött, aztán délután kimentem a Malomvölgyi tóhoz anyukámhoz a büfébe.
Útközbe összetalálkoztam Tündével is! :)

Tünde!
Még nem kértem időpontot, mert lehet h lemegyek Szigetvárra 4D-re, de még hezitálok.... ott lehet nem lenne 30 perc.... :(

Hú jó sokat kellett visszaolvasnom, s tuti kihagyok valamit.... :S
Nem szokott így pörögni senki hétvégén :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Evilány nagyon jó a szobasarok!!!!!!!!! :wink:

Gmailen feltettem a mai pocakfotót is.

Clarika én ma ráértem, holnap munka be kell pótoljam a múltheti lógásom így majd este jelentkezhetem csak.

Kép
Kép
melisch

[quote="melisch"]T írta:melischina remélem a te párod majd nem lesz ilyen. Az enyém szinte másnap, hogy megtudta szétkürtölte. Még attól féltem kiírja az iwiwen, hogy mindenki lássa, pedig én csitítottam, hogy még hallgasson, mert soha nem lehet tudni mi lesz.

Melisch,
A párom már az első terhességemnél is nagyon óvatos volt a hosszú próbálkozás miatt, úgyhogy ő max akkor fog róla beszélni, ha rákérdeznek, hogy "Te, Zsolti, láttam az asszonyt nagy hassal, csak nem..? "Csak de." :lol: Hát kábé ennyire fog járni a szája 8)

Kép
xtina75

Melisch!

Nagyon ÉDES a pocakod! :):):):):):):):):):):):):):):) :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina akkor a titkod biztonságban lesz, na de már mielőbb titkolózz!!!!!!!!

Clárika köszi :wink:

Evilány levetted a 24 éves képed? Kerestem de nem találtam :roll:

Kép
Kép
melisch

Szép jó reggelt!!!
Tegnap kipihentem magam...jó sokat írtatok :D
Évi tök jó lett a babasarok.
Anno Fanninak én is temperával festettem ki a rajzokat a falon...
Csupán egy baj van vele...tényleg lekaparni kell,mert ha csak átmész rajta festékkel(4 réteg) akkor is átüt.
Erőteljes időtálló színek :D ez viszont jó benne!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

az én terheléses cukrom nem lesz későn május 11 után ? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt,kevésbé esőset.
Nézelődök 1 órácskát aztán megyek boltba meg kismama tornára.Bepótolom az elmaradt porszívózást tegnapról,festek kicsit meg főzök,ez a terv(rántott husi,rizi bizi)

Melisch,levettem,nem jó a netre feltenni fürdőruhás képet :) visszateszem gmailre majd.

Clarika JAJJJ DE JÓÓÓÓ!! KÖSZI! fél 8-ra kell mennem..

Csillag,a sima színezőpasztát is smirglizni kell hogy lejöjjön,főleg ezek a vastag fekete rajzok amiket csináltunk.Ez van.

Kép
hehehe

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Csillag, még benne leszel az időbe :arrow: 24-28 hét között van asszem.

Évi
Nagyon jók a képek!

Clárika
Kép
clárika

Kép
Tomikám hajnalban a pocakban :)

evilany

Csillag a doki azt mondta a 24.és 28.hét között kell levenni.

evilany

Évi!

Igazán nincs mit, sőt abban a két órába nézünk valami kirakatost.... :)

Clárika
Kép
clárika

Melisch naaaagyon szép nagy pocid van!!!

Clarika,oksa :wink:

evilany

Csillag,Bmaasról nem tudsz semmit? :roll:

evilany

Kép
:wink:

evilany

Na jellemző ha ráérek magammal beszélgetek :D

evilany

Sziasztok!

Tyűha! Tényleg pörögtetek tegnap. Itt is esik, álmos is vagyok, mert én aludtam Bencével ennek következtében óránként fent voltam, mert úgy forgolódik, hogy csak na. Ma az apjáé lesz :lol:
Vigyázok a takarítással, nem hajtom túl magam, most nincs más dolgom, mint várni az asztalost és ha helyén van minden akkor lehet ismét takarítani.

Melisch jó kis ruhákat vettél a csajszinak. :D Névben sikerült már megegyezni?

Bévi én sem mindig érzem, hogy mocorog. Sokszor este is lustika. Szerintem olyankor ő is pihen. Ha ilyen nyugodt lesz kint is, mint bent akkor nem fogok panaszkodni :lol:

Évi nagyon jó lesz a szoba :!: Ügyes vagy. Aztán csak lassan a mai pörgéssel!

