Új privát üzeneted érkezett!

Kacsi!
Ne ad fel kérlek! Annak a pici babának éreznie kell, hogy te bízol benne és várod ŐT!
Elhiszem hogy nagyon rossz most a párod nélkül, de miatta is erősnek kell lenned!
Én nagyon szorítok érted, hidd el minden rendben lesz.

Meli!
Drukkolok!

Gota!
Ügyi vagy! A szoptatás is fogyaszt!
Utána figyelj magadra,hogy vissza ne másszanak a kilók. Persze pár kiló kell, de nem mind.

Rambóka!
Milyen új honlap?
Én a PCO, meddőség, és a magas inzulin szint szavakkal keresgéltem.
franci

Sziasztok!

2 gyönyörűséges buborékot kaptunk ma vissza!Az egyik tiszta apácska! :D
Jól vagyok, pihizek!Ma még feküdnöm kell, holnaptól mocoroghatok!
Mához 2hétre teszt, előbb semmiképpen nem!
Köszönöm a drukkokat!
Puszi!

Kacsi,
hiába olyan erősségű a teszt, az akkor sem jó!!!!!!!
Nem elkeseredni!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió-billió drukkot küldök Neked zebrapárom! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kacsi, mi újság?

Melike, babaragacsokat küldök!

És mindkettőtöknek szorítok!

Juli, remélem minden rendben Veled és nem görcsölsz.

Gota, gratula a kilokhoz! Nagyon ügyes vagy! Szoptatás alatt még simán fogyhatsz!

chrissy81

Sziasztok!

Köszi a sok drukkot! Kicsit jobban vagyok lelkileg. Ma nem teszteltem újra, nem stresszelem magam.

Meli!
Örülök, hogy minden jól ment! Pihizz sokat és vigyázz magatokra kismami! :)

Chrissy!
A Te görbéd is ígéretes! Mikor tervezed a tesztelést?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi, nem tudom mikor fogok tesztelni, mert nincsen csak 20-as meg 25-ös tesztem és nem is tervezem, hogy veszek 10-es tesztet. Szóval 20-assal fogok először tesztelni, de nem tudom melyik nap érdemes. Tippek?

chrissy81

Kacsi,

nem elkeseredni!!!!!!!!!!!
nekem ugyanolyan teszt esetén is volt olyan, hogy többször is halványabb volt, mint előző napokban. hiába reggeli első vizeletből volt. néha én is egy kicsit megijedtem, de nem adtam fel a reményt, mégha tudtam is, ha nem jön össze, nagyon fájni fog. de nem adtam fel. és? itt alszik az eredmény a másik szobában. tudom, nagyon nehéz, főleg úgy, hogy nem ez lenne az első eset. ráadásul én is olyan beállítottságú vagyok, hogy jobb a rosszra felkészülni, akkor nem fog annyira fájni. de akkor is megerőltettem magam. kitartást! itt mindenki veled van, és nagyon drukkolnak neked. éppen ezért sem szabad feladnod.

Meli,

neked is drukkolok nagyon. mennek a babaragacsok!

Rabóka,

én ha jól emlékszem a pco szindróma, és pcos beírásával találtam rá erre a honlapra.

megyek, mert úgy hallom cicamica megéhezett.

Kép
gota79

hahó!

kacsi!
nekem 7-én volt egy gyengén (de egyértelműen) pozi tesztem... többször nem is teszteltem, mert belepusztultam volna, ha nem látom erősebbnek, netán halványabbnak látom a csíkot... így is aggódtam rendesen, amikor a kórházban csinálták a titrálást...

továbbra is drukkolok :) +++++++++++++++++++++

én még mindig görcsölök... hullámokban. éjszaka is ébreszt... lényegében nospán élek... de megbeszéltem a babóval, hogy bármi is van, ő csak kapaszkodjon :oops:
nagyon messzinek tűnik a 2 hét múlva esedékes orvoslátogatás...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok.

Kacsi drukkolok.

a tesztnel lenyeges hogy ugyanolyan legyen,ne erossegre hanem markara is.pont ugyanolyan.
a festekanyag is lehet mas.Nocival teszteltem parszor volt amelyik tesztnel a tezstcsik erosebb volt mint a kontrol,masik tesztnel joval halvanyabb,pedig az eroseguk ugyanolyan volt.