Vettem szombaton egy kismamanadrágot, farmert. Leesik rólam. Pedig már állítottam a gumiján is. :roll:
Ma szülőire megyek az oviba. Pénteken kirándulni mennek a csemeték. Fél szemmel itt leszek, közben úgy csinálok, mint aki dolgozik. :)

Szilvi MásikFeled hazaért rendben?

királylány

Évi én itt vagyok! De én is így szoktam járni, hogy amikor éppen ráérek akkor sehol senki. De ha nem figyelek egy kicsit is akkor bezzeg nem győzök visszaolvasni :lol:

királylány

Ki kell mennem a városba ebben a szutyok időben :twisted: Szétesett az órám és zsepit is kell vennem....

királylány

Szia Dia :)
Majd belenősz a nadrágba :)
Én is most indulok,beöltöztem,meg viszem az ernyőm,jaj de utálom...veszek festéket,viaszosvásznat a pelenkázó laphoz,meg a főznivalót,aztán torna.
És nem fogok bemenni abba a turiba ahol a múltkor az édes kis babaruhák voltak :lol: :lol:

Ez a hónap durva lesz,azt olvastam hogy a mostani 500-700 gr-os súlyról a hó végére 1350-re híznak a babák :) hasakat kenegetni! :wink:

Szilvi,igen,férjeddel mi a helyzet?

evilany

Évi akkor jó ügyintézést! Én is útra kelek lassan és remélem gyorsan megjárom.
Nem semmi növekedés lesz :shock: Kenem a hasamat, de csak sima testápolóval. Bencével sem volt vészes a dolog. Remélem most sem lesz.

királylány

Én Níveával kenem a jó zsíros fajtával(zsírra zsír :lol: :lol: ) meg terhességi olajjal ha olyanom van épp.De az macerás.

evilany

Na sziasztok!
Ma kocsival jöttem, mert én vittem-hozom Gyerkőcöt, de hogy ernyő helyett mindenki kocsival járjon! :shock:
NA meg eleve a hétfő... Akkora tumultus volt a 2/A autóúton...

MásikFelem tegnap délelőtt 11-re a Fradi pályánál volt, alig értünk oda érte. :-) (hivatalosan 12-re kellett volna érkezniük...)
Nagyon kész volt, láttam rajta, hogy fáradt. Ivott egy energiaitalt reggel, de már ismerem. :-)

21 óra volt az út, Amszterdamban még félig üres volt a busz, de megálltak több nagyvárosban (Amszterdam-Utrecht-Eindhoven-Düsseldorf-Köln-Frankfurt-Nürnberg-Bécs-Pozsony-Győr-Bp) és megtelt a busz. Mint a heringek, úgy jöttek. Amig a többi utas felszállt, annyi idő volt pisilni, megmozgatni magulat stb. Egyedül Bécsnél álltak egy kicsit tovább, hogy reggelit vehessenek maguknak.

De ma reggel olvastam, hogy 1,5-2 hétre előre teli vannak a buszok, nincs hely. Hogy repülővel mikor érnének haza, találgatni sem lehet egyelőre. Szóval mázlink volt, hogy időben kapcsoltunk és foglaltunk nekik helyet a buszon csütörtök éjjel.

AZt mondta, hogy máskor alőre eltervezi az alternatív utat hazafelé, hogy ne így kelljen szervezni. Mindig lesz egy B terv, hogy ha kell, azonnal lehessen intézkedni.

Tegnap du és éjjel is úgy aludt szegénykém, mint CsipkeJózsika. :-)

szilvás76

Barbiról nem tudok semmit...írtam neki de még nem jött válasz! :(
Nem tudom mi van vele :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megjöttem az ügyintézésből. De du lesz még egy köröm. Akkor megyek az órámért, meglátogatom a védőnőt is.

Szilvi jó, hogy rendben hazaért. Nem csodálom, hogy annyit aludt.

barbi tényleg jelentkezhetne. Csak nincs semmi baj :roll:

királylány

Na mindenki merre jár?

Szilvi, Évi, Csillag, Barbcsi kukk be a blogomba van ott nektek valami :)

királylány

Szilvi jó, hogy megvan a párod!

Évi akkor csak nem vagyok vak, annyit kerestem és nem találtam. Igazad van jól tetted én is csak azért tettem a pocakfotót ide, mert nem volt fejem is.

Szia királylány rég kaptalak el.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Megjöttem,jó kis torna volt.Olvasztom ki a husit a rántott húshoz,közben megnézem milyen színekre sikerült szert tennem,12 db-os dupla akkora temperát találtam a 100 ft-osban,szép színekkel,legalábbis a tubuson...

Dia köszi sort kerítek rá!

Szilvi hálistennek hogy rendben hazaért,őrület h.mi van a hírekben is láttam.

evilany

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, alig tudtam visszaolvasni.

Királylány, nagyon jók a rombolós képek! Ügyes férjed van.

Csillag, szuper lett a Playboy-os torta és a másik is. Hammi!
Boldog szülinapot nekik!

Szilvás, Gratulálok az ötötsökhöz!

Melisch, szép a pocakod és nagyon édesek a ruhák is.

És csoda történt pénteken a metrón, szombaton a villamoson adták át nekem a helyet. Nem is akartam elhinni.

Szombaton a férjem dolgozott, így elmentem a Mária bababoltba. Vettem orrszívót, lázmérőt, pelenkát, fürdőkifogót. Jól elvoltam, utána késő délután meg elmentünk a Construmára nézelődni.
Szerintetek mennyi sima pelenka kell majd?

Vasárnap meg végre összeraktuk Lili ágyát. Csináltam képet, is…, de nem tudom ide felrakni, így marad a gmail!
Szerintem nagyon szuper lett, persze még hiányzik a falról a tapétacsík és a matrica. Az asztalos a szekrényekkel is majd májusban jön.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,pelenka 15-20 db a listám szerint,barátnőmék 10-et vettek de kevésnek bizonyult,így vettek mellé még 10-et.

evilany

Woody szerintem egy 20db bőven elég. Mondjuk ki mennyire használja majd. én volt amit szétvágattam kisebbre és nyáltörlőnek az is elég volt.

Melisch ja-ja. Régen volt már, hogy egyszerre vagyunk itt.

királylány

Woody tényleg szuper lesz a szoba!

evilany

szia Woody!

ja Évinek igaza van nagyon kell most kenni a hasunkat, bár nagyon nem segít de a bőr legyen rugalmas és ne száraz. Nagyon sok helyen ajánlják az olíva olajat én már egy nap bekentem vele, bár én vettem babaolajat és inkább azzal szoktam a pocakomat bekenegetni + a DM-ből van valami krémem direkt erre. Na de majd meglátjuk mi lesz a vége :lol:

Kép
Kép
melisch

Woody, 20 elég. A 10 kevés lesz. A kiságyba a feje alá, a hordozóba, mellé, csak "úgy" és a 10 már sehol sincs. A 20 kitart, amig kell (tovább nem, mert azért a főzés-fehérítés kikészíti. Én most használom az utolsókat törölgetéste, feltörlésre. :-)

Ideje lesz lassan bevásárolni.

Dia, gyorsan túlestem rajta. :-)

szilvás76

Na írtam egy hosszút és nem küldtem jól el :twisted:

Woody tök jó a kombinált ágy. Én is szeretem őket de nagy a szobánk így inkább rendelek egy 140 cm-s ágyat és pelenkázót külön ami majd jó lesz utólag komódnak. Kicsit nagyobbnak kérem majd olyan 90x60cm-re gondoltam + hozzá még egy 30-40cm hosszú sarokpolcos akármi.

Szerintetek hasztalan egy ilyen pelenkázó? Na jó én úgy szeretném, hogy egy normális tekenőt tegyek bele ezért a felső fiókot lehessen teljesen kivenni, tetejét felemelni és oda betenni a teknőt, alul meg inkább kisajtóval polcokat, én praktikusabbnak tartom, mint a sok kis hosszú fiókot. Na itt egy kép a kádas komódról Kép

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Csillagom, Évi, Királylány és aki még hiányolt gondolatban vagy szóban!

Ugyan erösen rossz a lelkiismeretem, de nincs eröm írni. Erösen rámjárt a rúd az utóbbi egy-másfél héten és a lelkem kissé kiakadt. Majd magamhoztérek, csak kell egy kis idö hozzá. A pocakom albérlöjével szerencsére semmi gond, aktív kis jószág. Aránylag képben vagyok a történéseket illetöen, de semmi kedvem írni. Néha pedig igazán lenne mit. Például a csodás sütikhez Csillagom ill. Évi falfestöi tevékénységét emelném ki elsösorban. Csillag talán pályáttévesztettél? :)

Most megyek a megszokott tevékenységemhez visszatérni és nyalogatom tovább lelki sebeimet a mielöbbi gyógyulás reményében.

Puszi: én
Vendég

Barbi de jó, hogy jelentkeztél! Már aggódtunk. Mi a baj? Nem akarsz róla beszélni/írni? Nem tudunk segíteni? Ha nem akkor kívánjuk, hogy mielőbb rendbejöjj és várunk vissza a beszámolóiddal.