Kép
monyo83

Meli-kismami! Babaragacsok mennek!!! Pihenj sokat és készülj a felhőtlen babavárásra!!! :D :D :D

Kacsi! Tudom, hogy nem könnyű most neked, de azért reméljük a legjobbakat!!! Küldöm a pozitiív energiákat, hogy hinni tudj megint!!! Szerintem se stresszeld magad mindenféle tesztekkel!
Babó meg szerdán ott lesz az uh-n, tudom!!! Ölellek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jajj Kacsi,
most olvastam el, hogy mit írtam Neked!
Szóval úgy értettem, hogy az a lényeg, hogy egyforma fajtájú teszttel csináld!
Tehát 2különböző tesztet nem szabad összehasonlítani!
Így akartam írni! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
A mások meg tiszta Anyja!

Kacsi & Meli & Juli!
Millió drukk!!!
franci

Lányok SOS!

Aki használt már utrót!
Hiába fekszem utána fél-1órát, visszacsorog!
Azért annyi felszívódott, amennyi kell?
Tanácstalan vagyok!
Tegnap volt ilyen először, meg most is!Mitől lehet?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

Meli kismami,mertmostmar az eszel bizony 8.5honapig:)
ugytudom hogy nem baj ha visszafolyik, a lenyeg akkora mar felszivodik.

Kacsi mizujs?nagyon izgulok erted.

Juli,hogy erzed magad?sajnalom a gorcsoket,idovel majd elmulnak.

gota,hova fogysz te lany? :lol: amugy en is 2kg mal kevesebb vagyok mint terheseg elott.osszesen 15kg am ment le es 13mat szedtem fel terheseg alatt.

Kép
monyo83

Meli! Szerintem mindenkinek visszafolyik! Nekem is! Ha fekszel egy órát, az biztos elég, hogy felszívódjon! Ne aggódj, minden a legnagyobb renben van!!! :wink: :lol:

Én hamarosan leállok vele, jövő héten kell elkezdenem leépíteni az utróadagomat. Hát fura lesz! :D
A héten meg elhagyom a metet, na azt tényleg nem tudom, hogy leszek meg nélküle! :wink: Tök hülye helyzet, mint mikor zebrás lettem, apa fogalmazta meg, hogy hirtelen eltűnt a cél amiért küzdeni kellett, és csak lebegtünk a semmiben. :D Hát a met-elhagyása nekem ugyanilyen, az életem része volt. De persze várom már, hogy eggyel kevesebb gyógyszert szedjek, így is marad még bőven, és valahogy nekem ez nehezen fér össze a terhességgel...

Kacsi! Mai adag erő, drukk, ölelés megy neked!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

meli: elso par nap nekemse jott semmi csak utana. en ugy gondolom nem baj, hiszen nem fekhet az ember orakig. reggelinel meg volt h egy percet sem fekudtem utana. surubben kell cserelni a tisztasagit az tuti :)
(egyebkent nem ertem miertnem csinaltak valami hasznalhatobb alakot az utronak kesz kinlodas)

Mindenkinek millio drukk orulok, hogy ilyen sokmindenkinek osszejon elobb utobb. Miota titeket olvaslak mar nem tartom katasztrofanak ezt a "betegseget".

Kép
deepgirl

Meli, neked mennyit kell dugdosnod?

Kép
timcsi82

Sziasztok Lányok!

Kacsi,
elképesztően sajnálom a pesszimizmusodat, és tudom hogy én magam sem érezném magam jobban, és nem is akarok semmi okosat mondani most :cry: A sok hülye teszthez meg nem értek...

Eclipse
eclipse
Budapest

Közben ugyebár, nekem is elfogyott az utróm, amit Deepgirltől kaptam... holnap leszünk 13 hetesek :D
A hétvége uncsin telt. A háztartási munkák utolérése volt a legfőbb feladat.
Szerdán megyünk a dúlácskánkhoz!! Már nagyon várom!!! :D

Apa közben elképesztően aranyosan viselkedik, imád minket, a Kispockot meg engem :D agyon vagyunk szeretgetve.

Szombat este kint voltunk barátoknál, ott 3 gyerek van, és a legkisebb leányzóval szétjátszottuk a házat. Imádjuk egymást a kis tündérrel. Csak katasztrófa sújtotta terület lett a házból :D De én nem segíthettem elpakolni, mert azt a gyereknek kell este lefekvés előtt :oops: De mindenki nagyon élvezte, hogy így lefoglaltam... :D

Képzeljétek, azt vettem észre, hogy éjjel nem alszom olyan mélyen mint szoktam, és olyan félálom szerű állapotban úgy érzem, hogy már sokkal előrehaladottabb a várandósságom, nagy a hasam, és azt simizem. És úgy ébredek fel, hogy tényleg simizem a hasamat, csak még nem nagy :D

Egyébként amióta megtudtuk, hogy jön a baba, én egyből átszoktattam magamat hason alvásról háton, ill. stabil oldalfekvéses alvásra. Azóta egyszer sem feküdtem hasra, míg korábban csak hason ment az elalvás. De már nem hiányzik egyáltalán.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a rengeteg energiát, amit kapok Tőletek! Nem is tudom mi lett volna velem, ha nem tartjátok bennem a lelket. Nagyon nehéz ezen keresztülmenni tök egyedül...
Egyébként már sokkal jobban vagyok lelkileg, már tegnap sem bőgtem. Persze nem is teszteltem újra, inkább holnap elmegyek hcg-t nézetni. Lehet, hogy az is megnyugtatott egy kicsit, hogy egyre jobban feszül a mellem és néha az émelygés is kerülget. Valahol az is jó jel, hogy egyáltalán nem vérzek, szerencsére semmi jele nincs, hogy meg akarna jönni. Szóval egy kicsit újra bizakodom...
Most éppen azon izgulok, hogy a férjem épségben hazaérjen holnap este Amerikából. Eddig is nagyon nehéz volt nélküle, jó lenne, ha nem kellene még maradnia a reptérzárak miatt.
Meli!
Ne aggódj az utró miatt! Nekem annó még azt mondta a dokim, hogy nem baj, hogy visszafolyik, a lényeg addig biztosan felszívódik!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok lányok!

Kacsi, nagyon remélem, hogy holnap pozitív híreket kapunk Tőled, addig is örülök, hogy jobb a kedved. Nagyon drukkolok.

Eclipse, nagyon jó olvasni a szavaidat. Már most látszik, milyen jó anyuka lesz belőled. Azért valami már látszik a pociból, ugye?

Magamról: ma reggel (max. 11. dpo-n lehetek) barnázásra ébredtem. Nem tudom mi történik, kicsit korai ez még mensi előjelnek, de azért icipicit elkedvetlenedtem tőle. :oops:

Luczus, milyen gyógyszereket szedsz?

chrissy81

Köszi Lányok!

Timcsi,
3x2-t nyomatok!

Kacsi,
már énis akarom a hányingert! :P :P :P
Drukkok mennek továbbra is!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Chrissy! Eddig ugye szedtem a metet, és sajnos már 2 éve epillepsziagyógyszeren élek. Akkor volt 2 rohamom, majd 2 sikeres műtétem, de a gyógyszert továbbra is szednem kell, még vagy 3 évig. Sajnos az antiepilleptikumok nem valami bababarát gyógyszerek, így nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy túl sok legyen. Gyakran kell mérni gyógyszerszintet a vérben, meg rengeteg folsav mellé, mert velőcsőzáródási rendellenességet okozhat. De tudom, hogy minden rendben lesz/van, csütörtökön genetikai uh, ott ki is fog derülni. :wink:
Ezek mellett vitaminokat nyomok még, magnézium, mert sokat feszül a hasam, meg terhes vitamin. Gyakorlatilag egész nap kapkodom be a tablettákat, mellette meg 3x2-vel megy az utró.
Mikor az összeset felsoroltam a dokimnak, majdnem elájult. :oops: :lol:
És magam is inkább a gyógyszermentes babavárás híve vagyok. :D

Kacsi! Jó hallani, hogy megint tör elő az optimizmusod!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

kacsi!
mindjárt jobb olvasni a soraidat, hogy nem vagy annyira elkenődve :)
a hányingeredet pedig egyenesen irigylem :D nálam továbbra is az egyetlen, ami jelzi, hogy kapaszkodik a babó, az a görcs :? de nem érdekel! boldogan kibírom!!! :D

csajok!
az utrót automatikusan toljátok, vagy bizonyított a progihiány?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
nekem a doki mondta, hogy a legfontosabb most az utró, mert a szervezet nem termel ilyenkor eleget, ami segítené a babákat!
Lucuzs is azért nyomat ennyit, mert az inszem után barnázott, és neki is progihiánya volt!
Kacsinak pedig az előélete miatt kell a progi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Juli,
nekem nem volt progihiányom akkor amikor még tavaly néztük peteérés után, meg barna se volt soha életembe, de azért a 2x1-et kisírtam, azon ne múljon, ártani nem ártott az biztos.