Melisch ezekkel az egyben komódokkal az a baj, hogy a kádat csak pár hónapig tudod használni. Nekem nagyon tetszett annakidején az állványos fürdőkád, de azon kívül, hogy irtó drága volt nem ajánlották, mert 3-4 hónaposan kinövi a baba. DE :!: Ha te nem készen veszed, hanem csináltatod és a méretet is is lehet variálni akkor rajta. Ámbár nem tudom, hogyan töltöd meg illetve öntöd ki a vizet.....gondolom kivehető lenne belőle a kád :roll:

királylány

Barbi mi a gond? Ne vegyél mindent a lelkedre, sok lelki erőt neked!

Dia én úgy gondoltam megveszek egy normál teknőt-lemérem-és akkora legyen a fiók, hogy beférjen a helyére a teknő arra a 3-4 hónapra. Teknőt kiemelem, kiöntöm a vizet és lezárom a fedelét fürdés után. Mivel a fal gipsz karton ha csak a teknőt simán rárakom a komódra oda lesz a falam is hamar, ezért a fedele lenne egy kis falvédő+a komód háta, felfognák kicsit a vizet. Miután nem kell a szobába fürdetni betenni a fiókot és nem lenne haszontalan ott a lyuk sem. Teknőt pedig még utána is lehet használni, nem olyan drága rápászitható kis kádra gondoltam, hanem normál teknőre még ha kilóg a teteje is ki bánja. Az álványost én is kicsit pénzkidobásnak tartom már annyir törtem a fejem és pattant ki belőle. Azért is kérem ki a véleményeteket, mert rengeteg jó ötletet adtok és van akinek van már tapasztalati is köztetek és tudja mi a praktikus mi csak pénzkidobás.

Kép
Kép
melisch

Szia Barbi, jó hogy bejelentkeztél!

Ha van erőd hozzá, írd ki a bajt. Hátha könnyebb lesz utána...
Az a lényeg, hogy egészségileg és szeretetben rendben legyetek!

Kiskád. Mi Bendével nagyon rövid ideig használtuk. Van egy tartóm, arra tettem a kiskádat. De túl nagy volt Bende, így inkább vettünk egy maci formájú baba tartót, azt kell a nagy kádba tenni. Fekszik benne a baba.

A kiskádat töltögetni, cipelni nem egyszerű mutatvány!

Keresek a baba tartóról képet...

szilvás76

Kép

szilvás76

Nekem kiskádam volt állvánnyal. Olcsó is, praktikus is. Sokáig használtuk. Nagyon sokáig bent fürdettem, aztán a kiskádat be a nagykádba, most meg már zuhanyzik. Hétvégén van nagy pancsolás.
Melisch se le, se rá nem beszéllek. Nem bántam meg, hogy nem ugrottam bele a drága változatba. És amit Szilvi is írt, az is jó. Olyat beszerzek majd én is. Nem is egy nagy összeg.

királylány

sZÓVAL A KISKÁD TARTÓ ÁLLVÁNYT PELENKÁZÓNAK HASZNÁLOM. aMIKOR AKKORA LETT bENDE, HOGY A LÁBÁVAL LELÖKTE A KISÁGYRÓL A PELENKÁZÓ LAPOT, AKKOR ÁTKÖLTÖZTETTEM ERRE AZ ÁLLVÁNYRA. :-)
bocs a caps lock-ért

szilvás76

Aha értem Szilvás a gond csak az, hogy nekünk nagyon hideg a fürdő és még nem nagyon fogom tudni a picit a nagy kádba fürdetni. Mi is előre kinyitjuk az ajtót télen, mert a radiátor kicsi a fürdő méretéhez vagy ha még akkor is hideg viszem az elektromos radiátor bemelegíteni, na de az meg nem volna olcsó mulatság naponta. Anyukám ezért azt mondta felejtsem gyorsan el a nagy kádba való fürdetést míg a tél lesz és a szobába fürdessek. Na de a földre tenni a teknőt sem éppen a legkényelmesebbnek találom.

Kép
Kép
melisch

Na ezen most csodálkoztam Szilvi, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg neked merev lapod volt. Ugye? Azon gondolkoztam, hogyan tudnám a lapot beletenni, de nekem a másik fjta volt. Tényleg, azt is kell vennem, mert szétszakadt....

királylány

Megfontolom az állványos változatot is. Majd beszélek egy asztalossal lerajzolom mit akarok lássam megoldható-e ha nem marad az állvány, bár azt mindig össze kell szedni, mert még a télen mi is a szobába fogunk aludni és a franciaágy csomó helyett foglal.

Kép
Kép
melisch

Kép

Na nekünk ilyen volt/van csak a kád formája sima hagyományos és kék a színe. Nem volt drága.

királylány

Melisch nem foglal nagy helyet, a kádat kiviszed a fürdőbe, az állványt meg összecsukod.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?