Meli,
ezerrel hajrá babaragacsok!!!! :D :D

Kacsi,
nagyon remélem, hogy minden jól fog alakulni! Örülök hogy visszatért az életkedved! Apának drukk a hazaúthoz!

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok lányok!

megjöttem a dokitól.ma volt uhm.

a bal ovárium felszinén 15mm-es foll található.a dokinő szerint ez elég jónak számit...szerintetek?

a másik jó hir:irtam 1 hóval ezelőtt hogy a prolaktinom elég magas,586 volt akkor.a mostani pedig nagyon jó lett mert lement 206.60mu/l.a doki azt sem tudta elöször hogy mit kell nézni mert nem látott magas értéket.és ez a 206 igencsak a normál tartományba tartozik azt hiszem.de még utánna nézek.

többi eredmény
tbil:4.6umol/l
estr:258pmol
lh:5.3
fsh:4.7

cort:326.9nmol
dhea-s:4.85umol/l

na eddig ilyen eredményeim vannak...

holnap pedig megyek meddőségi vizagálatra.itt legalább megnéznek mindent ami esetleg gátolhatja a teherbeesést.pajzsmirigy,cukor stb..ennek nagyon örülök,legalább haladok előre a dologgal.mert a dokimmal leginkább csak egy helyben állunk,elküld laborba meg uhra de más semmi.ez a dokinő meg rendes és szépen intézi majd a dolgaimat.

KépKép
bettike83

Szaisztok!!

Nagyon nagy gratula a legújabb babásoknak!!! :) Idén úgy nézem babaesőben lesz részünk!! Nagyon örülök, hogy mindenki szépen alakul!!!

Csajok! Miért dogdossátok az utrót? Én bogyókat szedtem. Nekem 3x2-t kellett, a 14.hétig. Akkor hagytam el a metet is.
Ma kaptam meg a cukiterhelésem eredményét. Féltem, hogy met nélkül gáz lesz, plussz valahogy Nóci nem szereti a ch szegény étrendet, ugyhogy a diéta is kimaradt, mióta terhes vagyok. Viszont a cukrom TÖKÉLETES!! 4,1 az éhgyomri, és 4,8 a terhelt 1órás. (Zsemle+2dl tej). Annyira örülök!! :)

Kacsi: drukkok mennek holnapra!! Minden rendben lesz!! :wink:

J: kitartás a görcsökhöz, drukk, hogy megszűnjenek, és nálad is monden a lehető legnagyobb rendben legyen!!!

Eclipse, lucuzs: mentek 4d-re? Akarjátok tudni hogy kisfiú e vagy kislány??

Mindenkinek további szép napot! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

HMeme,
3D-re megyek április 30-án, 14 és fél hetesek leszünk.
A szonográfus szerint van rá esély, hogy talán már akkor kiderülhet a neme. A gépük a létező legprofibb, csak a babának kell mutatnia magát. Én feltétlenül akarom tudni, apa viszont nem akarja tudni, neki meglepi kell. Így előre megbeszéljük, ha a szonográfus sejt valamit, apa kimegy, ő megsúgja nekem, aztán apát visszahívjuk :D
Aztán megy a titkolózás hónapokig. De nektek elmondom biztos, mert ti úgysem mondjátok el apának :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse, erre nagyon kíváncsi leszek, hogy fog működni! Nagyon izgi! :wink:

chrissy81

Eclipse: Nem irigyellek! Nagyon nehéz lesz titokban tartani! Hogy fogsz vásárolni? Csak fehér, sárga és zöld rucit néztek, apa nehogy rájöjjön, hogy milyen nemű? :) Mi mindenképp akartuk tudni...persze Nóci a 22. hétig megváratott minket :) Addig szényenlős kislányt játszott :) Hogy fogok örülni ennek 15 év múlva...remélem ilyen téren szégyenlős lesz! :) Igaz, apácska, már volt a vadászpuskán gondolkozik :D

Mi is nagyon gondolkozunk (legfőképp én), még egy 3 avgy 4d-s UH-ban? Bár nem igazán tudom a különbséget. Talán a 3D nem mozgókép? De lehet butaságot mondok. :D Nem kizárt :)

Dejó, hogy nekünk elárulod! Én nagyon kíííváncsi vagyok! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

köszi az utrós válaszokat :)
kíváncsi voltam... mert nálam fel sem merült a dokiban, hogy kellene. igaz soha az életben nem barnáztam mensi előtt... és most sem volt semmi erre utaló jel...

jó éjt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kacsi! Megy a drukk a vv-hez!!!! :D Minden rendben lesz! Tuti!!!!

Juli! És mértek nálad progiszintet?

Ja, és köszi Meli a válszt helyettem is, csak annyit korrigálnék, hogy nem csak barnáztam inszem után, hanem véreztem is...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
bocsi! :wink:

Kacsi,
ezerrel mennek a drukkok!

Lányok, szerintem én meg megbolondulok!Olyan butaságokat álmodtam!
Apácskával csináltunk terhességi tesztet, de nem ám egyet, legalább 5-6ot! :roll: :oops:
És volt, amelyiken 3csík is lett! :shock: :shock: :shock:
Pedig annyira mondtam, hogy nem foglakoztat még a teszt, hát, a tudat alattim mást gondol! :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
2 baba esetén 3 csík van. Nem???!!! :lol: :lol: :lol:
franci

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!
Megvolt a vérvétel, megint megszenvedtek a szar vénáimmal. Végül harmadik szúrásra sikerült. :?
Délután hívnak az eredménnyel, nagyon izgulok. Meg persze a férjem miatt is izgulok. Most annyi a helyzet, hogy épp Európa felé tart, de hogy Münchenből hogy jön haza, az még rejtély.

Meli!
Tényleg nem szabad elmerülni a teszt-őrületben! Én tapasztalatból mondom! Csak tartsd meg a pozitív szemléletedet és minden rendben lesz! :wink:

Kacsi

kacsi80

kacsi millio drukk neked,nagyon szoritok+++++++++++

Kép
monyo83

Kacsi, nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++

Meli, hát a tudatalatti az dolgozik, látod. Nem baj, fogd fel úgy, mint egy jelet, hátha bejön! Neked is:+++++++++++++++++++

chrissy81

Kacsi!
Nagyon nagyon drukkolok Neked!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kacsi!
Millió drukk megy feléd! Minden rendben lesz!!!

Bocsi csajok hogy nem írok mindenkinek személy szerint, de nagyon lemaradtam, csak néha olvasok.... Azt viszont szeretném ha tudnátok, hogy mindig drukkolok akiknek kell és küldöm a pozi energiákat,m lg ha ezt nem is írom le rendszeresen!!!!
Puszi mindenkinek!!!!

hajni...
Budaörs

az előzőre sem válaszolt senki de azért megprobálom,hátha megszántok egy apronyi válasszal...

voltam a meddőségiben.holnap megnézik uhval hogy ez a petesejt stimulálható e,mert ha igen akkor igyekszik tenni érte hogy baba legyen belőlle.

a másik választás pedig,hogy elküld endokrin kivizsgálára és ha van olyan téren gondom akkor elkezdenek kezelni.

azt mondta döntsem el melyiket szeretném....

fogalmam sincs,de gondololm inkább elöször kezeltetni kellene mert ha van valami gond és ha terhes is lennék lehet elmenne.szoval elöször csak jobb lenne kizárni mindent ami rosz lehet...

szerintetek?

KépKép
bettike83

Bettike,
miközben fórumozol, az a 15mm-es tüszőke érik, növekszik... :wink:
Az UH feltétlenül érdemes, ha már eleget nőtt a tüsző, akkor egy tüszőrepi injekció és apácskára fel!! De ha most elsőre nem sikerül, nem szabad elkeseredni!!!

Ez a 15mm tüsző önmagában is azt mutatjam, hogy elindult a peteérés - ami lehet pont attól van, hogy lejjebb ment a prolaktin, a bromocriptin miatt.

Lehet, hogy nálad csak a prolaktin okozta a problémát, és ahogy ez megoldódik, belátható időn belül jön a baba.

De a bromot abbahagyni min. fél évig nem szabad, mert a túkl korán abbahagyott gyógyszer után újra felugrik a prolaktin, még durvábban!

Szóval, ha már látjátok UH-val, hogy javul a helyzet, és nő a tüszőcske, akkor adj szerintem pár hónapot magatoknak, amikor spontán, mondjuk időzítéssel próbálkoztok, ha nem történik semmi, akkor érdemes tovább kutakodni.

Egy biztos, hogy az a hozzáállás, hogy hátha más bajom is van, ami miatt elvetélhetnék, ezért inkább ne is próbáljuk meg ebben a hónapban elcsípni az érést, ez nem helyes.

Hajrá tovább!!!! :wink:

Kriszti

Eclipse
eclipse
Budapest

Bettike!
Nem igazán értem hogy egy 15mmes petesejtet hogy stimulálnak még. Annak már csak az a dolga hogy nőljön magától nem? Vagy injekcióra gondolsz, hogy tényleg megnőljön és megrepedjen?

Én azt csinálnám a helyedben, hogy ezt a ciklust még megvárnám, hogy mi sül ki belőle, és persze követném uh-val az egész eseményt.
Ha végül mégsem sikerül, akkor jöhet a kivizsgálás, hisz ha megjön akkor nagy valószínűséggel vérvételek lesznek ami általában a 3. napon kezdődik. Persze ez orvostól is függ, hogy kinek mi a kivizsgálás menete.....

hajni...
Budaörs

Hajni,
szerintem is csak a tüsző repire gondolt Bettike.
Az meg szerintem mehet, te is úgy gondolod?
Csak meg ne keverjük őt.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Én csak abban az esetben adatnám de a repiszurit, ha pontosan tudnám, hogy már elég nagy-e a tüsző. Szóval mindenképpen uhu követéssel. Ha jó a doki, akkor ezt ő is így gondolja.....

hajni...
Budaörs

Hiszen elvileg naponta 1-2mmert nő a tüsző, de ez sok mindentől függ. Ezért jó az uhu. :)

hajni...
Budaörs

Sajnos úgy gondolom, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ahova Bettike jár, ott eléggé szűkszavú a doki, vagy nem lehet tőle kérdezni, másképp nem kellene neki mindent a különböző fórumokon elemezni, kérdezni... :(

Eclipse
eclipse
Budapest

Ebben az esetben én tutira keresnék másik orvost.....

hajni...
Budaörs

köszi

azt mondta ha stimulálható a petesejt akkor ad valamit rá amitől szépen alakul a dolog tovább.elég szép tüszőnek találta,bár azt mondta ilyenkor már sokkal nagyobbnak kellene lennie,de nem ros,kezd alakulni a dolog...ha stimulálható akkor kicsit rásegit valami gyógyszerrel de a nevét nem jegyeztem meg sajnos :?

a bromot továbbra is kell szedni,addig mig terhes nem leszek.mondtam neki a hiázásomat is de azt mondta hogy ez nem vészes,emellett simán jöhet a baba...

KépKép
bettike83

lucuzs!
sajnos nálunk nem tudnak progiszintet mérni. májustól lesznek csak újra a hormonok a laborban (ha lesznek)... szóval nem néztek progit... de csak lenne jele, ha gond lenne, nem? múlt héten ahány orvos körülöttem volt, csak eszébe jutott volna vmelyiknek a pótlás, ha egy kicsit is szükségét látták volna...

melinda!
francinak igaza van!
2 babánál 3 csík... :lol: ha lány, rózsaszín, ha fiú, akkor kék csík :lol:

kacsi!
drukk-hegyek!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ez most új doki....mert akihez jártam az csak nőgyogyás,akihez most az pedig meddőséggel foglalkozik...

én kérdeztem tőle sokat is.ezért is mondta hogy 2 dolog közül választhatok.

1:teljes kivizsgálás

2:megprobálják stimulélni a petesejtet(na persze ha most szeretnék babát,ezért mondott 2 lehetőséget)

azt mondta döntsem el melyik legyen.de szerinte ha babát akarok akkor ne várjak...mert ha pco-m van az megoldodik a terhességgel..

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?